Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

V75 - 13 juli

Årjäng - zaterdag 13 juli - Start: 16:20

Årjängs Stora Sprinterlopp is een toprace

We gaan naar Årjäng deze week, in het westen van Zweden vlakbij de Noorse grens. Hopelijk werkt het weer mee; in dat geval wordt het picknicken op de groene heuvels langs de baan. Een zomerse traditie! Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 6)

Meteen al een banker in de eerste afdeling. Eldorado B. is in topvorm en hij heeft hier werkelijk een koersje op maat. In de voorlaatste koers won hij op fraaie wijze en laatst spurtte hij zeer snel naar een vijfde plek. Met dit nummer heeft hij een goede kans op de leiding en dan is hij het te kloppen paard. Voornaamste uitdagers zijn Virginia Grif (net met Kihlström!) en Ragazzo da Sopra (de lange afstand is zeker geen nadeel).

UPDATE:
1 Eldorado B. is favoriet en dat is terecht. Hij is in topvorm en heeft hier fraai geloot. Hij heeft drie keer op deze afstand gelopen en nog niet gewonnen. Pakt waarschijnlijk de kop hier. Mijn winnaar.
5 Ragazzo da Sopra is de voornaamste uitdager. Gaat zonder ijzers nu en wordt gereden door Björn Goop.
7 Virginia Grif is ook goed genoeg om dit te winnen. Wordt voor het eerst gereden door Örjan Kihlström.

PAS OP!
2 Apapmand is flink verbeterd bij de nieuwe trainer. Gaat met trekproppen nu.
4 Test Drive en 9 Westline gaan dit keer zonder ijzers en met een Zweedse bike. Giganten van outsiders.


V75-2 (Race 7)

Laagste klasse in de tweede afdeling en heel open. Deede Star wordt wellicht favoriet maar dit nummer kan verraderlijk zijn. Ready to Roll wint vaak maar Jan Silvén in de V75? Great Winner is goed begonnen bij zijn nieuwe trainer. Royal T.N. is constant en goed. Upload wordt weer door Kihlström gereden. Bij Pelle Roc zit dit keer Björn Goop op de sulky. Lastig!

UPDATE:
Hier is de start zeer belangrijk. Waar belandt 1 Deede Star? Mocht hij de kop pakken heeft hij een heel goede kans maar zeker is dat niet en Kontio is niet echt een superster met de bandenstart. Het paard gaat dit keer met een gewone sulky maar loopt wel zonder ijzers. Interessant!
4 Global Winner is voor deze koers optimaal voorbereid volgens Magnus Jakobsson. Gaat met zogenaamde trekproppen dit keer.
7 Upload was verbeterd laatst maar gaat dit keer eventueel met een gewone sulky.

PAS OP!
6 Running Like Hell is licht favoriet voor de kop. Kan stunten.
8 Pegasus All Over gaat voor het eerst met Jepson en 10 Pelle Roc wordt hier voor het eerst gereden door Björn Goop


V75-3 (Race 8)

Koudbloedige koers in de derde afdeling en ook dit is verre van gemakkelijk. Perflex won met Kontio in de voorlaatste race. Spik Loke heeft vijf overwinningen op rij en is waarschijnlijk het best van de paarden zonder handicap. U.R.Faxe heeft nog niet gewonnen dit jaar maar nu zit Kihlström op de sulky. Pyrmo is in topvorm. Ohlsson is een koudbloedige topper. Björs Viking wacht nog op zijn eerste zege van dit seizoen. Goede vorm en Erik Adielsson nu. Rappnor heeft drie zeges op rij. Meenemen.

UPDATE:
Altijd lastig met koudbloedige koersen in de lagere klasses. Licht favoriet is 10 Pyrmo en dat is wel te begrijpen. Hij heeft twee zeges op rij en Ulf Ohlsson, die hem laatst ook al reed, is optimistisch.
8 U.R.Faxe wordt voor het eerst door Örjan Kihlström gereden en gaat eventueel zonder ijzers. Hoppa!
13 Lukas Rauen gaat eventueel ook zonder ijzers en dat is voor het eerst. Meenemen!
1 Perflex won met Kontio in de voorlaatste koers. Heeft vier keer in de leiding gelopen en... vier keer gewonnen!

PAS OP!
2 Klocksve Sprinten gaat zonder ijzers. Voor het eerst met Torbjörn Jansson.
11 El Viktor gaat zonder ijzers. Nu met Björn Goop!
14 Rappnor loopt dit keer zonder achterijzers.


V75-4 (Race 9)

Merriekoers in de vierde afdeling. Eén paard of een heleboel? Ik ga voor het eerste alternatief. Lady Nadine had bijna een jaar niet gelopen laatst maar won meteen. De paarden van Nurmos zijn altijd goed voorbereid maar toch zou ze zeker nog beter moeten zijn nu. Waarschijnlijk gaat Kontio proberen om snel de leiding over te nemen hier. In dat geval hebben ze een goede winstkans. Voornaamste uitdagers zijn Dallas As (liep vorige week nog in de finale van Stosprintern) en Hope and Dreams (gemakkelijkere tegenstand nu).

UPDATE:
2 Lady Nadine is mijn winnaar hier. Ze was prima laatst na een pauze en draafde vooral ook veel beter. Met een soortgelijke prestatie zal ze hier niet makkelijk te kloppen zijn. Een mogelijke banker
1 Timotejs Godis is alleen al gevaarlijk met dit nummer en Björn Goop. Heeft een tijd niet gelopen en de vorm is een vraagteken. Maar ze gaat waarschijnlijk wel zonder ijzers nu. Spannend!
15 Hope and Dreams loopt zonder ijzers nu! Is drie keer door Emilia Leo gereden en heeft twee keer gewonnen en werd één keer tweede.

PAS OP!
6 Bravivicimo gaat voor het eerst zonder ijzers dit jaar.
9 Delicious Dream gaat hier debuteren in Zweden.
10 Ottens Dibaba loopt voor het eerst met trekproppen.


V75-5 (Race 10)

Op voorhand een leuk duel in de vijfde afdeling. Charlock Wiking is zeker het beste paard hier. Hij wint vaak en is zeker verbeterd met de laatste koers in de benen. Magnus Jakobsson heeft goed geloot hier. Macelleria is goed begonnen bij Robert Bergh en komt van twee tweede plekken in de V75 na prima prestaties. Hij verdient werkelijk een overwinning. Pas ook op voor Tale of Jacks. Die is snel van start en heeft een droomnummer.

UPDATE:
Spannend wie de kop gaat nemen. Ik denk 4 Charlock Wiking. Die heeft vijf keer in de leiding gelopen en vijf keer gewonnen. Magnus Jakobsson gaat natuurlijk vol voor de kop. Mijn winnaar.
1 Eicas is ook snel van start en wordt nu voor het eerst gereden door Örjan Kihlström.
5 Macelleria loopt zijn derde race voor Bergh en is flink verbeterd bij hem. Opende snel laatst met een halfgesloten hoofdstel en gaat nu weer zo.

PAS OP!
6 Venerdi loopt voor het eerst met Jorma Kontio.
8 Mr Southwind gaat nu weer met een gesloten hoofdstel. Bovendien eventueel zonder ijzers dit keer!
10 Mellby Frodo gaat waarschijnlijk met een bike nu. Heeft vier keer in Zweden gelopen en drie keer gewonnen. Twee uit twee op Årjäng bovendien.


V75-6 (Race 11)

De beste banker komt in de zesde afdeling. Visa As heeft een droomkoersje hier. Ze heeft schitterend geloot en wordt dit keer gereden door Björn Goop. Voor de tegenstand hoeft ze niet echt bang te zijn. Ik verwacht een klassieke spets-och-slut. Mocht de favoriet falen kunnen Jaques Noir of Sanda Love winnen.

UPDATE:
Opnieuw heel spannend wie hier de kop gaat nemen. Licht favoriet is 1 Visa As, vooral ook omdat Björn Goop in de sulky zit. Maar het paard heeft op het eind niet perfekt gedraafd en een gallopade in de eerste bocht is niet onmogelijk...
2 N.Y.CoeurdeSoleil gaat zonder voorijzers, maar met bike en gesloten hoofdstel, precies als op Solvalla waar hij won!
5 Peder Mykla is snel van start. Hij was ziek laatst maar is beter nu. Jepson is een gigantisch voordeel.

PAS OP!
3 Prince Tanic gaat zonder ijzers en met een bike dit keer.
8 Super Strong gaat zonder ijzers, en met een gesloten hoofdstel plus bike net als laatst in het debuut in Zweden.


V75-7 (Race 12)

De laatste afdeling is Årjängs Stora Sprinterlopp. Een echte toprace! Acht van de tien paarden hebben ooit deelgenomen aan de Elitloppet! Dante Boko heeft een droomloting en Adrian Kolgjini probeert de kop te pakken. Nadal Broline was weergaloos in zijn debuut voor Björn Goop in de voorlaatste race maar laatst faalde hij hopeloos. Schitterend nummer. Uza Josselyn liep in de Elitloppet laatst en had nog wat over. Erik Adielsson dit keer. Milliondollarrhyme is in korte tijd een elitepaard geworden. Snel van start. Milligan's School heeft twee grote zeges op rij en is in topvorm. Sorbet was zwak laatst in de Elitloppet maar heeft het anders heel goed gedaan dit seizoen. Leuke race!

UPDATE:
2 Nadal Broline was fenomenaal in het debuut voor Björn Goop op Solvalla maar veel zwakker laatst. Men vermoedt dat hij niet van de baan hield. Is zeker een stuk beter nu en heeft perfekt geloot. Hij gaat wellicht met achterijzers nu maar dat is geen groot nadeel. In een anders vrij open race ga ik all in en bank. 1 Dante Boko is de favoriet voor de leiding. Adrian Kolgjini is een voordeel.

PAS OP!
3 Uza Josselyn liep in de Elitloppet. Nu met Erik Adielsson.
5 Milliondollarrhyme en 6 Milligan's School steken in topvorm maar waar gaan ze hier belanden?


  1 2 3 4 5 6 7  
1 1,2,3,4,5,7,9,10 1,5,8,10,11,12,13,14 2 4,5 1 1,2,3,5,6,7

Totaal: 1 x 8 x 8 x 1 x 2 x 1 x 6 = 768 combinaties
Kosten: 768 x €0,06 = €46,08

UPDATE Systeem
  1 2 3 4 5 6 7  
1 1,4,6 1,8,10,11,13,14 1,2,11,12,15 4,5 1,2,4,5 2

Totaal: 1 x 3 x 6 x 5 x 2 x 4 x 1 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.