Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

V75 - 20 juli

Axevalla - zaterdag 20 juli - Start: 16:20

Veel eenvoudiger nu voor elite-paard Milligan's School

Axevalla is de baan van deze week in Zweden. Op zaterdag deze V75 en op zondag de traditionele StoChampionatet, de stayerkoers voor vierjarige merries. Belangrijk op Axevalla: de laatste rechte lijn is de langste van heel Zweden. Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen al lastig in de eerste afdeling. Timo Nurmos, Peter Untersteiner en Flemming Jensen hebben een duo hier en ik pak ze alle zes! Stud Muffin wint vaak en heeft goed geloot. Lexington Hall is constant en goed. Randemar R.D. is in topvorm en kan met dit springspoor meteen een goede positie krijgen. De kop? Jaques Noir loopt constant in de V75 en verdient een zege. Pastor Power won laatst in de V75. Johan Untersteiner rijdt nu. Come on Hugo is een gigant van een outsider met Rikard N Skoglund.

UPDATE:
7 Randemar R.D. is favoriet en dat is wel te begrijpen. De vraag is waar hij gaat belanden. Het is verre van zeker dat hij meteen de kop pakt. Bovendien gaat hij dit keer met een gewone sulky. Laatst liep hij met bike.
10 Pastor Power wordt ook door Peter Untersteiner getraind. Is misschien wel het best van kop af waar hij zeven keer gelopen heeft en vijf keer gewonnen. Is drie keer door Johan Untersteiner gereden en dat leverde twee zeges en een tweede plek op.
6 Grandfather Bill en Björn Goop hebben fraai geloot en gaan zeker voor de leiding.

PAS OP!
1 B.B.S.Jhonny is snel van start en kan absoluut de kop pakken. Hij wordt voor het eerst door Ohlsson gereden.
4 Lexington Hall gaat met een gewone sulky dit keer. Dat is zeker geen voordeel.
5 Cafu Boko gaat eventueel zonder achterijzers dit keer.

V75-2 (Race 6)

Vijfjarige merries in de tweede afdeling en niet makkelijk te voorspellen. Ik pak maar liefst twaalf van de 14 paarden. Vera Spiro wint nooit maar heeft nu een droomnumer en wordt gereden door Kihlström. Emmylou was laatst flink gespeeld in de V75. Björn Goop rijdt nu! Callmeawinner is beter dan de laatste resultaten doen geloven. Hevin Boko is gewend aan pittige tegenstand. Rikard N Skoglund rijdt nu. Gloria Web wordt ook getraind door Timo Nurmos. Meenemen. Global Upperstyle heeft één koers in de benen na een lang oponthoud. Normandie Royal is zeer interessant met trainer Riordan en pikeur Ulf Ohlsson.

UPDATE:
Open merriekoers. De start is belangrijk.
1 Vero Spiro kan goed vertrekken en wordt nu voor het eerst door Örjan Kihlström gereden.
7 I'm a Believer staat er perfekt in qua geld. Is snel van start en wellicht de favoriet voor de leiding. Geeft die op deze afstand wellicht weg aan...
3 Gun Palema. Die is optimaal voorbereid hier en altijd goed van kop af. Interessant!
12 Gloria Web is interessant. Ze ontmoet veel eenvoudigere tegenstand dit keer en gaat waarschijnlijk met een zogenaamde UFO-bike. Tot nu toe heeft ze met een gewone sulky gelopen.

PAS OP!
4 Anne Royal gaat zonder ijzers nu.
5 Cavidendron wordt voor het eerst door Torbjörn Jansson gereden. Zonder ijzers dit keer.
8 Emmylou wordt voor het eerst door Björn Goop gereden.
9 Callmeawinner gaat eventueel met een bike dit keer en waarschijnlijk met een Noors hoofdstel.
14 Normandie Royal was niet op haar best laatst. Gaat nu met ijzers en dat is waarschijnlijk een voordeel.

V75-3 (Race 7)

Laagste klasse en stayerafstand in de derde afdeling. Een vrij ongewone combinatie. Hier bank ik Istanbul Boko. Hij is zijn carrière uitstekend begonnen en heeft vier zeges in zes koersen. Hij lijkt in topvorm en ontmoet op het eerste oog niet al te pittige tegenstand. De paarden van Nurmos zijn vaak sterk en ik geloof dan ook niet dat de lange afstand een probleem zal zijn. Hela vägen, Jorma!

UPDATE:
6 Istanbul Boko is groot favoriet en dat is wel te begrijpen. Dit is echter zijn debuut op de lange afstand. Hij gaat waarschijnlijk voor het eerst zonder ijzers. Ik bank.
7 Digital Science is een echte stayer. Hij houdt van deze afstand en wordt wellicht offensief gereden.
8 Global Writer heeft twee keer over 2640 meter gelopen en beide keren won hij!
11 Ivory di Quattro wordt voor het eerst door Björn Goop gereden.

PAS OP!
1 Major Tallmade heeft een perfekt nummer. Hij heeft één keer op de lange afstand gelopen en toen won hij.
3 Ediego is drie keer door Kihlström gereden en dat leverde twee zeges op.
4 Simb Rocker gaat eventueel voor het eerst met een bike.
10 Kalashnikov gaat wellicht zonder ijzers dit keer.


V75-4 (Race 8)

Leerlingenkoers in de vierde afdeling. Seethestar loopt niet vaak maar is constant en goed. Peter Zadel is een goede pikeur. Callmesally wint vrij vaak en was laatst vierde in de V75 ondanks een galoppade. Maximus M.M. kent Anders Eriksson al heel goed en dat is altijd een voordeel in dit soort koersen. Smevikens Cruiser en Rafiki Fri hebben een lastige handicap maar ze wonnen laatst allebei en zijn in vorm.

UPDATE:
Interessante koers en hier is de start zeer interessant. Ik denk dat 9 Maximus M.M. met de juiste start snel de kop gaat pakken en dan zou hij een goede kans moeten maken. Hij heeft zeven keer in de leiding gelopen en dan drie keer gewonnen. Anders Eriksson is een prima leerling. Ik ga all in! Hela vägen!
12 Bålsta Palema is vier keer door Linus Svensson gereden en... heeft drie keer gewonnen!
13 Smevikens Cruiser is één keer eerder door Henna Halme gereden en toen wonnen ze!
14 Rafiki Fri won deze koers afgelopen jaar. Toen was het wel 2640 meter.

PAS OP!
6 Callmesally gaat nu met achterijzers.
8 Al's Espresious gaat eventueel zonder ijzers.
11 O.P.Q.C. gaat met voorijzers dit keer.
15 Julia Pellini gaat zonder ijzers dit keer.

V75-5 (Race 9)

Niet gemakkelijk in de vijfde afdeling maar ik vertrouw op sterke Ural. Die kan een hoop zelf doen en liet laatst zien dat er niks mis is met zijn vorm. Jorma Kontio weet wat hem te doen staat met dit lastige nummer; als het tempo laag wordt zo snel mogelijk in de aanval gaan. Deze tegenstand kan het paard absoluut aan. Håll igång! Voornaamste uitdagers zijn Velvet Gio (schitterend nummer maar lange pauze) plus Master Crowe (goede vorm en beter geloot dan de favoriet).

UPDATE:
Ik dacht dat 11 Ural groot favoriet zou worden maar dat valt mee. Hij is ijzersterk en kan een hoop zelf doen maar heeft pittige koersen gekregen op het eind. Wordt wellicht iets defensiever gereden nu. Hoopt op hoog tempo.
2 Velvet Gio heeft een pauze gehad door toedoen van slechte bloedwaarden. Hij werkt nu heel goed en gaat zonder ijzers. Heeft zo drie keer in de leiding gelopen en nog niet verloren. Mijn winnaar.
10 Floris Baldwin wordt dit keer door Erik Adielsson gereden. Dat is een gigantisch voordeel.

PAS OP!
3 Carelin zag er fantastisch uit in de warming-up op Solvalla. Hij zat vast en had nog veel over. Is in topvorm.
5 Bullyoung is een schrapper geweest. Wordt nu wel door Björn Goop gereden.
6 Adiago Trot heeft een koers in de benen maar gaat nu met ijzers
12 Hazard Boko gaat waarschijnlijk ook met ijzers.

V75-6 (Race 10)

Gouden Divisie in de zesde afdeling en hier hoefde ik niet lang te twijfelen, Milligan's School loopt hier echt tegen veel matigere paarden dan hij gewend is en hij heeft bovendien ook nog eens goed geloot. Dit is een elite-paard en als hij ook maar enigszins in vorm is wint hij dit. Ik verwacht een offensieve koers van Ulf Eriksson. Leuke uitdager is natuurlijk Hachiko de Veluwe die heel vaak succesvol is en laatst de Finse Derby won. Gaat hier debuteren tegen de top en heeft matig geloot.

UPDATE:
Ik denk dat het niet spannend wordt hier. 4 Milligan's School ontmoet dit keer veel eenvoudigere tegenstand en alles wijst erop dat hij hier snel de leiding mag overnemen. In dat geval geloof ik niet dat hij dit verliest. Spets-och-slut!
8 Hachiko de Veluwe is superinteressant. Wint heel vaak en komt van een zege in de Finse Derby. Hij gaat voor het eerst zonder ijzers nu! Dit nummer is natuurlijk wel heel slecht.

PAS OP!
1 Mack Dragan maakt zijn debuut in de Gouden Divisie en gaat met achterijzers.
2 Stepping Spaceboy gaat met een Noors hoofdstel ipv blinkers.
5 King Sir Kir heeft een koers in de benen.

V75-7 (Race 11)

Twee paarden steken er wat mij betreft bovenuit in de laatste afdeling en ze hebben ook nog eens goed geloot. Dit lijkt een duel te worden. Marcello Wibb won eerder dit jaar al in de V75 en hij staat er bizar goed in hier. Mooi nummer zoals gezegd. Global Winner heeft nu drie keer op rij niet gewonnen als favoriet en de spelers zijn hem nu wellicht beu aan het worden. Ik geef hem nog een kansje hier met dit mooie nummer. Waarschuwing voor Harvey met twee koersen in de benen plus Björn Goop.

UPDATE:
1 Marcello Wibb is snel van start en heeft goed geloot. Hij is mijn favoriet voor de leiding. Spets-och-slut?
3 Global Winner is ook veel gespeeld. Hij gaat voor het eerst met trekproppen dit keer. Interessant!
6 Adde S.H. won een heat van Sprintermästaren maar was niet op zijn best in de finale dezelfde avond. Is natuurlijk goed genoeg om dit te winnen maar dit nummer is matig.

PAS OP!
2 Man of Steel heeft een schitterend nummer. Hij gaat dit keer zonder voorijzers, met een Noors hoofdstel en met een bike. Wow!
4 Categorical gaat opnieuw zonder ijzers.

  1 2 3 4 5 6 7  
3,4,7,8,10,11 1,3,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 6 5,6,9,13,14 11 4 1,3

Totaal: 6 x 12 x 1 x 5 x 1 x 1 x 2 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

UPDATE SYSTEEM
  1 2 3 4 5 6 7  
1,3,4,6,7,8,10,11 3,7,8,9,12,14 6 9 2,3,4,10,11 4 1,2,3

Totaal: 8 x 6 x 1 x 1 x 5 x 1 x 3 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.