Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 27 juli

Hagmyren - zaterdag 27 juli - Start: 16:20

Revanche voor Eldorado B.

We gaan naar de baan van Hagmyren deze week, een paar honderd kilometer ten noorden van Stockholm. Hier is een korte laatste rechte lijn, dus voorin zitten is heel belangrijk. De meeting is op voorhand behoorlijk pittig en ik verwacht een hoge uitbetaling. Veel succes!
BELANGRIJK: DE LAATSTE RECHTE LIJN VAN HAGMYREN IS HEEL KORT. HET IS ZAAK OM SNEL VAN VOREN TE ZITTEN.

V75-1 (Race 5)

Meteen al een banker in de eerste afdeling. Ik hoop dat Eldorado B. revanche neemt voor laatst. Toen was hij favoriet en ook Björn Better bankte hem. Hij werd slechts derde maar kan een stuk beter. Met dit nummer verwacht ik dat Torbjörn Jansson weer de kop pakt. Hela vägen! De voornaamste uitdagers zijn Output Pressure met Örjan Kihlström en Sign Me Up Too ondanks de matige loting.

UPDATE
7 Eldorado B. is favoriet. Hij gaat voor de kop maar bandenstart is bijna een jaar geleden. De afstand nu is een voordeel vergeleken met laatst.
1 Doctor Doxey Zenz was prima laatst en hij is de enige uitdager voor de leiding. De trainer is optimistisch. Ik pak hem erbij!
3 Output Pressure gaat zonder voorijzers en misschien wel helemaal zonder ijzers. Dat zou zeer spannend zijn!
4 Mr Golden Quick gaat waarschijnlijk zonder ijzers.
6 Antonio Trot gaat waarschijnlijk met een gewone sulky.
9 Sign Me Up Too is zeker goed genoeg om dit te winnen. Heeft echter een tijd niet gelopen nu en Emilia Leo waarschuwt dat het paard wellicht deze koers nodig heeft.

V75-2 (Race 6)

Merries over de lange afstand in de tweede afdeling en werkelijk niet gemakkelijk. Bear Bahareh is een stuk beter dan de laatste resultaten doen vermoeden en hij pakt vrijwel zeker de kop hier. Virunga heeft een interessant nummer. Erik Adielsson krijgt zeker een topstart hier. Emmylou won afgelopen zaterdag in de V75. Walkie Talkie is in topvorm maar dit nummer is werkelijk vervelend. Amalia Cash heeft een dubbele handicap maar ze kan een hoop zelf doen.

UPDATE
Merries over de lange afstand.
De lange stand is vooral een voordeel voor 15 Amalia Cash. Die is ijzersterk en won midden mei een stayerkoers in het dooie spoor. Moet natuurlijk wel veel paarden voorbij hier.
1 Bear Bahareh heeft nu drie koersen in de benen na een pauze. Gaat weer zonder voorijzers. Heeft twee keer van kop gelopen en... twee keer gewonnen. Koers op maat!
14 Carja gaat wellicht met een bike dit keer. Spannend.

V75-3 (Race 7)

Nog een stayerkoers in de derde afdeling. De beste paarden hebben ook het best geloot. Actual Star krijgt geheid een goed parcours met dit nummer. Steekt in een prima vorm. Timo Nurmos heeft een interessant duo. Global Undecided wordt dit keer door Örjan Kihlström gereden en dat is altijd spannend. Victory Topline staat er vrij zwaar in maar is toch goed voor deze klasse. Is sterk en kan zeker voor de zege strijden.

UPDATE
2 Global Undecided is gigantisch favoriet. Hij houdt van deze lange afstand en normaal gesproken is dit een goede winstkans.
3 Victory Topline wordt ook getraind door Nurmos. Hij heeft een koers in de benen en werkt heel goed. Kan de kop pakken hier en daarheeft hij vier keer gelopen... en vier keer gewonnen!
4 Malkin gaat weer zonder ijzers net als bij de zege in de voorlaatste keer.
7 Mellby Don Juan gaat voor het eerst zonder voorijzers. Spannend.
8 Track Angle heeft een slecht nummer maar deze afstand is een voordeel.
11 Reverend Wine heeft een koers in de benen nu. Gigant van een outsider.

V75-4 (Race 8)

Koudbloedige paarden in de vierde afdeling. Nooit makkelijk maar met mijn kwintet kom je een eind. Lukas Rauen was een schreeuwpaard laatst in de V75 en werd vierde ondanks een galoppade. Guli Rubin wint vaak en moet er absoluut bij. Klack Vilja won laatst en kan weer voor de zege strijden met het juiste koersverloop. U.R.Faxe wordt wellicht favoriet. Hij won laatst in de V75 en wordt weer door Kihlström gereden. Minelli staat er 20 meter beter in dit keer. Liep laatst zelfs een betere tijd dan de U.R.Faxe.

UPDATE
Hier komt het idee van de week. 8 Lukas Rauen staat er nu veel beter in vergeleken met laatst en heeft b.v. 20 meter voorsprong op U.R.Faxe vergeleken met laatst. Ik verwacht een offensieve koers en wellicht kan hij al snel de kop overnemen. Hij gaat bovendien zonder voorijzers dit keer. Hela vägen!
14 U.R.Faxe was laatst flink verbeterd zonder ijzers en gaat nu weer met dat beslag.
4 Husnäs Elving wordt dit keer gereden door Adielsson. Een enorm voordeel.
10 Arragon gaat nu met een gewone sulky.
15 Minelli gaat dit keer waarschijnlijk met een gewone sulky en dat is een nadeel.

V75-5 (Race 9)

Laagste klasse in de vijfde afdeling. Alweer niet makkelijk. Ivanhoe heeft een ideaal nummer en dit keer rijdt Örjan Kihlström. Got To Dash heeft twee zeges op rij en staat er mooi in hier. Lastig nummer. Young King heeft ook matig geloot. Hij is in vorm en hoopt op hoog tempo net als Nyhet. Die laatste is niet betrouwbaar maar kan een hoop. Leuke outsider.

UPDATE
Leuke koers met veel spannende info!
1 Ivanhoe was goed laatst maar dit nummer is op Hagmyren heel lastig. Waar belandt hij?
2 Chocoboy is heel interessant. Hij was heel goed in de warming-up laatst. Is de favoriet voor de kop. Korte laatste rechte lijn plus korte afstand!
3 Pegasus All Over is flink verbeterd zonder ijzers en gaat nu weer zo.
4 Miss Silver is de enige merrie hier. Pittige opgave maar gaat eventueel met bike dit keer.
5 Pelle Roc gaat voor het eerst zonder ijzers. Spannend!
7 Got to Dash is verbeterd met de bike in de laatste twee koersen. Gaat voor het eerst zonder ijzers dit keer. Terechte favoriet!
8 Young King moet wellicht met ijzers gaan.
9 Hundredprocent Up gaat zonder ijzers en eventueel met een bike voor de tweede keer ooit. Interessant maar ontmoet waarschijnlijk te goede tegenstand.

V75-6 (Race 10)

Gouden Divisie in de zesde afdeling. Canari Match heeft een fraai nummer. Hij heeft nu één koers in de benen en natuurlijk gaat Örjan Kihlström voor de kop hier. Goede kans als hij op zijn best is. Policy of Truth is waarschijnlijk het beste paard maar door blessures zal hij nooit zo goed worden als gedacht. Hij heeft nu een paar koersen in de benen en spurtte prima laatst na een startgalopade. Kan de rug pakken van Canari Match en een perfecte koers krijgen.

UPDATE
Ook dit is een interessante race en dit is wellicht heel wat opener dan ik aan het begin van deze week dacht.
1 Canari Match heeft een koers in de benen maar dit nummer is lastig op Hagmyren. Waar belandt hij?
2 Queer Fish was niet op zijn best laatst maar de trainer verteld dat dat aan de baan lag. Hij werkt goed en gaat met een bike. Meenemen!
3 Antonio Tabac was een van de sensaties in de V75 afgelopen seizoen. Heeft nu een koers in de benen na een blessure.
4 Muscle Hustle heeft een koers op maat hier. Korte afstand is een groot voordeel. Gaat met een gesloten of Noors hoofdstel. Interessant!
6 Ajlexes Cubano loopt zonder ijzers dit keer net als 9 Policy of Truth.
7 Usain Henna is terug in Zweden na een periode in Frankrijk.


V75-7 (Race 11)

Eén paard of een heleboel in de laatste afdeling. Ik waag de gok en bank Tale of Jacks. Hij heeft het goed gedaan in de V75 op het eind en verdient werkelijk een overwinning. Hij loopt nog steeds in dezelfde klasse en kan deze tegenstand zeker aan. Goed nummer en snel van start. Håll igång, Kaj! Voornaamste uitdagers zijn Down and Dirty (fraai nummer plus Ulf Ohlsson) en Global Wise Guy (op de weg omhoog maar slecht nummer).

UPDATE
4 Tale of Jacks is heel goed voor deze klasse en hij was fantastisch laatst. Met een soortgelijke prestatie heeft hij topkans hier. Ik bankte al aan het begin van de week en blijf daarbij.
2 Down and Dirty heeft perfekt geloot en nu rijdt Ulf Ohlsson.
3 Global Well Off won een heat van Stosprintern. Ze houdt van de korte afstand en kan de kop pakken.
5 Fröken Sting won laatst met Kihlström. Die rijdt nu weer...
7 Findus M. gaat eventueel met een Amerikaanse bike.


  1 2 3 4 5 6 7  
7 1,9,12,13,15 1,2,3 8,9,12,14,15 1,7,8,12 1,9 4

Totaal: 1 x 5 x 3 x 5 x 4 x 2 x 1 = 600 combinaties
Kosten: 600 x €0,06 = €36,00

  1 2 3 4 5 6 7  
1,3,7 1,5 2,3,4 8 1,2,3,5,7 1,2,3,4,5,6,7,9 4

Totaal: 3 x 2 x 3 x 1 x 5 x 8 x 1 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20


Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.