Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 3 augustus

Rättvik - zaterdag 3 augustus - Start: 16:20

JACKPOT!

Veel makkelijker voor Milliondollarrhyme

We gaan naar de baan van Rättvik deze keer, in het lieflijke Dalarna. Leuke races en bovendien een mooie Jackpot! Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen een banker in de eerste afdeling. Je zou het bijna vergeten maar Milliondollarrhyme is nog steeds in de Zilveren Divisie. Het paard van Fredrik B Larsson heeft dit jaar tegen de absolute wereldelite gelopen en haalde onder andere de finale van Elitloppet. De tegenstand van vandaag is zeker niet slecht maar er staat toch echt geen Propulsion & co in. Topkans ondanks dit nummer. Voornaamste opponenten zijn wellicht Bucks to Burn en Perfect Dynamite.

UPDATE
7 Milliondollarrhyme heeft dit jaar de finale van de Elitloppet gehaald en dit is natuurlijk veel eenvoudiger. Fredrik B Larsson is tevreden met zijn paard en het wordt een offensieve koers.
1 Bucks to Burn wordt voor het eerst door Jepson gereden. Interessant nummer natuurlijk.
2 Minnestads el Paso voor het eerst met Björn Goop. Hoppa!
4 Weekend Fun gaat zonder ijzers en met bike.
8 Tudor Kronos en 10 Perfect Dynamite hebben een koers in de benen nu. De eerste gaat zonder ijzers en de laatste gaat met bike.

V75-2 (Race 6)

Sprintkoers in de tweede afdeling. Ik pak een trio maar voel me eerlijk gezegd niet heel zeker. Deede Star heeft fraai geloot en is goed voor deze klasse. Get Ready on Tour heeft twee zeges op rij en Ulf Ohlsson is heel interessant. Global Wizard wordt dit keer gereden door Erik Adielsson. Heeft wat geluk nodig met dit nummer.

UPDATE
3 Get Ready on Tour is flink verbeterd zonder ijzers. Als hij de kop pakt heeft hij topkans in deze anders heel open koers. Heeft 4 van de 5 keer op kop gewonnen. Voor het eerst met Ulf Ohlsson nu.
2 Deede Star liep laatst met een gewone sulky. Bike nu net als in de voorlaatste koers.
5 Firecracker voor het eerst met Jansson.
8 Stole the Show is flink verbeterd met bike op het eind.
9 Global Wizard is het best van kop af. Dit nummer is een groot nadeel.
10 B.B.S.Day Dream wordt nu door Jepson gereden hetgeen een gigantisch voordeel is. Gaat bovendien voor het eerst zonder ijzers. Hoppa!

V75-3 (Race 7)

Gouden Divisie in de derde afdeling. En maar zeven paarden. Schandalig. Een duo steekt er bovenuit. Dante Boko kan soms alles en hij houdt van deze korte afstand. Adrian Kolgjini gaat zeker voor de kop hier. Sorbet is de logische uitdager. Hij had een prima voorseizoen maar heeft niet meer gelopen sinds Elitloppet waar hij kansloos was. De vorm is enigszins een vraagteken.

UPDATE
Niet veel nieuws hier.
5 Sorbet is groot favoriet maar hij heeft niet gelopen sinds Elitloppet. Was een schrapper op 13 juli en zijn vorm is een vraagtekentje. Normaal topkans natuurlijk.
6 Dante Boko is onregelmatig maar kan dit zeker winnen als hij de kop pakt.
Eigenlijk kan niemand anders winnen. 7 Baron Gift is niet slecht en krijgt een nieuwe pikeur. 2 Appolon de Kacy kan natuurlijk wel wat maar heeft dat al lang niet meer laten zien. 3 Unique Juni gaat voor het eerst met een gesloten hoofdstel.

V75-4 (Race 8)

Koudbloedige paarden in de vierde afdeling. En ik ga all in op Lukas Rauen. Die won afgelopen zaterdag ook al in de V75 en hij is eenvoudigweg te goed voor deze klasse. Dit nummer is ietwat tricky om Magnus A Djuse is een groot talent en weet wat hem te doen staat. Mocht hij na een tijdje de kop pakken geloof ik in een prima kans. Håll igång! Voornaamste uitdagers zijn wellicht B.W.Sture en Joker C.K. met toppikeurs Ulf Ohlsson en Björn Goop.

UPDATE
5 Lukas Rauen won afgelopen zaterdag en heeft opnieuw topkans. Dit nummer is echter ietwat lastig.
1 Troll Ronja houdt van deze afstand en mocht ze de kop pakken moet ze er absoluut bij
3 Zitor is echter ook snel en Torbjörn Jansson is een prima koudbloed-pikeur. Gaat zonder ijzers!
14 B.W.Sture was verbeterd laatst na een zwakke prestatie. Zijn vorm is nog steeds een vraagteken maar dit is zeker het beste paard en hij is verrassend weinig gespeeld. Ulf Ohlsson rijdt.
15 Joker C.K. Wordt dit keer door Björn Goop gereden. De korte afstand is een groot voordeel.

V75-5 (Race 9)

Lastig in de vijfde afdeling maar ik ga voor het duo van Timo Nurmos. S.G.Charpentier heeft twee zeges op rij en is de keuze van Jorma Kontio. Hij heeft ook iets beter geloot dan Global Winner die er bovendien zwaar instaat qua geld. Het laatstgenoemde paard is echt zeker goed genoeg om dit te winnen en Carl Johan Jepson is interessant. Bear Hope daagt uit en hoopt op hoog tempo.

UPDATE
Hier geloof ik veel in 8 Global Winner. Hij is het beste paard en wordt dit keer door Jepson gereden. Gaat bovendien voor het eerst met oorproppen. Kan in het dooie spoor winnen.
4 Harvey heeft een paar koersen in de benen en pakt bijna zeker de kop hier met Erik Adielsson.
9 Andre Ward is in vorm en Flemming Jensen komt met slechts één paard naar Rättvik. Neem van mij aan dat hij goed is voorbereid!
7 S.G.Charpentier en 10 Bear Hope zijn niet slecht maar hebben veel geluk nodig. Wat mij betreft zijn ze te veel gespeeld en ik laat ze weg.

V75-6 (Race 10)

Heel open in de zesde afdeling. Ik geloof veel in Falcon Am die werkelijk indruk maakte op Eskilstuna en in een nieuw record won. Heeft opnieuw goed geloot hier. Liam Dana heeft twee zeges op rij en Rikard N Skoglund vind ik een voordeel. Jaques Noir heeft slecht geloot en nog steeds niet gewonnen dit jaar. Björn Goop nu! Night Rhythm liep laatst nog in de finale van Sprintermästaren. Matig nummer nu.

UPDATE
1 Urgent Call is snel van start en heeft een koersje op maat hier. Hij heeft zes keer van kop gelopen en vijf keer gewonnen. Was dapper laatst en verdient een zege.
2 Liam Dana is in vorm en deze pikeur is een voordeel.
4 Falcon Am gaat weer met een bike nu en dat is een voordeel. Korte afstand is interessant.
8 Jacques Noir wordt hier voor het eerst door Björn Goop gereden. Altijd interessant.
10 Yrr heeft een koers in de benen. Voor het eerst nu met Erik Adielsson.
11 Night Rhythm liep laatst nog in Sprintermästaren. Moet er absoluut bij hier.

V75-7 (Race 11)

Heel leuke stayerkoers in de laatste afdeling. Gideon H.Renka heeft een interessant nummer. Great Winner heeft twee zeges op rij. Hij won laatst in de V75. Ook Royal Navy Neo won laatst in de V75. Björn Goop mist de kop niet met dit fraaie nummer. Sir Henry P.Hill is sterk en Oskar J Andersson een verbetering. Muscle Hustle en On Track Piraten hebben verreweg het meest verdiend maar moeten dan ook 40 meter goedmaken.

UPDATE
Leuke stayerrace in de laatste afdeling. Hoe meer ik de koers analyseer, hoe meer ik in 6 Royal Navy Neo geloof. Hij heeft twee koersen in de benen en pakt bijna zeker de kop. Björn Goop is de beste stayerpikeur van de wereld.
1 Gideon H.Renka gaat nu met een bike.
8 Raja Ribb won deze koers afgelopen jaar!
12 Doctor Doxey Zenz is goed maar helaas is de pikeur niet van V75-niveau.
13 Muscle Hustle ziet er goed uit maar ik twijfel of hij 40 meter kan goedmaken op het paard van Goop.

  1 2 3 4 5 6 7  
7 2,3,9 5,6 5 7,8 1,2,4,6,7,8,9,10,11 1,2,5,6,7,13,14

Totaal: 1 x 3 x 2 x 1 x 2 x 9 x 7 = 756 combinaties
Kosten: 756 x €0,06 = €45,36

UPDATE SYSTEEM
  1 2 3 4 5 6 7  
7 2,3,10 5,6 1,3,5,14,15 4,8,9 1,2,4,8,10,11 6

Totaal: 1 x 3 x 2 x 5 x 3 x 6 x 1 = 540 combinaties
Kosten: 54 x €0,06 = €32,40

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.