Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 17 augustus

Örebro - zaterdag 17 augustus - Start: 16:20

Mascate Match wint E3-finale voor merries

We gaan naar Örebro deze week. Leuke races weer – het is immers zomer - en hoogtepunt zijn de twee E3-finales. Een ander hoogtepunt is dat we deze week een hele vette Jackpot hebben! Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen al lastig in de eerste afdeling maar ik waag een gokje en neem genoegen met een duo. Shorthanded Jag was laatst vijfde maar heeft dit keer veel beter geloot. Hij pakte een paar goede zeges vóór de laatste koers. Björn Goop weet wel raad met dit soort nummers. Zaire Wise As is geen bluf. Hij wint vaak en heeft ook een mooi nummer. Won gemakkelijk laatst. Electrical Storm is een uitdager. Won meteen in de comeback laatst en is nog beter nu.

UPDATE
3 Zaire Wise As is favoriet en dat is wel te begrijpen. Dit is een echt goed paard. Heeft nog niet verloren in Zweden en wordt voor het eerst door Ulf Ohlsson gereden.
1 Shorthanded Jag heeft vijf keer van kop af gelopen en vier keer gewonnen!
5 Electrical Storm heeft een koers in de benen. Won meteen en had nog veel over.
8 Bo C. is vijf keer door Carl-Erik Lindblom gereden en heeft vier keer gewonnen!
9 Reverend Wine wordt voor het eerst door Jepson gereden.
12 Harpos Rockland is één keer eerder door Kevin Oscarsson gereden en toen won hij.

V75-2 (Race 6)

E3-finale voor merries in de tweede afdeling. De series leverden een aantal verrassingen op maar Mascate Match was een favoriet die aan de hoge verwachtingen voldeed. Het paard van Pekka Korpi heeft acht zeges in negen races en is een toptalent. Ze kan goed vertrekken en pakt waarschijnlijk de kop. Banker! De Global-paarden Allegiance en Anarchy zijn de voornaamste uitdagers.

UPDATE
E3-finale voor merries en hier is 3 Mascate Match gigantisch favoriet. Volledig terecht natuurlijk. Ze heeft nog niet van kop af verloren en maakte grote indruk in de lange E3-finale. Zag er goed uit in de serie laatst en gaat vol voor de kop. Topkans in die positie. Ik bank.
1 MargaretaSjöhammar gaat eventueel zonder achterijzers dit keer en wellicht ook voor het eerst met bike. Heeft twee zeges met Ohlsson en twee op de korte afstand. Wordt steeds beter.
6 Dior Ima ging voor het eerst zonder ijzers en met blinkers laatst; nu opnieuw. Gaat bovendien met bike nu en heeft koers in de benen. Kan stunten!
7 Alaska Dany liep afgelopen woensdag (!!) in een preparé. Zat vast en zag er goed uit.
10 Base Line gaat voor het eerst met Björn Goop. Eventueel met bike.
11 Divane Godiva wordt voor het eerst gereden door Örjan Kihlström.

V75-3 (Race 7)

Gouden Divisie in de derde afdeling en een kwartet steekt er bovenuit. Vainqueur R.P. Pakte laatst de eerste zege voor trainer Björn Goop en heeft een heel interessant nummer hier. Evaluate is een toppertje. Ook hij heeft een mooi nummer en nu zit Örjan Kihlström op de sulky. Charrua Forlan is constant en goed. Hij is snel van start en gaat waarschijnlijk voor de kop. Volnik du Kras heeft matig geloot maar dat maakt niet zo heel veel uit in dit kleine veld. Hij wint vaak maar staat er vrij zwaar in.

UPDATE
Leuke Gouden sprintkoers en ik ga uiteindelijk all in op 1 Vainqueur R.P. en Björn Goop. Die zag er fantastisch uit in de warming-up laatst en overtuigde ook in de koers. Is snel van start en kan de kop pakken hier. In dat geval heeft hij topkans. Håll igång!
2 Evalutate is drie keer door Örjan Kihlström gereden en heeft twee keer gewonnen. Gaat wellicht zonder ijzers.
3 Charrua Forlan is de voornaamste uitdager voor de kop. Daar heeft hij 22 keer gelopen en 14 keer gewonnen. Was goed laatst na een kort oponthoud.
6 Montdore wordt voor het eerst door Jepson gereden.
7 Zack's Zoomer komt terug na een pauze. Alle zeven overwinningen in Zweden zijn van kop af genomen.
8 Volnik du Kars won laatst met Gubbellini. Gaat wellicht zonder ijzers nu. Spannend!
9 M.T.Joinville heeft vijf keer op Örebro gelopen en... vier keer gewonnen.

V75-4 (Race 8)

De laagste klasse in de vierde afdeling. Met een kwartet kom je een eind. The Real Face won laatst. Heeft mooi geloot hier en Erik Adielsson is spannend. Kapten Kidd heeft twee zeges op rij en dit nummer is mooi. Inspector was laatst tweede ondanks een galoppade. Lastig nummer maar Björn Goop heeft voor hetere vuren gestaan. Västerbo Pokerface heeft een tijd niet gelopen maar Timo Nurmos heeft zijn paarden altijd goed voorbereid. Örjan Kihlström is interessant.

UPDATE
Open koers. Of is het zo eenvoudig dat 1 The Real Face de kop pakt en wint? Hij heeft vijf keer daar gelopen en drie keer gewonnen. Wordt voor het eerst door Erik Adielsson gereden en dat is een meester met deze startmethode.
3 Kapten Kidd heeft vier keer in de leiding gelopen en... vier keer gewonnen!
4 Inspector heeft een koers in de benen en kwam toen heel goed terug na een galoppade. Dit nummer is lastig voor hem. Kan meteen springen.
6 Running Like Hell heeft een interessant nummer. Heeft drie keer in de leiding gelopen en ze alle drie gewonnen.
7 Västerbo Pokerface heeft elf maanden niet gelopen. Timo Nurmos heeft zijn paarden altijd goed voorbereid. Wordt voor het eerst door Örjan Kihlström gereden.
8 Stole the Show gaat wellicht zonder achterijzers. Gaat weer met bike en dat is een voordeel.
12 Global Unesco heeft drie zeges op rij maar met dit nummer is het nagenoeg onmogelijk om op Örebro te winnen.

V75-5 (Race 9)

Stayerkoers in de vijfde afdeling en mijn trio is sterk. S.G.Charpentier was derde laatst in de V75 ondanks een matig nummer. Heeft veel beter geloot dit keer en moet erbij. Tsar Brodde heeft ook een mooi nummer. Hij houdt van de lange afstand. Burning Man is mijn winnaar ondanks dit slechte nummer. Petri Puro heeft zijn paarden altijd prima voorbereid. Goede kans met het juiste koersverloop.

UPDATE
Koers over drie kilometer en vrij lastig. Ik ga uiteindelijk voor een kwartet.
2 S.G.Charpentier is snel van start en Kontio gaat voor de kop. Het paard heeft daar zeven keer gelopen en vijf keer gewonnen.
3 Tsar Brodde heeft er fantastisch uitgezien op het eind. Deze lang afstand is een voordeel. Gaat wellicht voor het eerst zonder voorijzers.
4 Vine Vision gaat waarschijnlijk met achterijzers en 5 Ufo del Rio waarschijnlijk met ijzers. Dat is een nadeel!
8 Burning Man is in topvorm maar heeft natuurlijk wat geluk nodig met dit matige nummer.
11 Arapaho Ghostdance wordt voor het eerst door Erik Adielsson gereden.
12 Exit Angot gaat hier debuteren voor Timo Nurmos. Dat is natuurlijk superspannend. Matig nummer maar Örjan Kihlström heeft voor hetere vuren gestaan. Ik neem hem mee!

V75-6 (Race 10)

E3-finale voor hengsten en ruinen en mijn trio is voorspelbaar: het zijn de winnaars van de series. Belker is altijd een toptalent geweest. Hij had even een dipje deze zomer maar liet laatst zien dat hij weer in vorm is. Global Adventure heeft elf overwinningen in 13 koersen. Heeft natuurlijk een mooi nummer hier en moet erbij. Hij is zeer allround. Aetos Kronos is mijn winnaar. Het paard van Jerry Riordan heeft zich fantastisch ontwikkeld sinds hij zonder ijzers loopt.

UPDATE
E3-finale voor ruinen en hengsten. Het beste paard is waarschijnlijk 3 Aetos Kronos. Die won zeer verrassend tijdens het Elitlopp-weekend maar heeft daarna zijn hoge status bevestigd. Dit is een topper! Gaat met een zogenaamd can't see back-hoofdstel nu; daarvóór had hij een gesloten hoofdstel. Mijn winnaar!
1 Belker was flink verbeterd laatst na twee matige prestaties. Ideaal nummer maar kop pakken wordt niet makkelijk.
2 Global Adventure gaat eventueel zonder ijzers en dat zou spannend zijn. Maar het meest waarschijnlijke is toch ijzers. Mag wellicht kop overnemen.
4 Easy so Easy gaat waarschijnlijk voor het eerst met een bike.
5 Usain Töll ging laatst voor het eerst met een bike en gesloten hoofdstel. Nu weer en bovendien wellicht zonder achterijzers. Is snel van start en mijn favoriet voor de kop.
9 Zola Key gaat waarschijnlijk voor het eerst zonder ijzers. Hoppa!
10 Alien Kronos gaat wellicht ook zonder ijzers dit keer en dat is een voordeel.

V75-7 (Race 11)

Nog een koers over de lange afstand in de laatste afdeling. Hoog niveau maar mijn duo is sterk. Very Kronos is zeker het beste paard maar hij is verre van betrouwbaar en bovendien heeft hij een hele tijd niet gelopen. Heeft wel perfekt geloot hier. Kan soms letterlijk alles! Global Undecided won afgelopen zaterdag en maakte enorme indruk. Hij kreeg een zwaar parcours maar dat maakte hem helemaal niks uit. Hij was outstanding en moet er natuurlijk hier ook bij.

UPDATE
Stayerkoers en het meest interessante paard is natuurlijk 2 Very Kronos. Die is zeker het best hier maar hij heeft een hele tijd niet gelopen. Liep in Frankrijk twee keer zonder ijzers maar gaat dit keer waarschijnlijk met. Is goed voorbereid volgens de stal en heeft als snelste 17/2100 gewerkt. Mag wellicht kop overnemen hier en moet er natuurlijk bij.
3 Perfect Dynamite houdt van deze afstand en heeft goed geloot.
4 Zoko Lane heeft twee koersen in de benen.
6 Antonio Trot houdt van deze afstand.
7 Doxter Doxey Zenz was heel dapper laatst en wordt steeds beter. Krijgt zeker een offensieve start. Pas op!
9 Velvet Gio is twee keer een schrapper geweest en hij heeft niet gelopen sinds maart.
11 Global Undecided was weergaloos afgelopen zaterdag. Hoe heeft hij dit zware koers verwerkt? Als hij nu even goed is wens ik de concurrentie veel succes!
12 Vaprio wordt dit keer gereden door Björn Goop.


  1 2 3 4 5 6 7  
1,3 3 1,2,3,8 1,3,4,7 2,3,8 1,2,3 2,11

Totaal: 2 x 1 x 4 x 4 x 3 x 3 x 2 = 576 combinaties
Kosten: 576 x €0,06 = €34,56

  1 2 3 4 5 6 7  
1,3,5,8 3 1 1,3,4,6,7 2,3,8,12 2,3 2,7,11

Totaal: 4 x 1 x 1 x 5 x 5 x 2 x 3 = 600 combinaties
Kosten: 600 x €0,06 = €36,00
Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.