Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 24 augustus

Bergsåker - zaterdag 24 augustus - Start: 16:20

Ringostarr Treb wint Sundsvall Open Trot

We gaan naar Bergsåker deze week, net buiten Sundsvall, een paar honderd kilometer ten noorden van Stockholm. Hoogtepunt is natuurlijk Sundsvall Open Trot in de laatste afdeling maar een ander hoogtepunt is natuurlijk de superjackpot. Neem van mij aan dat heel Zweden massaal gaat spelen deze zaterdag. Het ziet er heel pittig uit en ik verwacht een flinke uitbetaling. Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen al lastig in de eerste afdeling en het liefst had ik ze alle twaalf genomen. Venerdi heeft een mooi nummer en krijgt geheid en goed parcours hier. Chocoboy spurtte goed laatst. Hij is snel van start en kan de kop pakken ondanks dit nummer. Lyckans Star won laatst en nu zit Kihlström op de sulky. Guillaume Boko lijkt in vorm. Dit nummer is lastig maar Björn Goop verdient respect. Caligula wordt zeker favoriet hier ondanks dit nummer. Hij wint heel vaak en heeft nu twee koersen in de benen. Een risico-banker voor de durfal!

UPDATE
Meteen al heel lastig. Vooral bandenstart maakt het ingewikkeld. 9 Caligula is de favoriet maar die gaat hier debuteren met deze startmethode! Is echter in vorm en moet er natuurlijk bij.
Ook 1 Venerdi heeft nog nooit met bandenstart gelopen. Heeft eerder met Anders Eriksson gewonnen. Mooi nummer.
2 Real Masterpiece is op de weg omhoog en 5 Lyckans Star gaat eventueel zonder achterijzers.
10 Aston gaat met een gewone sulky nu en dat is een nadeel. Hij is echter veel te weinig gespeeld hier. Pas op!
12 Hulk Boko gaat voor het eerst met trekproppen hier en wordt ook voor het eerst door Jepson gereden.

V75-2 (Race 6)

Koudbloedige paarden over de lange afstand in de tweede afdeling en maar liefst vijf worden er getraind door Jan-Olov Persson! Wilda Fille wint heel vaak maar heeft op het eind in monté gelopen. Erik Adielsson rijdt nu en dit nummer is fraai. Ook Järvsöodin heeft goed geloot. Hij won laatst op de lange afstand en Rikard Skoglund is de nieuwe pikeur. Pydin is een toppertje. Hij ontmoet eenvoudigere tegenstand dit keer. Björs Frej was laatst tweede op de lange afstand. Jorma Kontio nu! B.W.Sture heeft eerder in de V75 gewonnen met Örjan Kihlström.

UPDATE
Zweedse Kampioenschappen voor koudbloedige paarden. Hier zou zomaar eens een grote verrassing kunnen vallen maar ik bank uiteindelijk toch de grote favoriet 7 Pydin. Hij ontmoet veel eenvoudigere tegenstand dan normaal en als hij fit is, wint hij dit. Hij is echter te veel gespeeld.
1 Wilda Fille was tweede met Erik Adielsson op Solvalla in februari. Is een montépaard en heeft met de sulky niet meer gewonnen sinds april 2017. Gaat eventueel zonder ijzers.
3 Järvsöodin wordt voor het eerst door Rikard N Skoglund gereden. Heeft negen zeges op deze afstand.
5 Bro Viking houdt van deze afstand en heeft er al tien keer op gewonnen.
6 Tand Kraft heeft vijf keer in de leiding gelopen en... vijf keer gewonnen.

V75-3 (Race 7)

De beste paarden hebben matig geloot in de derde afdeling en hier kan een verrassing vallen. Ik hoop dat het tempo hoog wordt. Bucks to Burn heeft zich fantastisch ontwikkeld deze zomer en wordt steeds beter. Heeft een matig nummer nu maar Örjan Kihlström heeft voor hetere vuren gestaan. Weekend Fun moet ik meenemen. Dit is een prima paardje en Björn Goop nu vind ik superinteressant. Håll igång!

UPDATE
Alweer lastig! 11 Bucks to Burn is licht favoriet maar heeft natuurlijk een lastig nummer. Aan de andere kant denk ik wel dat hij het best van achter is.
Het tempo zou bovendien wel eens hoog kunnen worden vanwege 3 Spickleback Face. Die sprong laatst in Jubileumspokalen en ontmoet nu eenvoudigere tegenstand. Is zeker goed voorbereid. Meenemen!
4 Vienvia Font zag er fantastisch uit in de warming up laatst maar kreeg een heel zwaar parcours. Deze nieuwe pikeur is een voordeel.
5 Eldorado B. pakt vrijwel zeker de kop hier.
7 Une Etoile Gar heeft nu een koers in de benen en gaat wellicht zonder ijzers. Is totaal vergeten door de spelers.
9 Weekend Fun gaat zonder ijzers en met een bike. Björn Goop!

V75-4 (Race 8)

Leerlingenkoers in de vierde afdeling. Ik waag een gokje en ga banken hier. Een van de beste leerlingen is Anders Eriksson en hij heeft ook nog eens goed geloot. Bovendien rijdt hij een paard in vorm, getraind door topper Daniel Redén. Wat kan er nog mis gaan? Chapter N.Deo is dus mijn hoop in bange dagen. Maar ik ben me ervan bewust dat er een paar goede tegenstanders instaan. Wat te denken van Queen of Sand of vooral Shadow Gar?

UPDATE
Merries. Favoriet is 8 Visa As en dat is wel te begrijpen na de prima prestaties op het eind. Normaal gesproken heeft ze een goede kans maar deze bandenstart is nieuw voor haar. Ze heeft eerder gewonnen met Rebecca Dahlén.
1 Chapter N.Deo was mijn idee aan het begin van de week maar ik begin iets terug te krabbelen. Ze is een schrapper geweest vanwege koorts en de vorm is toch een vraagtekentje.
2 Queen of Sand versloeg laatst Visa As maar gaat wellicht met ijzers nu. Een nadeel.
6 Hunkydory Degato gaat zonder ijzers dit keer en met een gewone sulky.
15 Shadow Gar gaat wellicht met een gewone sulky dit keer. Heeft natuurlijk veel betere paarden dan deze ontmoet.

V75-5 (Race 9)

Alweer lastig in de vijfde afdeling. Ik hoop dat mijn trio genoeg is maar het liefst had ik er nog een paar bijgepakt. Klose heeft twee zeges op rij en won over deze lange afstand in de voorlaatste koers. Mellby Galanga won laatst op de lange afstand en nu zit Örjan Kihlström op de sulky. Spannend. Global Wizard was laatst vrij veel gespeeld in de V75 ondanks een matig nummer maar sprong. Staat er mooi in hier en wil revanche.

UPDATE
5 Mellby Galanga heeft een hele goede reputatie maar ze heeft dat nog niet echt waargemaakt. Ze won laatst en wordt nu gereden door Örjan Kihlström. Kan winnen maar is verrassend veel gespeeld.
1 Klose won laatst meteen in zijn debuut voor een nieuwe trainer. Heel interessant hier met dit nummer en ik waag een gok en ga hem banken in een anders open koers.
2 Staro Mary Lou is ook flink verbeterd in de laatste twee koersen voor haar nieuwe trainer. Mika Forss nu!
8 Ninepoints Lover heeft een koers in de benen.
9 Simb Triumph is snel van start en dit nummer is een groot nadeel.
10 Global Wizard is een schrapper geweest na laatst.

V75-6 (Race 10)

En nog een lastige race in de zesde afdeling! Mr Clayton J.F. Staat er vrij zwaar in maar is goed voor deze klasse. Werd laatst gereden door de trainer: Kihlström nu. Track Angle kan een hoop en heeft eindelijk weer es goed geloot. Meenemen! Timo Nurmos heeft een trio paarden. Ik pak twee van hen. Victory Topline won laatst in een mooie tijd maar moet nu van achter aanvallen. Lexington Hall was laatst tweede in de V75 ondanks een galoppade. Nu zit Björn Goop op de sulky!

UPDATE
Alweer een open koers maar mijn winnaar is 7 Falcon Am. Die is in topvorm en kan een hoop zelf doen. Heeft twee keer met een bike gelopen en twee keer gewonnen.
3 Mr Clayton J.F. kreeg laatst een preparékoersje. Gaat nu zonder ijzers en deze pikeur is een voordeel.
4 Track Angle gaat met een gesloten hoofdstel nu.
5 All Star gaat dit keer zonder ijzers!
6 Final Dream is de favoriet voor de kop. Kan absoluut winnen!
8 Lexington Hall wordt voor het eerst door Björn Goop gereden.

V75-7 (Race 11)

Sundsvall Open Trot in de laatste afdeling en hier komt ook de beste banker. Ringostarr Treb won laatst Hugo Åbergs Memorial na een fantastische prestatie. Hij is werkelijk goed teruggekomen na een blessure en hier heeft hij een koers op maat. Hij is snel van start en dit nummer is fraai. Hela vägen! Voornaamste uitdagers zijn Milligan's School en Makethemark. Mooie race!

UPDATE
Sundsvall Open Trot en natuurlijk heeft 1 Ringostarr Treb topkans hier. Hij was fantastisch laatst in Hugo Åbergs Memorial en dit keer ontmoet hij geen Propulsion. Normaal gesproken pakt hij de kop hier. Hij won deze koers trouwens twee jaar geleden.
Of gaat Erik Adielsson vol in de aanval met snelle 8 Uza Josselyn? Helemaal onmogelijk is het niet. Ze is in topvorm.
4 Milligan's School won deze koers afgelopen jaar. Mooi nummer.
5 Chief Orlando gaat met een bike dit keer. Jepson is een nieuwe pikeur.
7 Nadal Broline gaat wellicht met een nieuw hoofdstel. Is totaal vergeten door de spelers dit keer.
10 Cyber Lane zat laatst vast in Hugo Åbergs Memorial en zag er fantastisch uit. Pas op!

  1 2 3 4 5 6 7  
1,4,5,8,9 1,3,4,8,10 9,11 1 1,5,10 3,4,8,9 1

Totaal: 5 x 5 x 2 x 1 x 3 x 4 x 1 = 600 combinaties
Kosten: 600 x €0,06 = €36,00

UPDATE TICKET
  1 2 3 4 5 6 7  
alle 7 3,4,5,7,9,11 1,8 1 3,4,6,7,8 1

Totaal: 12 x 1 x 6 x 2 x 1 x 5 x 1 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.