Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 31 augustus

V75 Jägersro, zaterdag 31 augustus

JACKPOT!

Policy of Truth is een Gouden banker

Derbyweekend! Op zondag wordt de grootste race voor vierjarige paarden verreden en dit jaar is Campo Bahia de topfavoriet. Op deze zaterdag een traditionele V75 op dezelfde baan, dus die van Jägersro net buiten Malmö. Mooie koersen plus bovendien een kleine Jackpot. Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen een banker in de eerste afdeling. Royal Navy Neo won een grotere V75-koers in de voorlaatste race. Hij pakte toen meteen de kop en was daarna outstanding. Heeft een interessant nummer hier en Örjan Kihlström gaat natuurlijk voor de leiding. Goede kans in die positie. Dit is echter geen blufrace. Paarden als Staro Leonardo en Reverend Wine zijn ook zeer bekwaam.

UPDATE
Open maar 6 Royal Navy Neo is de logische favoriet. Was niet op zijn best laatst maar des te beter in de voorlaatste koers. Heeft hier een mooie race. Houdt van de afstand en heeft een mooi nummer om de kop te pakken. Wordt voor het eerst door Örjan Kihlström gereden. Ik ga banken.
1 Night Brodde heeft zes keer in de leiding gelopen en dan vier keer gewonnen. Meenemen.
7 Adde S.H. gaat dit keer met een gewone sulky en dat is een nadeel.
9 Gideon H.Renka gaat waarschijnlijk met een gesloten hoofdstel nu. Voordeel.
10 O'Sunday gaat zonder ijzers en dat zou voor het eerst zijn. Spannend.

V75-2 (Race 6)

Heel open in de tweede afdeling en hier kan van alles gebeuren. Geen flauw idee wie er favoriet wordt. Borups Racing heeft twee zeges op rij en staat er fraai in. Dali Pagadi wordt dit keer door Erik Adielsson gereden. Beartime heeft slecht geloot maar Carl-Johan Jepson is een groot voordeel. Neon Hagh heeft nog niet gewonnen dit jaar maar wel al vier tweede plekken. Peter Ingves verrast wel vaker. Onmogelijke race. Ik pak tien paarden.

UPDATE
Totaal onmogelijke koers. Of is het zo eenvoudig dat 4 Upload dit wint? Liep laatst in een Derbyserie en nu ziet het er veel eenvoudiger uit. Bovendien kan hij goed vertrekken en van kop af heeft hij goede kans in dit vrij matige gezelschap. Daar heeft hij één keer eerder gelopen en toen won hij. Ik waag een gok en bank!
2 Souvenir d'Inverne gaat met een bike en wordt voor het eerst door Ohlsson gereden.
3 Neon Hagh wordt voor het eerst door Ingves gereden en dat is een voordeel.
5 Zlatan Knick gaat voor het eerst zonder ijzers, met een Noors hoofdstel en een Zweedse bike. Is een schrapper geweest maar werkt goed. Is de voornaamste uitdager van mijn banker, zowel voor de kop als voor de zege.
6 Leica Håleryd liep laatst voor het eerst met een bike. Heeft één uit één met Johan Untersteiner.
8 Beartime wordt voor het eerst door Jepson gereden. Zeer slecht nummer.
12 Dali Pagadi wordt voor het eerst door Adielsson gereden. Zeer slecht nummer.

V75-3 (Race 7)

Gouden Divisie in de derde afdeling. Policy of Truth is een topper maar heeft veel blessureleed gekend. Laatst won hij in de Gouden Divisie en zag er werkelijk goed uit. Als hij op zijn best is heeft hij topkans hier. Hij kan vooral heel goed spurten. Banker. Voornaamste opponent is natuurlijk Disco Volante mocht die de kop pakken. Baron of Gift is beter dan ooit maar dit nummer is slecht.

UPDATE
Gouden Divisie en 6 Policy of Truth is groot favoriet. Hij was fantastisch laatst en met een soortgelijke inzet wint hij. Maar hij heeft een tijd niet gelopen en dit nummer kan lastig zijn vooral met een paar snelle paarden. Goede kans maar ik ga niet banken.
1 Speedy Foxy Vicane heeft nu twee koersen in de benen en dit nummer kon niet beter.
3 Disco Volante heeft 21 keer in de leiding gelopen in Zweden en 16 keer gewonnen. Werkt goed en gaat nu waarschijnlijk zonder ijzers. Spannend!
7 Pastore Bob is supersnel van start en kan de leiding nemen ondanks dit nummer. Heeft niet overtuigd dit seizoen.
10 Jairo en 11 Baron Gift hebben matig geloot maar als het tempo hoog wordt hebben ze een kansje.

V75-4 (Race 8)

Merries in de vierde afdeling en heel lastig. Ik kies uiteindelijk voor een trio maar voel me allerminst zeker. Robert Bergh heeft een goed duo. Zelf rijdt hij Au Pair Girl die laatst nog veel over had. Ze is veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Dallas As wordt ook gertraind door Bergh maar dit keer rijdt Örjan Kihlström haar. Kan een perfecte defensieve koers krijgen. Quiz Töll is wellicht het beste paard. Ze heeft echter heel lang niet meer gelopen en haar vorm is een vraagteken. Ze staat er schitterend in qua geld en ik ga ervan uit dat ze prima is voorbereid.

UPDATE
Onmogelijke merriekoers. Het best is waarschijnlijk 9 Quiz Töll die er ook nog eens perfekt instaat hier. Ze heeft dit seizoen echter nog niet gelopen. Ze werkt goed volgens de trainer.
10 Au Pair Girl heeft veel betere tegenstand ontmoet dan dit. Ze had laatst nog alles over en kan natuurlijk winnen. Ze is echter verreweg het best van kop af.
1 Evoque gaat weer met bike en kan goed vertrekken.
3 Anna S.H. wordt voor het eerst door Ohlsson gereden. Veel gespeeld.
11 Ussara Mail is een schrapper geweest. Deze startmethode is nieuw. Gaat zonder ijzers. Absoluut meenemen.
15 Kyrkebus Rut is in topvorm maar dit nummer is nagenoeg onmogelijk.

V75-5 (Race 9)

Sterk duo in de vijfde afdeling. Norton Commander liep laatst in Jubileumspokalen en pakte een indrukwekkende derde plaats. Hij heeft goed geloot hier en heeft natuurlijk een prima winstkans. Maar ”onze eigen” Gina Schermer is geen bluf. Ze had laatst nog heel veel over en Rick Ebbinge rijdt wellicht offensieve deze keer. Met de juiste koers strijdt ze zeker voor de zege.

UPDATE
Fraaie sprintkoers! 4 Norton Commander is groot favoriet en hij was natuurlijk indrukwekkend laatst in Jubileuemspokalen tegen betere tegenstand. Heeft drie keer op de korte afstand gelopen in Zweden en twee keer gewonnen.
3 Exclamation Mark is de favoriet voor de leiding. In die positie heeft hij negen keer gelopen en zeven keer gewonnen.
6 Gina Schermer had laatst nog alles over en zag er goed uit. Staat er heel fraai in qua geld.
8 Secret Mission gaat dit keer met een bike.
12 Waffle Cone gaat zonder ijzers.

V75-6 (Race 10)

Interessante stayerkoers voor vierjarige paarden. Pere Ubu is het best van de paarden zonder handicap. Ik verwacht dat Johan Untersteiner voor de kop gaat. Danilo Brick is veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Ik heb altijd veel respect voor Timo Nurmos. Ook Global Winner wordt door hem getraind. Kreeg een onmogelijke koers laatst in een Derby-serie en wil revanche nu. Damien Hanover heeft drie zeges op rij en is in topvorm. Carl-Johan Jepson is een groot voordeel nu.

UPDATE
Alweer niet gemakkelijk. 5 Pere Ubu is veel gespeeld en dat is te begrijpen. Heeft de juiste instelling en wordt nu voor het eerst door Johan Untersteiner gereden.
10 Borups Senator is interessant! Gaat waarschijnlijk zonder ijzers en wordt voor het eerst door Erik Adielsson gereden. Leuke outsider.
7 Dallas gaat ook zonder ijzers dit keer.
10 Danilo Brick is veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Gaat wellicht zonder ijzers en kan een droomstart krijgen met dit nummer. Ulf Ohlsson rijdt dit keer. Meenemen.
13 Global Winner gaat nu met een gewone sulky en dat is een nadeel. Dit nummer is ook lastig voor hem. Is waarschijnlijk wel het beste paard van deze koers. Ik durf hem niet weg te laten.
15 Damien Hanover heeft het goed gedaan bij de nieuwe trainer. Wordt voor het eerst door Jepson gereden.

V75-7 (Race 11)

Sterk trio in de laatste afdeling. Ike Schermer had veel pech laatst in een Derbyserie. Hij wil revanche nu en heeft goed geloot hier. Get Ready on Tour wint vaak en komt van een overtuigende zege. Is in vorm en moet erbij met dit nummer. Spartak Face heeft twee zeges op rij en dit nummer kon niet beter. Conrad Lugauer kan een topweekend krijgen (hij traint immers ook de grote Derbyfavoriet Campo Bahia...).

UPDATE
4 Ike Schermer is groot favoriet en dat is logisch. Hij is zeker het beste paard maar had pech laatst in een Derbyserie. Heeft goed geloot hier en ik verwacht dat hij na een tijdje de kop pakt. Hela vägen!
1 Spartak Face is in vorm maar ontmoet betere paarden nu. Gaat voor het eerst met trekproppen dit keer. Schitterend nummer.
3 Get Ready on Tour heeft drie van de vier keer gewonnen met Johan Untersteiner. Heeft zes keer in de leiding gelopen en vijf keer gewonnen.
5 Rudisha heeft nu een koers in de benen en zag er schitterend uit laatst na castratie. Pas op!
6 Tony Afrika heeft drie uit drie in de leiding maar dat gaat dit keer niet lukken.
7 Bear Bahareh gaat eventueel met een bike. Ook hij heeft drie uit drie van kop af.
12 Höwings Unbeatable wordt voor het eerst door Örjan Kihlström gereden.


 1234567 
6 1,2,3,4,5,6,8,9,11,12 6 8,9,10 4,6 5,11,13,15 1,3,4

Totaal: 1 x 10 x 1 x 3 x 2 x 4 x 3 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

 1234567 
6 4 1,3,6,7,10,11 1,3,4,5,6,9,10,11,14,15 3,4,6 5,10,11,13 4

Totaal: 1 x 1 x 6 x 10 x 3 x 4 x 1 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.