Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 7 september

Solänget - zaterdag 7 september - Start: 16:20

Dreammoko is een Gouden banker

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Sprint in de eerste afdeling. Arras Cando staat er mooi in en dit nummer kon niet beter. Maximus M.M. is een goed V75-paard voor deze klasse en ook hij heeft perfekt geloot hier. Gold Narva is een Fins paard in goede vorm. Laatst won hij in een 1.11-tijd. Hij wordt nu gereden door Ulf Ohlsson en dat is interessant. S.G.Charpentier heeft een ietwat lastig nummer maar is zeker goed genoeg om dit te winnen. Mika Forss zit dit keer op de sulky.

UPDATE
Interessante strijd voor de kop tussen nummers 1 en 2. Degene die die strijd wint heeft ook een goede kans om de koers te winnen.
1 Arras Cando heeft twee keer eerder dit jaar dit nummer gehad en beide keren pakte hij de kop.
2 Maximus M.M. is supersnel van start en pakt normaal gesproken altijd de leiding met dit soort nummers.
5 Gold Narva komt uit Finland en zijn kansen zijn niet even gemakkelijk in te schatten. Was heel snel achter de auto laatst en wordt nu door Ulf Ohlsson gereden.
6 Tempel L.B. gaat eventueel zonder voorijzers en 12 Elsa Mearas gaat dit keer zonder ijzers.

V75-2 (Race 6)

Merries over de lange afstand in de tweede afdeling. Op voorhand lijkt dit een duel te worden. Dixie Brick staat er onbeschoft goed in hier. Ze won laatst in de V75 en heeft fraai geloot. Mika Forss rijdt nu. Ze is niet geheel betrouwbaar maar als ze op de been blijft heeft ze topkans. Ginny Weasley is echter geen bluf. Ze heeft 40 meter handicap maar ontmoet normaal gesproken betere tegenstand. De lange afstand en het relatief kleine deelnemersveld zijn ook een voordeel. Walkie Talkie kan uitdagen met het juiste koersverloop.

UPDATE
1 Dixie Brick is vrij groot favoriet in deze merriekoers maar deze startmethode is zeker geen voordeel voor haar. Vier keer met bandenstart en twee keer een galoppade. Als ze foutloos gaat heeft ze natuurlijk wel een goede kans.
12 Ginny Weasley is ook veel gespeeld maar ze sprong meteen in haar comeback laatst. Ulf Eriksson nu is een groot voordeel. Ze heeft nooit eerder op deze afstand gelopen.
Ik krijg steeds meer feeling voor 7 Walkie Talkie. Die staat er fraai in hier en is veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Won eerder dit jaar in de V75. Meenemen!
2 Lisa S.E. Is een outsider en hoopt op hoog tempo.
8 Lollipop Girl gaat dit keer zonder achterijzers.

V75-3 (Race 7)

Laagste klasse in de derde afdeling en hier heeft Nisse Sånna werkelijk een koersje op maat. Hij won laatst op Solvalla en is in goede vorm. Hij ontmoet hier zeker geen sterkere tegenstand en dit nummer kon niet beter. Erik Adielsson is een topper met dit springspoor en ik verwacht dat hij de kop pakt. Het te kloppen paard dan. Hela vägen! Lolee Trizzofrock en Kahlua Bishop zijn de voornaamste uitdagers maar ook Klose en Staro Mary Lou mogen niet onderschat worden.

UPDATE
12 Istanbul Boko is licht favoriet hier ondanks dit matige nummer. Hij ontmoet inderdaad eenvoudigere tegenstand nu maar heeft naar mijn mening toch wat geluk nodig.
6 Nisse Sånna was mijn idee aan het begin van de week maar ik begin iets te wankelen. Ontmoet pittigere tegenstand nu en het is niet geheel zeker dat hij de kop kan nemen ondanks Adielsson en het springspoor. Heeft drie keer van kop af gelopen en drie keer gewonnen.
2 Lolee Trizzofrock profiteert optimaal van een schrapper! Plots heeft hij spoor 1 en dat is een gigantisch voordeel. Pakte met dit spoor de kop in Östersund. Dit kon wel eens spets-och-slut zijn. Per Linderoth is heel tevreden. Meenemen!
4 Kahlua Bishop gaat voor het eerst zonder ijzers. Ook 7 Highlight Moon en 11 Anthem gaan dit keer zonder ijzers.

V75-4 (Race 8)

Koudbloedige koers. Zoals altijd vrij open maar met mijn trio kom je een eind. Järvsö Fux staat er heel mooi in. Hij won laatst en is in vorm. Ik verwacht dat Ulf Eriksson snel de kop pakt. Het te kloppen paard. Ook Delsbofaks wordt getraind door Jan-Olov Persson. Het paard wint niet vaak maar is heel constant en goed. Ulf Ohlsson rijdt dit keer. Interessant. Lukas Rauen is waarschijnlijk het beste paard. Hij won eind juli nog in de V75. Hij heeft echter een zeer lastig nummer en moet heel wat paarden voorbij.

UPDATE
14 Lukas Rauen is favoriet en dat is wel te begrijpen. Hij heeft een mooi seizoen achter de rug. Hij draaft echter niet altijd perfekt en dit nummer is heel lastig. Zeker geen banker voor mij.
2 Spang Viktor loopt op zijn thuisbaan en is perfekt voorbereid voor deze koers. Pas op!
3 Järvsö Fux won 150.000 SEK laatst en ontmoet steeds betere paarden.
6 Delsbofaks heeft nog niet gewonnen dit jaar maar is in absolute topvorm.
8 Husnäs Elving wordt weer door Erik Adielsson gereden en dat is normaal gesproken een gigantisch voordeel.
10 Zitor gaat zonder ijzers vandaag. Heeft een interessant nummer en kan heel snel vertrekken.
12 Don Viking liep laatst voor het eerst zonder ijzers. Nu weer met. Won laatst heel makkelijk en is normaal gesproken nog beter met die koers in de benen.

V75-5 (Race 9)

Leuke race in de vijfde afdeling. Corrode heeft een droomnummer en hij wordt dit keer door Erik Adielsson gereden. Interessant. Ook Grandfather Bill heeft goed geloot. Peter Ingves is natuurlijk geen voordeel vergeleken met Björn Goop. Cobourg Hanover is wellicht het best over de korte afstand maar hij is in topvorm en heeft een mooi nummer. Mr Clayton J.F. heeft nog niet gewonnen dit jaar maar hij heeft het podium nog niet gemist na negen races. Ulf Ohlsson rijdt dit keer. Marciano sprong laatst maar pakte daarvóór twee zeges op rij. Outsider.

UPDATE
5 Mr Clayton J.F. Is favoriet en dat is terecht. Hij verdient werkelijk een zege na een paar prima prestaties. Mag waarschijnlijk de kop overnemen en is dan het te kloppen paard. Goede kans en mogelijke banker.
4 Cobourg Hanover is ook veel gespeeld maar deze afstand is geen voordeel. Pakt de kop maar geeft die waarschijnlijk weg aan de favoriet.
7 From the Mine wordt een gigant van een schreeuwpaard. Djuse is zeer optimistisch en bankte zichzelf in een Zweeds drafmagazine. Kan heel goed spurten en met het juiste koersverloop kan hij inderdaad verrassen.
12 Flaming Ace Sisu heeft een dramatisch nummer maar is in topvorm. Won eerder dit jaar een serie van Stochampionatet en gaat waarschijnlijk zonder ijzers nu.

V75-6 (Race 10)

Gouden Divisie in de zesde afdeling. Eerlijk gezegd niet al te sterke bezetting maar Dreammoko is natuurlijk een prima paardje. Hij heeft het tot nu toe goed gedaan bij zijn nieuwe trainer Björn Goop en lijkt in prima vorm. Peter Ingves rijdt dit keer en dat is natuurlijk geen voordeel, maar ik verwacht dat hij na een offensieve koers na een tijdje de kop mag overnemen. Topkans in dat geval. Diamanten is de voornaamste uitdager maar dit nummer is matig. On Track Piraten is still going strong maar ook hij heeft slecht geloot.

UPDATE
6 Dreammoko is groot favoriet en dat is natuurlijk heel terecht. Hij heeft het goed gedaan in twee koersen voor Björn Goop maar had laatst heel veel pech. Heeft nu beter geloot en ik verwacht dat Peter Ingves de kop mag overnemen hier. In dat geval wint hij natuurlijk deze vrij matige race.
3 Shocking Superman zag er schitterend uit in de warming up laatst maar sprong helaas op weg naar een tweede plek. Is in topvorm.
8 Diamanten sprong in zijn comeback laatst en de vorm is een groot vraagteken. Heeft slecht geloot hier en heel veel geluk nodig.
11 On Track Piraten was tweede op Solvalla en deed het goed. Zijn jaargetijde komt er nu aan maar hij sprong laatst en deze pikeur is zeker geen voordeel.
7 Usain Henna en 9 Apollon de Kacy zijn allebei heel sterk en hopen op overpace.

V75-7 (Race 11)

Mooie Zilveren race in de laatste afdeling. Normaal gesproken wint Global Undecided dit. Die was bizar goed in de voorlaatste koers en met een soortgelijke prestatie wordt dit niet eens spannend. Mika Forss rijdt nu. Weekend Fun is snel van start en dit nummer is mooi. Eldorado B. kan ook goed vertrekken maar waar belandt hij met dit nummer? Rolling Stones is spannend. Komt uit Noorwegen en heeft één koers in de benen. Staat er mooi in en nu rijdt Mats E Djuse. Very Kronos is de voornaamste uitdager van de favoriet Global Undecided. Hij heeft enorme kapaciteit maar is niet betrouwbaar. Matig nummer. Sign Me Up Too hoopt op hoog tempo. Kan in het laatste rondje misschien de rug volgen van Very Kronos?

UPDATE
3 Global Undecided is favoriet en dat is terecht. Hij was weergaloos in de voorlaatste koers maar bijzonder zwak laatst. Toen moest hij van achter aanvallen en dat is niet zijn cup of tea. Hij gaat natuurlijk vol voor de kop hier en is dan het te kloppen paard. Goede kans als hij op zijn best is.
11 Very Kronos was heel goed laatst in zijn comeback en is normaal gesproken nog beter nu. Hij heeft echter slecht geloot hier en wordt zeer waarschijnlijk passief gereden vandaag. Kan natuurlijk toch winnen.
4 Weekend Fun zat vast laatst en zag er goed uit. Heeft beter geloot nu en werkt prima. Gaat voor de leiding hier en wordt daar wellicht ook gereden tenzijn de favoriet snel komt. Leuke outsider.
8 Eldorado B. en 12 Sign Me Up Too hebben heel slecht geloot. Hebben veel geluk nodig om dit te kunnen winnen.


  1 2 3 4 5 6 7  
1,2,5,9 1,12 6 3,6,14 1,3,4,5,6 6 3,4,8,9,11,12

Totaal: 4 x 2 x 1 x 3 x 5 x 1 x 6 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.