Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 14 september

V75 Bollnäs - zaterdag 14 september - Start 16:20

Revanche voor Hankypanky Peyton

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Met drie paarden kom je een eind in de eerste afdeling. Majestic Man komt uit Finland en wordt dit keer gereden door Björn Goop. Heel interessant. Goed nummer bovendien. Crazy and Quick won laatst op Solvalla. Wordt gereden door Erik Adielsson en dit nummer is perfekt. Gaat natuurlijk voor de kop. Global Winner is misschien wel het beste paard. Hij heeft betere tegenstand ontmoet op het eind. Dit nummer kan echter lastig zijn.

UPDATE
8 Global Winner is favoriet maar dit nummer is lastig en hij heeft geluk nodig. Kortere afstand dan laatst en dat is geen voordeel. Zeker geen banker voor mij.
6 Crazy and Quick is veel interessanter met dit nummer en Erik Adielsson. Debuut hier met deze startmethode maar hij is snel. Won laatst van kop af. Mijn idee!
3 Majestic Man is een Fins paard en zijn kansen zijn niet makkelijk in te schatten. Is zeker goed voorbereid. Goede pikeur. Gaat voor kop.
4 Lukas Zaz is drie keer door Jansson gereden en heeft twee keer gewonnen.

V75-2 (Race 6)

Merries in de tweede afdeling en hier ga ik banken. Hankypanky Peyton heeft werkelijk het juiste koershoofd. Zij heeft acht races gelopen en er zeven gewonnen. Laatst verloor ze voor het eerst maar ze was opnieuw goed. Wil revanche hier. Goede winstkans. Voornaamste uitdagers zijn Patricks Princess die de kop kan pakken en Quarcia die in topvorm is en interessant geloot heeft hier.

UPDATE
8 Hankypanky Peyton is zeer groot favoriet in deze merriekoers. Kreeg een zeer zwaar parcours laatst maar draafde verbeterd en was dapper. Gemakkelijker nu en ze kan een hoop zelf doen. Ik geloof in topkans en bank.
1 Cactus wordt ook door Nurmos getraind. Kreeg een onmogelijk parcours laatst. Opende snel met deze startmethode in de voorlaatste koers en gaat zeker voor de kop.
3 Patricks Princess was niet op haar best in Halmstad maar pakte laatst een prima tweede plek achter topper Djokovic. Is op de weg omhoog en de paarden van Reden zijn weer in topvorm.
Pas op voor 6 Frida Taxam. Die is onregelmatig maar gaat nu voor het eerst zonder ijzers en dit nummer is ideaal. Gigant van een outsider.
13 Quarcia was laatst bronstig maar kon toch nog winnen. Zeker nog beter nu.

V75-3 (Race 7)

Leuke koers voor de laagste klasse in de derde afdeling. Västerbo Pokerface heeft heel goede tegenstand ontmoet op het eind en dit ziet er makkelijker uit. Heeft perfekt geloot en wordt opnieuw door Örjan Kihlström gereden. Mellby Granat is heel goed voor deze klasse. Hij heeft twee zeges op rij en normaal gesproken heeft hij hier een goede kans. Dit nummer is echter niet makkelijk. Lotusjasmine en No Limit Royalty gaan voor de kop en kunnen winnen in die positie.

UPDATE
10 Mellby Granat is voor mij de logische favoriet. Hij heeft twee zeges op rij deze nazomer en is zeker goed genoeg om dit te winnen.
2 Västerbo Pokerface is meer gespeeld, waarschijnlijk dankzij een beter nummer. Is niet snel van start maar krijgt wellicht toch een offensieve koers van Kihlström.
In de loop van de week heb ik meer feeling gekregen voor 1 Melizza. Die is snel van start en heeft haar enige koers van kop af gewonnen. Ze zag er werkelijk goed uit laatst en is spannend hier.
3 Lotusjasmine is verbeterd voor de nieuwe trainer en zonder ijzers. Won van kop af in de voorlaatste koers.
4 No Limit Royalty komt uit Finland en is zeker goed voorbereid hier. Moet erbij.

V75-4 (Race 8)

Koudbloedige paarden in de vierde afdeling. Altijd lastig maar ik hoop dat mijn trio genoeg is. Husnäs Elving won afgelopen zaterdag een soortgelijke koers en ook toen werd hij gereden door Erik Adielsson. Dit nummer is zeer interessant. Met de juiste start kan hij meteen een heel goede positie krijgen. Bovendien staat hij er nu gek genoeg 20 meter beter in dan zijn twee voornaamste rivalen. Lukas Rauen sprong afgelopen zaterdag maar hield vermoedelijk niet van de baan. Kan een hoop zelf doen en moet er absoluut bij hier. Don Viking was laatst tweede achter Husnäs Elving en staat er nu ook nog eens zwaarder in. Maar hij wordt nu door Örjan Kihlström gereden en dat is natuurlijk spannend.

UPDATE
14 Lukas Rauen is licht favoriet en hij is waarschijnlijk het beste paard. Maar hij heeft op het eind niet goed gedraafd en zijn vorm is een vraagteken. Zeker geen banker voor mij.
5 Optandsfröken gaat nu met blinkers en Björn Goop. Kunnen de kop pakken hier. Meenemen.
7 Kos Odin lijkt een schreeuwpaard te worden. Hij werkt heel goed en de zweep in Zweden is een voordeel voor hem. Deze pikeur heeft naar mijn weten nog nooit in de V75 gewonnen.
12 Husnäs Elving liep met een nieuwe balans laatst en was flink verbeterd. Erik Adielsson rijdt opnieuw. Ian natuurlijk weer winnen.
15 Don Viking heeft het goed gedaan dit seizoen. Lastige handicap hier maar hij gaat dit keer zonder voorijzers en met trekproppen. Pas op!

V75-5 (Race 9)

Stayerrace in de vijfde afdeling en mijn kwartet is sterk. Falcon Am heeft op het eind over de korte afstand gelopen maar die van vandaag kan hij zeker ook aan. Hij heeft goed geloot hier. Global Unlimited heeft ook een beter nummer dan op het eind. Hij won laatst op de lange afstand en is in goede vorm. Timo Nurmos heeft een interessant duo hier. Jorma Kontio rijdt Marrakesh die vorig jaar vijf van de zes koersen won. Sprong laatst in Finland als groot favoriet en wil revanche hier. Magic Cash won laatst als megafavoriet op Solvalla. Wordt dit keer door Örjan Kihlström gereden.

UPDATE
6 Marrakesh heb ik gedurende de week steeds meer feeling voor gekregen. Hij is een groot talent en eigenlijk veel te goed voor deze klasse. Hij versloeg vorig seizoen nog Attraversiamo. Sprong laatst in de Finse Derby maar wil zeker revanche hier. Normaal gesproken heeft hij topkans hier. Ik verwacht dat Kontio vol in de aanval gaat. Banker.
4 Falcon Am is snel van start en pakt waarschijnlijk de kop. Gaat hier debuteren over de lange afstand en loopt binnenkort een V75-finale. Ik verwacht dat hij de kop weggeeft aan de favoriet.
9 All Star is in topvorm maar ook hij bereidt zich voor op een V75-finale. Wordt wellicht voorzichtig gereden.
10 Magic Cash is sterk en won laatst over de lange afstand. Hij wordt net als Marrakesh door Timo Nurmos getraind.

V75-6 (Race 10)

Gouden sprintkoers in de zesde afdeling. Makethemark is een topper en dit nummer is interessant. Ulf Ohlsson zal hem hoedanook een mooi parcours geven hier. Coktail Fortuna is beter dan de laatste resultaten vertonen. Hij heeft een schitterend nummer. Sorbet heeft het prima gedaan dit seizoen en hij pakte laatst een mooie tweede plek. Moet er natuurlijk bij hier. Global Trustworthy is een echte dark horse hier. Hij heeft een hele tijd niet gelopen maar als er iemand zijn paarden goed voorbereidt vóór hun comeback, is het Timo Nurmos wel. Pas op! Nadal Broline was verbeterd laatst en spurtte naar een derde plek. Lastig nummer en hoopt op hoog tempo.

UPDATE
1 Makethemark is favoriet en als hij de kop pakt wint hij. Petri Salmela is heel tevreden met zijn paard en ik ga ervanuit dat Ulf Ohlsson dit varkentje was. Mocht hij niet meteen de leiding nemen, gaat hij die waarschijnlijk overnemen. Topkans in dat geval.
Eigenlijk zijn er maar twee uitdagers namelijk 4 Sorbet en 7 Nadal Broline. Beide zagen er laatst heel goed uit en lijken weer in vorm na een wat matigere periode. Ze hebben echter hier geluk nodig met het tempo en de reis.
5 Global Thrustworthy is goed genoeg om dit te winnen maar hij heeft een hele tijd niet gelopen. Won vorig seizoen direkt in zijn comeback maar ontmoet dit keer veel sterkere paarden.

V75-7 (Race 11)

Stayerkoers in de laatste afdeling. Vele paarden ontmoetten elkaar op Bergsåker eind augustus over de middellange afstand. Ural won toen en deze 500 meter langer is zeker geen nadeel voor dit sterke paard. Hij kan een hoop zelf doen en moet er natuurlijk bij hier. Spickleback Face was derde in die race en heeft een stuk beter geloot dan Ural. Dat kan de doorslag geven. Ik laat het bij dit duo maar de race is vrij open. Bucks to Burn en Perfect Dynamite zijn natuurlijk geen bluf.

UPDATE
11 Ural is licht favoriet ondanks dit nummer. Hij is waarschijnlijk het best hier en is bovendien in topvorm. Zijn hoeven worden echter gespaard voor een V75-finale en hij gaat met achterijzers. Dat is zeker geen voordeel.
1 Exclamation Mark heeft twee uit twee op deze afstand en dit nummer is fraai.
2 Spickleback Face is ijzersterk en houdt ook van deze afstand. Kan een hoop zelf doen en is zeker nog beter met de laatst koers in de benen. Meenemen!
5 Esprit Sisu heeft eindelijk goed geloot. Kan verrassen.
8 Bucks to Burn heeft zich spectaculair ontwikkeld en stal Reden is weer in topvorm. Slecht nummer maar zeker een outsider.
9 Perfect Dynamite heeft in Bollnäs vier van de vijf races gewonnen. Was vorige winter fantastisch en deze lange afstand is zeker geen nadeel.
10 Donato E. draaft beter en wordt dit keer door Björn Goop gereden.

  1 2 3 4 5 6 7  
3,6,8 8 2,10 12,14,15 4,5,6,10 1,2,4,5,7 2,11

Totaal: 3 x 1 x 2 x 3 x 4 x 5 x 2 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

UPDATE SYSTEEM
  1 2 3 4 5 6 7  
3,4,6,8 8 1,2,3,4,10 5,712,14,15 6 1 1,2,5,8,9,10,11

Totaal: 4 x 1 x 5 x 5 x 1 x 1 x 6 = 999 combinaties
Kosten: 600 x €0,06 = €36,00

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.