Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 21 september

V75 Färjestad - zaterdag 21 september - start 16:20u

Koersje op maat voor Marcello Wibb

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen een banker in de eerste afdeling. Marcello Wibb heeft een koersje op maat hier. Hij is snel van start en heeft veel beter geloot dan zijn voornaamste tegenstanders. Pakt vrijwel zeker de kop hier en deze korte afstand is perfekt. Goede kans op spets-och-slut! Uitdagers zijn Expensive River (koers in de benen nu) en Lexington Hall (dit keer met Örjan Kihlström).

UPDATE
3 Marcello Wibb is favoriet en dat is te begrijpen. Hij pakt waarschijnlijk de kop en heeft dan een goede kans. Heeft pas één keer op de korte afstand gelopen en toen won hij!
1 Gideon H.Renka gaat nu met bike.
4 Luxury Tile gaat dit keer zonder ijzers.
5 Global Tailwind gaat nu met bike.
6 Expensive River won laatst meteen na een lange pauze en is zeker nog beter nu. Debuut op deze korte afstand. Uitdager.
7 Divine ging laatst met een bike maar nu met een gewone sulky. Dat is een nadeel.
11 Lord Flax heeft een tijd niet gelopen maar heeft eerder gewonnen na een nog langere pauze. Uitdager.

V75-2 (Race 6)

Hele open race in de tweede afdeling. My New Chapter is interessant in het debuut voor toptrainer Timo Nurmos. Victory Road heeft drie zeges op rij bij zijn nieuwe trainer Ulf Stenströmer. Giordano Soa is zijn carriere prima begonnen. Meenemen ondanks dit nummer. Corleone D.K. is in topvorm en moet er ook bij. Djarpur Dry, Ibra Boko en Troja Face is een interessant trio uit Noorwegen.

UPDATE
9 Giordano Soa is licht favoriet en dat vind ik toch ietwat verrassend. Hij is zijn carriere goed begonnen met vier zeges in vijf koersen. Groot talent natuurlijk maar dit nummer is lastig.
1 Love Håleryd is sterk en houdt van deze lange afstand. Drie zeges in vijf pogingen.
4 My New Chapter is het meest interessant hier. Hij gaat namelijk debuteren voor Timo Nurmos. Bovendien gaat hij waarschijnlijk zonder voorijzers dit keer. Wordt zeker een schreeuwpaard.
5 Victory Road heeft drie zeges op rij voor zijn nieuwe trainer. Gaat dit keer bovendien zonder ijzers en met een bike. Hoppa!
7 Ibra Boko heeft beide races in Zweden gewonnen. Gaat met bike nu en zonder voorijzers. Bovendien voor het eerst met een Noors hoofdstel. Hoppa!

V75-3 (Race 7)

Eén paard of een heleboel in de derde afdeling? Ik ga voor optie één. Martin de Bos heeft nog niet gewonnen dit seizoen maar hij is constant en goed en deze opgave is werkelijk prima. Hij heeft goed geloot en krijgt zeker een prima koersje hier. Normaal gesproken een goede winstkans. Uitdagers zijn vooral Partizan Face en Aron Palema. Ze staan er allebei heel fraai in qua geld.

UPDATE
3 Partizan Face is favoriet. Hij won laatst ondanks een matig nummer en heeft nu veel beter geloot.
2 Martin de Bos was mijn idee aan het begin van de week maar ik begin toch ietwat terug te krabbelen. Moet er absoluut bij hier maar geen banker.
4 Pablo Andover won laatst met Kontio op de sulky.
6 Araw Hoss was een supertalent. Hij heeft nu twee koersen in de benen na een lange pauze. Gaat met bike dit keer?
8 Aron Palema heeft een hele tijd niet gewonnen maar is prima voor deze klasse. Was heel dapper laatst en moet erbij hier ondanks dit nummer.

V75-4 (Race 8)

Koudbloedige race in de vierde afdeling en hier komt de beste banker. Odd Herakles wint heel vaak en is in topvorm. Spurtte heel goed laatst in Finland en won op magistrale wijze in de koers ervóór. Hij heeft goed geloot en normaal gesproken heeft hij een prima kans om deze paarden te verslaan. Voornaamste uitdagers zijn Roli Eld (mooi nummer) en Troll Solen (goede vorm).

UPDATE
5 Odd Herakles is groot favoriet en dat is volkomen terecht. Hij gaat hier waarschijnlijk de kop overnemen en dan is het normaal gesproken afgelopen-uit. Een banker.
4 B.W.Sture heeft acht keer in de kop gelopen en zeven keer gewonnen. Ontmoet pittige tegenstand nu.
6 Pave Faks gaat dit keer met ijzers. Een groot nadeel.
7 Troll Solen gaat eventueel voor het eerst met een bike dit keer. Interessant.
10 Järvsöodin heeft één keer eerder in Färjestad gelopen en toen won hij.

V75-5 (Race 9)

Een trio in de vijfde afdeling. S.G.Charpentier sprong laatst in de laatste bocht in de V75 en was toen zeker nog niet verslagen. Heeft een interessant nummer en moet er absoluut bij. Mellby Frodo is een stuk beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Heeft nu eindelijk goed geloot en dat kan de doorslag geven. Exit Angot sprong laatst in zijn debuut voor Timo Nurmos. Is zeker een stuk beter nu en heeft normaal gesproken een goede winstkans.

UPDATE
3 Exit Angot is licht favoriet. Hij loopt hier zijn tweede koers voor Nurmos. Werkt goed volgens de stal en gaat opnieuw met bike en zonder ijzers. Meenemen natuurlijk.
1 S.G.Charpentier wordt ook getraind door Nurmos en hij is mijn idee. Hij is het best van kop af en kan hier de leiding pakken. Hij sprong laatst op weg naar de zege en wil revanche hier. Mijn Update-banker!
2 Mellby Frodo gaat dit keer met een bike. Staat er perfekt in hier!
6 Damien Hanover gaat dit keer met een bike. Mikael J Andersson nu.
9 Dexter Brick is in topvorm en wordt voor het eerst gereden door Jepson.

V75-6 (Race 10)

Stayerkoers in de zesde afdeling. Great Winner is interessant met dit nummer. Magnus Jakobsson gaat zeker voor de kop hier. Bo C. heeft 20 meter achterstand maar hij kan dit zeker goedmaken. Hij heeft het uitstekend gedaan met Carl-Erik Lindblom in de sulky. Vincent As en Juan hebben een dubbele handicap maar ze zijn allebei heel sterk en kunnen een hoop zelf doen. Hoog tempo is voor hen een groot voordeel.

UPDATE
14 Vincent As is favoriet. Hij is heel goed op deze extreem lange afstand maar dit nummer blijft natuurlijk lastig.
1 Great Winner is behandeld na de laatste start en gaat hier debuteren op deze afstand.
3 Eicas gaat zonder ijzers en met een gesloten hoofdstel.
8 Tengil Face is ietwat vergeten. Stal Kolgjini heeft topvorm en wellicht krijgt het paard een offensieve koers en mag na een tijd de kop overnemen.
13 O.P.Q.C. spurtte heel goed laatst en is in topvorm.

V75-7 (Race 11)

In de laatste afdeling heeft Perfect Spirit een goede kans en hij wordt zeker groot favoriet. Heeft een droomnummer hier en de voormalige Hambletonian-winnaar kan absoluut de kop pakken. Reckless is sterk en heeft een ideale uitgangspositie. Heart of Steel won laatst ondanks een galoppade. Baron Gift is inmiddels geëtableerd in de Gouden Divisie. Hij heeft matig geloot maar kan heel goed spurten. Hoopt op hoog tempo net als Racing Mange. Het paard van Joakim Lövgren is ietwat onregelmatig maar kan een hoop.

UPDATE
1 Perfect Spirit is natuurlijk groot favoriet. Hij heeft een mooi koersje hier en dit kan spets-och-slut zijn. Ik hoop echter op een verrassing.
2 Reckless gaat dit keer met een bike.
3 Bryssel gaat wellicht met ijzers dit keer. Ohlsson voor het eerst.
4 Ferrari Sisu gaat waarschijnlijk met ijzers en een gewone sulky vergeleken met laatst in de Derby.
5 Ragazzo da Sopra gaat met ijzers dit keer.
8 Baron Gift is behandeld. Zijn doel is de V75-finale volgende week.
10 Racing Mange werkt heel goed volgens Lövgren. Gaat wellicht met een gesloten hoofdstel.
11 Mack Dragan gaat zonder ijzers, met bike en eventueel met een Noors hoofdstel. Heeft ook nog eens een koers in de benen. Hoppa!


  1 2 3 4 5 6 7  
3 1,3,4,5,6,7,8,9,10,12 2 5 1,2,3 1,12,14,15 1,2,7,8,10

Totaal: 1 x 10 x 1 x 1 x 3 x 4 x 5 = 600 combinaties
Kosten: 600 x €0,06 = €36,00

UPDATE TICKET
  1 2 3 4 5 6 7  
3 1,4,5,6,7,9,10 2,3,6,8 5 1 1,5,12,13,14 1,2,7,10,11

Totaal: 1 x 7 x 4 x 1 x 1 x 5 x 5 = 700 combinaties
Kosten: 700 x €0,06 = €42,00

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.