Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

V75 - 19 oktober

Romme - zaterdag 19 november - Start: 16:20

JACKPOT!

MILLIGAN'S SCHOOL IS EEN STERKE GOUDEN BANKER

Vette Jackpot deze week in de meeting op Romme in het lieflijke Dalarna. Het ziet er behapbaar uit met een sterke Gouden banker. Mijn andere banker is een koudbloedig paard dat getraind wordt door... Daniel Redén! Veel succes

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Bronzen Divisie in de eerste afdeling. Bandenstart! Twee paarden steken er bovenuit hier. Macelleria heeft zich geweldig ontwikkeld bij Robert Bergh en won laatst in de V75. Heeft fraai geloot hier en kan snel vertrekken. Logische uitdager is het Amerikaanse paard Win B.Hill. Die start met een strafsom en staat er dus qua geld heel zwaar in. Maar hij lijkt uit het juiste hout gesneden te zijn. Won laatst meteen na een heel lang oponthoud en moet er bij hier. Voornaamste uitdagers achter mij duo zijn Electrical Storm en Waikiki Silvio.

UPDATE

De Kop
1 Electrical Storm is snel maar waarschijnlijk pakt 6 Macelleria toch na een tijdje de kop.

De Favoriet
6 Macelleria is terecht de favoriet maar hij is wel heel veel gespeeld. Goede kans als hij de leiding neemt.

Voornaamste Uitdagers
5 Win B.Hill won laatst in zijn comeback na vijf (!) jaar. Zou nog veel beter moeten zijn nu. Lastig nummer. Meenemen!
11 Waikiki Silvio is flink verbeterd in de laatste twee koersen. Björn Goop rijdt nu weer.

Het Laatste Nieuws
1 Electrical Storm heeft koers in de benen na ziekte en kan verrassen vanaf de rug van de favoriet.
7 Ontrack He's Black gaat met trekproppen nu en wellicht zonder ijzers. Spannend met de juiste start.

Conclusie
6 Macelleria kan een banker zijn maar ik neem nog een trio.


V75-2 (Race 6)

Sterk trio in de stayerkoers in de tweede afdeling. Sloppy Joe is superinteressant maar de kansen zijn niet makkelijk te voorspellen. Hij gaat hier debuteren voor zijn nieuwe trainer Robert Bergh en ik ga ervan uit dat hij goed is voorbereid. Spannend! Magic Cash kan veel en pakte een prima zege over de lange afstand in de voorlaatste koers. Guillaume Boko heeft het goed gedaan bij zijn nieuwe trainer Björn Goop en drie zeges behaald in zes koersen. Was laatst vierde in een V75-finale.

UPDATE

De Kop
1 Diggerman pakt waarschijnlijk de kop. De vraag is wie het eerst komt van de favorieten 8 Magic Cash en 9 Guillaume Boko?

De Favoriet
9 Guillaume Boko is heel licht favoriet. Kan winnen als Björn Goop met de juiste start de kop mag overnemen.

Voornaamste Uitdagers
8 Magic Cash is zeker een beter paard dan de favoriet. Hij is niet geheel betrouwbaar maar heeft een goede kans als hij op de been blijft.
15 Apollon de Kacy heeft op het eind in de Gouden Divisie gelopen. Hij is sterk en heeft eerder in Frankrijk deze lange afstand vaak getest.
 
Het Laatste Nieuws
6 Sloppy Joe heeft bijna een jaar (!) niet gelopen maar is goed voorbereid. Debuut voor Robert Bergh hier en de trainer is tevreden. Spannend!
13 Doctor Doxey Zenz is veel beter dan laatste resultaten doen vermoeden. Zeer zwakke pikeur echter.

Conclusie
8 Magic Cash kan een banker zijn maar springt helaas iets te vaak. Ik neem nog een trio.

V75-3 (Race 7)

Gouden Divisie in de derde afdeling en hier ga ik banken. Milligan's School won makkelijk laatst op Solvalla na een kort avontuur in Frankrijk. Hij heeft veel betere paarden verslagen dan deze en bovendien heeft hij goed geloot. Ik ga ervan uit dat hij offensief gereden wordt en wellicht mag hij zelfs de kop overnemen. Maar ook met een ander koersverloop heeft hij een goede kans. Voornaamste uitdagers zijn Chianti en Diamanten.

UPDATE

De Kop
Staan een paar snelle paarden in maar heel waarschijnlijk neemt megafavoriet 4 Milligan's School na een tijdje de kop over.

De Favoriet
4 Milligan's School is verreweg het beste paard hier. Veel duidt erop dat hij na een tijd de leiding overneemt hier. Gaat zonder ijzers vandaag. Banker.

Voornaamste Uitdagers
1 Exodus Hanover is absoluut de meest interessante uitdager! Heeft een fraai nummer en wordt nu gereden door Örjan Kihlström.
6 Diamanten is een topper en op de weg omhoog maar waar belandt hij hier?

Het Laatste Nieuws
7 Snowstorm Hanover gaat zonder ijzers dit keer. Krijgt het toch lastig.
11 Elian Web gaat eventueel zonder voorijzers en eventueel met een Noors hoofdstel.

Conclusie
Ik geloof veel in megafavoriet 4 Milligan's School.

V75-4 (Race 8)

Nog een banker in de vierde afdeling. Daniel Redén is de winstrijkste trainer van warmbloedige paarden in Zweden en verrassend genoeg traint hij nu ook de koudbloed Bokli Rap. Het debuut was perfekt en hij won gemakkelijk op de lange afstand van vandaag en gereden door Örjan Kihlström. Ik verwacht dat hij nog iets beter is nu en dit nummer is fraai. Hela vägen! Als men niet bankt is de koers heel open. Voornaamste uitdagers zijn Demex en Brenne Järven.

UPDATE

De Kop
Paar snelle paarden maar ik denk dat 7 Brenne Järven vroegtijdig in de leiding zit. Kan dan absoluut verrassen.

De Favoriet
3 Bokli Rapp is zeer groot favoriet hier en dat is toch wel ietwat verrassend. Hij won laatst meteen in zijn debuut voor Daniel Redén en zou nu nog beter moeten zijn.

Voornaamste Uitdagers
4 Hvalstad Odin heeft twee uit twee bij nieuwe trainer Tjomsland. Ziet er sterk uit en wordt nu door Erik Adielsson gereden.
9 Järvsöodin was tweede in de Zweedse Kampioenschappen en houdt van deze lange afstand. Meenemen!

Het Laatste Nieuws
1 Demex heeft zes uit zes van kop af!
14 Guli Tor wordt voor het eerst door Björn Goop gereden. Interessant nummer.

Conclusie
3 Bokli Rapp heeft een goede kans maar hij is te veel gespeeld naar mijn mening. In koudbloedige koersen vallen vaak verrassingen.

V75-5 (Race 9)

Laagste klasse in de vijfde afdeling. Lastig. Of is het zo eenvoudig dat Easy Cash dit wint? Het paard van Jörgen Westholm is snel van start en heeft perfekt geloot. Choco Lane heeft ook een mooi nummer. Hij kwam goed terug na een galoppade in de voorlaatste koers en daarvóór had hij twee zeges op rij. Digital Summit is in topvorm en de paarden van Stefan Melander zijn vaak laatbloeiers. Fighter Mearas won laatst heel eenvoudig van kop af als groot favoriet in de V86. Hier kan een verrassing vallen en ik pak maar liefst tien paarden.

UPDATE

De Kop
Er staan een paar hele snelle paarden in. 1 Easy Cash heeft een goede kans op de leiding maar vooral 6 Bordeaux Doc zal zeer offensief gereden worden en mag wellicht overnemen.

De Favoriet
1 Easy Cash heeft eigenlijk een koersje op maat. Is snel en heeft perfekt geloot op de korte afstand. Was echter niet op zijn best laatst en ik laat hem gaan.

Voornaamste Uitdagers
5 Digital Summit heeft twee sterke zeges op rij. Is niet heel snel van start en de afstand is zeker geen voordeel. Goede kans als het tempo hoog wordt. Gaat heel misschien zonder ijzers vandaag hetgeen superspannend zou zijn!
6 Bordeaux Doc maakte grote indruk laatst in de leiding. Lijkt zich zeer snel te ontwikkelen en ik verwacht dat Åke Lindblom vol in de aanval gaat.

Het Laatste Nieuws
2 Choco Lane was heel matig laatst maar gaat weer zonder ijzers nu. Groot voordeel! Werkt goed.
4 Angel From Above gaat zonder ijzers nu en met een bike. Spannend!

Conclusie
Leuke, open koers waar absoluut een verrassing kan vallen. Ik waag een gokje en vertrouw op een trio.

V75-6 (Race 10)

Trio in de Zilveren Divisie in de zesde afdeling. Track Angle was een schreeuwpaard in de V75 laatst en spurtte naar een prima tweede plek. Hij heeft perfekt geloot. Esprit Sisu kan een hoop en heeft het juiste koershoofd. Is constant en goed. Global Undecided is iets wisselvalliger maar als hij op zijn best is, kan hij dit ook in het dooie spoor winnen. Kan zelfs een banker zijn hier.

UPDATE

De Kop
5 Exclamation Mark gaat zonder ijzers en pakt waarschijnlijk de leiding. Zou die kunnen weggeven aan ofwel 1 Ural of 6 Global Undecided.

De Favoriet
6 Global Undecided is favoriet na het schrappen van Esprit Sisu. Hij is helaas wat onregelmatig maar als hij op zijn best is wint hij dit gemakkelijk.

Voornaamste Uitdagers
1 Ural is prima voor deze klasse en dit nummer is spannend.
2 Track Angle is een slowstarter maar kan waanzinnig goed spurten. Gaat wellicht zonder ijzers en met een gesloten hoofdstel. Hoppa! Mijn idee!

Het Laatste Nieuws
11 Reverend Wine is vijf keer gereden door Björn Goop en heeft vier zeges.
12 Perfect Dynamite gaat met een bike dit keer. Spannend!

Conclusie
Jammer dat Esprit Sisu geschrapt is, maar het blijft een leuke koers. 6 Global Undecided is verreweg het best maar totaal niet betrouwbaar. Mijn idee is 2 Track Angle.

V75-7 (Race 11)

Met mijn kwartet kom je een eind in de laatste afdeling. Figaro Vici is heel spannend maar tegelijkertijd zijn de kansen niet makkelijk in te schatten. Hij won laatst in Frankrijk maar dat is een paar maanden geleden. Is zeker goed voorbereid door Jörgen Westholm op zijn thuisbaan. Rocky Tilly hoort bij dezelfde stal en won laatst als Björns Bom tegen tien keer het geld. Kan snel vertrekken en krijgt geheid een goede koers. Bear Bahareh is ietwat onregelmatig maar kan een hoop. Won laatst en moet erbij hier. Istanbul Boko is waarschijnlijk het beste paard. Hij is zowel sterk als snel en met het juiste koersverloop is hij mijn winnaar hier.

UPDATE

De Kop
4 Rocky Tilly is de favoriet voor de kop. Volgens trainer Westholm is dit zijn beste kans van vele paarden en ik ben het met hem eens. Hela vägen!

De Favoriet
9 Istanbul Boko is heel licht favoriet. Is sterk en kan een hoop zelf doen.

Voornaamste Uitdagers
5 Bear Bahareh is snel van start en kan wellicht de rug van de leider pakken.
10 McGarret heeft twee zeges op rij na een oponthoud. Is op de weg omhoog en moet er absoluut bij als men niet bankt.

Het Laatste Nieuws
1 Editor waarschijnlijker met bike en blinkers. Fraai nummer.
7 In Love Boko maakt hier zijn debuut voor een nieuwe trainer. Spannend.
12 Panther Face gaat hier debuteren voor Veijo Heiskanen. Heel interessant!

Conclusie
Eén paard of een heleboel? Ik ga all in op 4 Rocky Tilly. Ik hoop dat hij de kop pakt en dan het tempo een beetje mag bepalen. Laatst won hij als Björns Bom tegen een cote van ruim tien!

 1234567 
5,6 6,8,9 4 3 1,2,3,4,5,6,8,9,11,12 2,4,6 3,4,5,9

Totaal: 2 x 3 x 1 x 1 x 10 x 3 x 4 = 720 combinaties
Kosten: 720 x €0,06 = €43,20

 1234567 
1,5,6,11 6,8,9,15 4 1,3,4,7,9,14 2,5,6 2,6 4

Totaal: 4 x 4 x 1 x 6 x 3 x 2 x 1 = 576 combinaties
Kosten: 576 x €0,06 = €34,56

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.