Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 7 december

V75 Åby, zaterdag 7 decemberRevanche voor Inspector

We gaan naar Åby deze week, net buiten Göteborg. Goede koersen, zeker voor de tijd van het jaar, en het ziet er allesbehalve gemakkelijk uit.
Pas op! Vanaf december tot en met februari moet er in Zweden met ijzers worden gelopen!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!


V75-1 (Race 5)

Zilveren Divisie in de eerste afdeling en mijn trio is ijzersterk. Martin de Bos won laatst op overtuigende wijze in de V75. Hij is snel van start en heeft mooi geloot. Island Life is ook een prima paard voor deze klasse. Hij won laatst en is in vorm. Reverend Wine is de favoriet voor de leiding met dit nummer. Ook hij komt van een zege. Het zou me zeer verbazen als niet één van deze drie paarden zou winnen...

UPDATE

De Kop
2 Flash Håleryd is snel maar de kop pakt na een tijdje zeer waarschijnlijk 6 Reverend Wine.

De Favoriet
1 Martin de Bos is favoriet en dat is niet onbegrijpelijk. Ik denk echter niet dat hij de kop hier pakt en dus heeft hij wat geluk nodig. De kortere afstand vergeleken met laatst is geen voordeel en bovendien moet hij nu met ijzers gaan.

Voornaamste Uitdagers
6 Reverend Wine natuurlijk. Als hij de leiding neemt heeft hij topkans. Hij heeft daar zeven keer gelopen en zes keer gewonnen. Loopt bovendien altijd met ijzers. 3 Island Life is prima voor deze klasse en in vorm. Stall Bergh wint met alles nu!

Het Laatste Nieuws
2 Flash Håleryd gaat met een gewone sulky. 10 Pacific Face was fantastisch laatst in comeback en zou nog beter moeten zijn nu.

Conclusie
Ik ga all in op 6 Reverend Wine. Ik hoop en verwacht dat hij de leiding neemt en daar zal hij niet makkelijk te verslaan zijn. Hela vägen!


V75-2 (Race 6)

Sprintkoersje in de tweede afdeling en ik pak de binnenste zes paarden. Derby Simoni won laatst en dit nummer is fraai. El Gumpert wint vaak en ook hij heeft perfekt geloot. Beartime verdient werkelijk een zege. No Limit Royalty kan een hoop zelf doen. Hoopt op hoog tempo en is een outsider. Get Ready on Tour is snel van start en gaat wellicht voor de kop. J.H.Respons won laatst van kop af en spurtte heel rap in de voorlaatste koers.

UPDATE

De Kop
3 Beartime is snel en kan de leiding nemen maar 5 Get Ready on Tour en 6 J.H.Respons kunnen ook goed vertrekken. Licht voordeel voor Beartime.

De Favoriet
2 El Gumpert is ietwat verrassend de favoriet. Hij komt uit Finland en heeft daar ook op het eind gelopen. Maar hij heeft het eerder prima gedaan in Zweden.

Voornaamste Uitdagers
3 Beartime natuurlijk! Hij verdient werkelijk een zege. Is heel snel en ook als hij niet de leiding pakt krijgt hij hier zeker een goede koers.

Mijn winnaar
6 J.H.Respons kan eventueel de kop pakken na een tijdje. Stal Bergh heeft hysterische vorm. 1 Derby Simoni was werkelijk goed laatst met bike en gesloten hoofdstel.

Het Laatste Nieuws
5 Get Ready on Tour heeft vijf keer in de leiding gelopen en vier keer gewonnen. 8 Borups Racing gaat met trekproppen en eventueel met bike. Interessant! 10 Eldorado Mearas gaat met bike.

Conclusie
3 Beartime is mijn idee hier. Hij heeft drie keer op rij vastgezeten maar dat zou nu niet moeten gebeuren met de dubbele open stretch van Åby. Ik bank opnieuw!


V75-3 (Race 7)

Driejarige paarden in de derde afdeling. Niet eenvoudig. Ik waag een gokje en ga all in op Robert Bergh. Hij heeft een sterk duo hier. Conrads Janne was laatst niet op zijn best maar pakte daarvóór twee prima zeges. Nu rijdt Örjan Kihlström. Zelf rijdt de trainer Västerbo Lexington. Die pakte een mooie zege op Åby in de voorlaatste race. Hij is sterk en kan een hoop zelf doen. Achter dit duo is vooral Take the A.Train een uitdager. Hij is in topvorm.

UPDATE

De Kop
2 Gigantic Star is snel maar favoriet voor de kop na een paar honderd meter is 3 Take the A.Train.

De Favoriet
11 Västerbo Lexington is enigszins verrassend favoriet. Hij won op indrukwekkende wijze in de voorlaatste race maar was laatst niet even goed. Stal Bergh is in vorm maar dit nummer is natuurlijk lastig.

Voornaamste Uitdagers
3 Take the A.Train heeft een goede kans om de kop te pakken en zal dan niet makkelijk te verslaan zijn. Gaat met een gesloten hoofdstel dit keer. 1 Upstate Face zag er goed uit met deze pikeur laatst. Interessant nummer. Meenemen.

Het Laatste Nieuws
4 Superbob E.T. gaat voor het eerst met een bike. 5 Rally Hans gaat wellicht voor het eerst met een gesloten hoofdstel. 12 Vikens Brummer gaat voor het eerst met trekproppen.

Conclusie
Heel open koers. 3 Take the A.Train is interessant als hij de kop pakt. Het duo van Bergh moet er natuurlijk bij. Ik hoop op een verrassing en pak maar liefst tien paarden.


V75-4 (Race 8)

Banker in de vierde afdeling. Ik geloofde al veel in Inspector afgelopen zaterdag maar toen ging hij meteen in de fout in de strijd om de leiding. Andere startmethode dit keer en hij heeft goed geloot. Deze lange afstand ligt hem prima. Goede winstkans. Revanche! Een uitdager is Pine Muscle die ook door Goop getraind wordt en mooi geloot heeft. Dragon Starfly kan ook winnen ondanks dit nummer. Topvorm.

UPDATE

De Kop
1 Pine Muscle is de favoriet voor de leiding maar ook 3 Inspector kan goed vertrekken.

De Favoriet
1 Pine Muscle is verrassend groot favoriet. Hij heeft een goede kans om de kop te pakken en moet er natuurlijk bij. Hij staat er echter zwaar in hier en is zeker geen banker voor mij.

Voornaamste Uitdagers
3 Inspector natuurlijk. Hij is zeker het beste paard hier. Was aan het begin van de week nog een banker voor mij maar ik heb me bedacht. Hoe reageert hij op ijzers? 11 Dragon Starfly heeft twee zeges op rij. Over de vorm van stal Bergh hoef ik niks te vertellen.

Het Laatste Nieuws
4 Smekeruds Bazinga gaat met een gewone sulky nu. 7 A Gogo Girl is verreweg het best zonder achterijzers. Nu met ijzers dus is een nadeel. 9 Darah Bibo gaat voor het eerst met trekproppen. Interessant.

Conclusie
1 Pine Muscle is absoluut te veel gespeeld. De koers ziet er redelijk open uit maar met mijn kwintet kom je een heel eind. Pas op voor 12 Högstenastalldräng!


V75-5 (Race 9)

Merries in de vijfde afdeling en ik neem een duo. Miss Sober had een dubbele handicap laatst in de V75 en was keurig tweede. Heeft goed geloot hier en kan snel vertrekken. Robert Bergh zit dit keer op de sulky. Stonewashd Diamant is een sterke uitdager. Het paard van Peter Untersteiner heeft twee zeges op rij en is prima voor deze klasse. Dit kan een leuk duel worden. Wild Love is niet slechter dan mijn duo maar ze heeft erbarmelijk geloot en gaat het lastig krijgen.

UPDATE

De Kop
1 Miss Sober is snel van start en de favoriet voor de leiding. 4 Stonewash Diamant wordt waarschijnlijk offensief gereden. Mag overnemen? 5 Stella Newmen is ook heel rap! Lastig.

De Favoriet
4 Stonewashd Diamant is favoriet en dat is te begrijpen. Maar hij is wel heel veel gespeeld en wat mij betreft absoluut te veel. Het is niet heel zeker dat ze de kop pakt en dan is ze kwetsbaar.

Voornaamste Uitdagers
1 Miss Sober krijgt geheid een goede koers met dit nummer.
12 Wild Love is zeker het beste paard in deze race en was ook nog eens heel goed laatst. Maar dit nummer...

Het Laatste Nieuws
8 Jula af Sölnäs is behandeld en goed voorbereid. Heeft alle zeges met ijzers behaald. 9 Julia Pellini gaat eventueel met bike. 10 Keycard gaat waarschijnlijk met een gesloten hoofdstel.

Conclusie
Lastig maar ik hoop dat mijn kwartet voldoende is. Pas op voor 5 Stella Newmen!


V75-6 (Race 10)

Gouden Divisie in de zesde afdeling en vrij open. Stepping Spaceboy heeft een hele tijd niet gelopen maar dit is werkelijk een koersje op maat. Montdore is vooral sterk en dit nummer kon niet beter. Hij hoopt op hoog tempo. Betting Gangster is één van de beste vierjarige paarden van het land. Hij ontmoet nu oudere paarden. Slide So Easy kan heel goed spurten. Hij heeft opnieuw matig geloot hier. Baron Gift is een stuk beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Moet erbij hier.

UPDATE

De Kop
Heel lastig. Vele snelle paarden. 1 Stepping Spaceboy is de favoriet voor de kop maar ook 7 Deep Sea Dream kan goed vertrekken. 5 Betting Gangster wordt waarschijnlijk offensief gereden.

De Favoriet
5 Betting Gangster ontmoet oudere paarden nu in zijn Gouden debuut. Hij is meteen favoriet en dat is wel te begrijpen. Dit is een vrij matige koers.

Voornaamste Uitdagers
1 Stepping Spaceboy heeft perfekt geloot en krijgt zeker een goed parcours hier, waarschijnlijk neemt hij de kop. Hij heeft echter een hele tijd niet gelopen. Hij werkt goed en kan meteen winnen. 8 Slide So Easy is pittige tegenstand gewend. Had normaal gesproken een goede kans gehad maar dit nummer is erbarmelijk.

Het Laatste Nieuws
7 Deep Sea Dream gaat met een gesloten hoofdstel nu. 9 Baron Gift was ziek laatst maar is goed voorbereid.

Conclusie
Hele matige Gouden koers. Dit is echt typisch een voorbeeld van één paard of een heleboel. Ik ga voor de eerste optie en hoop dat 5 Betting Gangster een goede koers krijgt. Dan heeft hij ook een goede winstkans.


V75-7 (Race 11)

In de laatste afdeling pak ik een duo maar ik geloof heel veel in Man at Work. Wellicht met de koppigheid van een ezel. Ik heb al eerder veel in hem geloofd maar me flink gestoten. Maar zó fout kan ik het toch niet hebben? Dit is toch een toppertje? En veel te goed voor deze klasse? Ik houd me vast aan de koers van eind oktober toen hij totaal outstanding was. Komt hij in de buurt van die prestatie dan wordt het niet spannend hier. Ik neem voor de zekerheid That's Art mee. Die heeft beter geloot en pakt wellicht vroegtijdig de kop hier. Voornaamste uitdager is Velasquez Gar die werkelijk een zege verdient.

UPDATE

De Kop
3 M.T.Mighty Winner is heel snel van start en mijn favoriet voor de kop. 8 Night Brodde wordt waarschijnlijk offensief gereden. Mag leiding overnemen?

De Favoriet
9 Man at Work is favoriet en dat vind ik terecht. Dit is een topper. Ik ben zijn zege in de comeback eind oktober nog niet vergeten...

Voornaamste Uitdagers
8 Night Brodde was fantastisch laatst. Conrad Lugauer gaat wellicht vol voor de kop hier. Meenemen! Peter Untersteiners duo 2 That's Art en 3 M.T.Mighty Winner zijn ook goed en hebben fraai geloot.

Het Laatste Nieuws
10 Kennedy gaat eventueel met bike. Wordt voor het eerst door Kim Eriksson gereden.

Conclusie
Duo 8 Night Brodde en 9 Man at Work steekt er ietwat bovenuit. Ik neem ook 3 M.T.Mighty Winner nog mee. Die kan een droomkoers krijgen.

  1 2 3 4 5 6 7  
1,3,6 1,2,3,4,5,6 7,11 3 1,4 1,2,5,8,9 2,9

Totaal: 3x 6x 2x 1x 2x 5x 2= 720 combinaties
Kosten: 720 €0,06 = €43,20


UPDATE SYSTEEM
  1 2 3 4 5 6 7  
6 3 1,2,3,4,5,6,7,8,10,11 1,3,9,11,12 1,4,5,12 5 3,8,9

Totaal: 1x 1x 10x 5x 4x 1x 3= 600 combinaties
Kosten: 600 €0,06 = €36,00


Lycka till!

Björn Better

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.