Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 Aby - 1 februari

Aby - zaterdag 01 februari 2020 - Start: 16:20

Super Sarah is haar carrière prima begonnen


We gaan deze week naar de baan van Åby, niet ver verwijderd van de stad Göteborg. Veel succes!

Pas op! Vanaf december tot en met februari moet er in Zweden met ijzers worden gelopen!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen een banker in de eerste afdeling. Burning Man is een toppertje voor deze klasse. Hij wint vaak en pakte ook laatst een zege na een oponthoud. Normaal gesproken is hij nog beter nu en dit keer wordt hij gereden door Örjan Kihlström. Ietwat lastig nummer maar goede kans. Heel open koers mocht mijn banker falen. Pas bv op voor Cayucos die dit keer door Bergh gereden wordt.

Update:

De Kop
1 Global Woodstock is favoriet voor de kop. 11 Viking's Topline heeft weliswaar een handicap maar ook een springspoor en Erik Adielsson... Krijgt een superstart?

De Favoriet
6 Burning Man is gigantisch favoriet en dat is terecht. Hij is verreweg het beste paard hier en als hij niet vast komt te zitten heeft hij topkans. Ik ga banken!

Voornaamste Uitdagers
11 Viking's Topline kan een droomstart krijgen. Uitdager als hij de kop mag overnemen. 4 Cayucos zag er werkelijk goed uit laatst maar dit nummer is een nadeel. Gaat bovendien met een gewone sulky.

Het Laatste Nieuws
2 Madurai is een schrapper geweest na de laatste start. 7 Stand by Ken gaat dit keer met een gewone sulky.

Conclusie
Ik ga meteen banken. 6 Burning Man is normaal gesproken te goed voor deze tegenstand. Als hij niet wint kan hier een sensatie vallen.

V75-2 (Race 6)

Nog een banker in de merriekoers in de tweede afdeling. Super Sarah is haar carrière prima begonnen en dit keer heeft ze werkelijk een mooie race. Ze heeft een interessant nummer en Erik Adielsson is een bandenstart-topper. Als ze de kop pakken hebben ze een heel goede winstkans hier. Voornaamste uitdager is zonder enige twijfel Catwalk Ima die in topvorm is een twee zeges op rij heeft.

Update:

De Kop
Belangrijke strijd voor de kop tussen 1 Super Sarah en 2 Catwalk Mia. Licht voordeel voor de laatstgenoemde maar Erik Adielsson houdt van de bandenstart.

De Favoriet
1 Super Sarah was werkelijk goed laatst en dit nummer is natuurlijk interessant, zeker op Åby met de dubbele open stretch. Ze is echter zeer onervaren. Ik bankte haar nog in het begin van de week maar ik heb me bedacht.

Voornaamste Uitdagers
2 Catwalk Mia is goed en als ze de kop mocht pakken heeft ze een goede kans. 12 Zanzibar Effe heeft het goed gedaan op het eind zonder te winnen. Jepson nu en goed nummer.

Het Laatste Nieuws
3 Ellyvictorystone is schrapper geweest. Gaat met Noors hoofdstel nu en lichter beslag. 11 Livi Othella H.M. is ook een schrapper geweest en wellicht niet perfect voorbereid. 13 Rosy Wine gaat met open hoofdstel dit keer.

Conclusie
1 Super Sarah is zoals gezegd geen banker meer voor mij. De koers is vrij open maar met mijn zeven paarden kom je een heel eind.

V75-3 (Race 7)

Heel open in de derde afdeling en hier kan zeker een verrassing vallen. Het beste paard is wellicht Tengil Face maar hij is hopeloos onzeker en springt vaak. Point Zero is constant en goed en dit nummer is heel interessant. Strong Heartbeat is een talent maar hij heeft een hele tijd niet gelopen. M.T.Nordic Spirit is in topvorm en Capture wordt dit keer gereden door Erik Adielsson.

Update:

De Kop
1 Point Zero is licht favoriet voor de kop. Voornaamste uitdager is 6 Gooner.

De Favoriet
8 Tengil Face is zeer licht favoriet en dat is te begrijpen. Hij had de voorlaatste koers gewonnen als hij niet op het eind had gesprongen. Nam revanche in de laatste race en zag er goed uit. Meenemen maar hij is niet betrouwbaar en zeker geen banker.

Voornaamste Uitdagers
14 Bossy Alley zag er werkelijk goed uit laatst en heeft nu twee koersen in de benen. Interessant nummer nu en Örjan Kihlström is natuurlijk een voordeel. 9 Noble Boy debuteerde laatst voor Riordan. Hij zag er fantastisch uit maar werd gehinderd. Moet er absoluut bij hier en is mijn Bom voor deze meeting. 1 Point Zero kan hier een perfekte koers krijgen.

Het Laatste Nieuws
5 Strong Hearbeat heeft een hele tijd niet gelopen maar werkt goed en moet erbij ondanks dit nummer. 10 Bouncing Ball O.O. moest laatst een kwalificatie lopen en zag er prima uit.

Conclusie
Heel open met een onzekere favoriet. Hier kan een verrassing vallen. Ik waarschuw vooral voor 9 Noble Boy.

V75-4 (Race 8)

Koudbloedige paarden in de vierde afdeling. Met mijn kwartet kom je een heel eind. Demex heeft een spannend nummer en Rikard N Skoglund op de sulky is interessant. Grislefaksen G.L. liep een nieuw baanrecord midden december op Gävle. Örjan Kihlström rijdt dit keer en dat is een gigantisch voordeel. Stumne Fyr sprong waarschijnlijk op weg naar de zege laatst. Carl-Johan Jepson is een versterking.Bellfaks won meteen laatst na een lang oponthoud. Is normaal gesproken nog beter nu.

Update:

De Kop
Er staan een paar snelle paarden in maar 1 Demex heeft het best geloot en is de favoriet voor de leiding.

De Favoriet
12 Bellfaks won meteen laatst in zijn comeback en is zeker nog beter nu. Hij is echter verre van betrouwbaar en springt vaak.

Voornaamste Uitdagers
5 Grislefaksen G.L. overtuigde niet laatst maar is zeker goed voorbereid nu hij ver gaat reizen. Örjan Kihlström dit keer! 1 Demex staat er perfekt in hier en heeft nog nooit van kop verloren. 8 Stumne Fyr staat er heel zwaar in qua geld maar hij is goed en Jepson is natuurlijk heel interessant.

Het Laatste Nieuws
7 Tangen Braute gaat met ijzers, een gewone sulky plus een open hoofdstel dit keer.

Conclusie
Koudbloedige koersen zijn altijd lastig maar met mijn kwartet kom je een heel eind.

V75-5 (Race 9)

Leerlingenkoers in de vijfde afdeling en een duo steekt er bovenuit. Gameboy Pellini won laatst na een goede spurt en deed het goed van kop af in de voorlaatste koers. Hij kan de kop pakken hier en is dan het te kloppen paard. Enzo wint heel vaak en is in topvorm nu. Dit nummer is lastig maar Henriette Larsen is een prima pikeur. Meenemen. Achter mijn duo waarschuw ik vooral voor Armour As en Setauket.

Update:

De Kop
3 Gameboy Pellini en 7 Enzo strijden voor de kop. Licht voordeel voor de eerstgenoemde vanwege een beter nummer.

De Favoriet
7 Enzo is zeer licht favoriet. Hij heeft een aantal zeges op rij nu en is in topvorm. Henriette Larsen is een prima driver.

Voornaamste Uitdagers
3 Gameboy Pellini was heel dapper laatst en kan hier de kop pakken. In dat geval zal hij niet makkelijk te verslaan zijn. 14 Zenzero Jet is waarschijnlijk het beste paard. Dit nummer is heel lastig maar Anders Eriksson is een prima pikeur.

Het Laatste Nieuws
1 Bally T.N. Gaat wellicht met een gesloten hoofdstel. 8 Armour As gaat met een bike dit keer. Interessant! 11 Iron Creek heeft twee keer op de lange afstand gelopen en... twee keer gewonnen.

Conclusie
Degene die de kop pakt van 3 Gameboy Pellini en 7 Enzo heeft een goede kans. Ook 14 Zenzero Jet kan winnen, ondanks dit vervelende nummer.

V75-6 (Race 10)

Best wel lastig in de zesde afdeling maar mijn trio is sterk. Vikings Preacher won laatst een montékoers maar hij is ook goed in sulkykoersen. Erik Adielsson is een topper, zeker met de bandenstart. Thriller N.P. blijft maar winnen maar hij heeft nu een tijd niet gelopen. Hij staat er perfekt in hier en is zeker goed voorbereid. That's Art heeft een spannend nummer en Peter Untersteiner is heel snel met de bandenstart. Meenemen.

Update:

De Kop
Strijd gaat waarschijnlijk tussen 3 Vikings Preacher en 7 That's Art. Licht voordeel voor de laatstgenoemde.

De Favoriet
4 Thriller N.P. Is heel licht favoriet. Hij heeft een paar zeges op rij maar maakt zijn comeback nu. Heeft vijf keer op Åby gelopen en... vijf keer gewonnen! Moet nu met ijzers gaan en een gewone sulky.

Voornaamste Uitdagers
7 That's Art natuurlijk! Ik hoop en verwacht dat Peter Untersteiner hier de leiding neemt en in dat geval is het topkans. Hela vägen! 3 Vikings Preacher won laatst na een kort oponthoud maar dat was in monté. Erik Adielsson nu is interessant. 5 Bara Min is in vorm en met Bergh kan dit paard voor een grote verrassing zorgen.

Het Laatste Nieuws
8 Claude Debussy gaat opnieuw met een gesloten hoofdstel. Kan voor enorme stunt zorgen. 10 Platon Face heeft niet gekoerst sinds juni. Noors hoofdstel.

Conclusie
Ik ga all in op 7 That's Art. Van kop af zal hij niet makkelijk te verslaan zijn. Bovendien houdt hij van Åby waar hij vijf van de zes keer gewonnen heeft.

V75-7 (Race 11)

In de laatste afdeling wordt Green Mamba zeker favoriet en zij heeft ook werkelijk overtuigd. Rikard N Skoglund rijdt opnieuw en ze hebben een goede kans met het juiste koersverloop. Fleur Mearas pakt een prima zege ondanks een galoppade in de voorlaatste race. Sprong meteeen laatst in de V75. Erik Adielsson rijdt nu. Velegance kan een hoop soms en pakte een indrukwekkende overwinning laatst. Wild Love is natuurlijk het beste paard. Ze heeft een dubbele handicap maar dat kan ze zeker goedmaken als het tempo hoog wordt. Örjan Kihlström zit dit keer op de sulky.

Update:

De Kop
Maakt eigenlijk niet zo veel uit wie in het begin de kop pakt. Na een tijdje komt de favoriet 10 Green Mamba en die mag de leiding overnemen...

De Favoriet
10 Green Mamba is favoriet en dat is zeer terecht. Ze is veel te goed voor deze klasse en ontmoet geen superpaarden hier. Topkans en prima banker.

Voornaamste Uitdagers
14 Wild Love is natuurlijk geen bluf. Maar ze moet heel wat meters goedmaken zeker als de favoriet de kop pakt. 5 Velegance was heel dapper laatst en kan winnen als de favoriet mocht falen.

Het Laatste Nieuws
6 Bechamel gaat waarschijnlijk met een Noors hoofdstel. 11 Navy Blue gaat ook met een Noors hoofdstel dit keer.

Conclusie
Ik geloof heel veel in 10 Green Mamba. Dit is een groot talent waar we nog meer van gaan horen. Normaal gesproken wint ze dit.

Mijn systeem (update):

  1 2 3 4 5 6 7  
6 1,2,4,5,7,11,12 1,5,8,9,11,12,13,14 1,5,8,12 3,7,14 7 10


Totaal: 1 x 7 x 8 x 4 x 3 x 1 x 1 = 672 combinaties
Kosten: 672 x 0,06 = 40,32 euro

Lycka till!

Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.