Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 21 december

Halmstad - zaterdag 21 december - Start: 16:20 uurVierde zege op rij voor talentvolle Mahma Lane

We gaan naar Halmstad deze week, in het zuiden van Zweden. Peter Untersteiner is de sleutelfiguur op zijn thuisbaan. Hij rijdt en traint mijn beide bankers!

Pas op! Vanaf december tot en met februari moet er in Zweden met ijzers worden gelopen!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Lastig in de eerste afdeling en ik pak de helft van alle paarden hier. Total Recall (1) is constant en goed en dit nummer kon niet beter. It's Time (3) is in vorm en heeft nu twee koersen in de benen. Nordmann (4) heeft een lastig nummer maar moet er zeker ook bij hier. Roofparty (6) heeft drie zeges op rij en dit nummer is interessant. Derby Simoni (7) is goede tegenstand gewend. Won op overtuigende wijze in de voorlaatste koers. Hobby de l'Iton (9) werd offensief gereden laatst en won makkelijk.

UPDATE

De Kop
1 Total Recall is snel net als de favoriet 6 Roofparty. Ik denk dat de laatstgenoemde de kop (over)neemt.

De Favoriet
6 Roofparty heeft fraai geloot en gaat waarschijnlijk de leiding (over)pakken. Goede kans in dat geval. Gaat wellicht met een iets lichter beslag dit keer.

Voornaamste Uitdagers
1 Total Recall krijgt hoedanook een goed parcours.
9 Hobby de l'Iton heeft het heel goed gedaan bij zijn nieuwe trainer. Won makkelijk laatst en moet erbij hier.

Het Laatste Nieuws
4 Nordmann en 5 Get Ready on Tour gaan met een gewone sulky dit keer.

Conclusie
Twee paarden steken er wat mij betreft bovenuit. De favoriet 6 Roofparty heeft een goede kans als hij de kop pakt maar 9 Hobby de l'Iton durf ik niet weg te laten.

V75-2 (Race 6)

Eén paard of een heleboel in de merriekoers in tweede afdeling? Ik kies voor de eerste optie. Mahma Lane (13) heeft een heel slecht nummer maar ze is een groot talent en heeft drie zeges op rij. Ze heeft wat geluk nodig met het koersverloop en in dat geval heeft ze een goede winstkans. Håll igång Peter! Vroege uitdagers zijn Acredula R.L. (3) (nu met Ulf Ohlsson) en Betting Mobster (5) (stal Bergh is in vorm).

UPDATE

De Kop
1 Solicious pakt de leiding maar wellicht komt 3 Acredula R.L. heel snel. Die won laatst namelijk van kop af.

De Favoriet
13 Mahma Lane heeft drie zeges op rij en ze heeft nog niet verloren. Peter Untersteiner is heel tevreden met haar maar dit nummer...

Voornaamste Uitdagers
Zonder enige twijfel 10 Aura S.L.! Die heeft hele goede capaciteit en spurtte prima laatst. Gaat met een gewone sulky nu. Adrian Kolgjini.
3 Acredula R.L. kan de kop nemen. Verraste in die positie laatst en kan dat opnieuw doen. Ulf Ohlsson nu!

Het Laatste Nieuws
2 Claire di Quattro gaat met een gewone sulky dit keer. Kevin Oscarsson!

Conclusie
Driejarige merries en normaal gesproken heel open. Maar mijn duo steekt er werkelijk bovenuit. Licht voordeel voor Aura S.L. die veel beter geloot heeft dan Mahma Lane.

V75-3 (Race 7)

Zeer matige Gouden koers in de derde afdeling. Jairo (3) wordt waarschijnlijk favoriet. Hij won laatst en ontmoet zoals gezegd niet veel soeps. Normaal gesproken goede winstkans. Baron Gift (6) is echter altijd gevaarlijk. Hij is een stuk beter dan de laatste resultaten doen vermoeden en wellicht wordt hij offensief gereden hier. Justice Ås (2) krijgt geheid een goed parcours met dit nummer.

UPDATE

De Kop
2 Justice Ås pakt waarschijnlijk de kop maar geeft die weg aan 3 Jairo of heel eventueel 6 Baron Gift.

De Favoriet
3 Jairo is groot favoriet en dat is volledig terecht. Hij won laatst na een oponthoud en is nog beter nu. Mag waarschijnlijk de leiding overnemen hier en heeft dan topkans. Banker.

Voornaamste Uitdagers
6 Baron Gift is goed genoeg om uit te dagen maar de vorm is een vraagtekentje en hij is waarschijnlijk het best zonder ijzers.
2 Justice Ås krijgt geheid een goed parcours hier en kan verrassen.

Het Laatste Nieuws
7 Västerboonthenews liep laatst met een gewone sulky maar gaat met bike dit keer.

Conclusie
Zeer matige Gouden Divisie. 3 Jairo is het best en is ook nog eens in vorm en hij heeft goed geloot. Topkans. Banker.

V75-4 (Race 8)

Nog een Peter Untersteiner-banker in de vierde afdeling. Vitro Diablo (7) heeft werkelijk een koersje op maat hier. Hij staat er mooi in qua geld en met dit nummer zou hij na een tijdje de kop moeten kunnen nemen. Dan zal hij niet makkelijk te verslaan zijn. Hela vägen! Secret Score (4) (constant en goed) en Setauket (14) (verdiende zege laatst) zijn de voornaamste uitdagers.

UPDATE

De Kop
Niet makkelijk maar waarschijnlijk pakt 6 Stepping Stone de kop en geeft die dan weg aan 7 Vitro Diablo.

De Favoriet
7 Vitro Diablo is groot favoriet en natuurlijk ziet dit eruit als een koersje op maat. Gaat bovendien met trekproppen dit keer. Aan de andere kant moet hij nu met ijzers lopen en dat is absoluut geen voordeel. Geen banker voor mij!

Voornaamste Uitdagers
14 Setauket is goed en dit nummer kan interessant zijn. Meenemen.
8 Adamant is constant en goed en Andre Eklundh is al een tijdje in topvorm.
4 Secret Score heeft nog niet gewonnen maar is zeker niet slecht en laatst had hij nog veel over. Rikard N Skoglund rijdt dit keer. Gaat nu met een gewone sulky.

Het Laatste Nieuws
11 Floalts Cesna gaat met een gewone sulky dit keer.

Conclusie
Heel verraderlijk koersje. Het ziet er uit als spets-och-slut voor de favoriet maar dit is zeker geen superster en nu moet hij met ijzers gaan. Ik pak een kwartet. Pas vooral op voor 8 Adamant!

V75-5 (Race 9)

Heel open in de vijfde afdeling. Högstenastalldräng (1) heeft een schitterend nummer hier en is mijn idee. Deep Sea (4) won laatst en heeft ook goed geloot. Nieuwe pikeur. Walther på G. (5) is in topvorm en won makkelijk laatst. Mint Sånna (6) was laatst vierde in de V75. Meenemen. Gigantic Star (7) heeft een lastig nummer maar moet er zeker bij hier. He is In won laatst en ontmoette pittige tegenstand in de koersen ervóór. Global Venture kan ook winnen maar heeft wel wat geluk nodig met dit nummer.

UPDATE

De Kop
De strijd voor de leiding gaat geheel tussen 1 Högstenastalldräng en 5 Walther på G. Licht voordeel voor de laatstgenoemde.

De Favoriet
11 Global Venture is op dit moment licht favoriet. Hij is absoluut goed voor deze klasse maar heeft van kop af gewonnen en dit nummer is een groot nadeel.

Voornaamste Uitdagers
1 Högstenastalldräng is ook veel gespeeld en dat is te begrijpen. Krijgt hoedanook een mooi parcours hier. Meenemen.
5 Walther på G. Is in topvorm en kan de leiding nemen. Gaat wellicht met een gesloten hoofdstel dit keer.
8 Sunday Sonata en 12 Fireman Am hebben vreselijk geloot maar zijn goed genoeg om te verrassen.

Het Laatste Nieuws
2 Four Guys Dream gaat wellicht met bike plus lichter beslag en trekproppen. Stefan Persson. Hoppa!
4 Deep Sea gaat met een open eye-hoofdstel dit keer.

Conclusie
Heel open. 1 Högstenastalldräng is de hele week mijn winnaar geweest en heeft een goede kans van kop af. Maar 5 Walther på G. Is ook snel en het tempo kan hoog worden. 2 Four Guys Dream is interessant met een deel veranderingen en een nieuwe pikeur.

V75-6 (Race 10)

Merries in de zesde afdeling. Dropluggage Racing (2) is interessant. Ze had twee jaar niet gelopen vóór de laatste koers en won meteen in haar debuut voor Andre Eklundh. Normaal gesproken is ze nog beter nu. Ipomea (4) heeft een ietwat lastig nummer maar ze is in topvorm en kan dit absoluut winnen. Stonewashd Diamant (15) heeft 40 meter handicap en dat is natuurlijk niet mals. Maar ze heeft verreweg het meeste geld verdiend en kan een hoop zelf doen in dit gezelschap.

UPDATE

De Kop
1 Dancin in the Rain is snel en pakt de kop. 2 Dropluggage Racing mag wellicht overnemen.

De Favoriet
15 Stonewashd Diamant is vrij groot favoriet en hoe meer ik deze koers analyseer hoe groter haar winstkans wordt. Ze ontmoet werkelijk veel eenvoudigere tegenstand dit keer en kan een hoop zelf doen. Heeft bovendien eerder bewezen dat ze met ijzers kan lopen. Gewone sulky nu. Ik bank!

Voornaamste Uitdagers
2 Dropluggage Racing won laatst na een heel lange pauze en is nog beter nu. Kan kop overnemen.
13 Ofelia O.E. Is van dezelfde stal als de favoriet. Is in uitstekende vorm en kan absoluut winnen.

Het Laatste Nieuws
1 Dancing in the Rain heeft meer dan een jaar niet gelopen maar is goed voorbereid. Gaat met trekproppen en een Noors hoofdstel. Pas op!
4 Ipomea gaat wellicht met trekproppen dit keer.
7 Afrodite Maguan gaat voor het eerst met een bike hier.

Conclusie
Ik ga zoals gezegd de favoriet 15 Stonewashd Diamant banken. Doet men dit niet is de koers heel open.

V75-7 (Race 11)

Nog een trio in de laatste afdeling maar het liefst had ik er nog een paar genomen... Demolition Man F. (3) sprong laatst op weg naar de zege en wil revanche hier. Mooi nummer. M.T.Mighty Winner (6) heeft een tijd niet gewonnen maar het paard van Peter Untersteiner heeft hele goede tegenstand ontmoet. Meenemen. Bo C. (11) is wellicht het best hier maar dit nummer is een groot nadeel voor hem. Hij won laatst in het dooie spoor en ik verwacht dat Kim Eriksson meteen vol in de aanval gaat.

UPDATE

De Kop
Heel veel snelle paarden. 4 Zio Tom Jet kan de kop pakken maar 6 M.T.Mighty Winner is wellicht nog sneller.

De Favoriet
9 Randemar R.D. Is licht favoriet en dat is toch wel verrassend gezien dit nummer op de korte afstand. Maar hij is prima en Henriette Larsen is een goede pikeur. Absoluut meenemen in deze open race.

Voornaamste Uitdagers
6 M.T.Mighty Winner als hij de kop kan pakken.
11 Bo C. Was heel goed laatst maar dit nummer is vreselijk voor hem. Krijgt waarschijnlijk een offensieve koers. Heeft twee uit twee op de korte afstand.
2 Dats So Cool heeft nu een koers in de benen. Outsider.

Het Laatste Nieuws
1 Gideon H.Renka gaat met een gesloten hoofdstel dit keer. Interessant!
7 Poem in Motion gaat met een gesloten hoofdstel en een gewone sulky dit keer.

Conclusie
Heel open en gelukkig kan ik nog heel wat paarden meenemen hier. Hier kan van alles gebeuren maar als ik één paard moet noemen is het toch 6 M.T.Mighty Winner.

  1 2 3 4 5 6 7  
1,3,4,6,7,9 13 3,6 7 1,4,5,6,7,10,11 2,14,15 3,6,11

Totaal: 6 x 1 x 2 x 1 x 7 x 3 x 3 = 756 combinaties
Kosten: 756 x €0,06 = €45,36


Mijn Update systeem
  1 2 3 4 5 6 7  
6,9 10,13 3 4,7,8,14 1,2,4,5,8,12 15 1,2,3,4,6,9,11


Totaal: 2 x 2 x 1 x 4 x 6 x 1 x 7 = 672 combinaties
Kosten: 672 x €0,06 = €40,32

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.