Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vichy - 11 mei

Vichy  – zaterdag 11 mei 2019 - Start 16.42 uur

Race 1: Prix Centre France la Montagne

Deze Prix Centre France la Montagne, een koers voor merries, zou een prooi kunnen worden voor Delmonica Vet (5), die haar twee laatste koersen op een rechtsom baan won. Zij probeert hier met Antoine Wiels de hattrick vol te maken! Als tegenstanders zien wij vooral Bélinda Du Roumois (7), die haar topvorm benadert, en Dyna D'Erpion (6), die een goede koers liep op Vincennes. We mogen de kansen van Diane D'Houlbec (3) niet onderschatten, zij is echter geen toonbeeld van trouw, evenals die van Darling Franbleu (1), voor wie het ook nu weer alles of niets zal zijn. Wij completeren onze keuze met Bérénice Du Loisir (12), die uit de voeten zal moeten kunnen met haar startnummer in het tweede gelid, Clara De Chenu (9), die er binnenkort weer eens zal staan, en Catsokette (2), die een amateurkoers in Lyon-La Soie wist te winnen.

Plaats 1: Delmonica Vet (5)
Plaats 2: Belinda du Roumois (7)
Plaats 3: Dyna d'Erpion (6)
Plaats 4: Diane d'Houlbec (3)
Plaats 5: Darling Franbleu (1)

 

Race 2: Prix de Busset

Een koers uit de banden voor 6-jarige merries. Wij hebben vertrouwen in Deborah D'Amboise (12), die zonder ijzers loopt na een benodigde rentreekoers, en Douce Berry (13), die won met haar amateurrijder in Moulins. De strijd is echter nog niet beslist tegenover Dona Phil (17), die zonder ijzers start in deze mooie inschrijving, en Discrète De Bannes (18), die het in haar laatste drie starts prima deed. Ook mogen we de kansen van Dolly Si (16) niet onderschatten, die eind maart won in Villedieu-les-Poëles , evenals die van Diane Soyer (15), die in een veld als dit een plaats kan belopen. Tenslotte noemen wij Dynella (8), op haar gemak op rechtsom banen, en Diva Des Forges (10), die in vorm is.

Plaats 1: Deborah d'Amboise (12)
Plaats 2: Douce Berry (13)
Plaats 3: Dona Phil (17)
Plaats 4: Discrete de Bannes (18)
Plaats 5: Dolly Si (16)

 

Race 3: Prix de Gayette

Een koers uit de banden voor 5-jarige merries. We nemen een gok met Epona D'Ourville (6), die zal proberen te bevestigen na een zege in Bordeaux, en met Estreya Du Belver (7), die komt uit een stal in vorm. De buit is nog niet binnen gezien de aanwezigheid van Ethmia Venesi (8), in vorm en gereden door Serge Peltier, en van Energie D'Anlouna (18), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens. Ook moeten we Elitloppet (10) in de gaten houden, die ons een revanche schuldig is na twee teleurstellingen, alsmede Epice Ligérienne (16), die voor het eerst zonder achterijzers loopt. Tenslotte noemen wij Elona Dairpet (4), die zicht heeft op een plaatsgeld met Sébastien Hardy op de sulky, en Etoile D'Eole (15), die volstrekt onvoorspelbaar is.

Plaats 1: Epona d'Ourville (6)
Plaats 2: Estreya du Belver (7)
Plaats 3: Ethmia Venesi (8)
Plaats 4: Energie d'Anlouna (18)
Plaats 5: Elitloppet (10)

 

Race 4: Prix d'Aigueperse

De amateurrijders in actie! De rechtsom goed presterende Crevigor (13) kan een plezierrit bezorgen aan Martine Callier en hij is in staat om opnieuw de baas te zijn over Cristal Jihaime (12). De oppositie wordt aangevoerd door Dacolin (9), mooi ingeschreven tegen de winsomgrens met Nadine Desprès, en door Dream Du Châtelet (11), die twee goede koersen liep in Lyon-Parilly. Aandacht ook voor Colonel Céhère (15), die sterker zal zijn geworden na zijn heroptreden, en voor Diction Haufor (8), die in dit bescheiden veld zijn oude vorm kan laten zien. Wij completeren onze keuze met Cactus Du Donjon (14), die zich al ruimschoots bewezen heeft in dit soort koersen, en Diane Nivernaise (5), die nu twee voorbereidingskoersen in de benen heeft.

Plaats 1: Crevigor (13)
Plaats 2: Dacolin (9)
Plaats 3: Cristal Jihaime (12)
Plaats 4: Dream du Chatelet (11)
Plaats 5: Colonel Cehere (15)

 

Race 5: Grand Prix Hip Poker Tour

Een bandenstart koers voor 4-jarige merries. De in topvorm verkerende Fibule Du Vivier (14) kan hier de baas zijn over haar tegenstanders. De door Franck Leblanc geprepareerde en zonder ijzers lopende Flanelle De Loiron (10) zal zich echter niet zomaar gewonnen geven. Verder zien wij vooral Fripouille (16), die in vorm is en mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens, en Frimousse De Nuit (12), die komt uit een stal in vorm. Aandacht ook voor Flora Blue (11), die erg efficient koerst op rechtsom banen, en voor Fianarantsoa (13), die in april won in Lyon-La Soie. Ook mogen we Filly Gala (7) niet vergeten, die komende is en er mooi instaat in het eerste band, alsmede Filae De Soyora (4), die zonder ijzers loopt. De kansen van Fiesta Jet (15) zijn lastig in te schatten.

Plaats 1: Fibule du Vivier (14)
Plaats 2: Flanelle de Loiron (10)
Plaats 3: Fripouille (16)
Plaats 4: Frimousse de Nuit (12)
Plaats 5: Flora Blue (11)

 

Race 6: Prix de Saint Felix

Vierjarige hengsten en ruins achter de startauto. Voorbereid door de familie Chavatte vindt Fotello Du Palais (6) hier een mooie kans om weer eens te winnen. Om daarin te slagen dient hij af te rekenen met Fanfaron De Chenu (5), die er altijd bij is en een mooi nummer achter de auto heeft geloot, en met Faustino (1), die zonder ijzers loopt en gereden wordt door Franck Jamard. Daarna komen Flash Money (13), die al goed liep op deze baan en vandaag weer kan toeslaan, en Frontignan (8), die in april won in Beaumont-de-Lomagne. Wij completeren onze keuze met Fakir Des Landes (3), die zich in de voorhoede liet zien op het gras van Alençon, Flag (9), die tweemaal wist te winnen in Châtillon-sur-Chalaronne, en Fétu Des Malberaux (7), die teleurstelt maar hier zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Fotello du Palais (6)
Plaats 2: Fanfaron de Chenu (5)
Plaats 3: Faustino (1)
Plaats 4: Flash Money (13)
Plaats 5: Frontignan (8)

 

Race 7: Prix de Maringues

Een koers voor 5-jarigen onder het zadel. Wij gaan voor een verrassing met Ebasgau D'Anjou (12), die in vorm is en bij zijn debuut onder het zadel direct in de gaten gehouden dient te worden, en met Echo Du Palais (14), die zijn starthandicap snel zal willen inlopen met Maxime Tijou. Als tegenstanders zien wij Ehtiva Des Budents (15), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens, en Empire Du Prieuré (8), die niets onder doet voor zijn rivalen van vandaag. Let op Elite Du Corta (3), die vandaag een ander gezicht kan laten zien, en op Extravaganza (10), die profiteert van de rit van Emeline Desmigneux. Ook mogen we Epona Du Buis (13) niet vergeten, die kans heeft op een hoge klassering ondanks de voorgift. De kansen van Elite Mesloise (11) zijn moeilijker in te schatten.

Plaats 1: Ebasgau d'Anjou (12)
Plaats 2: Echo du Palais (14)
Plaats 3: Ehtiva des Budents (15)
Plaats 4: Empire du Prieure (8)
Plaats 5: Elite du Corta (3)

 

Race 8: Prix de Ravel

Driejarige merries achter de startauto. Wij hebben vertrouwen in Goldie Winner (6), die een goede kans moet hebben als zijn foutloos rond komt, en in Gazelle Du Bocage (8), die won bij haar debuut in Paray-le-Monial. Wij zien ook weer kansen voor Galaxie Du Loisir (2), die ook won bij haar debuut in Paray-le-Monial, en voor Gaia De Chenu (14), die nog verder verbeteren kan. Een verrassing kan komen van Good Luck Tit (5), die 2e werd bij haar debuut in Lyon-La Soie, en van Guyane De Jussy (7), die gereden wordt door Jean Boillereau. Tenslotte noemen wij Gabriella Djoc (4), gereden door Serge Peltier en in staat om voorin te eindigen, en Gourmande Choco (3), die 2e werd in Moulins waarbij zij Girly Des Brouets (9) voorbleef.

Plaats 1: Goldie Winner (6)
Plaats 2: Gazelle du Bocage (8)
Plaats 3: Galaxie du Loisir (2)
Plaats 4: Gaia de Chenu (14)
Plaats 5: Good Luck Tit (5)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.