Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vichy - 12 juni

Vichy  – woensdag 12 juni 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Hotel “Le Radio”

We openen deze meeting in Vichy met een koers voor 5-jarigen en de aanwezigheid van Christophe Feyte met Epona d’Ourville (14), die gemakkelijk won op deze baan en die met deze mooie inschrijving opnieuw zicht heeft op een hoge klassering. Zij zal daarbij af moeten rekenen met Etoile Gala (5), die na twee rentreekoersen hier voor het eerst zonder ijzers zal lopen, hetgeen haar kansen aanmerkelijk doet stijgen. Exquise Marceaux (13), foutief in haar laatste start op deze baan, is een revanche verschuldigd aan haar spelers en komt hierna samen met Europa de Chenu (11), die zonder twijfel een grote rol kan spelen als zij  foutloos blijft, hetgeen niet altijd het geval is, en Eleven Nights (12), die in Lyon een aardige vormverbetering liet zien. Eminencia Bella (6) en Eurêka d’Artense (3) hebben onlangs vorm getoond en zullen proberen een plaatsgeld te bemachtigen. 

Plaats 1: Epona d'Ourville (14)
Plaats 2: Etoile Gala (5)
Plaats 3: Exquise Marceaux (13)
Plaats 4: Europa de Chenu (11)
Plaats 5: Eleven Nights (12)

 

Race 2: Prix de Crechy

Een interessante koers want er staan enkele paarden in die nog wat winsom in te halen hebben, zoals Fabio de Lou (6) die af en toe streken uithaalt maar wiens laatste zege in Nancy van klasse getuigde, hij won zelfs zo sterk dat hij hier onze voorkeur geniet, maar ook Flash du Dropt (9) die twee zeges op rechtsom banen behaalde en met ambities naar het zuidwesten komt. Fabago du Gers (8) wist weer eens te winnen in Royan en zal willen doorgaan op de ingeslagen weg, terwijl Fabio du Loisir (4), die het twee keer goed deed op deze baan, zicht heeft op een plaatsgeld net als Figaro Géma (2) die weer ons vertrouwen verdient, en Fakir de Gorron (13), die onlangs maar weinig tekort kwam voor de winst in Hyeres. Fier du Gîte (7) is in prima vorm en hij komt kort hierna. 

Plaats 1: Fabio de Lou (6)
Plaats 2: Flash du Dropt (9)
Plaats 3: Fabago du Gers (8)
Plaats 4: Fabio du Loisir (4)
Plaats 5: Figaro Gema (2)

 

Race 3: Prix de Brugheas

Een open maar interessant veld, waar César La Mésange (6), die weer ons vertrouwen verdient, een goede keus lijkt te zijn als hij foutloos blijft en hij mag hopen op de overwinning, net als Calinetto Masamyno (7), die zich laatst goed verdedigde in Nantes in een groter en sterker veld. Cracktailo (5) is in topvorm maar houdt hier de ijzers onder, hetgeen hem echter niet zal beletten om mee te doen voor een podiumplaats in dit veld, terwijl Cendrée Darche (8) de laatste keer van haar trainer een harde koers kreeg en hier zicht heeft op een goed resultaat, net als Capucine d’Avril (10), die slechts foutloos rond hoeft te gaan om een rol te kunnen spelen maar die ons evengoed eerst eens moet geruststellen. Ook anderen hebben een woordje te zeggen in deze koers.  

Plaats 1: Cesar La Mesange (6)
Plaats 2: Calinetto Masamyno (7)
Plaats 3: Cracktailo (5)
Plaats 4: Cendree Darche (8)
Plaats 5: Capucine d'Avril (10)

 

Race 4: Prix de la Foret des Collettes

Een koers voor 4-jarigen waarin Fabella de Béval (5) opnieuw zonder ijzers loopt na haar zege onder dezelfde condities van de vorige maand, zij zal optimaal voorbereid zijn op deze koers. Filae de Soraya (2), die momenteel in topvorm is, lijkt op voorhand echter een geduchte tegenstander. Fête d’Amour (6) kwam onlangs op deze baan weinig tekort voor de winst en heeft zicht op een van de ereplaatsen met Fontaineauxperles (10), die de laatste keer veel gespeeld was in de koers van onze favoriete, en Fianarantsoa (7), die hier voor het eerst zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Fabella de Beval (5)
Plaats 2: Filae de Soraya (2)
Plaats 3: Fete d'Amour (6)
Plaats 4: Fontaineauxperles (10)
Plaats 5: Fianarantsoa (7)

 

Race 5: Prix Equiser – Safer

Een amateurkoers waarin Apalikove (6), winnares op deze baan eind mei, een zeer solide basispaard lijkt en zij is onze favoriete boven de uitstekend presterende Cybèle Phil (9), die vandaag voor de eerste keer zonder achterijzers loopt, en Djohn (3), die een overwinning behaalde in Zwitserland en het al goed deed op een hoger niveau. Bolide Highland (11) is in vorm en komt hierna voor de plaatsen samen met Carioca d’Orgères (5), die het goed deed in een sterker veld, en Boy d’Urzy (10), die na een heroptreden verbeterd zal zijn. 

Plaats 1: Apalikove (6)
Plaats 2: Cybele Phil (9)
Plaats 3: Djohn (3)
Plaats 4: Bolide Highland (11)
Plaats 5: Carioca d'Orgeres (5)

 

Race 6: Prix de Charbonnieres

Een claimkoers gereserveerd voor de leerlingen die er op papier erg open uitziet, waarin Banco des Bordes (1) terugkeert in een categorie die beter bij hem past en hij kan hier en voorname rol gaan spelen net als Balou d’Angis (2), die debuteert in dit soort koersen met de nodige verwachtingen. Vrai de Clerlande (8) zakt in categorie en komt hierna samen met Azur Dairpet (7), die weer ons vertrouwen krijgt, en de vertegenwoordigers van Bruno Marie te weten Allez Blue (9) en Chic Destin (10), die beiden mee kunnen doen in een veld als dit. Arche des Malbereaux (13) staat er niet echt goed in achter de startauto maar zij is kansrijk voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Banco des Bordes (1)
Plaats 2: Balou d'Angis (2)
Plaats 3: Vrai de Clerlande (8)
Plaats 4: Azur Dairpet (7)
Plaats 5: Allez Blue (9)

 

Race 7: Prix de Treteau

Een koers onder het zadel die een prooi zou kunnen worden voor Eole de la Crou (11) die in topvorm verkeert en op de goede weg voort kan gaan als hij foutloos blijft. Extravaganza (7), die we weer meenemen nu Emeline Desmigneux in het zadel zit, bleef Ebon de Vindecy (2) en Easy Bleu (5) voor op 11 mei op deze baan, waarbij de eerstgenoemde die dag zijn rentree maakte en de tweede genoemde daarna een revanche heeft genomen. Allen gelden als serieuze tegenstanders voor onze favoriet samen met Eole Emess (13) die hier bij zijn terugkeer onder het zadel een mooie inschrijving treft. Eaukir Ever (10) hoeft dit keer geen meters voor te geven en komt in aanmerking voor een plaats net als Ehtiva des Budents (8), als zij haar oude vorm benadert.

Plaats 1: Eole de la Crou (11)
Plaats 2: Extravaganza (7)
Plaats 3: Ebon de Vindecy (2)
Plaats 4: Easy Blue (5)
Plaats 5: Eole Emess (13)

 

Race 8: Prix de Bost

Een koers voor 3-jarigen als sluitstuk, met de Bazire pupil Goldwin de Guez (12), die net niet won bij zijn debuut in La Rochelle en die hier zijn eerste eentje kan scoren. Golden Seven (3) was de laatste keer veel gespeeld en heeft onze aandacht samen met Gormann de Blary (11), die foutief was bij zijn rentree op deze baan, en Girl Luxor (5), die overtuigde bij haar debuut. Galant du Ruet (7), die we weer meenemen, komt hierna samen met Gaspard des Loups (6), die we niet veroordelen op zijn laatste koers, en Goofy Goof (8), die geen topper is maar op dit niveau mee kan doen voor een plaats.

Plaats 1: Goldwin de Guez (12)
Plaats 2: Golden Seven (3)
Plaats 3: Gormann de Blary (11)
Plaats 4: Girl Luxor (5)
Plaats 5: Galant du Ruet (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.