Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vichy - 2 juli

Vichy – dinsdag 2 juli 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix Jean-Michel Bazire

Deze Prix Jean-Michel Bazire zou een prooi kunnen worden voor de meester zelf, als zijn Black Jack From (15), die erg wisselvallig is maar in zijn beste vorm erg veel kan, hem niet in de steek laat in deze koers. Zijn belangrijkste uitdagers zijn Andante (10), die nog nooit zo goed was als nu, zeker op rechtsom banen, en die als basis in deze koers kan worden beschouwd, en de benjamin van deze koers Concerto des Dunes (6), die een podiumplaats zou kunnen bereiken als hij tijdens de koers goed opgeborgen kan worden. Voor de liefhebbers van verrassingen komen paarden in beeld als Alinéa (11), die langzaam van start gaat en zijn aanhang zo in spanning laat. Achter deze paarden kunnen de lokale vedette Bad Julry (12), die meer en meer zijn beste niveau lijkt te benaderen, en zijn leeftijdgenoot Brelan du Vivier (14), die de longen goed geopend heeft in de hoofdstad, een rol spelen in de aankomst, net als Alto Douro (3), die een goed voorjaar in het zuidwesten heeft gehad en die als voordeel heeft uit het eerste band te mogen vertrekken. Bob Magic (4) zou ook kunnen verrassen maar lijkt tegen deze paarden beperkte kansen te hebben.

Plaats 1: Black Jack From (15)
Plaats 2: Andante (10)
Plaats 3: Concerto des Dunes (6)
Plaats 4: Alinea (11)
Plaats 5: Bad Julry (12)

 

Race 2: Prix Jerome Salamani

De gewaardeerde en goed gefokte Girello (4) en Golden Nugget (9) zullen in deze koers de meeste aanhang bij de wedders hebben, voor Gold de Beaulieu (7), een trouw paard dat het goed doet op rechtsom banen, en Gold du Rabutin (13), die een hoge klassering kan behalen ondanks dat hij meters moet voorgeven. Indien hij goed bij de les is zal ook Gold de Cahot (8) in dit veld een rol kunnen spelen, net als Golden Marceaux (12), die een goed paard voor de provincie is.

Plaats 1: Girello (4)
Plaats 2: Golden Nugget (9)
Plaats 3: Gold de Beaulieu (7)
Plaats 4: Gold du Rabutin (13)
Plaats 5: Gold de Cahot (8)

 

Race 3: Prix de l’Indre

De niet altijd betrouwbare Fidelio d'Hameline (3) vindt hier een uitgelezen kans om weer eens de finish als eerste te passeren, en wij geven hem ons vertrouwen tegenover Flipper du Levant (18), die twee prima koersen liep in het midden oosten, Fred Chaléonnais (7), die een ander gezicht kan laten zien met een zadel op zijn rug, en Fidelio du Loisir (4), die alles in de strijd zal gooien bij dit debuut voor zijn nieuwe trainer. De goede finisher Fier d'Avril (9) kan een rol spelen als hij uit de voeten kan met een rijder op zijn rug. Forbak d'Art (6), die op de goede weg lijkt, Farandole du Pré (11) en Fromentin (13), die we lastig kunnen aanbevelen maar ook niet durven weg te laten, zullen een goede dag moeten hebben om een rol te kunnen spelen.

Plaats 1: Fidelio d’Hameline (3)
Plaats 2: Flipper du Levant (18)
Plaats 3: Fred Chaleonnais (7)
Plaats 4: Fidelio du Loisir (4)
Plaats 5: Fier d’Avril (9)

 

Race 4: Prix Vans Theault

Als zij vandaag iets fanatieker is kan Fontaineauxperles (4) hier afrekenen met Freedom du Boulay (1), die overal uit de voeten kan en die in de vorm van haar leven verkeert, dit in tegenstelling tot Folie de Houelle (7), die overigens al eens goed liep in Vichy en hier het etiket amusante outsider verdient. Fête d'Amour (3) hoeft haar prestatie van 12 juni slechts te herhalen om een kans te hebben in dit veld.

Plaats 1: Fontaineauxperles (4)
Plaats 2: Freedom du Boulay (1)
Plaats 3: Folie de Houelle (7)
Plaats 4: Fete d’Amour (3)

 

Race 5: Prix de Vincennes

Deze Prix de Vincennes belooft een mooie eindstrijd op te leveren. Zelfs als Emilio Bello (6) slechts in mooi uitgezochte koersen start, El Fuego (3) nog nooit zo goed was als momenteel en Elixir d'Anama (10) een zeer sterke laatste koers in Bordeaux liep zou de Bazire pupil Exit Money (12), die zeker speciaal op deze mooie koers tegen de winsomgrens is voorbereid, hier niet mogen teleurstellen. Ejag (5), als hij een goede dag heeft, en Douglas du Gîte (7), die zijn gelijken vandaag niet tegenkomst, zullen in topvorm moeten zijn om een rol te kunnen spelen.

Plaats 1: Exit Money (12)
Plaats 2: Emilio Bello (6)
Plaats 3: El Fuego (3)
Plaats 4: Elixir d’Anama (10)
Plaats 5: Ejag (5)

 

Race 6: Prix Ulysse

Nu hij vandaag geen meters voor hoeft te geven, en bovendien een mooi nummer achter de auto heeft geloot, plaatsen wij Fauve de Fellière (2) aan het hoofd van onze selectie voor Fils d'Haufor (1), die in de strijd ten onder ging op Vincennes in een zeer sterk veld, en Fabio de Lou (6), die hier de benen flink moet strekken om door te gaan op de goede weg. De op rechtsom banen uitstekend presterende Flash des Maj (7) kan voor een verrassing zorgen in deze koers voor 4-jarigen, waarin Falco de Vandel (3) en Faucon de l'Alba (4) hun uiterste best zullen doen om terug naar stal te gaan met een prijsgeld op zak.

Plaats 1: Fauve de Felliere (2)
Plaats 2: Fils d’Haufor (1)
Plaats 3: Fabio de Lou (6)
Plaats 4: Flash des Maj (7)
Plaats 5: Falco de Vandel (3)

 

Race 7: Prix de Chateldon

De pupil van Romain Derieux Aruna des Jacquets (8) maakt momenteel een zeer goede vormperiode door en wij beschouwen hem als een basis in deze koers, zelfs als hij niet veel marge heeft tegenover Cactus d'Yvel (3), als hij scherp is, Bunker du Prieuré (13), die de vorm teruggevonden lijkt te hebben, Cabalera (7), die het prima doet rechtsom, en Balou de Mai (5), qui retrouvera le patron dans la brouette, nous pensons qu'il peut être considéré comme une basdie zijn trainer aan de teugels treft in deze vrij open Prix de Chateldon. Battant (12), die terugkeert op zijn thuisbaan, en Achille d'Udon (6), die op een niet te kloppen tegenstander stuitte in Saint-Galmier, hebben zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Aruna des Jacquets (8)
Plaats 2: Cactus d’Yvel (3)
Plaats 3: Bunker du Prieure (13)
Plaats 4: Cabalera (7)
Plaats 5: Balou de Mai (5)

 

Race 8: Prix de Savoie

Etoile Gala (2), die weer gewonnen heeft, Evasion d'Urzy (9) en Elise de Beylev (15), die snel een zege kan boeken in deze categorie, alsmede Emone Cruz (10), die meer op haar gemak is op het gras, zullen allen hun supporters hebben, zelfs als wij denken dat zij niet veel over hebben op Emeraude du Vif (3), die soms blijft draven, Etincelle Sun (14), die een mooie tijd voor zich heeft bij haar nieuwe trainer, en Erika Bella (11), die geen excuus zal hebben als zij vandaag niet in de uitslag zit. De dappere Easy Joy (12) kan opnieuw een klein plaatsgeld meenemen.

Plaats 1: Etoile Gala (2)
Plaats 2: Evasion d’Urzy (9)
Plaats 3: Elise de Beylev (15)
Plaats 4: Emeraude de Vif (3)
Plaats 5: Emone Cruz (10)Race 9: Prix Amiral Mauzun

Een interessante koers waarin Extrême Desbois (15), die in blakende vorm is, zal proberen om met succes meters voor te geven aan Emblème de la Cour (13), die met zijn rijder van vandaag nog ongeslagen is, Eclair de Duffel (6), die nu beter in balans is en nog winsom in te halen heeft, en Emporio d'Eva (10), die in zijn carrière vaak teleurstelde maar verbetering liet zien in Ecommoy. De goed gebrachte El Valeroso (14) kan ongetwijfeld een veld als dit aan. Eliott Julry (4) en Endrix Bleu (8), beoordeeld op hun prestaties uit 2018, en Escroc de Villabon (12), die dapper is maar beperkt, zijn interessante paarden voor de liefhebbers van hoge uitbetalingen.

Plaats 1: Embleme de la Cour (13)
Plaats 2: Extreme Desbois
Plaats 3: Eclair de Duffel (6)
Plaats 4: Emporio d’Eva (10)
Plaats 5: El Valeroso (14)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.