Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 11 december

Paris-Vincennes – dinsdag 11 december 2018 - Start: 20.00 

Race 1: Prix Gienah

Draco Jiel (12) is in stijgende vorm en kan goed overweg met deze getalenteerde leerling, hij moet een rol kunnen spelen voor een van de podiumplaatsen in deze openingskoers, evenals Dynamic Jimmy (5), die hier de strijd aangaat met een fraaie overwinning in Mauquenchy op zak, temeer omdat deze is toevertrouwd aan een leerling die momenteel erg goed presteert (Emeline Desmigneux). Ook Diabolito (15), mooi ingeschreven (zonder ijzers deze keer!), Djack de Feugères (9), in topvorm, en die de reis vanuit het zuidwesten niet voor niets zal maken aangezien hij zichtbaar beter presteert indien hij onder het zadel loopt zonder zijn “schoenen”, en Dratar Blond (11), die laat zien constant goed te presteren in deze discipline, hebben goede kansen. Doranic Fouteau (13), opnieuw in de rekening te nemen, Dax Gédé (8), die twee goede koersen liep, en Djag du Rouezo (7), met Romain Marty 'aan de teugels'', komen vervolgens in beeld. Men zou ook nog andere kanshebbers kunnen noemen.

Plaats 1: Draco Jiel (12)
Plaats 2: Dynamic Jimmy (5)
Plaats 3: Diabolito (15)
Plaats 4: Djack de Feugeres (9)
Plaats 5: Dratar Blond (11)

 

Race 2: Prix Tayjeta

Zelfs met nummer 9 aan de uiterste buitenkant achter de startauto zal Eclat de Quick (9), die voor deze gelegenheid voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers loopt, met een goed koersverloop actief kunnen strijden voor de overwinning. Hij verdient veel vertrouwen! Echter, hij zal tot het uiterste moeten gaan ten opzichte van vooral Ejag (2) (Jean-Michel Bazire), die 3 achtereenvolgende zeges behaalde (wordt dit de vierde?), zonder dat wij andere kanshebbers willen onderschatten zoals Espérado (4), die in dergelijk gezelschap al vaker goed presteerde en die een mooi nummer achter de auto heeft geloot, en Exil d'Erable (7), momenteel op de goede weg (?), terwijl Expelliarmus (12), in optimale conditie, en Espoir du Noyer (11), die we niet te snel willen afschrijven, slechts volgens hun mogelijkheden hoeven te presteren om zich in dit gezelschap te kunnen laten gelden, zelfs nu ze vanaf de tweede lijn moeten starten.

Plaats 1: Eclat de Quick (9)
Plaats 2: Ejag (2)
Plaats 3: Esperado (4)
Plaats 4: Expelliarmus (12)
Plaats 5: Espoir du Noyer (11)

 

Race 3: Prix Weringia

General (13) is de enige in dit veld die al een overwinning boekte, hij was bij zijn debuutrace in Argentan duidelijk de sterkste. Greco Simardiere (2) geniet de steun van Matthieu Abrivard bij zijn debuut en is gelijk in de rekening te nemen, terwijl Gruchy d’Ete (10) al een 3e plaats op zijn conto heeft staan. Good Boy Brouets (12) was in al zijn 4 starts in de prijzen en liep al een 1’18 tijd, hij gaat hier weer voor een klassering. Glorieux du Bois (11) werd tweede in Angers en maakt ook aanspraak op een prijs. Galeo du Tordoir (8) heeft al veel ervaring en een record van 1’18, maar het leverde nog niet erg veel op.

Plaats 1: General (13)
Plaats 2: Greco Simardiere (2)
Plaats 3: Gruchy d’Ete (10)
Plaats 4: Good Boy Brouets (12)
Plaats 5: Glorieux du Bois (11)

 

Race 4: Prix Phobos

Aardig op de goede weg tijdens deze aanvangsfase van de wintermeeting zou Fierté de Baille (5) hier in haar element moeten zijn op deze korte afstand, zij is hier in dit veld een van de voornaamste kanshebbers voor de zege, tegenover Fantasia Mesloise (6), die bij haar laatste zege in Graignes een goede indruk achterliet, maar ook First Lady Carjac (7), die niet te snel veroordeeld dient te worden op haar twee laatste uitschakelingen, Flandre (10), in komende vorm, en Fusion Intense (9), indien zij voldoende gemotiveerd is.

Plaats 1: Fierte de Baille (5)
Plaats 2: Fantasia Mesloise (6)
Plaats 3: First Lady Carjac (7)
Plaats 4: Flandre (10)
Plaats 5: Fusion Intense (9)

 

Race 5: Prix Mercator

Dit wordt ongetwijfeld wederom een keertje alles of niets voor Eternity Rocq (7)... indien zij faalt zou Elite de Bas (9) (Matthieu Abrivard), een nieuw gezicht in de monté die haar vorm voor de sulky heeft laten zien, in beeld kunnen komen voor de overwinning, met als andere kanshebbers Equidia Best (13), de meest winnende in dit veld, maar ook Elva du Dudy (5), aangemeld zonder ijzers (zij kan een dergelijk veld zeker aan!), Escape de Houelle (3), op een goede dag, en Emeraude d'Albret (12), die in een optimale vorm steekt.

Plaats 1: Eternity Rocq (7)
Plaats 2: Elite de Bas (9)
Plaats 3: Equidia Best (13)
Plaats 4: Elva du Dudy (5)
Plaats 5: Escape de Houelle (3)

 

Race 6: Prix Eunomia

Amigo Turgot (1) heeft onlangs zonder enig probleem zijn wil opgelegd in een koers over deze afstand en hij probeert hier in deze claimkoers op herhaling te gaan, tegenover enkele tegenstanders die hij de laatste keer al voor wist te blijven, zoals Viking Dream (7), die achter hem 3e werd, en Alain d'Occagnes (5), 6e in die koers maar die nu een heel ander gezicht kan laten zien. Beter dan zijn laatste prestaties laten zien verschijnt Variuso du Bouffey (4) hier in zijn eerste claimkoers en hij zal proberen te profiteren van eventueel falen van de favorieten, net als Verso du Jaar (6), indien we kijken naar wat hij op een goede dag kan (hij loopt vandaag rondom zonder ijzers!), Vanderlov (9), erg strijdlustig met Eric Raffin ''aan de leidsels'', Vif d'Or du Poli (3) (5e in genoemde koers),nog niet versleten, en Ara d'Ostal (2), die zal proberen munt te slaan uit haar gunstige positie achter de startauto. En dan zouden we nog enkele kandidaten kunnen noemen…

Plaats 1: Amigo Turgot (1)
Plaats 2: Viking Dream (7)
Plaats 3: Alain d’Occagnes (5)
Plaats 4: Variuso du Bouffey (4)
Plaats 5: Verso du Jaar (6)

 

Race 7: Prix Feronia

In deze zo op het oog zeer open amateurkoers geven wij een voorzichtige voorkeur aan Cazaubon Dairpet (6), die niet weggelaten dient te worden vanwege zijn laatste uitglijder, en die hier zijn favoriete afstand treft, boven de kansen van vooral Beau d'Arquenay (4), in absolute topvorm, van Caprice de Star (2), die goede vooruitgang toont, van Ce Retour d'Oscar (15), aangemeld zonder achterijzers deze keer, en van Boléro Carisaie (16) (Sophie Blanchetière), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens en die een dergelijk veld zeker ook aankan. Absolut Perfect (12), komende, Amiral de Virmont (13), die debuteert voor zijn nieuwe trainer en gelijk zonder ijzers loopt, en Carina du Porhoët (10), die voor een zege staat, komen vervolgens. We hadden nog meer kanshebbers kunnen noemen...

Plaats 1: Cazaubon Dairpet (6)
Plaats 2: Beau d’Arquenay (4)
Plaats 3: Caprice de Star (2)
Plaats 4: Ce Retour d’Oscar (15)
Plaats 5: Bolero Carisaie (16)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.