Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 1 januari

Voorbeschouwing Paris Vincennes – dinsdag 1 januari 2019 – Start 14.00 uur

Race 1: Prix de Pithiviers

Een bijzondere dag voor de voormalige driejarigen die vanaf deze 1e januari mogen lopen zonder ijzers. Flore Mérité (3) won haar laatste twee koersen en loopt hier zonder ijzers en zij vindt een mooie gelegenheid om de hattrick vol te maken. Om te zegevieren moet zij Fine Colline (11) voorblijven, die zal starten met als doel haar vierde zege op rij te behalen, en Familote (8) die we absoluut weer moeten meenemen, alsmede Fast Lane (7), indien zij deze keer foutloos is. Fabuleuse Adema (12) indien zij het parcours dravend aflegt, Filly Rainbow (2), die goed kan afkomen, en Feria Dibah (13), wiens inschrijving de aandacht trekt, completeren onze keuze.

Plaats 1: Flore Merite (3)
Plaats 2: Fine Colline (11)
Plaats 3: Familote (8)
Plaats 4: Fast Lane (7)
Plaats 5: Fabuleuse Adema (12)

 

Race 2: Prix Pierre Raffre

Al een tijdje dichtbij een overwinning kan Elégant Farcap (4) in dit veld met Franck Nivard op de sulky zijn succes behalen. Eddy des Mulottes (5), ook dichtbij een overwinning, Elan Baroque (10), die hier een hele mooie inschrijving vindt tegen de winsomgrens, en El Greco Bello (8), voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers, zullen zijn voornaamste rivalen zijn. Espérado (3), die een mooie zege behaalde, kan met succes in categorie stijgen en een plaats innemen in de winnende combinaties.

Plaats 1: Elegant Farcap (4)
Plaats 2: Eddy des Mulottes (5)
Plaats 3: Elan Baroque (10)
Plaats 4: El Greco Bello (8)
Plaats 5: Esperaado (3)

 

Race 3: Prix du Croisé-Laroche

Met een fraaie overwinning behaald in Cabourg op zak vindt Black Jack From (11) hier een mooie gelegenheid om een tweede zege op rij te boeken. Brindor (13), met zorg voorbereid voor deze koers door zijn trainer, Bad Julry (15), een hard paard dat op deze afstand ver kan komen, maar ook Bip Bip de Guez (7), zonder ijzers deze keer in tegenstelling tot zijn laatste optreden, zullen de strijd aangaan met onze favoriet. Atout du Hainault (16) loopt hier op 9-jarige leeftijd pas voor de tweede keer in zijn carriere zonder ijzers en dient in de gaten gehouden te worden in dit veld. Amour Orageux (14), die hard kan eindigen, Busy Money Ringeat (12), die beter kan dan zijn laatste start, en Agathe des Ruettes (4), serieus en die met een gunstig parcours een plaats kan behalen, zullen proberen zich te mengen in de aankomst van deze toch vrij open koers.

Plaats 1: Black Jack From (11)
Plaats 2: Brindor (13)
Plaats 3: Bad Julry (15)
Plaats 4: Bip Bip de Guez (7)
Plaats 5: Atout du Hainault (16)

 

Race 4: Prix de Charleville

Op zoek naar een overwinning en zelfs vanuit het tweede gelid kan Caresse (11) hier de zege binnenhalen. De tegenstand voor de pupil van Bjorn Goop wordt aangevoerd door Capella de Vrie (6), die zal proberen haar recente zege te bevestigen maar die liever een langere afstand had gezien, Clef de Fa (4), die over deze afstand ver kan komen en Conchitana Jénilou (3), in uitstekende vorm, en die kan in dit veld ook kan winnen. Charmante Fierté (1), strijdbaar in deze koers en Toohotforyou (5), mooi geplaatst achter de auto maar die een heroptreden maakt, zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.  

Plaats 1: Caresse (11)
Plaats 2: Capella de Vrie (6)
Plaats 3: Clef de Fa (4)
Plaats 4: Conchitana Jenilou (3)
Plaats 5: Charmante Fierte (1)

 

Race 5: Prix d'Angouleme

Zelfs met het ongunstige nummer 9 achter de startauto zou Dreambreaker (9), die nog ver achterblijft in winsom, hier de zege moeten kunnen opeisen. Achter dit vaste basispaard zullen Alcoy (6) die de laatste keer uitstekend liep, Diego Sautonne (1), weer volop in de rekening te nemen, en A Brave Heart (10), opvallend goed de laatste keer, strijden om de ereplaatsen. Victor Ferm (12), die al de nodige kwaliteiten heeft getoond, en Transcendence (4), met een toppikeur op de sulky, zullen proberen de uitbetalingen van deze koers wat op te vijzelen.

Plaats 1: Dreambreaker (9)
Plaats 2: Alcoy (6)
Plaats 3: Diego Sautonne (1)
Plaats 4: A Brave Heart (10)
Plaats 5: Victor Ferm (12)

 

Race 6: Prix de Luchon

Eurêka de Tillard (9) liep zeer goed nadat ze onlangs was uitgeschakeld en hoeft slecht foutloos te blijven om dit te kunnen winnen. Edition Géma (8), die erg goed presteerde in haar eerste optreden zonder ijzers en die ook hier weer blootsvoets op pad gaat, Edène l’Auvergnier (10), in topvorm, maar ook Excellente Girl (5), die niets verkeerd doet, staan klaar om toe te slaan bij een eventueel falen van onze favoriete. East River (14), die niet te snel veroordeeld moet worden, Empress Pat (4) fraai winnares in haar laatste koers in Cabourg, en Esperanza Jihem (7), die bij haar terugkeer onder het zadel gelijk voor een verrassing kan zorgen, komen hierna.

Plaats 1: Eureka de Tillard (9)
Plaats 2: Edition Gema (8)
Plaats 3: Edene l'Auvergnier (10)
Plaats 4: Excellente Girl (5)
Plaats 5: East River (14)

 

Race 7: Prix de Mezieres

Perfect ingeschreven tegen de winsomgrens treft Gracieuse Light (10) hier een mooie gelegenheid om weer eens te winnen. Gloria du Goutier (8), die de laatste keer niet tegenviel, Génération Smart (5), die zeker nog ruimte tot verbetering heeft, en Géantissime (3), wiens debuut niet onopgemerkt is gebleven, zijn haar voornaamste concurrenten. Gofesca Buissonay (6), wiens laatste optreden zeer goed was, mag hopen op een mooie plaats in de aankomst van deze koers.

Plaats 1: Gracieuse Light (10)
Plaats 2: Gloria du Goutier (8)
Plaats 3: Generation Smart (5)
Plaats 4: Geantissime (3)
Plaats 5: Gofesca Buissonay (6)

 

Race 8: Prix de Vezac

Voor het eerst in haar carriere zonder ijzers zou Fontaine du Banney (15) in dit veld de zaken weer moeten kunnen rechtzetten. Indien zij faalt kunnen Féline Speed (13), speciaal voorbereid voor deze koers, Fréquence Céhère (8), toevertrouwd aan Eric Raffin en Farlène d’Etang (9), die de laatste keer beter liep dan dat haar klassering doet vermoeden, hiervan profiteren. Fashion Girl (16), heel mooi ingeschreven, kan in dit veld onze goede herinnering aan haar weer opfrissen, kijk uit voor haar! Fiona de Coquerie (10), indien foutloos, Fleur du Guelier (5), serieus, en Fiesta de Brice (14) wiens laatste optreden we moeten vergeten, zullen proberen zich in de eindstrijd te mengen.

Plaats 1: Fontaine du Banney (15)
Plaats 2: Feline Speed (13)
Plaats 3: Frequence Cehere (8)
Plaats 4: Farlene d'Etang (9)
Plaats 5: Fashion Girl (16)

 

Race 9: Prix de Poligny

In topvorm getuige haar verrichtingen zou Déesse du Houlme (3) haar vorm hier moeten bevestigen en meedoen voor de overwinning. Om hier de sterkste te zijn moet de 6-jarige merrie zich strekken om Dédicace Roc (7), die komende is, Daisy de Vouède (1), weer mee te nemen, en Déesse des Iles (6), wiens laatste koers we beter vergeten, voor te blijven. Doria (9) die niks tegenviel bij haar debuut in deze specialiteit, Darla de Piervive (8), wiens laatste uitschakeling we haar niet moeten aanrekenen, en Datcha Girl (12), serieus, completeren onze keuze.  

Plaats 1: Deesse du Houlme (3)
Plaats 2: Dedicace Roc (7)
Plaats 3: Daisy de Vouede (1)
Plaats 4: Deesse des Iles (6)
Plaats 5: Doria (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.