Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 5 januari

Paris Vincennes  – zaterdag 5 januari 2019 – Start: 14:00

Race 1: Prix Leon Tacquet

Hier op haar favoriete afstand zou Exotica de Retz (9) haar tweede overwinning op rij moeten kunnen behalen. Echter, de koers is nog niet gewonnen gezien de aanwezigheid van Elino Bilou (7), die in absolute topvorm verkeert en die de laatste tijd veel indruk maakt, Elladora de Forgan (11), die we niet te snel moeten weglaten, en Easy des Racques (10), die de laatste keer erg goed beviel. De Sébastien Guarato pupil Born Unicorn (2) kende een aardig heroptreden en kan verrassen in dit veld, net als de zeer trouwe Evangelina Blue (5).

Plaats 1: Exotica de Retz (9)
Plaats 2: Elino Bilou (7)
Plaats 3: Elladora de Forgan (11)
Plaats 4: Easy des Racques (10)
Plaats 5: Born Unicorn (2)

 

Race 2: Prix de Chateaugiron

Overtuigend winnaar in zijn enige start waar hij zonder achterijzers liep lijkt Eldorado Royal (10), toevertrouwd aan Jean-Michel Bazire, een betrouwbare keuze in dit veld. Eléazar d’Alouette (14), die er altijd bij is, El Costo du Banney (4), die we zeker mee moeten nemen, en Eunis du Patural (9), die de laatste keer lang niet slecht liep en hier zonder ijzers gaat starten, zullen zijn voornaamste tegenstanders zijn. Eminent d’Orgères (6), voor het eerst in zijn carriere zonder ijzers, kan voor een verrassing zorgen, pas op voor hem! Ejag (5), indien foutloos, El Popof (11), die we niet te snel moeten weglaten, en Emir du Mexique (7), indien hij gemotiveerd is, completeren onze selectie.

Plaats 1: Eldorado Royal (10)
Plaats 2: Eleazar d'Alouette (14)
Plaats 3: El Costo de Banney (4)
Plaats 4: Eunis du Patural (9)
Plaats 5: Eminent d'Orgeres (6)

 

Race 3: Prix de Breteuil

In twee starts over deze afstand heeft As de Godisson (17) nooit teleurgesteld en hij heeft zijn conditie aangescherpt met het oog op deze koers. Zelfs nu hij uit het tweede gelid achter de auto moet starten lijkt hij hier een vaste waarde. Bip Bip de Guez (18), die een beetje in categorie zakt en die het vertrouwen heeft van Jean-Michel Bazire, Byron du Klau (2), die zijn beoogde koers van de wintermeeting treft, en Altius Fortis (15), in absolute topvorm en die een derde opeenvolgende zege kan scoren, zouden zijn voornaamste tegenstanders moeten zijn. Baccarat de Niro (12) liep erg goed onder het zadel en is niet bij voorbaat verslagen, zelfs nu zijn trainer hem rijdt, pas op voor hem! Amour Orageux (3), de laatste keer erg goed maar die op deze afstand nog maar nauwelijks succes boekte, Breeder’s Cup (7), die we weer meenemen, en Alcibiade (1), wiens entourage niet voor toeristische doeleinden de verre reis naar Parijs zal maken, komen in aanmerking voor de plaatsen in dit niet al te sterke veld waar een verrassing heel goed mogelijk is.

Plaats 1: As de Godisson (17)
Plaats 2: Bip Bip de Guez (18)
Plaats 3: Byron de Klau (2)
Plaats 4: Altius Fortis (15)
Plaats 5: Baccarat de Niro (12)

 

Race 4: Prix d'Epinal

Ideaal ingeschreven tegen de winsomgrens lijkt Dream (14) weer in staat om de zaken naar zijn hand te zetten en hij kan hier zelfs winnen. Drexel (7), die we weer in vertrouwen nemen, Derby Box (9), wiens laatste twee optredens met ijzers resulteerden in een overwinning, en Dream Gold (15), die dichtbij een overwinning staat, zullen zijn voornaamste tegenstanders zijn. Dream To Gis (6), die hard kan afkomen, is niet bij voorbaat kansloos, let op hem! Dernier Tango (5), die er vrijwel altijd bij is, Django des Charmes (2), in staat tot een verrassing, en Délice Angevin (12), indien hij er voor gaat, kunnen de verwachtte aankomst verstoren.

Plaats 1: Dream (14)
Plaats 2: Drexel (7)
Plaats 3: Derby Box (9)
Plaats 4: Dream Gold (15)
Plaats 5: Dream To Gis (6)

 

Race 5: Prix de Maisons-Alfort

Zelfs nu zij loopt met ijzers, waar zij geen nadeel van ondervindt, lijkt Deux Etoiles Gédé (4) een betrouwbare keuze in dit veld. De tegenstand voor de pupil van Alexandre Pillon wordt aangevoerd door Inga In Heaven (11), die veel beter kan dan wat zij in haar laatste koersen liet zien, Divine Mesloise (10), ongenaakbaar, en Déesse des Landes (13), die voor deze koers met zorg is voorbereid door haar trainer. Dear Friend (7), die hier vanuit Zweden komt met een uitstekende reputatie maar voor wie de bandenstart een vraagteken blijft, Danae de la Frette (9), in staat tot een verrassing, en Una Bella Gar (12), die erg snel kan eindigen, komen in beeld voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Deux Etoiles Gede (4)
Plaats 2: Inga In Heaven (11)
Plaats 3: Divine Mesloise (10)
Plaats 4: Deesse des Landes (13)
Plaats 5: Dear Friend (7)

 

Race 6: Prix de Sully

Momenteel onweerstaanbaar zou Brio de Tillard (4) moeten kunnen doorgaan op de ingeslagen weg en hier strijden om de zege. Capitaine France (7), overtuigend winaar de laatste keer, Chalimar de Guez (16), die veel beter kan dan wat hij de laatste keren liet zien, en Barack (17), die we niet te snel moeten veroordelen, kunnen zijn belangrijkste tegenstanders zijn. Caporal de Bry (10), die snel weer eens voorin zou kunnen eindigen, kan over deze afstand ver komen, let op hem! Brisbane du Bourg (13), die zich op haar gemak voelt onder het zadel, Coco de Rocha (9), serieus, en Calypso Vinoir (5), die laatst fraai zegevierde over langere afstand, kunnen de uitbetalingen van deze koers wat oppoetsen.

Plaats 1: Brio de Tillard (4)
Plaats 2: Capitaine France (7)
Plaats 3: Chalimar de Guez (16)
Plaats 4: Barack (17)
Plaats 5: Caporal de Bry (10)

 

Race 7: Prix de Vic-Fezensac

Alles valt of staat met een foutloos parcours voor Cliché Meslois (5), die zonder fouten de winnaar van deze koers zou kunnen worden. Columbo du Rib (16), die we weer vertrouwen geven, Chiquito d’Arc (12), die dichtbij een overwinning is, en Cyclope d’Ostal (3), die gaat voor de derde op rij, staan klaar om toe te slaan bij eventueel falen van onze favoriet. Cristal de Max (4), die in uitstekende vorm is, kan toeslaan in deze koers, pas op voor hem! Call Secret (14), wiens inschrijving de aandacht trekt, en Concerto Royal (2), die komende is, hebben in deze open koers eveneens mogelijkheden.

Plaats 1: Cliche Meslois (5)
Plaats 2: Columbo du Rib (16)
Plaats 3: Chiquito d'Arc (12)
Plaats 4: Cyclope d'Ostal (3)
Plaats 5: Cristal de Max (4)

 

Race 8: Prix de Marolles

In deze koers zou de strijd om de zege moeten gaan tussen Girlikova (14), die uitstekend beviel bij haar debuut in deze specialiteit, Georgia On My Mind (13), die sinds haar debuut niets verkeerd deed, en Ginger Madrik (3), over wie goede verhalen de ronde doen. Gaziris de Guez (10) is moeilijk voor de sulky maar in staat om onder het zadel een ander gezicht te laten zien, en Gavotte du Loir (9), die al enig talent voor de sulky heeft laten zien, hebben eveneens hier hun kans. Gimhagine Nobless (8), die goed debuteerde, Gloria du Ruisseau (7) met Adrien Lamy en Gazelle Senoville (11), die nog te verbeteren is, komen hierna.

Plaats 1: Girlikova (14)
Plaats 2: Georgia On My Mind (13)
Plaats 3: Ginger Madrik (3)
Plaats 4: Gaziris de Guez (10)
Plaats 5: Gavotte du Loir (9)

 

Race 9: Prix de Gontaud

De getalenteerde maar moeilijke Fast Cash (10) hoeft slechts foutloos rond te gaan om hier mee te kunnen doen voor de zege. Mocht hij falen dan kunnen Fidèle Royal (12), die serieuze mogelijkheden heeft, Fahrenheit Flower (14), speciaal voorbereid op deze koers, en Fencer de Houelle (9), verbeterbaar, hiervan profiteren. Fénix du Loisir (3) kan zonder ijzers voor een verrassing zorgen, aandacht voor hem! Far West du Rib (7), nog te verbeteren, Falco du Douet (6), indien hij op de benen blijft, en Figaro Planchette (13), die hard kan eindigen, zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Fast Cash (10)
Plaats 2: Fidele Royal (12)
Plaats 3: Fahrenheit Flower (14)
Plaats 4: Fencer de Houelle (9)
Plaats 5: Fenix du Loisir (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.