Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 23 maart

Vincennes – zaterdag 23 maart 2019 – Start 14.00 uur

Race 1: Prix de Chatillon

Het is jammer dat een mooie meeting als deze niet in alle koersen veel starters heeft aangetrokken. De openingskoers is daarvan een treffend voorbeeld. Gazelle du Corta (1) is in blakende vorm maar moet hier afrekenen met de getalenteerde Garibaldi (7), die deze keer gereden wordt door de kampioenspikeur, Gamin des Perdrix (9), die in de Prix d'Aigueperse van de benen ging, en Galactic (11), die een echte vechter is en hier een veld treft dat binnen zijn bereik ligt. Gustavia (4) heeft talent maar is te onvoorspelbaar om als basispaard aan te bevelen.   

Plaats 1: Gazelle du Corta (1)
Plaats 2: Garibaldi (7)
Plaats 3: Gamin des Perdrix (9)
Plaats 4: Galactic (11)
Plaats 5: Gustavia (4)

 

Race 2: Prix Louis Forcinal

Dexter Fromentro (8) behoort tot de elite in het montégenre en is hier de logische favoriet, ten opzichte van Evangelina Blue (5), die deze winter een openbaring in deze discipline is geworden, en Dragon du Fresne (9), die veel ervaring heeft en zicht heeft op een podiumplaats. Daïda de Vandel (3) zal opnieuw haar uiterste best doen!

Plaats 1: Dexter Fromentro (8)
Plaats 2: Evangelina Blue (5)
Plaats 3: Dragon du Fresne (9)
Plaats 4: Daida de Vandel (3) 

 

Race 3: Prix du Bois de Vincennes

De momenteel onklopbare Cleangame (10) loopt in deze Groupe III alvorens naar verwachting zijn banksaldo flink op te poetsen in de komende maanden. Zijn tegenstanders van vandaag hebben zicht op een ereplaats, met, in deze volgorde, Cash Gamble (11), die alle soorten koersverloop aan kan al gaat het weleens mis, Tony Gio (12), die zijn topvorm heeft teruggevonden in de Grand Prix de Paris, en Blé du Gers (9), die nooit ver uit de buurt is van de van dezelfde eigenaar zijnde Cleangame, vooral als het een tactische koers wordt. De taaie merrie Tessy d'Eté (1), ondersteund door Franck Nivard, kan weerstand bieden aan de hengsten, net als Anzi des Liards (8), die nog een revanche te nemen heeft op de commissarissen van Cagnes sur Mer, en de “provinciale” Balbir (7), die zijn entourage beloont voor het getoonde geduld; we schamen ons er bijna voor om hem pas als 7e te noemen.

Plaats 1: Cleangame (10)
Plaats 2: Cash Gamble (11)
Plaats 3: Tony Gio (12)
Plaats 4: Ble du Gers (9)
Plaats 5: Tessy d'Ete (1)

 

Race 4: Prix de Meaux

Fame and Fortune (8) lijkt zich heel snel te ontwikkelen bij Franck Nivard, en is hier een leuke favoriet als we voor een verrassende keuze willen gaan in deze Prix de Meaux waarin Flaya Kalouma (2) in staat kan zijn om met succes in categorie te stijgen. Fiorentina Somolli (10), Fairy White (7) en Fleur de Lys Délo (3) hebben allen al de degens gekruist met onze favoriete, en zullen daarom de nodige aanhang hebben. Ziva Ek (9) is de grote onbekende in deze koers.    

Plaats 1: Fame And Fortune (8)
Plaats 2: Flaya Kalouma (2)
Plaats 3: Fiorentina Somolli (10)
Plaats 4: Fairy White (7)
Plaats 5: Fleur de Lys Delo (3)

 

Race 5: Prix Jean Cabrol

Na zich te hebben verslikt in het talent van Dorgos de Guez in de Prix Allix Courboy moet Chica de Joudes (10) hier tot het uiterste gaan tegen Looking Superb (11), die een demonstratie gaf in de Mayenne enkele dagen geleden en hij is onze favoriet in deze Prix Jean Cabrol, maar in deze tijd van het jaar komen nogal eens verrassingen voor. Titty Jepson (8), die het goed deed in onze referentiekoers, Baladin Hongrois (6), die zijn topvorm weer volledig teruggevonden heeft, Ce Bello Romain (4) en Cicero Noa (7), die erg efficiënt opereren in deze categorie, dienen een gunstig koersverloop te hebben om aanspraak te maken op een aankomst in het winnende koppel.   

Plaats 1: Looking Superb (11)
Plaats 2: Chica de Joudes (10)
Plaats 3: Titty Jepson (8)
Plaats 4: Baladin Hongrois (6)
Plaats 5: Ce Bello Romain (4)

 

Race 6: Prix de Beaumesnil

Hier verlost van de onklopbare Cocktail Desbois kan Cap Lignerie (10) beschouwd worden als een solide bankpaard in deze Prix de Beaumesnil, waar Capitaine France (17), die meer is dan alleen een goed montépaard, Charme de Star (12), als zij doorgaat op de goede weg, en de veteraan Visitor (15), die met een toprijder naar de hoofdstad wordt gestuurd, zijn voornaamste rivalen zijn zelfs als zij 25 meter moeten voorgeven. Ook By and By (3) is een te volgen kandidaat want zijn heroptreden in Bordeaux zag er erg goed uit. De trouwe dienaar Angel d'Or (14) verdient een aanbeveling voor de plaatsen, net als Caucasien (4), die hard kan afkomen, en Carmin (6), alhoewel die iets minder in vorm lijkt dan de afgelopen winterperiode. 

Plaats 1: Cap Lignerie (10)
Plaats 2: Capitaine France (17)
Plaats 3: Charme de Star (12)
Plaats 4: Visitor (15)
Plaats 5: By And By (3)

 

Race 7: Prix Robert Auvray

In deze Prix Robert Auvray vindt Enino du Pommereux (11) een mooie gelegenheid om de kers op de taart te zetten, en hij is een logische favoriet ten opzichte van Excellent (6), die sinds enkele weken met sprongen is vooruitgegaan, maar ook Et Voilà de Muze (4), die hier de grootste kanshebber van Sébastien Guarato lijkt te zijn, Excel d'Amour (2), die met de tijd sterker wordt, en Eridan (12), die de laatste weken wat minder is, kunnen een rol spelen op dit niveau als zij in goede doen zijn. Estola (10), die er altijd voor knokt, en Eclipse Danica (9), met een tot op de millimeter perfect koersverloop, kunnen een weerwoord bieden aan de hengsten in dit veld.

Plaats 1: Enino du Pommereux (11)
Plaats 2: Excellent (6)
Plaats 3: Et Voila de Muze (4)
Plaats 4: Excel d'Amour (2)
Plaats 5: Estola (10)

 

Race 8: Prix de Gueugnon

City Guide (4) moet hier op zijn hoede zijn voor Falco d'Héripré (11), die de vorm hervonden heeft na een periode van teleurstellingen, en voor Zakk Wise (3), die ongeslagen is op deze afstand (uit 1 start) maar die niet de rijderskeus is van de kampioenspikeur, die echter niet aan de kant blijft staan want hij heeft gekozen voor Fairplay d'Urzy (7), die een van de sterke Franse troeven is tegenover de Europese coalitie. De andere bezoekers Zarchicco Park (5), Great Gasby As (2) en Lover Boy (1), hebben al gestreden tegen de pupil van Robin Bakker, en zouden niet verbazen met een plaats in de aankomst.

Plaats 1: City Guide (4)
Plaats 2: Falco d'Heripre (11)
Plaats 3: Zakk Wise (3)
Plaats 4: Fairplay d'Urzy (7)
Plaats 5: Zarchicco Park (5)

 

Race 9: Prix de Gabarret

Dascalia (17) zal wederom een goede koers lopen maar heeft niet echt een winnaarsmentaliteit. Drottning Viking (5), toegewijd, en Diva du Granit (15), volop in haar eigen categorie, zijn van dichtbij te volgen, net als Déesse de Corday (10), die een overwinning behaalde in de provincie, die zij vandaag zal proberen te bevestigen. Na de longen goed te hebben geopend in La Capelle lijkt ook Divinella (1) in staat om hier een graantje mee te pikken. Houd haar in de gaten, net als Delfina Bella (4), die linksom vaak start met goede ambities, en Divine Girl (12), die de afgelopen winter helemaal niets heeft laten zien. Diane Soyer (3) zal opnieuw haar uiterste best doen om een verdienstelijke koers te lopen.

Plaats 1: Drottning Viking (5)
Plaats 2: Dascalia (17)
Plaats 3: Diva du Granit (15)
Plaats 4: Deesse de Corday (10)
Plaats 5: Divinella (1)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.