Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 29 maart

Vincennes – vrijdag 29 maart 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Lucia

Deze Prix Lucia zou zomaar eens een prooi kunnen worden voor de pupil van Jean-Michel Baudouin Calou Renardière (2), die speciaal is voorbereid op deze koers. Zonder zijn vier hoefijzers, voorzien van een mooi nummer achter de startauto en gereden door Eric Raffin zou hij zijn talrijke supporters niet mogen teleurstellen en hier de 13e overwinning uit zijn carrière moeten kunnen behalen. Als tegenstanders zien wij vooral Classic Haufor (8), die zijn blazoen weer wat kan oppoetsen als hij foutloos blijft, en Delfino (4), die mooi staat ingeschreven na een nodige rentreekoers. Aandacht voor Derby Du Dollar (12), die van alle markten thuis is en in staat lijkt tot een verrassing met Matthieu Abrivard op de sulky, en voor Caliu Des Bosc (11), die in vorm is en door Gabriel Angel Pou Pou zonder ijzers wordt gepresenteerd. Wij completeren onze keuze met Donuts Deladou (10), die op 4 maart won in Caen, Choomy Deladou (9), die het uitstekend deed in zijn twee laatste starts op een rechtsom baan, en Celtic Commander (5), die een onbevangen test in Parijs zal ondergaan.

Plaats 1: Calou Renardiere (2)
Plaats 2: Classic Haufor (8)
Plaats 3: Delfino (4)
Plaats 4: Derby du Dollar (12)
Plaats 5: Caliu des Bosc (11)

 

Race 2: Prix Eos

In deze koers voor merries moeten we ernstig rekening houden met de pupil van Alexandre Pillon Deux Etoiles Gédé (2), die haar vorm toonde in Enghien. Nu zij hier zonder ijzers loopt met een perfect startnummer achter de auto en bovendien de steun van Eric Raffin heeft zij een serieuze kans om te winnen. Zij zal zich echter goed moeten inspannen om voor te blijven op de trouwe Dascalia (11), die uitstekend overweg kan met Dominik Locqueneux, en op Darling Lorraine (1), die terugkeert naar Vincennes met goede verwachtingen. Pas op voor Ballina D'Ourville (6), die zich thuis zal voelen op deze korte afstand, en voor Belle De Rossignol (4), die niet zomaar door David Cinier in Parijs aan de start wordt gebracht. De kansen van Brihana (8) zijn erg lastig in te schatten. Tenslotte noemen wij Dona Nina (10), die Jarmo Niskanen nog de nodige kopzorgen geeft, en Chic Et Belle (7), die een eervolle 2e plaats in Laval behaalde.

Plaats 1: Deux Etoiles Gede (2)
Plaats 2: Dascalia (11)
Plaats 3: Darling Lorraine (1)
Plaats 4: Ballina d’Ourville (6)
Plaats 5: Belle de Rossignol (4)

 

Race 3: Prix Amalthea

In deze Prix Amalthéa verwachten we een spectaculair gevecht te zien tussen oudere paarden uit diverse Europese landen. We gaan voor een verrassing met de pupil van Jörgen Westholm Usain Henna (8), die ons nog een revanche verschuldigd is voor zijn laatste koers in Cagnes-sur-Mer; gereden door Franck Nivard zou hij zich hier kunnen herstellen. De koers is echter nog lang niet gewonnen gelet op de aanwezigheid van Angle Of Attack (12), die uitstekend presteert en de laatste keer slechts door de goede Cadix werd verslagen, en van Balzac De L'Iton (2), die een alleskunner is en met deze startmethode zou kunnen verrassen. Ook moeten we Carlo De Carsi (7) van dichtbij in de gaten houden, hij maakt met Jean-Marie Roubaud een verre reis met de nodige verwachtingen, evenals Christo (1), die in absolute topvorm is en een mooi nummer achter de auto heeft. Verder mogen we Pythagoras Face (3) niet vergeten, die niet won sinds 2016 maar die hier zonder ijzers start na een benodigde rentreekoers, hetzelfde geldt voor Byron Du Klau (13), die deze lente snel in vorm verbetert. Wij completeren onze keuze met Tina Turner (10), die snelheid toonde in Italië, Brasil De Bailly (15), die weg moet zien te komen met zijn slechte nummer achter de auto, en Belle Louise Mabon (14), met wie het kan vriezen of dooien met Yves Dreux op de sulky. 

Plaats 1: Usain Henna (8)
Plaats 2: Angle of Attack (12)
Plaats 3: Balzac de l’Iton (2)
Plaats 4: Carlo de Carsi (7)
Plaats 5: Christo (1)

 

Race 4: Prix Aemilia

Een interessante koers voor 5-jarigen. Na een laatste voorbereidingskoers in Bordeaux komt de Bossuet pupil Eclat de Rep (2) hier zonder ijzers aan de start. Hij heeft een mooi nummer achter de auto geloot en kan zijn wil opleggen aan Empire City (3), die voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers loopt. Aandacht voor Esquire (5), die zijn rentreekoers nodig had, en voor Eiko Vet (1), die de ijzers onder houdt maar voordeel heeft van Eric Raffin als rijder. We mogen ook de kansen van Elégant Tilly (7) niet onderschatten, die deze winter niet zijn ware gezicht heeft laten zien, evenals die van Easy Goer (13), die een kans op een podiumplaats behoudt ondanks zijn slechte startnummer achter de auto. Tenslotte noemen wij Elitlove Pasmarick (12), die alles kan en voordeel heeft van deze startwijze, Espoir D'Yvel (8), die verbeterd zal zijn na zijn heroptreden maar nog steeds de ijzers onder houdt, en Emblème Orange (10), die in Enghien weer eens wist te winnen.

Plaats 1: Eclat de Rep (2)
Plaats 2: Empire City (3)
Plaats 3: Esquire (5)
Plaats 4: Eiko Vet (1)
Plaats 5: Elegant Tilly (7)

 

Race 5: Prix Adrastea

Een open koers voor 4-jarigen. De talentvolle en hier bij zijn rentree gelijk zonder ijzers lopende Forum Meslois (11) kan deze vrijdag met succes een slag slaan. Hij moet echter klaar zijn om zich te ontdoen van de ongeslagen Ferry Jet (5), die voor het eerst zonder ijzers loopt, en van Flyer Du Noyer (2), die door Jean-Luc Bigeon ook voor het eerst zonder hoefbeslag aan de start wordt gebracht. Aandacht voor Fandango La Nuit (9), die een serieuze kans heeft als hij buiten de fouten blijft, en voor Fly Speed (3), die komende is en zonder voorijzers loopt. Tenslotte noemen wij Falco Berry (4), die uit een stal in vorm komt, en Falco Sacha (12), die ons moet geruststellen na een verontrustende serie uitschakelingen.

Plaats 1: Forum Meslois (11)
Plaats 2: Ferry Jet (5)
Plaats 3: Flyer du Noyer (2)
Plaats 4: Fandango La Nuit (9)
Plaats 5: Fly Speed (3)

 

Race 6: Prix Idunna

Driejarige merries aan de start. We hebben vertrouwen in de pupil van Jean-Michel Baudouin Gitane Du Bois (1), die bij haar debuut in Nantes gelijk wist te winnen, en in Ganalie (10), die al een tijdje voor een overwinning staat. De oppositie wordt aangevoerd door Garance De Hoerdt (4), die in haar eerste starts al enig potentieel toonde, en door Gipsa (11), die haar palmares opende in Caen. Wij completeren onze keuze met Genoa Sport (13), die al veel ervaring heeft, Goutte De Pluie (6), die een 2e plaats behaalde in een claimkoers op Enghien, en Garincha Sport (2), die haar bankrekening activeerde in Cholet.

Plaats 1: Gitane du Bois (1)
Plaats 2: Ganalie (10)
Plaats 3: Garance de Hoerdt (4)
Plaats 4: Gipsa (11)
Plaats 5: Genoa Sport (13)

 

Race 7: Prix Alcor

Een koers voor 3-jarigen onder het zadel. De pupil van Philippe Billard Gold Beauty (7) opende haar palmares op deze baan over een afstand van 2200 meter; zij wordt hier opnieuw gereden door Antoine Wiels en lijkt een betrouwbare keuze. Zij zal echter haar beste gezicht moeten laten zien om zich te ontdoen van Guerley Seven (9), die al won op de kleine piste van Vincennes met Eric Raffin, en van Gruchy D'Eté (6), die twee zeges in deze discipline behaalde in Argentan en op Vincennes. Let ook op Grandissima (11), die al won over 2700 meter op de grote piste, en op Guinée Dairpet (3), die nog enige ruimte tot verbetering heeft. Tenslotte noemen wij Georges L'Aventure (5), die niet veroordeeld mag worden op zijn galoppade van 28 februari, net als Giant Meslois (10).

Plaats 1: Gold Beauty (7)
Plaats 2: Guerley Seven (9)
Plaats 3: Gruchy d’Ete (6)
Plaats 4: Grandissima (11)
Plaats 5: Guinee Dairpet (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.