Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 2 april

Vincennes – dinsdag 2 april 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Ate

De na een goed begin van de winterperiode, waarin zij een zege en een ereplaats behaalde in drie starts, bewaarde Eva Girl (8) liep op 25 maart in Le Croise Laroche bij haar heroptreden beter dan dat de 7e plaats doet vermoeden. Nu zij hier zonder ijzers aan de start verschijnt treft de dochter van Quilon du Châtelet hier een mooie gelegenheid om weer een zege aan haar palmares toe te voegen. Energie d'Anlouna (6), die momenteel dichtbij een overwinning is, en Etoile Boss (9), die erg regelmatig presteert sinds zij zonder ijzers loopt, kunnen stevig partij bieden aan de merrie van Yves Dreux. Escale Mesloise (5), die in goede conditie aan de start verschijnt bij haar eerste optreden op Vincennes, en Eurêka Fac (3), die dichtbij voornoemd paard finishte in Enghien, kunnen zich in de eindstrijd mengen.

Plaats 1: Eva Girl (8)
Plaats 2: Energie d’Anlouna (6)
Plaats 3: Etoile Boss (9)
Plaats 4: Escale Mesloise (5)
Plaats 5: Eureka Fac (3)

 

Race 2: Prix Almanon

De, gezien zijn twee 3e plaatsen onder het zadel, momenteel in topvorm verkerende Bonchamp Gédé (14) kan deze mooie inschrijving tegen de winsomgrens benutten om weer eens een overwinning te behalen. Zijn voornaamste rivalen zijn Bionika (7), die twee goede koersen liep in Caen, en Bacchera du Moulin (13), die terugkeert in de discipline van haar voorkeur. Cirrus d'Eb (4), die na een korte winterrust gelijk weer zijn vorm bewees, en Ascot d'Ariane (9), die zijn tweede jeugd heeft gevonden in het zuidoosten, komen vooral voor een plaatsgeld in beeld. De liefhebbers van verrassingen kunnen kijken naar de kansen van Calin du Rhonneau (6), die nu twee rentreekoersen in de benen heeft en die al meer zou hebben verdiend als hij niet serieuze gezondheidsproblemen had gehad, of die van Crazy Look (11), die niet startte sinds 18 december maar die zich op dit niveau niet meer hoeft te bewijzen.

Plaats 1: Bonchamp Gede (14)
Plaats 2: Bionoka (7)
Plaats 3: Bacchera du Moulin (13)
Plaats 4: Cirrus d’Eb (4)
Plaats 5: Ascot d’Ariane (9)

 

Race 3: Prix Amalthea

Flamme Vive (6) toont een prima regelmaat in haar prestaties sinds zij haar carriere is begonnen. Als winnares van haar laatste twee koersen, waarvan de meest recente behaald werd in Enghien, kan de dochter van de montécrack Scipion du Goutier hier een derde zege op rij behalen bij haar terugkeer naar Vincennes. De directe tegenstand voor de pupil van Franck Leblanc wordt vooral aangevoerd door Flora Suédoise (4), die komende is zoals blijkt uit haar recebte 2e plaats achter onze favoriete, en Fidèle du Goutier (9), die in uitstekende vorm is maar nog niet opviel op de grote piste van Vincennes. Na even rust te hebben gehad na twee overwinningen in februari kan Fleur de Larré (11) hier de aankomst verstoren, net als Fulmida (2), die hier 2e werd op 26 januari bij haar eerste optreden zonder ijzers. De kandidaturen van Fine Lame (12), die er altijd bij is sinds haar trainer haar zonder ijzers laat lopen, en van Fusée (3), die twee goede prestaties in deze categorie neerzette in Enghien-Soisy, mogen door de wedders niet over het hoofd worden gezien.

Plaats 1: Flamme Vive (6)
Plaats 2: Flore Suedoise (4)
Plaats 3: Fidele du Goutier (9)
Plaats 4: Fleur de Larre (11)
Plaats 5: Fulmida (2)

 

Race 4: Prix Aemilia

De in de afgelopen winter voor de sulky meerdere malen opgemerkte Dandy Gédé (4) wist in Caen in handen van Mathilde Collet makkelijk te winnen. De zoon van Rancho Gede doet het altijd goed op de korte afstand en nu hij hier is toevertrouwd aan Damien Bonne kan hij op herhaling. Om daarin te slagen dient de pupil van Alexandre Pillon op te passen voor de in dit genre debuterende Everest Védaquais (12), die voor de sulky veel talent toonde, en Des Nuits d'Amour (9), die dit jaar al in beide disciplines won. Deauvilla (8), die in topvorm is en zich altijd weet te plaatsen, en Emir de Rebomard (5), die bewezen is op deze afstand en voor de gelegenheid door Yoann Lebourgeois wordt gereden, hebben eveneens een woord te zeggen, op zijn minst voor de plaatsen. De verrassing zou kunnen komen van Exciting Lady (6), die te sterke tegenstanders trof in de Prix Louis Forcinal (Gr.II), of van de moeilijke Delta Fac (7), hier gereden door Franck Nivard.

Plaats 1: Dandy Gede (4)
Plaats 2: Everest Vedaquais (12)
Plaats 3: Des Nuits d’Amour (9)
Plaats 4: Deauvilla (8)
Plaats 5: Emir de Rebomard (5)

 

Race 5: Prix Adrastea

De op zijn frisheid goed presterende en in deze categorie thuishorende Volare de Lou (6) verdient hier veel vertrouwen van de wedders. Als voornaamste tegenstander zien wij Vénicio Pommereux (2), die onlangs won op Victoria Park Wolvega en die hier bij zijn terugkeer in ons land wordt gereden door een zeer ervaren leerling, Viking Dream (4), die in dit soort koersen regelmatig goed presteert, en As Doré (1), die wisselvallig is maar die bij zijn eerste optreden in deze categorie 2e werd. Banco de l'Iton (10), die in categorie daalt en die zijn enige start in een claimkoers in winst omzette (12-1-2018), en Verso du Jaar (7), die niet teleurstelde op een hoger niveau op 15 maart in Caen, kunnen zich in de eindstrijd mengen. De kansen van Vertiginous (15), die nu een minder gunstig startnummer heeft dan bij zijn laatste zege op deze afstand, en Vivaldi d'Amboise (9), op basis van zijn beste vorm, komen kort hierna.

Plaats 1: Volare de Lou (6)
Plaats 2: Venicio Pommereux (2)
Plaats 3: Viking Dream (4)
Plaats 4: As Dore (1)
Plaats 5: Banco de l’Iton (10)

 

Race 6: Prix Idunna

|Met zorg voorbereid op deze koers, waarin hij zonder ijzers loopt in tegenstelling tot zij twee rentreekoersen, lijkt Cash de Faël (14) hier een betrouwbare keuze. Alésia des Bordes (16), die qua winsom mooi staat ingeschreven en zich niet meer hoeft te bewijzen op dit niveau, Abricot du Bugey (13), die bij ons komt vanuit het zuidoosten in uitstekende vorm, en Désir du Juillé (7), die weer komende is na een winterrust, zullen proberen stevig partij te bieden aan de pupil van Thierry Duvaldestin. Bingo Nay (10), die 2e werd bij zijn enige start op deze afstand, en Côte Ouest (15), die echter momenteel beter lijkt te presteren op vlakke banen, verdienen eveneens enig krediet bij de wedders. Wij completeren onze keuze met Bello Jo (1), die de beide disciplines afwisselt met enig resultaat, en Cornélius (6), als hij zijn oude vorm weet te benaderen.

Plaats 1: Cash de Fael (14)
Plaats 2: Alesia des Bordes (16)
Plaats 3: Abricot du Bugey (13)
Plaats 4: Desir du Juille (7)

Plaats 5: Bingo Nay (10)

 

Race 7: Prix Alcor

De in volle ontwikkeling zijnde Gibson du Trio (6) boekte een fraaie overwinning over 2175 meter op de grote piste voor de veelbelovende Great Zeus. Hij ondergaat hier een serieuze test maar de zoon van Very Nice Marceaux lijkt in staat om op de goede weg voort te gaan. De tegenstand voor de pupil van Thibault Lamare wordt aangevoerd door de goed opgepaste Gallant Way (11), die per start beter wordt, en Good Friday (4), die een goede klassering zou hebben behaald op 19 maart in Enghien als hij niet in de slotfase was weggesprongen. Aandacht ook voor Great Father (9), die al goede dingen heeft laten zien. De goede Grandol (10), die afwezig was sinds eind oktober, en Gold de la Côte (7), die zijn goede vorm toonde op 11 maart in Bordeaux ondanks de uitschakeling bij een heroptreden na winterrust, zijn meer dan simpele figuranten in deze koers.Plaats 1: Gibson du Trio (6)
Plaats 2: Gallant Way (11)
Plaats 3: Good Friday (4)
Plaats 4: Great Father (9)
Plaats 5: Grandol (10)

 

Race 8: Prix Enif

De in twee starts nog niet verslagen Godine de Valforg (7) dient bij haar eerste optreden op Vincennes van nabij gevolgd te worden, waar zij voor het eerst de langere koersafstand ontdekt. De gecompliceerde Go Along (5), die talent toonde tussen meerdere uitschakelingen, en Grâce Dhelpa (9), die haar beste beentje voorzette in Enghien, zijn niet bij voorbaat verslagen, verre van dat. De trouwe Gavotte du Pratel (10), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens, en Galiana de Viette (3), die aarzelt om haar volledige talent in de koers te laten zien, zouden niet verbazen als zij in de eindstrijd voorin te vinden zijn.

Plaats 1: Godine de Valforg (7)
Plaats 2: Go Along (5)
Plaats 3: Grace Dhelpa (9)
Plaats 4: Gavotte du Pratel (10)
Plaats 5: Galiana de Viette (3)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.