Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 6 april

Vincennes – zaterdag 6 april 2019 – Start: 14.00 uur

Race 1: Prix Bapaume

Duc du Lupin (12) heeft een uitstekende winter achter de rug en lijkt de vorm nog steeds vast te houden. In dit veld heeft hij wederom zicht op de hoogste trede van het podium. Tegenstand zal komen van Bunker de Retz (7), die hier weer Oceane Briand op zijn rug vindt en die speciaal op deze koers is voorbereid. Class Action (10) debuteert onder het zadel maar vanuit de training doen goede verhalen de ronde over haar. Delicieux du Cebe (8) plaatst zich voortdurend in deze categorie en hij komt weer in beeld voor een plaatsgeld, net als Crack d'Ariane (4), die een misser goed te maken heeft maar op deze afstand een tijd van 1'14 in de benen heeft. Het is interessant om het debuut in deze discipline te aanschouwen van Black Jack From (13), die voor de sulky enorm veel kan maar ook erg riskant is. Wellicht is hij een openbaring in dit genre.   

Plaats 1: Duc du Lupin (12)
Plaats 2: Bunker de Retz (7)
Plaats 3: Class Action (10)
Plaats 4: Delicieux du Cebe (8)
Plaats 5: Crack d'Ariane (4)

 

Race 2: Prix de Saintes

Galilea Money (4) won haar laatste twee starts en haar trainer was tevreden over haar prestaties in de training. Zij kan hier de hattrick binnenhalen ten koste van Gesira (7), die even rust heeft gehad maar over  voldoende klasse beschikt. Wellicht had zij een wat langere afstand gezien. Gemme de Busset (6) was ook even weg maar zij lijkt deze afstand wat meer te waarderen. Het is lastig kiezen tussen deze twee merries. Gaia Olmenhof (3) heeft ook even vakantie gehad maar is er volgens haar trainer weer klaar voor, een plaats voorin behoort zeker tot de mogelijkheden. Golden Girl (5) is met trainingsgenote Gaya de Bellouet (2) in staat om een kleiner plaatsgeld mee naar huis te nemen.

Plaats 1: Galilea Money (4)
Plaats 2: Gesira (7)
Plaats 3: Gemme de Busset (6)
Plaats 4: Gaia Olmenhof (3)

 

Race 3: Prix du Treport

Looking Superb (4) heeft als 2e uit de Prix d'Amerique aan hoge verwachtingen te voldoen maar de laatste keren zat het niet echt mee. Nu hij weer gereden wordt door Jean-Michel Bazire durven we weer volledig op hem te rekenen. Het moet echter onderweg niet tegen zitten want de tegenstand is van formaat. Tessy d'Ete (7) heeft bewezen over alle afstanden uit de voeten te kunnen en in dit veld kunnen we haar zonder enige twijfel als basispaard in het spel meenemen. Abydos du Vivier (12) is de tweede Bazire pupil in dit veld, hij scherpte zijn conditie aan in Laval en loopt nu weer zonder ijzers hetgeen hem een eerste kans geeft. Sharon Gar (15) had liever een kortere afstand gezien maar als zij onderweg goed opgeborgen wordt kan zij met haar eindschot toch een rol spelen voor de plaatsen. Cicero Noa (2) wordt dikwijls onderschat maar nu hij hier zonder ijzers loopt zal hij ons niet verrassen. Coach Franbleu (10) heeft het deze winter ook uitstekend gedaan al lijkt hij momenteel iets minder scherp. Valokaja Hindo (1) was even weg en zal deze rentreekoers nodig hebben.

Plaats 1: Looking Superb (4)
Plaats 2: Tessy d'Ete (7)
Plaats 3: Abydos du Vivier (12)
Plaats 4: Sharon Gar (15)
Plaats 5: Cicero Noa (2)

 

Race 4: Prix Theophile Lallouet

Boss du Meleuc (8) was een sensatie onder het zadel over de kortere afstanden maar op dit parcours heeft hij het ook al goed gedaan. Arlington Dream (9) en Clegs des Champs (6) gaan nu van gelijk af en dan geven wij de voorkeur aan eerstgenoemde. Achter dit vaste trio kan Aero King (5) weer aanspraak maken op een goed betaald plaatsgeld, hij hoort in deze categorie thuis. Vincent des Obeaux (2) en Vivier de l'Oison (3) kunnen een plaats bemachtigen als de favorieten eventueel zouden falen.   

Plaats 1: Boss du Meleuc (8)
Plaats 2: Arlington Dream (9)
Plaats 3: Clegs des Champs (6)
Plaats 4: Aero King (5)

 

Race 5: Prix d'Aubusson

Calaska de Guez (18) stelde teleur in Marseille maar nu de grote meester weer plaatsneemt op de sulky verwachten we een herstel. Popeye Diamant (14) is een levensgevaarlijke tegenstander, die hengst van de familie Biendl stijgt wat in categorie maar de manier waarop hij zich in Frankrijk laat zien geeft aan dat hij zijn grenzen nog niet bereikt heeft. Nancy America (7) koerst weinig maar als ze loopt is ze goed en deze afstand past haar uitstekend. Ultra Wind Bi (16) heeft nog winsom in te halen en hij heeft zonder ijzers al vaker goede dingen laten zien op Vincennes. Contree d'Erable (9) heeft ons de laatste keren teleurgesteld maar op een goede dag kan hij verrassend uithalen. Beppe AM (2) toonde de laatste maal een prima eindschot en in deze vorm keert hij terug naar Vincennes met ambities voor een plaatsgeld.   

Plaats 1: Calaska de Guez (18)
Plaats 2: Popeye Diamant (14)
Plaats 3: Nancy America (7)
Plaats 4: Ultra Wind Bi (16)
Plaats 5: Contree d'Erable (9)

 

Race 6: Prix Phaeton

Face Time Bourbon (11) is de onbetwiste leider van deze generatie en hij zal hier opnieuw de hoofdrol spelen. Opmerkelijk feit is dat hij nu door Eric Raffin wordt gereden. Falcao de Laurma (9) klopte hem al een keer maar vaker moest hij zijn meerdere erkennen in de crack van Sebastien Guarato. Ook Fakir du Lorault (10) is vaak in de buurt van Face Time Bourbon maar hij heeft hem nog nooit verslagen. Feliciano (7) stelde enige malen teleur maar hier zonder achterijzers is een herstel zeker mogelijk, klasse heeft de hengst namelijk voldoende. Fun Quick (6) is geen winnaarstype en debuteert eigenlijk tegen de jaargangstop. Aangezien hij nog steeds per start verbetert zijn we benieuwd hoe hij het hier doet. Op een goede dag kan Foxtrot Sea (5) een rol spelen voor de plaatsen. 

Plaats 1: Face Time Bourbon (11)
Plaats 2: Falcao de Laurma (9)
Plaats 3: Fakir du Lorault (10)
Plaats 4: Feliciano (7)
Plaats 5: Fun Quick (6)

 

Race 7: Prix Paul Leguerney

Fanina des Racques (8) werd 4e in de Prix de Selection over deze afstand en nu alleen tegen de merries kan zij weer eens de volle winst binnenhalen. Tegenstand is er echter genoeg met vooral Fleche Bourbon (7), die weliswaar van rust komt maar gelijk en voor het eerst zonder ijzers loopt. Kan ook zomaar winnen! Flora Quick (6) klopt aan de deur bij de betere merries van deze jaargang en in dit veld is een mooie plaats zeer goed mogelijk. Freyja du Pont (3) ondergaat hier een test tegen de besten en we zijn benieuwd hoe zij het ervan af brengt. Fly With Us (13) was ooit een jaargangstopper maar de laatste tijd wil het niet meer vlotten met haar. Het zou mooi zijn als zij nog eens haar oude vorm kon tonen. Hetzelfde geldt een beetje voor Folelli (11), die veel beter kan dan wat zij de laatste tijd laat zien, al moet gezegd worden dat zij steeds in topkoersen voor deze jaargang is gestart.

Plaats 1: Fanina des Racques (8)
Plaats 2: Fleche Bourbon (7)
Plaats 3: Flora Quick (6)
Plaats 4: Freyja du Pont (3)
Plaats 5: Fly With Us (13)

 

Race 8: Prix de Dorceau

Filoute de Bassard (8) is sinds haar laatste succes bewaard voor deze koers en zij geniet dan ook onze voorkeur. Faster Syga (3) heeft rust gehad maar toonde in de twee starts daarna dat de vorm weer snel stijgende is, we zien hem daarom in de voorhoede eindigen. Flying Horse (5) won zijn voorlaatste start fraai maar ging vervolgens van de benen. Indien hij foutloos blijft kan hij een rol spelen. Fosca Ludoise (7) won haar laatste start op Enghien en zal proberen dit op deze baan te bevestigen. Fille Vauloger (4) is trouw en dat is altijd een voordeel. Zij kan weer een mooi plaatsgeld mee naar huis nemen.

Plaats 1: Filoute de Bassard (8)
Plaats 2: Faster Syga (3)
Plaats 3: Flying Horse (5)
Plaats 4: Fosca Ludoise (7)

 

Race 9: Prix de Loudeac

Duel du Gers (11) treft hier een perfecte inschrijving en we zien hem met Matthieu Abrivard dan ook ver komen. Epic Julry (9) wordt niet altijd even zuinig gereden maar zijn 2e plaats achter The Bucket List geeft aan dat hij op een goede dag voor niemand aan de kant hoeft te gaan. Derby du Dollar (6) viel de laatste keer op met een goede prestatie op de kleine piste en hij kan de opgaande lijn hier voortzetten. Ethien du Vivier (10) heeft even rust gehad hetgeen hem goed kan hebben gedaan, op zijn klasse is hij erbij. Docteur d'Erable (3) was in zijn laatste twee starts 2e en heeft hier opnieuw zicht op een mooie klassering. Eclat de Rep (1) stijgt in categorie, hij kreeg de laatste keer een onmogelijke koers en zou hier eventueel kunnen verrassen.

Plaats 1: Duel du Gers (11)
Plaats 2: Epic Julry (9)
Plaats 3: Derby du Dollar (6)
Plaats 4: Ethien du Vivier (10)
Plaats 5: Docteur d'Erable (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.