Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 9 april

Vincennes – dinsdag 9 april 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Dorophea

Flaya Kalouma (9) en Flicka Lucaxelo (10) werden in hun laatste start respectievelijk 3e en 4e in een koers over deze afstand en kunnen het hier beiden weer ver schoppen. Gevaar dreigt er van Fleur de Larre (5), die in uitstekende vorm is en vandaag zonder ijzers loopt. Ook Fleur Rosee (6) kan een rol spelen, zijn heeft even rust gehad maar presteerde daarvoor goed. Fine Lame (4) debuteerde voor haar huidige trainer met een klinkende zege maar daarna was het minder overtuigend, in handen van Franck Nivard is herstel mogelijk. Fille A Papa (2) doet mee voor de plaatsen nu zij zonder ijzers loopt.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Flaya Kalouma (9)
Plaats 2: Flicka Lucaxelo (10)
Plaats 3: Fleur de Larre (5)
Plaats 4: Fleur Rosee (6)
Plaats 5: Fine Lame (4)

 

Race 2: Prix Atlas

Garibaldi (7) was in zijn laatste start niet al te gelukkig maar heeft de klasse om dit veld zijn wil op te leggen. Gamble River (9) werd de laatste keer verslagen door Gospel Pat (5) over langere afstand maar hier op de sprint is een revanche zeker mogelijk. Galactic (6) kan in handen van Matthieu Abrivard de opgaande lijn voortzetten. Gordon Flash (8) heeft een koers gehad na rust en zal hier zeker verbetering kunnen laten zien. Gaston du Roc (3) heeft een fraaie staat van dienst en was al eens 3e op Vincennes.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Garibaldi (7)
Plaats 2: Gamble River (9)
Plaats 3: Galactic (6)
Plaats 4: Gospel Pat (5)

 

Race 3: Prix Coelestina

We gaan hier voor een verrassing met Election Coquine (8), die niet het beste startnummer heeft maar uitstekend uit de voeten kan over deze afstand en al een 1’12 tijd noteerde. De koers is echter nog lang niet gewonnen ten opzichte van Esperance Girl (13) die op papier net zo snel is maar vandaag uit de tweede startrij moet komen. Envoutante de Kacy (4) won dit jaar al 3x in 5 starts en kan een rol spelen voor de plaatsen al lijkt dit niet haar favoriete afstand. Estocade Bleue (7) is wel gebaat bij deze afstand en met Alexandre Abrivard liep hij in zijn voorlaatste start een puike race. Ernestina (5) debuteert op Vincennes met ambities, de vorm is uitstekend en Eric Raffin is hierbij een betrouwbare bondgenoot. Ex Gratia (11) heeft het startnummer niet mee maar is in vorm en kan bij een goed koersverloop meedoen voor een plaats.

Plaats 1: Election Coquine (8)
Plaats 2: Esperance Girl (13)
Plaats 3: Envoutante de Kacy (4)
Plaats 4: Estocade Bleue (7)
Plaats 5: Ernestina (5)

 

Race 4: Prix Aethra

Hier profiterend van een inschrijving op maat tegen de winsomgrens bij zijn terugkeer onder het zadel op dit niveau lijkt Eusebio du Roumois (8) hier een van de voornaamste kandidaten voor de zege, tegenover Erebor (7), die we niet te snel mogen weglaten, Excellent Day (6), die duidelijk voor een overwinning staat, en Evening Quick (5), die de juiste balans lijkt te vinden.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Eusebio du Roumois (8)
Plaats 2: Erebor (7)
Plaats 3: Excellent Day (6)
Plaats 4: Evening Quick (5)

 

Race 5: Prix Bavaria

In deze koers gereserveerd voor amateurrijders, die een open aangelegenheid lijkt te zijn, hebben wij een voorzichtige voorkeur voor Diamant de Bolan (1) (Sophie Blanchetière), die niet aarzelt om de verre reis vanuit het zuid oosten te maken met als doel een hoge klassering, ten koste van voornamelijk Cagnoise d'Agon (2), die in uitstekende vorm is, maar ook van Dolly du Quesne (7), die er voor de sulky vrijwel altijd bij is, Cybèle de Meslay (12), die twee opeenvolgende zeges boekte, Cazaubon Dairpet (15), die vaak loopt in dit soort koersen (zonder achterijzers deze keer!), en Cascade Buroise (14), die momenteel per start verbetert. California Zen (4), beoordeeld op haar oude vorm, en Diégo Barosso (11), die in een stijgende lichamelijke conditie is, zullen proberen voor een verrassing te zorgen. We zouden nog anderen kunnen noemen...

Plaats 1: Diamant de Bolan (1)
Plaats 2: Cagnoise d’Aron (2)
Plaats 3: Dolly du Quesne (7)
Plaats 4: Cybele de Meslay (12)
Plaats 5: Cazaubon Dairpet (15)

 

Race 6: Prix Lumen

Flamboyant Blue (8) won dit jaar al drie koersen op rij onder het zadel en hij gaat hier voor een vierde succes op rij. Op de baan van Enghien bleef hij daarbij maar net voor Furet d’Havaroch (9), die de laatste keer een sterker veld trof en hier belust is op revanche. Forever Jiel (7) won na drie uitschakelingen overtuigend op de rechtsom baan van Reims maar het blijft een riskant heerschap. Zonder fouten mogen we hem niet onderschatten. Fifty Five Bond (6) is in topvorm maar zijn draf houdt vaak niet over, hetgeen hem al eens de overwinning kostte. Hij loopt hier rondom zonder ijzers net als bij zijn koers op 28 januari waar hij als winnaar na enquete werd uitgeschakeld vanwege zijn draf. Funky Broadway (4) is een starter van Kurt Roeges die zich in dit veld zou kunnen plaatsen.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Flamboyant Blue (8)
Plaats 2: Furet d’Havaroch (9)
Plaats 3: Forever Jiel (7)
Plaats 4: Fifty Five Bond (6)

 

Race 7: Prix Albireo

Cliche Meslois (14) werd opgemerkt in Caen bij zijn laatste start en nu hij in deze claimkoers voor leerlingpikeurs zonder ijzers loopt krijgt hij ons voorzichtige vertrouwen. Celebre du Rabutin (13) kan uitstekend overweg met deze leerling en daalt wat in categorie, hij kan het onze favoriet erg lastig maken. Chicago Turgot (9) deed het goed in de provincie en komt in goede vorm naar Parijs. Diabolo Star (5) deed het al eerder goed in deze categorie en komt in beeld voor de plaatsen, net als Doria de Vauville (8), die met een recente overwinning haar vorm bewees. Don Diego Paris (1) deed het al eerder goed in dit soort koersen en heeft weer zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Cliche Meslois (14)
Plaats 2: Celebre du Rabutin (13)
Plaats 3: Chicago Turgot (9)
Plaats 4: Diabolo Star (5)
Plaats 5: Doria de Vauville (8)

 

Race 8: Prix Bamberga

Gezien zijn klasse voor de sulky zou Good Friday (8) niet verbazen met een zegevierend debuut onder het zadel. De hengst van trainer in vorm Luc Roelens moet daarvoor wel zien af te rekenen met Gangster Davaness (10), wiens enige start in dit genre op deze baan uitmondde in een fraaie 2e plaats. Ganadam (5) deed nog niets verkeerd en kan weer zicht hebben op een podiumplaats, net als Gold Parker (7), die erg trouw is en bovendien per start nog verbetert. Gershwin des Ves (6) maakte een uitstekend debuut onder het zadel in Enghien en kan dat hier bevestigen. Gostellu Mag (9) kan beter dan wat hij de laatste keer liet zien.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Good Friday (8)
Plaats 2: Gangster Davaness (10)
Plaats 3: Ganadam (5)
Plaats 4: Gold Parker (7)
Plaats 5: Gershwin des Ves (6)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.