Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 11 mei

Vincennes – zaterdag 11 mei 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix de Mamers

Giuletta Jet (10), die weer het juiste pad heeft gevonden, en Galaxie du Goutier (9), die niet altijd haar goede prestaties herhaalt, kunnen hier strijden om de overwinning in deze openingskoers. De tot nu toe voorzichtig gebrachte Germaine de Corday (6) kan zich laten gelden in de regio Parijs, net als Garincha Sport (11), die verdienstelijk koerst en mooi staat ingeschreven, net als Griselda Blanco (8), die misschien niet de beste 3-jarige van haar stal is maar die momenteel op de goede weg lijkt.  

Plaats 1: Giuletta Jet (10)
Plaats 2: Galaxie du Goutier (9)
Plaats 3: Germaine de Corday (6)
Plaats 4: Garincha Sport (11)
Plaats 5: Griselda Blanco (8)

 

Race 2: Prix Guillaume de Bellaigue

In deze Groupe III voor oudere paarden kan Clegs des Champs (6) opnieuw het leven van Arlington Dream (9) zuur maken, die in de vorige editie van deze koers niets in te brengen had tegen Cyprien des Bordes. Carly (3) komt vanaf nu de klassepaarden tegen maar gezien zijn overtuigende zege in de Prix Cornélia tegen onder andere Bohemian Rhapsody (5), die niet de eerste de beste is, verdient hij veel krediet. Virgious du Maza (8) is bezig aan zijn laatste koersjaar en heeft een kans op de plaatsgelden.

Plaats 1: Clegs des Champs (6)
Plaats 2: Arlington Dream (9)
Plaats 3: Carly (3)
Plaats 4: Bohemian Rhapsody (5)
Plaats 5: Virgious du Maza (8)

 

Race 3: Prix du Perreux

In deze Prix du Perreux verwachten wij een hevig duel tussen The Bucket List F (5), die de laatste keer op Enghien-Soisy van achter de groene tafel werd uitgeschakeld maar een veld als dit zeker aan kan, Portland (2), die veel inhoud heeft maar ook een zekere handigheid die vandaag goed van pas kan komen, maar ook Victor Ferm (3), wiens omgeving de starts in Parijs minutieus voorbereidt, en het is overbodig om te zeggen dat de zoon van Nad Al Sheba hier goed mee omgaat. Na zijn uitstekende prestatie in de Prix de Bettina kan Jerry Mom (10) ook een rol spelen in de aankomst, op voorwaarde dat hij voldoende hersteld is van zijn inspanningen van vorige week vrijdag. Hij zal de nodige aanhang hebben, net als Delfino (6), die zonder twijfel geschikt is voor de 2850 meter op de grote piste van Vincennes, maar die het risico loopt in het begin van de koers terrein te verliezen, Calle Crown (13), die weer zijn best zal doen maar net een versnelling mist, en Broadwell (9), die door Gabriele Gelormini vlak voor de start gewekt zal worden om de goede rug te zoeken in het veld waarna hij met zijn eindsprint de strijd met de favorieten kan aangaan.

Plaats 1: The Bucket List F (5)
Plaats 2: Portland (2)
Plaats 3: Victor Ferm (3)
Plaats 4: Jerry Mom (10)
Plaats 5: Delfino (6)

 

Race 4: Prix de Fecamp

Na verlost te zijn van Filou L'Auvergnier stuit Falco d'Héripré (14) ditmaal op Fairplay d'Urzy (3), die hoog wordt ingeschat door zijn entourage en waarschijnlijk meer gespeeld zal worden. Gereden door haar favoriete rijder kan Fairy White (12) het podium completeren of wellicht meer als zij snel de juiste rug weet te vinden. Zij vormt de oppositie, voor Free Rider (11), die alles in de strijd zal gooien, Fortuna Pride (10), die in stijgende vorm is, maar ook Fleur de Lys Délo (2), die we weer in vertrouwen nemen op basis van haar voorlaatste koers. De vaak voor de koers erg nerveuze Fabulous Dream (6) blijft een paard met kwaliteiten, en hij is veel meer dan alleen maar een montépaard.  

Plaats 1: Falco d'Heripre (14)
Plaats 2: Fairplay d'Urzy (3)
Plaats 3: Fairy White (12)
Plaats 4: Free Rider (11)
Plaats 5: Fortuna Pride (10)

 

Race 5: Prix du Gatinais

Détroit Castelets (1) lijkt weer gretig te zijn sinds zijn heroptreden. Hij start zonder ijzers in deze sterk bezette Prix du Gâtinais, waarin de aanwezigheid van Looking Superb (10), die eindelijk een Groupe I wist te winnen, en Coach Franbleu (7), die geen rol kon spelen in de Olympiatravet maar beide favorieten wel verraste in de Prix de Tréport zijn taak niet makkelijk maken maar de vertegenwoordiger van Ecurie Luck is hier toch een aantrekkelijke favoriet. Voor de plaatsen kunnen we kijken naar de kansen van Ceylan Dairpet (5), die met de nodige frisheid aan de start verschijnt, Azaro d'Eva (2), die zichzelf al vaker heeft overtroffen met de rijder van vandaag, en Vertige de Chenu (6), die de afgelopen maand veel gereisd heeft maar een rol kan spelen in deze Groupe III als hij op het goede been vertrekt.

Plaats 1: Detroit Castelets (1)
Plaats 2: Looking Superb (10)
Plaats 3: Coach Franbleu (7)
Plaats 4: Ceylan Dairpet (5)
Plaats 5: Azaro d'Eva (2)

 

Race 6: Prix de Rennes

Ecureuil Jénilou (9) en zijn favoriete rijder Alexandre Abrivard komen vandaag geen Europese paarden tegen. Om die reden is hij onze eerste keuze ten opzichte van Et Voila de Muze (8), die niet altijd constant presteert, Enska (10), die gedurende het parcours goed opgeborgen moet worden, en de dappere Elvis d'Evron (7) en Ezalyo Smart (5), die eeuwige plaatspaarden lijken te zijn in sterke koersen, alsmede Eden Basque (14), die nog niet op zijn beste niveau lijkt te zijn ondanks dat hij zonder achterijzers loopt. Erolina (15), die in de steek is gelaten door Eric Raffin, Empereur the Best (12), die we weer nemen op basis van de Prix Ariel, en Elixir d'Anama (16) dienen zichzelf te overtreffen om een kans te maken op een podiumplaats.

Plaats 1: Ecureuil Jenilou (9)
Plaats 2: Et Voila de Muze (8)
Plaats 3: Enska (10)
Plaats 4: Elvis d'Avron (7)
Plaats 5: Ezalyo Smart (5)

 

Race 7: Prix Jean Gabin

Een Prix Jean Gabin waarin Colt Des Essarts (14), die nog nooit zo sterk was als op dit moment, en Colonel (15), die weer scherp zal zijn, de grootste favorieten lijken te zijn, zelfs tegen By and By (1), die aan kop mag vertrekken en prima overweg kan met Pierre Levesque. Ce Retour d'Oscar (2) is van alle markten thuis en heeft kans op een goede klassering, net als Classic Haufor (9), die op het goede been moet vertrekken om deze mooie inschrijving tegen de winsomgrens te gelde te maken, en Braquo (4), die vaak in een stevig tempo aan kop gaat en de 2850 meter van Vincennes waardeert. Be Bop Haufor (13), Classic Way (16), indien scherp, en Cyriel d'Atom (10), die even de weg kwijt is, kunnen op een goede dag een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Colt des Essarts (14)
Plaats 2: Colonel (15)
Plaats 3: By And By (1)
Plaats 4: Ce Retour d'Oscar (2)
Plaats 5: Classic Haufor (9)

 

Race 8: Prix de Viry-Chatillon

Indien hij wat sterker is geworden sinds zijn koers op Enghien kan César de Vrie (3) zijn favoriete tactiek gebruiken om van start tot finish op de macht de koers te beheersen. Cambo Majyc (6), die liever een langere afstand had gezien, is echter een tegenstander van formaat, net als Art d'Erable (11), die snel is maar onvoorspelbaar blijft, en Délicieux du Cébé (7), die al een aantal zware koersen heeft gehad aan het begin van dit jaar. Op haar gemak op deze afstand kan Bacchera du Moulin (4) met succes in categorie stijgen.

Plaats 1: Cesar de Vrie (3)
Plaats 2: Cambo Majyc (6)
Plaats 3: Art d'Erable (11)
Plaats 4: Delicieux du Cebe (7)
Plaats 5: Bacchera du Moulin (4)

 

Race 9: Prix de Dreux

Het is hier lastig om een keuze te maken tussen Hooters USA (9), die met verwachtingen startte in Argentan maar zich overliep bij de start, Victorious Men (12), die uit Italie komt met een zekere reputatie, hetgeen de interesse van de kampioenspikeur heeft gewekt, en de voortreffelijke Extra Mossa (1), die zonder twijfel de grootste Franse kanshebber is. Hierna komen Vaduz Wise As (10), 5e in een afdeling van de Grand Prix de l'U.E.T 2018, en Tomnjerry Diamant (4), die kan profiteren van zijn mooie startnummer en zijn ervaring in dit type koersen. Als hij zich goed gedraagt zijn er ook kansen voor Enjoleur Léman (8).

Plaats 1: Hooters USA (9)
Plaats 2: Victorious Men (12)
Plaats 3: Extra Mossa (1)
Plaats 4: Vaduz Wise As (10)
Plaats 5: Tomnjerry Diamant (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.