Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 11 juni

Vincennes  – dinsdag 11 juni 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Torontius

Dalie du Citrus (3) heeft de vorm snel weer gevonden na een verdiende rustperiode na haar goede winterseizoen en loopt hier voor het eerst zonder ijzers, hetgeen haar in staat stelt om met succes mee te doen voor de overwinning. Zij is onze favoriete ten koste van Devise du Vivier (5), die we weer in vertrouwen nemen nu zij gereden wordt door Alexandre Abrivard en bovendien zonder ijzers loopt, en Décoloration (8), die met het oog op deze koers een foutloos heroptreden deed. Dona Viva (10), die het ijzer smeedt nu het heet is want zij won afgelopen woensdag nog in Laval, doet mee voor de plaatsen samen met Diane d’Houlbec (6), gereden door Eric Raffin deze keer maar die we liever zien op een rechtsom baan, Diane de Janzé (7), die beter kan dan wat zij de laatste keer liet zien, en Dextase Montaval (11), die haar vorm toonde.  

Plaats 1: Dalie du Citrus (3)
Plaats 2: Devise du Vivier (5)
Plaats 3: Decoloration (8)
Plaats 4: Dona Viva (10)
Plaats 5: Diane d'Houlbec (6)

 

Race 2: Prix Jean-Paul Fairand

Opnieuw een zege voor de combinatie Carly (9) en Emeline Desmigneux? Het is zeer goed mogelijk want hij hoefde de laatste keer niet tot het uiterste te gaan, de afstand is echter nu een stuk korter en hij moet zich hier nog op bewijzen. 
Om hem tegengas te geven in deze fraaie Groupe III koers kunnen we denken aan Carla du Châtelet (3), wiens rentree in Caen over niet te lange afstand prima was, of aan Vertige de Chenu (13) die zijn vorm heeft teruggevonden. Volcan de Bellande (11) heeft het al goed gedaan op deze baan en kan tegen een mooie uitbetaling een podiumplaats belopen net als Vivier de l’Oison (7), die niets verkeerd doet, Asiona Cash (1) die veel snelheid heeft, en Cassate (10), die moeite heeft om haar beste vorm te vinden. 

Plaats 1: Carly (9)
Plaats 2: Carla du Chatelet (3)
Plaats 3: Vertige de Chenu (13)
Plaats 4: Volcan de Bellande (11)
Plaats 5: Vivier de l'Oison (7)

 

Race 3: Prix Orontius

Een zeer open koers voor 4-jarige merries waarin meerdere deelnemers hun laatste koers wonnen. Family Queen (7) profiteerde de laatste keer optimaal van het lopen zonder ijzers en heeft zicht op een nieuwe overwinning. France Espérance (2) kwam echter maar heel weinig tekort na lang naar ruimte te hebben gezocht en zij kan haar revanche pakken nu zij een startplaats dichtbij de reling heeft, terwijl Flower Ball (3) de laatste keer goed afkwam zonder volledig losgelaten te kunnen worden en zij kan hier opnieuw een goede prestatie neerzetten. Filly Rainbow (13) en Foxy Lady (11) kwamen begin mei in deze volgorde binnen en aangezien zij vanuit het tweede gelid moeten starten zien wij hen hierna, samen met Fortuna Avis (4), die een prima zege boekte op de kleine piste en hetzelfde zal proberen te doen op de grote piste, Freedom Ceijy (12), die we niet te snel mogen weglaten, en Fauvette Madrik (14), die het momenteel prima doet.

Plaats 1: Family Queen (7)
Plaats 2: France Esperance (2)
Plaats 3: Flower Ball (3)
Plaats 4: Filly Rainbow (13)
Plaats 5: Foxy Lady (11)

 

Race 4: Prix Siri

Een koers voor driejarigen met Gabion Devol (1), die erg gemakkelijk won bij zijn debuut in La Capelle en nu op Vincennes debuteert, hetgeen duidt op een groot vertrouwen van zijn entourage. Gu d’Héripré (4) beschikt eveneens over grote mogelijkheden en is zijn voornaamste tegenstander samen met Gout Baroque (9), die hier getest wordt op Vincennes na veel talent te hebben getoond in de provincie, en de hoog ingeschatte Golden Visais (7). Gente di Roma (12) won overtuigend in Graignes en doet mee voor de plaaten met Gentleman (6), die het in twee starts goed deed maar hier debuteert op een linksom baan.

Plaats 1: Gabion Devol (1)
Plaats 2: Gu d'Heripre (4)
Plaats 3: Gout Baroque (9)
Plaats 4: Golden Visais (7)
Plaats 5: Gente di Roma (12)

 

Race 5: Prix Penelope

Driejarige merries in de baan in deze koers met Gaby (11) die we weer in vertrouwen nemen want zij won haar voorlaatste koers overtuigend voor Gazelle du Bourg (10) en Georgia Brown (4), die zij hier ook weer treft. Gravaleta (9) ondergaat een test in Parijs na twee zeges in evenveel starts en zij voert de oppositie aan samen met Géla de Bellouet (5), die niets tegenviel in een sterk veld in Nantes, en Graziella (8), die haar aanhang een revanche verschuldigd is. Géra (7) deed het aardig en komt in beeld voor een plaats samen met de beide merries die wij eerder noemden uit de aankomst van de koers waarin onze favoriete won.

Plaats 1: Gaby (11)
Plaats 2: Gravaleta (9)
Plaats 3: Gela de Bellouet (5)
Plaats 4: Graziella (8)
Plaats 5: Gera (7)

 

Race 6: Prix Rosalia

In deze koers vinden we de amateurrijders in actie en de zege zou kunnen gaan naar Dur d’Oreye (13), die een goed heroptreden deed en op basis van zijn beste prestaties een veld als dit aan zou moeten kunnen. Hij moet echter op zijn hoede zijn voor Barbara Guenet met Carrera du Closet (10), die wonnen op deze baan en zullen proberen voor een tweede zege op rij te gaan, net als Cagnoise d’Agon (2), die momenteel in topvorm verkeert. Dolly du Quesne (9) liep de laatste tijd in sterke velden en komt hier in aanmerking voor de plaasten samen met Carmela (3), toevertrouwd aan Bruno Jollivet, Borderline (14), die we weer meenemen want zij heeft al goede koersen gelopen in deze categorie op Vincennes, en Caldeira Turgot (7), die we zien naar aanleiding van haar overwinning in Caen.

Plaats 1: Dur d'Oreye (13)
Plaats 2: Carrera du Closet (10)
Plaats 3: Cagnoise d'Aron (2)
Plaats 4: Dolly du Quesne (9)
Plaats 5: Carmela (3)

 

Race 7: Prix Tyche

De meeting wordt besloten met 3-jarigen onder het zadel met als blikvanger Genlou Blond (3) die geen tegenstand ondervond in Maure de Bretagne en zal proberen het hier bij zijn debuut in Parijs net zo goed te doen, hetgeen zeer wel mogelijk is. Gef de Play (14) heeft als voordeel dat hij al liep op deze baan, waarbij hij overtuigde, en hij heeft vanzelfsprekend goede kansen net als Graffiti Jiel (12), gereden door Yoann Lebourgrois bij zijn debuut in deze specialiteit, Gaucho Blue (13) die we het al heel goed zagen doen in de provncie, maar ook Goldenboy Maybe (10), die we weer meenemen want hij liet een uitstekende indruk achter in Le Mans, en Gavroche Kily (11) die per start verbetert. Général (7) is komende en zal proberen een plaatsgeld te bemachtigen.

Plaats 1: Genlou Bond (3)
Plaats 2: Gef de Play (14)
Plaats 3: Graffiti Jiel (12)
Plaats 4: Gaucho Blue (13)
Plaats 5: Goldenboy Maybe (10)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.