Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Vincennes - 25 juni

Vincennes  – dinsdag 25 juni 2019 - Start 19.05 uur

Race 1: Prix Marcel Gougeon

De in beide disciplines snelle maar riskante Bona Fide (9) treft hier een afstand waarop zij won en 2e werd in twee starts. Nu zij hier qua winsom mooi staat ingeschreven kan zij voorin eindigen als zij de juiste gangen eronder weet te houden. Balade Majyc (8), die vaak goed presteert als zij zonder ijzers loopt, en Baradja de Neslé (3), die een periode van goede vorm doormaakt, staan klaar om toe te slaan mocht de pupil van Jean-Michel Baudouin falen. De onder het zadel terugkerende Cyrano du Pont (7) verdient een aanbeveling nu hij twee rentreekoersen heeft gehad, temeer omdat hij in vier montékoersen tweemaal won en een ereplaats behaalde. Business du Bourg (4), die het goed deed in de regio zuid-west, kan voor een verrassing zorgen bij zijn eerste optreden op Vincennes.

Plaats 1: Bona Fide (9)
Plaats 2: Balade Majyc (8)
Plaats 3: Baradja de Nesle (3)
Plaats 4: Cyrano du Pont (7)
Plaats 5: Business du Bourg (4)

 

Race 2: Prix Oceana

De sinds het begin van de lente beter dan ooit presterende Elégante River (2) won vier koersen achtereen op provinciebanen. Zij heeft haar grenzen nog niet bereikt en de pupil van Sébastien Guarato lijkt in staat om hier een vijfde overwinning te behalen. De buit is echter nog niet binnen gezien de aanwezigheid van Elodie Let's Go (14), die bij deze mooie inschrijving zonder ijzers loopt na twee rentreekoersen in de provincie, en van Etoile Boss (15), die even rust heeft gehad met het oog op deze mooie koers en die goed bekend staat in deze categorie. Eldora (8), die zich van haar beste zijde liet zien in Saint-Malo en hier zonder ijzers loopt, en Espérance Girl (7), die terugkeert op de baan van haar laatste zege, verdienen een aanbeveling. De in haar twee rentreekoersen op Caen prima presterende Elodie Marceaux (5) zal proberen haar vorm te bevestigen bij haar terugkeer op Vincennes. De verrassing zou kunnen komen van Eolia de l'Elle (11), die het al goed deed op de grote piste van Vincennes, of van Etoile Kily (13), die beter kan dan wat zij de laatste tijd laat zien.

Plaats 1: Elegante River (2)
Plaats 2: Elodie Let's Go (14)
Plaats 3: Etoile Boss (15)
Plaats 4: Eldora (8)
Plaats 5: Esperance Girl (7)

 

Race 3: Prix Nunky

Na een 3e plaats in de referentiekoers van 31 mei op deze afstand (gehandhaafd na enquête), is Fusion Intense (6) speciaal voorbereid op deze koers. Als zij geen problemen heeft met de juiste draf kan de zuster van de kampioene Vision Intense hier een hoofdrol spelen. De tegenstand wordt vooral aangevoerd door Flanelle de Loiron (2), die op 4 juni fraai won over 2700 meter ondanks een kleine fout in de beginfase, alvorens pechvol te zijn in de Prix Eurykleia, waarin zij als 4e over de streep kwam met veel reserves, en Family Queen (8), die zich kan herstellen na te aanvallend te zijn gereden door Eric Raffin in haar koers van 11 juni. Flower Ball (7), die 2e werd over 2700 meter en daarna beter liep dan haar 7e plaats op 11 juni doet vermoeden, en Foxy Lady (13), die het de laatste weken goed doet maar vooral bevestigd is over 2100 meter, komen meer in beeld voor de plaatsen. De kansen van Fiona de Bailly (14), die de laatste weken veel starts heeft gehad maar die hier erg mooi staat ingeschreven, en Falling In Love (10), die een prima heroptreden deed in de Prix Orontius, zien we meer in een tweede lijn.

Plaats 1: Fusion Intense (6)
Plaats 2: Flanelle de Loiron (2)
Plaats 3: Family Queen (8)
Plaats 4: Flower Ball (7)
Plaats 5: Foxy Lady (13)

 

Race 4: Prix Thalia

De in dit voorjaar tweemaal op rechtsom banen zegevierende goed gefokte Gondole Jenilou (7) heeft nog duidelijk ruimte tot verdere verbetering en zij zal er dicht bij zijn bij haar eerste optreden op Vincennes als zij geen last heeft van de andere koersrichting. Gravure Géma (6), die ook veel talent toonde in haar eerste starts en die voor het eerst door een "pilote" wordt gereden, en Gaya des Brousses (2), die afkomstig is uit een stal die veel goede paarden heeft in deze generatie, hebben eveneens ambities voor de eerste plaatsen. Aandacht ook voor Gagneuse d'Or (5), die sinds haar debuut keurig presteert, Gaby (9), die sterk afkwam in de referentiekoers van 11 juni op deze baan, en Gloria d'Obret (8), die momenteel in goede vorm steekt, completeren onze selectie.

Plaats 1: Gondole Jenilou (7)
Plaats 2: Gravure Gema (6)
Plaats 3: Gaya des Brousses (2)
Plaats 4: Gagneuse d'Or (5)
Plaats 5: Gaby (9)

 

Race 5: Prix Cybele

De in het begin van haar carrière gespaarde Fleur de Loiron (5) heeft haar debuut onder het zadel de afgelopen winter bekroond met een klinkende overwinning over de 2700 meter grote piste. Na bij de start foutief te zijn geweest in haar rentreekoers voor de sulky in Vichy op 17 juni kan de dochter van Vigove hier bij haar terugkeer in de monté direct toeslaan, temeer omdat zij nog veel ruimte tot verbetering lijkt te hebben in deze categorie. Flicka du Bocage (9), die voor de eerste keer in haar loopbaan zonder ijzers loopt bij deze mooie inschrijving, en Féline de la Fye (2), die twee zeges onder het zadel behaalde in de provincie, zullen proberen goed partij te bieden aan de pupil van Franck Leblanc. Flibustiere (6), die onlangs 2e werd achter voornoemd paard, en Finlande Blue (3), die komende is zoals blijkt uit haar 3e plaats in Caen, verdienen eveneens onze aandacht.

Plaats 1: Fleur de Loiron (5)
Plaats 2: Flicka du Bocage (9)
Plaats 3: Feline de la Fye (2)
Plaats 4: Flibustiere (6)
Plaats 5: Finlande Blue (3)

 

Race 6: Prix Terpsichore

Fabuleuse Adema (13) mag niet veroordeeld worden op haar teleurstellende koers van 28 mei waar zij terugkeerde van ruim drie maanden rust en waar zij geen geweldig koersverloop had met nummer 9 achter de auto. Nu zij hier een tegenstand binnen haar bereik treft kan de pupil van Franck Nivard met succes afrekenen met Flash de Lune (11), die 2e werd op 28 mei over kortere afstand, en Farah des Caux (10), die zich binnenkort zal laten gelden op dit niveau. Flocon de Neige (8), die debuteert op Vincennes met een mooie zege in een claimkoers in Vichy op zak, en Fighter Dancer (12), die momenteel in goede vorm steekt, kunnen zich ook met de aankomst bemoeien. De verrassing zou kunnen komen van Finale Jihaime (9), die het al goed deed in deze categorie op Vincennes, of van Fripon d'Ep (4), gezien zijn 4e plaats van 25 mei over 2150 meter op Enghien.

Plaats 1: Fabuleuse Adema (13)
Plaats 2: Flash de Lune (11)
Plaats 3: Farah des Caux (10)
Plaats 4: Flocon de Neige (8)
Plaats 5: Fighter Dancer (12)

 

Race 7: Prix Garumna

De in dit voorjaar na een afwezigheid van 8 maanden weer in topvorm gekomen Drop de Colleville (4) boekte drie opeenvolgende zeges in de provincie. Bij zijn terugkeer op Vincennes is de zoon van Origano Lap een betrouwbare favoriet. Doux Parfum (2), die in dit soort koersen in zijn laatste twee starts 3e werd, en Acrobate du Der (3), die verraste met een 2e plaats op deze baan in de referentiekoers van 28 mei, zullen proberen partij te bieden aan onze favoriet. Cocktail Way (12), die regelmatig presteert in deze categorie en zeker op deze afstand, en Cara Juela (14), die komende is na lang afwezig te zijn geweest, zoals blijkt uit haar recente succes in Chartres, verdienen ook de aandacht van de wedders. Alexis des Prés (10), die op een goede dag tot mooie dingen in staat is, Docile des Champs (13), die het prima deed op de grasbaan van Dozulé, en Diégo Barosso (11), beoordeeld op zijn beste prestaties, komen kort hierna.

Plaats 1: Drop de Colleville (4)
Plaats 2: Doux Parfum (2)
Plaats 3: Acrobate du Der (3)
Plaats 4: Cocktail Way (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.