Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 28 juni

Vincennes – vrijdag 28 juni 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Nemausa

De Zweed Norton Commander (1) komt naar Frankrijk met twee zeges in sterke velden in zijn thuisland op zak, waarvan de laatste in 1’11”1 over een afstand als deze in Solvalla, een tijd die hem het recht geeft om hier met hoge verwachtingen aan de start te verschijnen bij zijn debuut in Parijs. De Franse oppositie wordt aangevoerd door Follow Me (6), die de successen aaneenrijgt en won op deze afstand in een snelle tijd voor Frédo Griff (3), die ook in deze koers aanwezig is en een goede kans heeft op een podiumplaats. Tussen deze paarden zien wij echter nog Inspector Bros (12), die weliswaar met ijzers loopt en vanuit het tweede gelid moet vertrekken, maar wiens laatste optreden goed genoeg was want hij bleef toen voor op Zarchicco Park (9), die vandaag gereden wordt door Jean-Michel Bazire. Emphasis Turbo (5), toevertrouwd aan Franck Nivard, doet mee voor de kleinere plaatsgelden, net als enkele anderen.

Plaats 1: Norton Commander (1)
Plaats 2: Follow Me (6)
Plaats 3: Inspector Bros (12)
Plaats 4: Zarchicco Park (9)
Plaats 5: Fredo Griff (3)

 

Race 2: Prix Paul Delanoe

Een fraaie Groupe III draverij onder het zadel, waarin wij op voorhand een duel kunnen verwachten tussen Clegs des Champs (11) die verslagen werd door een optimale Arlington Dream, en Carly (7) die maar doorgaat met het behalen van indrukwekkende overwinningen, gadegeslagen door Daida de Vandel (2), die niet altijd foutloos is maar over serieuze kwaliteiten beschikt, en Vertige de Chenu (10), die weer ons vertrouwen krijgt gezien de passende afstand. Virgious du Maza (12) doet altijd mee voor de plaatsen op dit niveau en komt hierna samen met Vivier de l’Oison (4), die momenteel in uitstekende vorm is.

Plaats 1: Clegs des Champs (11)
Plaats 2: Carly (7)
Plaats 3: Daida de Vandel (2)
Plaats 4: Vertige de Chenu (10)
Plaats 5: Virgious du Maza (12)

 

Race 3: Prix Eva

Veel buitenlanders aan de start in deze koers, die wel of niet in Frankrijk getraind worden, en die op papier goede kansen hebben om hier een voorname rol te spelen. Om te beginnen de voor de stal van Jean-Michel Bazire debuterende Italiaanse Zoe Grif Italia (16), die al goed presteerde in haar thuisland en hier ondanks haar startnummer in het tweede gelid direct voor een verrassing kan gaan zorgen. Als tegenstanders zien wij vooral enkele merries uit het eerste gelid, zoals de “Hagoort” Hillary Queen (2), die met overmacht won op deze afstand de vorige maand, maar ook Filoe de Jary (7), die ook een prima zege boekte op deze afstand voor Féerie Wood (5), hier ook aanwezig. Tussen hen zien wij de “nieuwe Billard” Vittoria Op (3), die bij haar debuut voor ons zonder ijzers loopt en gereden wordt door Franck Nivard. Voor de plaatsen zien wij iets in de snelle Follow Me du Logis (12) die onlangs won in Vichy in een snelle tijd, Fleur de Lys Delo (1), die in vorm is en een mooi startnummer heeft, en tenslotte Helena Di Quattro (15), die in dit veld geen grote marge heeft maar wel een plaatsgeld kan behalen

Plaats 1: Zoe Grif Italia (16)
Plaats 2: Hillary Queen (2)
Plaats 3: Filoe de Jary (7)
Plaats 4: Vittoria Op (3)
Plaats 5: Feerie Wood (5)

 

Race 4: Prix Isis

Een koers voor 6-jarigen waarin Jean-Michel Bazire de leidsels ter hand neemt met Druss de Guez (17), net als bij zijn laatste overwinning in La Rochelle, en gezien de vorm van de stal twijfelt niemand eraan dat hij vandaag een goede verrichting neer kan zetten. Damour Jiel (18) kwam erg sterk af in Bordeaux en treft hier een mooie koers tegen de winsomgrens, hij kan onze favoriet partij bieden samen met Diable Ludois (14) die wist te winnen in Laval en Duc du Goutier (12), die laatst niet slecht liep in een aardig sterk veld. Don Williams (16), deze keer zonder achterijzers, krijgt weer ons vertrouwen voor een plaatsgeld voor Défi Dream (10), die vandaag ook zou kunnen verrassen met een goede klassering nu hij gereden wordt door Franck Nivard, en Design Phedo (8), die momenteel erg scherp is. Dorthez Prestance (15) is in zijn oude vorm niet bij voorbaat kansloos voor een plaats.

Plaats 1: Druss de Guez (17)
Plaats 2: Damour Jiel (18)
Plaats 3: Diable Ludois (14)
Plaats 4: Duc du Goutier (12)
Plaats 5: Don Williams (16)

 

Race 5: Prix Irene

Een mooi veld 4-jarigen waarin Fantoccini (15) zijn winst van 4 juni zou kunnen bevestigen, waarbij hij voorbleef op Fresh Bidder (13), die momenteel ook in prima vorm verkeert. French Man (14) stelde ons teleur de laatste keer maar hij kan meedoen voor een podiumplaats in dit veld net als Fortissimoko (12) die al mooie dingen liet zien op deze baan en hier voor de eerste keer zonder ijzers loopt. Festif Charmant (1) stijgt in categorie met verwachtingen na zijn gemakkelijke zege in zijn laatste start en hij doet mee voor de plaatsen samen met Fligny (5), die wist te winnen in Laval, maar ook Foxy Jef (7), die hier ook rondom zonder ijzers loopt maar die geen enorme marge lijkt te hebben in dit veld. Fidèle Madrik (10) is goed bij de les en completeert onze selectie in deze erg open koers.

Plaats 1: Fantoccini (15)
Plaats 2: Fresh Bidder (13)
Plaats 3: French Man (14)
Plaats 4: Fortissimoko (12)
Plaats 5: Festif Charmant (1)

 

Race 6: Prix Urania

Een koers voor 3-jarige merries waarin de “Duvaldestin” Girl de Bassière (9) debuteert in Parijs na twee gemakkelijke overwinningen in de provincie. Zij zal af moeten rekenen met Glorieuse Carnois (5) wiens eerste twee koersen op rechtsom banen overtuigend waren, en de riskante Gaia du Cherisay (8)Gloria Kily (7) liep niet slecht in Caen en doet mee voor een podiumplaats samen met de in vorm zijnde Gaieté de Crépon (3).

Plaats 1: Girl de Bassiere (9)
Plaats 2: Glorieuse Carnois (5)
Plaats 3: Gaia du Cherisay (8)
Plaats 4: Gloria Kily (7)
Plaats 5: Gaiete de Crepon (3)

 

Race 7: Prix Furnerius

De 4-jarigen onder het zadel besluiten deze meeting, en het wordt weer een kwestie van een foutloos parcours voor First Gold (2) die bij zijn laatste foutloze parcours geen spaan heel liet van de concurrentie. Dit veld ziet er ongeveer hetzelfde uit en daarom kan hij hier weer een topprestatie neerzetten. Fructueux (7), die het momenteel erg goed doet, en Faubourg (12), voor de eerste keer zonder ijzers, zijn betrouwbare kanspaarden voor het podium en wij zien hen dicht hierachter voor Froufrou du Garden (11), die hier gereden wordt door Yoann Lebourgeois. Fakir de l’Ecluse (13), die terugkeert op Vincennes met ambities als hij zijn niveau van verleden jaar benadert, en Falco Mil (6), die eindelijk beloond werd voor zijn inspanningen, doen mee voor de plaatsen met Forto Deo (8), gezien zijn klasse voor de sulky.

Plaats 1: First Gold (2)
Plaats 2: Fructueux (7)
Plaats 3: Faubourg (12)
Plaats 4: Froufrou du Garden (11)
Plaats 5: Fakir de l’Ecluse (13)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.