Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes- 21 augustus

Vincennes  – woensdag 21 augustus 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix de Beaune

De momenteel ongenaakbare en uitstekende 4e aankomende uit de Prix de Buenos-Aires (Groupe II) Colorado Blue (8) wordt hier voor de eerste keer in zijn carrière gereden door Yoann Lebourgeois, hij lijkt een betrouwbare kandidaat voor de zege. De buit is echter nog niet binnen tegenover Calou Renardière (1), die Dorgos de Guez zou zijn voorgebleven zonder zijn fout de laatste keer in Saint-Malo, Bleu Ciel (15), wiens laatste start we hem niet mogen aanrekenen, en Belle Louise Mabon (7), die zich opnieuw helemaal zal geven. Archibald (11) toonde zijn vorm in Les Sables-d'Olonne en komt uit de stal van Thomas Levesque, die al vaker toesloeg in deze koers, hij is niet bij voorbaat verslagen, let op hem! Tinamo Jet (12), die even rust had met het oog op deze koers, All Feeling (13), die opnieuw snel zal eindigen, en Atino de l'Ormerie (10), die trouw is, kunnen toeslaan mochten onze favorieten falen.

Plaats 1: Colorado Blue (8)
Plaats 2: Calou Renardiere (1)
Plaats 3: Bleu Ciel (15)
Plaats 4: Belle Louise Mabon (7)
Plaats 5: Archibald (11)

 

Race 2: Prix de Tours

In deze draverij onder het zadel voor 3-jarige merries is de eerste opdracht om te blijven draven. Dat gezegd hebbend kan Gazelle de la Giro (14), indien zij van start tot finish foutloos blijft, hier de zege voor zich opeisen. Give Me Seven (6), die hoog wordt ingeschat door haar trainer en wiens terugkeer in deze specialiteit met interesse bekeken wordt, Godzilla Blue (12), die al talent heeft getoond, en Geisha Speed (13), die trouw is, kunnen toeslaan mocht onze favoriete falen. Guerilla Girls (7) kan het in dit veld zeker goed doen, pas op voor haar! Grande Histoire (5), die zeker nog verbeteren kan, Gazelle du Digeon (10), die haar laatste start won maar hier sterkere tegenstanders treft, en Griotte du Vif (11), die terugkeert in de monté, zullen ook de nodige aanhang hebben.

Plaats 1: Gazelle de la Giro (14)
Plaats 2: Give Me Seven (6)
Plaats 3: Godzilla Blue (12)
Plaats 4: Geisha Speed (13)
Plaats 5: Guerilla Girls (7)

 

Race 3: Prix de Lagny

Een vrij open koers waarin de strijd om de zege zou kunnen gaan tussen Gibaldi de Houelle (5), die voor een derde overwinning op rij gaat, Greatissime (14), die fraai won in Cabourg, en Ganay de Banville (6), die het verdient om eens te winnen. Great Rock (9) startte niet sinds zijn winnend debuut in februari maar kan het hier gelijk goed doen net als Génépi Arctic (8), die in optimale vorm verkeert. Gunsho Nellière (10), die veel kwaliteit heeft, Gossip Boy (12), die een goede indruk maakte in La Capelle waar hij won, en Ghost du Bellay (1), die moeilijk is maar wel snelheid bezit, completeren onze keuze.

Plaats 1: Gibaldi de Houelle (5)
Plaats 2: Greatissime (14)
Plaats 3: Ganay de Banville (6)
Plaats 4: Great Rock (9)
Plaats 5: Genepi Arctic (8)

 

Race 4: Prix du Perigord

Valzer di Poggio (1) boekte een gemakkelijke zege met ijzers bij zijn eerste optreden voor Jean-Michel Bazire en de 5-jarige hengst loopt vandaag zonder achterijzers waarmee hij kansrijk is om een tweede zege te behalen. Om te winnen moet hij afrekenen met Violetto Jet (6), die na zijn recente zege even rust had met het oog op deze koers, Elizir du Home (10), die de vorm teruggevonden heeft en opnieuw zonder ijzers loopt, maar ook Ecureuil Jénilou (8), die kan verrassen nu hij voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers loopt. Emphasis Turbo (5), die het verdient een koers als deze te winnen, en Ezalyo Smart (11), die snel kan eindigen, kunnen de uitbetalingen van deze koers interessant maken. 

Plaats 1: Valzer di Poggio (1)
Plaats 2: Violetto Jet (6)
Plaats 3: Elizir du Home (10)
Plaats 4: Ecureuil Jenilou (8)
Plaats 5: Emphasis Turbo (5)

 

Race 5: Prix de Segre

De onlangs in Enghien ondanks zijn uitschakeling opvallend goede Born Unicorn (4) kan zich vandaag herstellen. De tegenstand voor de pupil van Vincent Martens wordt aangevoerd door Hooters Usa (9), die zijn eerste start in deze discipline omzette in een overtuigende zege, Edition Gold Quick (3), die in topvorm verkeert, en Eusebio du Roumois (7), die voor het eerst sinds de maand mei van dit jaar zonder ijzers loopt. Eclatant (8) heeft zijn conditie aangescherpt met het oog op deze koers en kan ook meedoen voor een plaats voorin, pas op voor hem!

Plaats 1: Born Unicorn (4)
Plaats 2: Hooters USA (9)
Plaats 3: Edition Gold Quick (3)
Plaats 4: Eusebio du Roumois (7)
Plaats 5: Eclatant (8)

 

Race 6: Prix d'Aurillac

De zoals uit haar verrichtingen blijkt in topvorm zijnde Flèche du Yucca (1) loopt hier voor de eerste keer zonder ijzers en kan daarmee opnieuw als eerste de finish passeren. De buit is echter nog niet binnen ten opzichte van Fine de Castelle (12), die steeds goede koersen loopt, Fun Destinée (11), die slechts op de benen hoeft te blijven om te kunnen winnen, en Fusion Intense (13), die op een goede dag een veld als dit zeker aan kan. Fierté de Baillé (2) heeft nog niet de winsom die bij haar klasse hoort en zij is vandaag nog niet verslagen, let op haar! Fée de Lunojo (10), die snel kan afkomen, Familote (4), in staat tot een verrassing, en Fée de Boisney (7), die momenteel in vorm is, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Fleche du Yucca (1)
Plaats 2: Fine de Castelle (12)
Plaats 3: Fun Destinee (11)
Plaats 4: Fusion Intense (13)
Plaats 5: Fierte de Baille (2)

 

Race 7: Prix d'Epernay

Het zal opnieuw een kwestie van foutloos rondgaan worden voor Cambo Majyc (8) die, indien dat lukt, in dit veld niet verslagen zou mogen worden. Mocht de 7-jarige ruim teleurstellen dan kunnen Bacherra du Moulin (6), die met zorg op deze koers is voorbereid, Capitaine France (7), die het goed doet met een zadel op zijn rug, en César de Vrie (2), indien hij bij de les is, daarvan profiteren. De in vorm zijnde Brio de Tillard (1) komt hierna.

Plaats 1: Cambo Majyc (8)
Plaats 2: Bacchera du Moulin (6)
Plaats 3: Capitaine France (7)
Plaats 4: Cesar de Vrie (2)
Plaats 5: Brio de Tillard (1)

 

Race 8: Prix de Noailles

Na in Enghien met minimaal verschil geklopt te zijn zou Crack Money (4) hier zijn zegereeks kunnen hervatten. Achter deze betrouwbare favoriet kunnen Darlington Park (6), die hier weer door Jean-Michel Bazire gereden wordt, Docteur d'Erable (8), die in prima vorm steekt, en Dreamer de Chenu (9), die voor een derde zege op rij gaat, strijden om de ereplaatsen. Droit d'Auteur (1), die opnieuw snel zal eindigen, zal ook de nodige aanhang bij de wedders hebben.

Plaats 1: Crack Money (4)
Plaats 2: Darlington Park (6)
Plaats 3: Docteur d'Erable (8)
Plaats 4: Dreamer de Chenu (9)
Plaats 5: Droit d'Auteur (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.