Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 24 augustus

Vincennes - zaterdag 24 augustus - Start: 12:15

Race 1: Prix de Saint Mande

Tegen de gewoonte in beginnen we de meeting met een draverij voor de amateurrijders. Na twee keer het veld zijn wil te hebben opgelegd moet Beldi Winner (14) hier weliswaar vanuit het tweede gelid starten maar met een koersverloop zonder oponthoud heeft hij hier een goede kans om zijn succesvolle reeks uit Cagnes sur Mer voort te zetten, al moet hij daarbij oppassen voor Dorlic du Palais (8), die weer ons vertrouwen krijgt nu de tegenstand een stuk minder sterk is, en voor Carrera du Closet (6) (Pierre Divaré), die het verdient om weer eens te winnen, maar ook voor Diagana Sport (15), die pechvol was in Cabourg, en Doria (2), die terugleert voor de sulky na haar vorm getoond te hebben onder het zadel (5e). Cazaubon Dairpet (9), wiens goede vorm duidelijk is maar die weg moet zien te komen met startnummer 9 aan de buitenkant, Boy de Rebomard (13), die op de goede weg lijkt, en California Charm (3), die twee bemoedigende koersen liep, hebben eveneens kansen.

Plaats 1: Beldi Winner (14)
Plaats 2: Dorlic du Palais (8)
Plaats 3: Carrera du Closet (6)
Plaats 4: Diagana Sport (15)
Plaats 5: Doria (2)

 

Race 2: Prix de Toulon

Wij proberen het hier met Félina (14), die debuteert in de monté, na haar onmiskenbare kwaliteiten te hebben getoond voor de sulky, ten koste van Féline de la Fye (9), die in deze categorie thuis hoort, maar ook Frimeur du Start (10), die vaak goed presteert met zijn jockey van vandaag (Marion Grolier), Forain Jenilou (2), met wie het overduidelijk kan vriezen of dooien, en Falbala de Cahot (15), de meest winnende van dit veld, die voor het eerst in haar carrière zonder ijzers loopt. Ook de nieuwelingen Famous Port (11) (Matthieu Abrivard) en Feder Perrine (1) (foutloos?) verdienen de aandacht van de wedders.

Plaats 1: Felina (14)
Plaats 2: Feline de la Fye (9)
Plaats 3: Frimeur du Start (10)
Plaats 4: Forain Jenilou (2)
Plaats 5: Falbala de Cahot (15)

 

Race 3: Prix d'Antibes

Gang de Villeneuve (12) rijgt de overwinningen aaneen en zou hier zijn reeks kunnen voortzetten. We kunnen niet om hem heen. Hij zal zich echter moeten inspannen om af te rekenen met vooral Garincha Sport (4), die zich onophoudelijk blijft bewijzen, maar ook Gloranie des Noés (10), die binnenkort eens gaat winnen, Good Morning (8), die al snelheid toonde al blijft hij riskant, Gold de Chimay (2), die beter liep dan zijn snelle uitschakeling de laatste keer doet vermoeden (met hem is het alles of niets!), en Give Me Cash (5), als hij erin slaagt om de juiste gangen te bewaren.

Plaats 1: Gang de Villeneuve (12)
Plaats 2: Garincha Sport (4)
Plaats 3: Gloranie des Noes (10)
Plaats 4: Good Morning (8)
Plaats 5: Gold de Chimay (2)

 

Race 4: Prix de Dole

Na het winnende koppel te hebben gevormd op de baan van La Capelle zal Filarete du Verger (4), die toen 2e werd, haar revanche proberen te nemen op Fanny Cat (5), die toen won, en wij plaatsen met de nodige voorzichtigheid vooraan in onze selectie. Fierté de Brion (11) is in topvorm en loopt voor het eerst zonder ijzers, maar zij zal weg moeten zien te komen met haar startnummer in het tweede gelid. Fauve (7) heeft een beter nummer en loopt ook voor het eerst zonder ijzers, maar zij is nog niet bewezen op Vincennes en doet mee voor de plaatsen. Fauve des Yolais (1) kan op een goede dag voor een verrassing zorgen, net als de trouwe Fontana Piper (10). Fizia (3) heeft een prachtige uitgangspositie en kan in handen van Yoann Lebourgeois ver komen op deze afstand.

Plaats 1: Filarete du Verger (4)
Plaats 2: Fanny Cat (5)
Plaats 3: Fierte de Brion (11)
Plaats 4: Fauve (7)
Plaats 5: Fauve des Yolais (1)

 

Race 5: Prix Pierre Gamare

Met vier sterke overwinningen op rij op zijn naam lijkt Gala Téjy (10) in staat om in deze Groupe II opnieuw een zege aan zijn palmares toe te voegen. Terug onder het zadel kan Gee (8), indien zij foutloos rond komt, hem partij bieden, samen met Gospel Pat (7), die het eerder al goed deed op dit niveau, maar ook Gatsby Perrine (9), die zich altijd helemaal geeft, en Gangster du Wallon (6), die nog steeds verbetert en die 2e werd achter onze favoriet in de Prix d'Essai die gelopen werd op Vincennes.

Plaats 1: Gala Tejy (10)
Plaats 2: Gee (8)
Plaats 3: Gospel Pat (7)
Plaats 4: Gatsby Perrine (9)
Plaats 5: Gangster du Wallon (6)

 

Race 6: Prix de Jussey

Ongeslagen in zijn twee starts zonder ijzers kan Fifty Black (9) hier zijn verrichtingen verfraaien want hij loopt opnieuw zonder ijzers. Een nieuw succes komt daarmee in zicht als hij een koersverloop treft zonder oponthoud. Om daarin te slagen moet hij af zien te rekenen met Fuchsia Pierji (13), die de meest winnende is in dit veld, maar ook met Flambeur du Digeon (8), die slechts geklopt werd door een zekere French Man op de baan van Saint-Malo, en met Fifty Winner (4), die in topvorm is, Fleuron d'Acadie (5), die met een sterke eindsprint de 5e plaats binnenhaalde op 14 augustus in Enghien, en met Fligny (12), die een goede eindsprint in huis heeft als hij een foutloze koers loopt.

Plaats 1: Fifty Black (9)
Plaats 2: Fuchsia Pierji (13)
Plaats 3: Flambeur du Digeon (8)
Plaats 4: Fifty Winner (4)
Plaats 5: Fleuron d'Acadie (5)

 

Race 7: Prix de Provence

Na zijn overtuigende winst op het gras begin augustus lijkt Colt des Essarts (8) in staat om door te gaan op de goede weg en hij komt hier in beeld voor de overwinning op dit niveau, tegenover vooral Jerry Mom (7), die sinds het voorjaar in absolute topvorm is, maar ook tegenover Caprice du Lupin (9), die haar topvorm weer snel aan het terugvinden is, Classic Connection (1), die voor de eerste keer in zijn carrière zonder zijn vier ijzers loopt met ''Le Chef'' aan de leidsels deze keer, en Cocktail Julino (6), die weer op de goede weg lijkt.

Plaats 1: Colt des Essarts (8)
Plaats 2: Jerry Mom (7)
Plaats 3: Caprice du Lupin (9)
Plaats 4: Classic Connection (1)
Plaats 5: Cocktail Julino (6)

 

Race 8: Prix de Bastia

Elodie Let's Go (8) was afwezig sinds 25 juni en in handen van Eric Raffin moet zij aan de buitenkant achter de auto vertrekken maar met een normaal koersverloop twijfelt niemand eraan dat zij in deze koers een hoofdrol kan gaan spelen. Op een goede dag is Electra du Vivier (7) haar belangrijkste tegenstander, samen met Eolia de l'Elle (7), die in topvorm verkeert, maar ook Etoile Kily (4), die we weer in vertrouwen moeten nemen, en Eldora (9), die twee bemoedigende koersen liep. Voorzien van mooie startnummers in het eerste gelid kunnen Eriprée du Goutier (3), die in deze categorie thuis hoort, en Elza de Souvigné (2), die onlangs won in Enghien, verrassen.

Plaats 1: Elodie Let's Go (8)
Plaats 2: Electra du Vivier (7)
Plaats 3: Eolia de L'Elle (1)
Plaats 4: Etoile Kily (4)
Plaats 5: Eldora (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.