Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 7 september

Vincennes - zaterdag 7 september - Start: 14:00

Race 1: Prix de Basly

Als winnaar van de Prix d'Essai (Gr.I) op deze baan eind juni is Gala Téjy (11) een betrouwbare favoriet in deze Prix de Basly, hij kan alleen maar verbeterd zijn na zijn heroptreden van 24 augustus. Gospel Pat (8), die de beide drafdisciplines beheerst en het erg goed deed op deze afstand (3e in 1'12"7) in een semi-klassieker voor de sulky, en Gainsborough (7), winnaar van de Prix Pierre Gamare (Gr.II) op 24 augustus over 2700 meter grote piste op Vincennes, zijn de belangrijkste tegenstanders voor de pupil van de familie Chalon. Na met zorg te zijn voorbereid op deze terugkeer in de bereden draverijen waarin hij in zijn enige start 2e werd verdient Gatsby Perrine (10) ook de nodige aandacht van de wedders. Gangster du Wallon (6), die niet van alledag is maar die 2e werd achter onze favoriet in de Prix d'Essai (Gr.I), en Gee (9), die het al eerder goed deed op dit niveau, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Gala Tejy (11)
Plaats 2: Gospel Pat (8)
Plaats 3: Gainsborough (7)
Plaats 4: Gatsby Perrine (10)
Plaats 5: Gangster du Wallon (6)

 

Race 2: Prix Emile Wendling

We kunnen onmogelijk iets negatiefs zeggen over Gondole Jenilou (15), die dit jaar in vijf starts vier overwinningen en een 3e plaats behaalde en die haar enige start over deze afstand wist te winnen. De tegenstand voor de pupil van Louis Baudron wordt aangevoerd door River Flow (8), die goede prestaties in Duitsland leverde en gereden wordt door Jean-Michel Bazire bij zijn eerste optreden in Frankrijk, en Grand Art (14), die debuteert voor de betrouwbare stal van Paul Hagoort en het al eerder goed deed over de 2700 meter grote piste. Aandacht ook voor Garincha Sport (10), die op 24 augustus goed finishte op deze afstand bij haar heroptreden na twee maanden rust. Alcide Roc (12), die 2e werd achter Gotland in Enghien over de mijl, en Good Morning (11), die zijn omgeving geruststelde op 24 augustus over deze afstand, kunnen ook een rol in de aankomst spelen. Hierna zien wij kansen voor Great Father (13), die er altijd bij is, en Go Along (7), die veel snelheid laat zien tussen de galoppades door.

Plaats 1: Gondole Jenilou (15)
Plaats 2: River Flow (8)
Plaats 3: Grand Art (14)
Plaats 4: Garincha Sport (10)
Plaats 5: Alcide Roc (12)

 

Race 3: Prix Joseph Aveline

Na twee zeges op semi klassiek niveau in het voorjaar mislukte het voor Freyja du Pont (10) in de Prix Guy le Gonidec (Gr.II), waarin zij na haar uitschakeling toch wel vorm toonde. Tegen de oppositie van vandaag kan de dochter van Quinoa du Gers zich vandaag herstellen. Fashion Queen (8), die een goed heroptreden deed in de provincie na bijna zes maanden afwezigheid en die houdt van de lange afstanden op de grote piste, en Fable du Plessis (6), die laatst in een semi-klassieker lang niet slecht liep en die ook met ijzers goed presteert, kunnen toeslaan mocht de pupil van Jean-Michel Bazire falen. De 2e aankomende van het Critérium des 4 Ans, Frisbee d'Am (11), houdt hier zijn ijzers onder maar heeft desondanks kansen voor de eerste plaatsen. De in vorm zijnde en aan kop mooi ingeschreven Florida Sport (7) verdient ook onze aandacht. De kansen van Fresneaux (4), die in categorie stijgt maar die regelmatig goed loopt zonder zijn ijzers, en Flambeau Royal (2), die een aardige vormverbetering liet zien over kortere afstand, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Freyja du Pont (10)
Plaats 2: Fashion Queen (8)
Plaats 3: Fable du Plessis (6)
Plaats 4: Frisbee d'Am (11)
Plaats 5: Florida Sport (7)

 

Race 4: Prix d'Eaubonne

Na een briljante zege over 2100 meter op Vincennes lijkt Amazing Dynamite (9) in staat om op de grote piste opnieuw te winnen, ondanks zijn nummer 9 achter de auto. De pupil van Tomas Malmqvist moet echter uitkijken voor Furious Francis (6), die even rust heeft gehad met het oog op deze koers waar hij zonder ijzers loopt in tegenstelling tot zijn laatste koers in Cabourg, en Valentino Strix (2), die hier op 30 augustus lang niet slecht liep in een sterker veld dan dit. Nu hij zonder ijzers loopt na een foutloos heroptreden op 30 augustus heeft Champion Doré (13) eveneens een kans, net als Concerto Royal (5), wiens laatste koers we moeten vergeten. Call Secret (10), die niet het mooiste startnummer heeft maar er altijd bij is en hier gereden wordt door Eric Raffin, en Brooks (14), die regelmatig is en houdt van deze afstand, zijn meer dan simpele figuranten in dit veld. Staro Ivy League (11), die opvallend goed eindigde in Divonne-les-Bains op 20 augustus, kan voor een verrassing zorgen bij zijn terugkeer op deze baan.

Plaats 1: Amazing Dynamite (9)
Plaats 2: Furious Francis (6)
Plaats 3: Valentino Strix (2)
Plaats 4: Champion Dore (13)
Plaats 5: Concerto Royal (5)

 

Race 5: Prix du Mont-Saint-Michel

Verantwoordelijk voor een prima seizoen 2019, met vier zeges in haar laatste acht starts, won Calaska de Guez (10) op deze afstand in 1'12"9. Als zij deze prestatie herhaalt kan de merrie van Jean-Michel Bazire een nieuw succes aan haar palmares toevoegen. Cérenzo Turbo (11), die deze zomer een abonnement heeft op ereplaatsen en die al driemaal won over de 2850 meter grote piste, en Crazy Charm (5), die deze zomer in topvorm is en hier een mooie inschrijving aan de kop treft, zullen proberen partij te bieden aan onze favoriete. Na zijn goede 4e plaats in de referentiekoers van 31 augustus achter onze favoriete kan Vixel (7) zijn teruggevonden vorm bevestigen. De klassieke Dragon des Racques (9), hier zonder ijzers na twee heroptredens in de provincie, en Câline de Fleur (3), die hier door een toprijder wordt gereden, zouden niemand verbazen met een hoge klassering in deze koers.

Plaats 1: Calaska de Guez (10)
Plaats 2: Cerenzo Turbo (11)
Plaats 3: Crazy Charm (5)
Plaats 4: Vixel (7)
Plaats 5: Dragon des Racques (9)

 

Race 6: Prix Aubrion du Gers

Het wordt hier opnieuw alles of niets voor Duc d'Idée (9), die nog veel winsom in te halen heeft. Duke Josselyn (1), die in topvorm terugkeert van de grasbanen en hier gereden wordt door Eric Raffin, en Deus Ex Machina (8), die tussen de fouten door veel snelheid laat zien, lijken de gevaarlijkste tegenstanders voor de pupil van Ecurie Victoria Dreams. Docker du Digeon (6), die op de beide baantypes een goede zomer realiseerde, en Diego du Houlet (3), die een aardige vormstijging liet zien in La Capelle en die voor de eerste keer in zijn carrière zonder ijzers loopt, hebben eveneens kansen op een goede klassering. De verrassing zou kunnen komen van Dandy du Bourg (7), alhoewel die beter presteert op de langere afstanden, of van Di Maggio (10), die erg riskant is maar zeker over snelheid beschikt.

Plaats 1: Duc d'Idee (9)
Plaats 2: Duke Josselyn (1)
Plaats 3: Deus Ex Machina (8)
Plaats 4: Docker du Digeon (6)
Plaats 5: Diego du Houlet (3)

 

Race 7: Finale European Trotting Masters 2019

Bij afwezigheid van de tweevoudig titelhouder, de betreurde Aubrion du Gers, lijkt Cleangame (8) in staat om het stokje over te nemen, hij is met zorg voorbereid op deze koers. Aangezien hij onweerstaanbaar is zonder ijzers, waarmee hij onder de hoede van Jean-Michel Bazire al vier maal won, verdient de zoon van Ouragan de Celland veel vertrouwen van de wedders. De directe tegenstand wordt aangevoerd door Propulsion (11), die in topvorm terugkeert naar Frankrijk, zoals blijkt uit zijn winst in Aby in 1'12''8 over 3140 meter, en de kampioen Bold Eagle (12), die wist te winnen in de Grand Prix de Wallonie (Gr.I). Teruggekeerd op zijn beste niveau na gezondheidsproblemen is Détroit Castelets (4) er altijd bij als hij zonder ijzers loopt, let op hem! De kansen van Milligan's School (9), die debuteert in Frankrijk met een uitstekende reputatie vanuit Zweden, en van Tony Gio (7), die net als bij zijn beste prestaties zonder ijzers loopt, beperken zich meer tot de plaatsen.

Plaats 1: Cleangame (8)
Plaats 2: Propulsion (11)
Plaats 3: Bold Eagle (12)
Plaats 4: Detroit Castelets (4)
Plaats 5: Milligan's School (9)

 

Race 8: Prix de Corbeil

De strijd om de overwinning kan hier gaan tussen Douce Berry (7), die eerder seriewinnares was en hier zonder ijzers loopt maar niet het mooiste startnummer heeft, en Diane d'Haufor (1), die speciaal op deze koers is voorbereid en ook zonder ijzers loopt. Achter deze twee favorieten kunnen ook Duchesse de Brion (3), die goed presteert over deze afstand en een ideaal startnummer heeft, en Dolly de Chenu (6), die erg regelmatig presteert en hier de steun heeft van Eric Raffin, ook een voorname rol spelen. Diana Tejy (2) is er haast altijd bij en heeft weer een plaatsgeld in het vizier, terwijl Divine de Leone (8) erbij kan zijn als zij haar vorm van de afgelopen zomer weer weet te benaderen.

Plaats 1: Douce Berry (7)
Plaats 2: Diane d'Haufor (1)
Plaats 3: Duchesse de Brion (3)
Plaats 4: Dolly de Chenu (6)
Plaats 5: Diana Tejy (2)

 

Race 9: Prix de Montier-en-Der

Portland (7) is tegenwoordig constant bij de eerste twee en was in Enghien oppermachtig. Hij kan het hier uitvechten met Violetto Jet (1), een rassprinter die Portland al eens verslagen heeft. Achter deze basispaarden kan Digne et Droit (10) een podiumplaats behalen, hij is de meest winnende van dit veld en toonde deze zomer zijn vorm. Inga In Heaven (5) verraste al eens eerder op deze baan en mag niet onderschat worden. Electra Jet (4), die beter presteert op vlakke banen, en Diego Sautonne (9), die na rust weer komende is, kunnen aanspraak maken op de plaatsen.

Plaats 1: Portland (7)
Plaats 2: Violetto Jet (1)
Plaats 3: Digne et Droit (10)
Plaats 4: Inga In Heaven (5)
Plaats 5: Electra Jet (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.