Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 14 september

Vincennes  – zaterdag 14 september 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix de Montelimar

We beginnen deze meeting op Vincennes met een draverij voor 3-jarigen van een goed niveau. Juan Bros (10), die uitstekende verrichtingen heeft staan, debuteert in Frankrijk en in handen van Jean-Michel Bazire kan hij het hier goed gaan doen. Good Morning (5), die foutloos een veld als dit aan kan, Good Friday (7), die in topvorm is, en Gallant Way (12), die erg mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens, staan klaar om toe te slaan mocht onze favoriet falen. Gipson Creek (8), die terugkeert uit Zwitserland met hoge verwachtingen, en Aston Bar (1), die in zijn laatste start in een Groupe II niet tegenviel, completeren onze keuze.

Plaats 1: Juan Bros (10)
Plaats 2: Good Morning (5)
Plaats 3: Good Friday (7)
Plaats 4: Gallant Way (12)
Plaats 5: Gipson Creek (8)

 

Race 2: Prix Ceneri Forcinal

Nu hij zonder achterijzers loopt op de korte afstand lijkt Feeling Cash (9) een betrouwbare favoriet in dit veld. Flèche Bourbon (7), die indruk maakte in haar laatste optreden in deze specialiteit en haar vorm bevestigde voor de sulky, Ferreteria (8), die met zorg is voorbereid op deze koers en Fakir du Lorault (6), die we niet onder het zadel zagen sinds zijn uitschakeling in de Saint-Léger des Trotteurs in Caen, zijn hier de belangrijkste rivalen. Fidji Gépé (3), die een afstand treft die haar zal bevallen, kan voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Feeling Cash (9)
Plaats 2: Fleche Bourbon (7)
Plaats 3: Ferreteria (8)
Plaats 4: Fakir du Lorault (6)
Plaats 5: Fidji Gepe (3)

 

Race 3: Prix d'Avallon

Met dit ideale startnummer achter de auto na prima verrichtingen in snelle tijden in Zweden lijkt Visa As (3) nog veel winsom in te halen te hebben en zij is de blikvanger van deze koers. Om te slagen in haar opdracht is zij toevertrouwd aan Jean-Michel Bazire en daarom is zij onze favoriete. Achter dit betrouwbare basispaard kunnen Evita de Reux (1), die hier een beoogde koers treft en die baat zal hebben bij startnummer 1 achter de auto, Vipera Killer Gar (9), die nog ongeslagen is met Eric Raffin maar die weg zal moeten zien te komen met startnummer 9, en Ellygrace (5), die de laatste keer prima liep achter een klassepaard en die de komende winter door kan breken, strijden om de ereplaatsen. Dolly du Quesne (13), wiens laatste eindsprint niet onopgemerkt is gebleven, heeft eveneens kansen voor een plaats in dit veld, let op haar! Vaniti Bar (14), zelfs met ijzers, Helena di Quattro (10), die door Philippe Billard op deze koers is voorbereid, en Epona du Passage (4), die zich lijkt te hervinden, kunnen een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Visa As (3)
Plaats 2: Evita de Reux (1)
Plaats 3: Vipera Killer Gar (9)
Plaats 4: Ellygrace (5)
Plaats 5: Dolly du Quesne (13)

 

Race 4: Prix de Denain

De nog in winsom achtergebleven Crack Money (8) kan vandaag zijn banksaldo verder opschroeven en is de favoriet in deze koers. Achter deze betrouwbare favoriet kan de strijden om de plaatsen worden uitgevochten door Cyrano Vici (11), die in topvorm verkeert, Aramis Deiha (2), die speciaal op deze koers is voorbereid, en Boris de Kara (1), die in topvorm steekt maar die liever een langere afstand had gezien. Apollon d’Anjou (9) maakt een ambitieuze verre reis met zijn trainer en is niet bij voorbaat verslagen. Chimène d’Osny (15), als zij voldoende gemotiveerd is, Chocolat du Bourg (13), die hier kan verrassen ondanks zijn startpositie in het tweede gelid, en Borsalino du Klau (4), die een prachtig startnummer heeft en het goed doet in deze categorie, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Crack Money (8)
Plaats 2: Cyrano Vici (11)
Plaats 3: Aramis Deiha (2)
Plaats 4: Boris de Kara (1)
Plaats 5: Apollon d'Anjou (9)

 

Race 5: Prix de l'Etoile

Na een koers op maat in handen van de mogelijke rijderskampioen van dit jaar Eric Raffin won Eugenito du Noyer (10) het Critérium des 5 ans. Als vervolg daarop kan hij op deze passende afstand bij opnieuw een passend koersverloop hier een tweede zege op rij behalen. Om te winnen dient de pupil van Jean-Michel Baudouin af te rekenen met Epic Julry (6), die een uitstekende prestatie leverde in het Critérium na een chaotische startfase, Good Boy Ligneries (2), die de keus is van Franck Nivard in deze koers, en Green Grass (4), die ver kan komen op deze afstand. Falcao de Laurma (12), als hij goed van start komt, en Excellent (9), die ons de laatste keer goed beviel, zullen eveneens de nodige aanhang hebben bij de wedders.

Plaats 1: Eugenito du Noyer (10)
Plaats 2: Epic Julry (6)
Plaats 3: Good Boy Ligneries (2)
Plaats 4: Green Grass (4)
Plaats 5: Falcao de Laurma (12)

 

Race 6: Prix de Normandie

Et Voilà de Muze (7) liet er geen gras over groeien bij zijn debuut onder het zadel in een Groupe II, hij zal speciaal voorbereid zijn op deze koers door Sébastien Guarato, en lijkt een betrouwbare favoriet. Zijn enige minpunt kan de start zijn want bij zijn heroptreden was hij foutief bij de start. Eye Of The Storm (10), die met zorg is geprepareerd door Jean-Michel Bazire en geredn wordt door Alexandre Abrivard, Evangelina Blue (11), die echt niets verkeerd doet, en Exotica de Retz (12), die snel kan finishen, kunnen toeslaan bij een eventueel falen van onze favoriet. Etonnant (9), als hij de goede draf weet te behouden, en Etoile de Bruyère (8), die eindelijk weer eens won en hier kan bevestigen, komen hierna.

Plaats 1: Et Voila de Muze (7)
Plaats 2: Eye Of The Storm (10)
Plaats 3: Evangelina Blue (11)
Plaats 4: Exotica de Retz (12)
Plaats 5: Etonnant (9)

 

Race 7: Prix de Moulins-la-Marche

Na een gemakkelijke overwinning in Les Sables-d’Olonne heeft Baladin Hongrois (10) met het oog op deze koers even rust gehad en nu hij opnieuw zonder ijzers loopt is hij onze favoriet. De buit is echter nog niet binnen tegen Calaska de Guez (8), die een derde zege op rij kan behalen, Ce Bello Romain (6), die speciaal is voorbereid op deze koers en Cocktail Julino (5), die goed kan afkomen en die weer mee zal doen in de strijd om de eerste plaatsen. Balando (7), die terugkeert in Frankrijk met verwachtingen, en Vixel (1), die nu drie starts na rust heeft gehad, kunnen ook een rol in de aankomst spelen.

Plaats 1: Baladin Hongrois (10)
Plaats 2: Calaska de Guez (8)
Plaats 3: Ce Bello Romain (6)
Plaats 4: Cocktail Julino (5)
Plaats 5: Balando (7)

 

Race 8: Prix de Vimoutiers

Een moeilijk te ontcijferen koers waarin de strijd om de overwinning kan gaan tussen Flower By Magalou (14), nu gereden door Jean-Michel Bazire, Folie de Houelle (4), die het verdient een koers als deze te winnen, en Fusée (3), die voor de eerste keer in haar carrière zonder ijzers loopt. Fusion de Grez (1), die komende is, en Familote (15), die een aardige vormverbetering liet zien, hebben eveneens kansen in dit veld. Fantasia de Ligny (13), die in vorm is, Fille de la Ferme (6), die beter kan dan wat zij de laatste keren liet zien, en Filly Rainbow (16), die hard kan afkomen, zien we meer voor de plaatsen.

Plaats 1: Flower by Magalou (14)
Plaats 2: Folie de Houelle (4)
Plaats 3: Fusee (3)
Plaats 4: Fusion de Grez (1)
Plaats 5: Familote (15)

 

Race 9: Prix de Bazet

De na een heroptreden voor de eerste keer in zijn carrière zonder ijzers lopende Flash de Vely (8) is hier onze favoriet en hij zou weer kunnen winnen. First de Tess (9), die voor een overwinning staat, Fepson (10), die voor het eerst zonder ijzers loopt, en Fusain du Rib (3), die niets verkeerd doet, kunnen strijden om de ereplaatsen. Flying Devil (12), die foutloos een veld als dit aankan, en Formidable Mec (6), die beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien, komen hierna.

Plaats 1: Flash de Vely (8)
Plaats 2: First de Tess (9)
Plaats 3: Fepson (10)
Plaats 4: Fusain du Rib (3)
Plaats 5: Flying Devil (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.