Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 17 september

Vincennes – dinsdag 17 september 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Alkmene

Festa des Vals (7), die meerdere keren positief opviel in de provincie, moet weliswaar aan de buitenzijde vertrekken maar zij heeft zeker mogelijkheden om mee te strijden voor de overwinning in deze Prix Alkmene. Met een passend koersverloop kan zij hier de zege voor zich opeisen! De tegenstand komt van Frescaty d'Icelea (6), die trouw is en regelmatig presteert, maar ook van Fibule du Vivier (4), die vandaag zonder ijzers loopt, Fugees (5), wiens goede vorm duidelijk zichtbaar is, Full Moon Draliam (3), die het in soortgelijke velden al eerder goed deed, en Féline de la Fye (8), die wel moet blijven draven van start tot finish. Fantasia Love (16) (die met nummer 16 in het tweede gelid overweg moet zien te kunnen), en For Loving You (1), beoordeeld op haar beste prestaties, hebben ook zeker kansen.

Plaats 1: Festa des Vals (7)
Plaats 2: Frescaty d’Icelea (6)
Plaats 3: Fibule du Vivier (4)
Plaats 4: Fugees (5)
Plaats 5: Full Moon Draliam (3)

 

Race 2: Prix Dorado

We mogen Géantissime (14) niet veroordelen op haar recente galoppade, zonder fouten mag zij aanspraak maken op de overwinning in dit veld. Het is zij die het bepaalt... Mocht zij falen dan kan Godine de Valforg (1), die het al goed deed tegen haar rivalen van vandaag, wellicht winnen, evenals Goulette (9), met wie het alles of niets is, maar ook Godiva Match (11), die een goede periode doormaakt en die zal proberen het bij haar debuut in Parijs direct goed te doen, en Greatest Game (5), die voldoende gemotiveerd zal moeten zijn. Galika de Vandel (6), die we niet te snel mogen weglaten, en Granita Bella (2), die in topvorm is, komen ook in beeld voor een hoge klassering.

Plaats 1: Geantissime (14)
Plaats 2: Godine de Valforg (1)
Plaats 3: Goulette (9)
Plaats 4: Godiva Match (11)
Plaats 5: Greatest Game (5)

 

Race 3: Prix Bianca

Na elke keer te zijn verslagen door zeer talentvolle paarden gedurende de maand augustus kan Gold du Metz (5), die zeker een koers op Vincennes kan winnen, daar vandaag in slagen. Om te winnen moet hij af zien te rekenen met Géant d'Occagnes (1), die momenteel per start verbetert, en Gali Game (8), die op papier een van de kanshebbers van deze koers is, maar ook met Gadget du Louvet (7), die probeert een derde zege op rij te behalen, Gauguin Maza (9), die weer ons vertrouwen krijgt, en Galiléo Creek (6), die we niet te snel mogen weglaten.

Plaats 1: Gold du Metz (5)
Plaats 2: Geant d’Occagnes (1)
Plaats 3: Gali Game (8)
Plaats 4: Gadget du Louvet (7)
Plaats 5: Gauguin Maza (9)

 

Race 4: Prix Eridanus

Escondido (10) mag niet beoordeeld worden op zijn laatste verrichting en kan vandaag zijn ware gezicht laten zien in dit veld. Mocht hij falen dan is Flibustière (5), die het uitstekend deed in een Groupe III (5e), een kandidaat voor de overwinning, net als Edition Gold Quick (14), die een veld als dit aan moet kunnen als hij foutloos blijft, maar ook Fosca Ludoise (9), die voor het eerst in haar carrière onder het zadel zonder ijzers loopt, en Eldorado Dream (12), die in een optimale conditie verkeert. Ermine du Lude (11), die de beide disciplines van de draf met een zeker resultaat afwisselt, en Faster Syga (8), die weer in vorm komt, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Escondido (10)
Plaats 2: Flibustiere (5)
Plaats 3: Edition Gold Quick (14)
Plaats 4: Fosca Ludoise (9)
Plaats 5: Eldorado Dream (12)

 

Race 5: Prix Sagitta

We mogen Cagnoise d'Agon (9) niet veroordelen op haar laatste uitschakeling, gezien de overwinning in de koers daarvoor is zij nog steeds in de vorm van haar leven. Ondanks dat zij slecht staat ingeschreven als minst winnende in het tweede band in deze amateurkoers kan zij een hoofdrol spelen in dit veld. Tegenover haar zien wij kansen voor Donatella Terrie (2), die hier zonder achterijzers loopt, maar ook voor Di Maggio (7), een van de 6-jarigen in deze koers, die er mooi instaat in het eerste startvak, Amazar de Florange (16), de meest winnende in dit veld die regelmatig goed presteert, Crack de Christal (4), die al liet zien een veld als dit aan te kunnen, en Chayane de Calvi (11), die opnieuw zonder ijzers loopt. Carina du Porhoët (10), in topvorm, is een bekende op dit niveau en is kansrijk samen met Calineka Gwen (13), die in stijgende vorm aan de start verschijnt.

Plaats 1: Cagnoise d’Agon (9)
Plaats 2: Donatella Terrie (2)
Plaats 3: Di Maggio (7)
Plaats 4: Amazar de Florange (16)
Plaats 5: Crack de Christal (4)

 

Race 6: Prix Enis

Hier op zijn favoriete afstand lijkt Figov de la Cloue (7) een van de voornaamste kandidaten voor de zege, tegenover Festin d'Avril (5), die in de provincie drie zeges op rij behaalde in de beide disciplines, maar ook ten opzichte van Flambeur Royal (10), die een goede indruk achterliet bij zijn laatste succes in deze specialiteit, te weten donderdag in Reims (is hij net zo goed op een linksom baan?), Flying Moko (6), die komende is (slechts voor de 2e keer in zijn loopbaan zonder ijzers!), Festival Castelets (12), een debutant onder het zadel (hij kan verrassen), en Falco Mil (8), die het al goed deed in velden als dit, en die hier zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Figov de la Cloue (7)
Plaats 2: Festin d’Avril (5)
Plaats 3: Flambeur Royal (10)
Plaats 4: Flying Moko (6)
Plaats 5: Festival Castelets (12)

 

Race 7: Prix Aquitania

Na een mooie ereplaats bij haar debuut in Enghien zal Hermine Sibey (9) hier kunnen bevestigen en zij komt in beeld voor de overwinning. Haar voornaamste rivalen kunnen zijn Hève de la Noé (10), die weer ons vertrouwen krijgt, maar ook Herbe Verte (8), die haar palmares opende (is zij nu het galopperen verleerd?), Huperla Mag (2), die we weer durven aan te bevelen, en Héliciane d'Erable (4), die goed beviel in haar eerste optreden (3e).

Plaats 1: Hermine Sibey (9)
Plaats 2: Heve de la Noe (10)
Plaats 3: Herbe Verte (8)
Plaats 4: Huperla Mag (2)
Plaats 5: Heliciane d’Erable (4)

 

Race 8: Prix Hydrus

Het is hier weer een kwestie van alles of niets met Gina de Froulay (14). Mocht zij falen dan kan de zege gaan naar Galaxie de Géma (6), die zal proberen ongeslagen te blijven in twee starts onder het zadel, maar ook naar Grâce de Carina (1), die sterk liep na haar uitschakeling bij haar debuut, Get Lovely Délo (12), die we niet te snel mogen veroordelen, en Gloria d'Amour (4), die volop in ontwikkeling is. Gentiane du Rib (11), die vooruitgaat, en Gazelle du Châlet (7), die in een optimale conditie verkeert en die ook nog eens profiteert van het lage gewicht van haar jockey, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Gina de Froulay (14)
Plaats 2: Galaxie Gema (6)
Plaats 3: Grace de Carina (1)
Plaats 4: Get Lovely Delo (12)
Plaats 5: Gloria d’Amour (4)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.