Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 19 september

Vincennes  – donderdag 19 september 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix Bernard Le Quellec

De extreem riskante Alinea (13) treft hier een veld wat hij aan moet kunnen, en hij hoeft slechts foutloos rond te gaan om aanspraak te maken op de overwinning in deze Prix Bernard Le Quellec. Alles of niets! Mocht hij falen dan kan de zege gaan naar Digne et Droit (7), de enige 6-jarige aan de start, die zich erg goed gedroeg op een hoger niveau, voor Carlo de Carsi (16), de meest winnende in dit veld en die hier toevertrouwd is aan de goede zorgen van Franck Nivard (hij won zijn enige start met deze rijder in Fougères), op een afstand waarop hij de afgelopen winter al goed presteerde, maar ook Baron du Bourg (12), die een aardige vormverbetering liet zien en die het al goed deed in soortgelijke velden, en Cyriel d'Atom (6), die regelmatig presteert in Nederland en België en die houdt van de grote piste. Be One des Thirons (8), die vaak goed presteert na rust, Showmar (9), die altijd zijn best doet maar wellicht beter is op vlakke banen, en Amour Orageux (2), die weer wordt gereden door Yoann Lebourgeois, met wie hij goed overweg kan.

Plaats 1: Alinea (13)
Plaats 2: Digne et Droit (7)
Plaats 3: Carlo de Carsi (16)
Plaats 4: Baron du Bourg (12)
Plaats 5: Cyriel d'Atom (6)

 

Race 2: Prix de Bagneres

De in vier starts onder het zadel nog ongeslagen Grâce de Faël (7) lijkt vandaag opnieuw moeilijk te verslaan. Het te kloppen paard! De in deze discipline debuterende Garincha Sport (8) liet al genoeg talent voor de sulky zien om hier gelijk een rol te kunnen spelen. Zij voert de oppositie aan, samen met Giant Cash (9), een andere nieuweling in dit genre, en Gloire et Beauté (4), die goed liep na haar uitschakeling in de beginfase van haar heroptreden voor de sulky in Pornichet, en die we bij haar terugkeer onder het zadel goed in de gaten moeten houden.

Plaats 1: Grace de Fael (7)
Plaats 2: Garincha Sport (8)
Plaats 3: Giant Cash (9)
Plaats 4: Gloire et Beauté (4)

 

Race 3: Prix de Beaucaire

De in zijn beide starts uitstekend presterende Great Rock (8) maakte een prima heroptreden over langere afstand (2e), en is hier opnieuw zeer kansrijk voor de overwinning. Graal Dub's (2) (Eric Raffin), die een passend koersverloop dient te hebben, Geronimo Fuego (6), die erg regelmatig is en onlangs goede 2e werd op de kleine piste, Guépard de Tillard (5), die altijd zijn best doet, en Galéo (9), die weer ons vertrouwen verdient, zullen hem echter stevig partij kunnen bieden.

Plaats 1: Great Rock (8)
Plaats 2: Graal Dub's (2)
Plaats 3: Geronimo Fuego (6)
Plaats 4: Guepard de Tillard (5)
Plaats 5: Galeo (9)

 

Race 4: Prix de Givors

Fire Cracker (11) boekte een ijzersterke overwinning op de afstand van vandaag en de pupil van Grégory Thorel, gereden door Eric Raffin, hoeft die prestatie slechts te herhalen om aanspraak te maken op de winst in deze Prix de Givors. De na zijn uitstekende campagne in Cagnes even rust gehad hebbende Fabulous Jet (12) staat er hier prachtig in tegen de winsomgrens en zal proberen onze favoriet partij te bieden, samen met Fantoccini (1), de minst winnende maar zeker niet de minst getalenteerde, maar ook Fragonard Délo (6), die een goede periode doormaakt, Fynio du Pommereux (8), die een koersverloop zonder incidenten nodig heeft, en Free Man (10), die goed gemotiveerd zal moeten zijn.

Plaats 1: Fire Cracker (11)
Plaats 2: Fabulous Jet (12)
Plaats 3: Fantoccini (1)
Plaats 4: Fragonard Delo (6)
Plaats 5: Fynio du Pommereux (8)

 

Race 5: Prix de Narbonne

Na een prima eindsprint in haar laatste start in een semi-klassieker (5e), keert Fidelity (13) hier weer terug in een categorie die haar past en zij is daardoor kansrijk voor de overwinning. De tegenstand wordt voornamelijk aangevoerd door Fidèle du Goutier (11), die erg goed presteert als zij zonder ijzers loopt, met ook Fine Colline (10), die slechts foutloos hoeft te blijven om een voorname rol te kunnen spelen, Fée de Boisney (9), die het op dit niveau goed doet, en Fiesta du Belver (14), de meest winnende van dit veld die overigens wel terugkeert van korte rust. Flekkefjord (1), die twee zeges boekte in de provincie, en Feria Dibah (8), die niet altijd fouten zal maken, kunnen profiteren van een eventueel falen van de kanshebbers.

Plaats 1: Fidelity (13)
Plaats 2: Fidele du Goutier (11)
Plaats 3: Fine Colline (10)
Plaats 4: Fee de Boisney (9)
Plaats 5: Fiesta du Belver (14)

 

Race 6: Prix de Taverny

De momenteel overwinningen verzamelende Gondole Jenilou (7) kan hier haar zegereeks voortzetten. Met een koersverloop zonder incidenten ligt een nieuwe zege in het verschiet! Haar voornaamste rivalen zijn Giuletta Jet (4), die het goed doet in deze categorie, zonder de Allaire pupil te vergeten, te weten Go Along (3), die we niet mogen onderschatten, en Asia Three (2), die aan de andere zijde van de Alpen niets verkeerd doet.

Plaats 1: Gondole Jenilou (7)
Plaats 2: Giuletta Jet (4)
Plaats 3: Go Along (3)
Plaats 4: Asia Three (2)

 

Race 7: Prix de Mehun-sur-Yevre

Valzer di Poggio (7) werd bij zijn debuut op Vincennes alleen maar verslagen door de uitstekende Violetto Jet, en deze Italiaan, onder de hoede van Jean-Michel Bazire, start hier met ijzers maar treft een mooie gelegenheid om te winnen. Met een passend koersverloop kan hij een eerste rol spelen. De in topvorm zijnde Empire City (4) is zijn voornaamste tegenstander, samen met Vincent Ferm (11), een andere Italiaan die zijn talent al toonde in Enghien en Cagnes, maar ook Emphasis Turbo (1), die weer ons vertrouwen krijgt met dit startnummer 1 in het eerste gelid, Volver As (12), die voor de eerste keer in ons land zonder ijzers loopt, en Dénicheur du Vif (8), die twee bemoedigende koersen liep.

Plaats 1: Valzer di Poggio (7)
Plaats 2: Empire City (4)
Plaats 3: Vincent Ferm (11)
Plaats 4: Emphasis Turbo (1)
Plaats 5: Volver As (12)

 

Race 8: Prix Gaston Roussel

Na een goed optreden in een koers van dit kaliber (3e) hoeft Cambo Majyc (6), die niet de gemakkelijkste is, slecht bij de les te blijven om hier te kunnen winnen. Hetzelfde geldt een beetje voor Bora Bora Jiel (13), die hier de gevaarlijkste tegenstander is samen met Argan du Loulay (8), die een goed heroptreden deed, maar ook de nieuweling Cromy (4), die dit jaar enkele zeer goede prestaties leverde in de Trophée Vert (hij kan een openbaring zijn in deze specialiteit!), Cadet (2), die laatst in de provincie de winst binnen had toen hij vlak voor de streep in de fout ging, en Baraka de Lou (9), die we niet te snel mogen weglaten. Breeder's Cup (12), op basis van zijn beste prestaties (hij loopt hier zonder ijzers!), en Butch Cassidy (14) (hoe is het met zijn vorm gesteld?) completeren onze keuze.

Plaats 1: Cambo Majyc (6)
Plaats 2: Bora Bora Jiel (13)
Plaats 3: Argan de Loulay (8)
Plaats 4: Cromy (4)
Plaats 5: Cadet (2)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.