Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 20 september

Vincennes  – vrijdag 20 september 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix College de Paris

De klassevolle Evita Péron (12) is voorzichtig gebracht door haar trainer en zal een goed ouder paard kunnen worden. Zij verbetert snel de laatste weken en liet een uitstekende indruk achter in Enghien bij haar eerste optreden zonder ijzers, waar zij sterk won in een soortgelijk veld als dit. Zij deed het al goed op de grote piste en zonder ijzers zijn er van haar wederom hoge verwachtingen. De vorige maand 2e aankomende achter onze favoriete Earth Victory (13) versloeg haar daarna, en zij liep een voorbereidingskoers met ijzers met het oog op dit objectief. Elodie Let's Go (8) deed het voortreffelijk over 2100 meter grote piste waar zij van start tot finish de leiding had en won in 1'11"8, zij gaat van start met terechte ambities. Na een lange periode zonder resultaat lijkt Electra du Vivier (10) weer op de goede weg, en in deze categorie mag zij aanspraak maken op een ereplaats. De goede van rust komende Elisa d'Erquy (11) presteerde uitstekend op dit niveau in het eerste halfjaar en nu zij hier gelijk zonder ijzers lopt verdient zij veel krediet. Beoordeeld op haar 2e plaats in een sterk veld begin augustus is Ella de Baille (9) hier een leuke outsider. Envoûtante de Kacy (6) kent een prachtig seizoen 2019 en liep zeer goed over 2850 meter grote piste (3e) waar zij meters voor moest geven. Aandacht ook voor Easy To Love Blue (5), die we beter kennen van de bereden draverijen, maar die een claimkoers voor de sulky in stijl wist te winnen.

Plaats 1: Evita Peron (12)
Plaats 2: Earth Victory (13)
Plaats 3: Elodie Let's Go (8)
Plaats 4: Electra du Vivier (10)
Plaats 5: Elisa d'Erquy (11)

 

Race 2: Prix Ef France

Wat een indruk liet Follow Dream (7) achter bij zijn eerste optreden zonder achterijzers! Bij zijn winst op deze baan begin september in de uitstekende tijd van 1'13"6 versloeg hij zijn tegenstanders met een vernietigende eindsprint en hij kan vandaag op herhaling gaan. Met zicht op een zekere podiumplaats ging Fonzy d'Héripré (1) in de laatste meters van de benen in een soortgelijk veld, en nu hij hier voor het eerst zonder ijzers loopt verdient hij weer ons vertrouwen. De in de provincie uitstekend presterende Farinelli Paulois (8) debuteerde prima op Vincennes over 2100 meter grote piste (2e), en zal het nog beter doen op de lange afstand. Fencer de Houelle (14) was er laatst dichtbij geweest in de provincie als hij niet bij de start had gesprongen, nu hij zonder ijzers loopt geven we hem een goede kans. Na een 3e plaats in een soortgelijke koers enkele dagen geleden zal Falco de Jumilly (9) proberen het hier net zo goed te doen. Fangio du Guesclin (12) liet mooie dingen zien de laatste weken en is een interessante deelnemer op deze baan. Flash de Celland (15) lijkt de weg omhoog te hebben gevonden en liet de afgelopen winter al prima resultaten zien op Vincennes.

Plaats 1: Follow Dream (7)
Plaats 2: Fonzy d'Heripre (1)
Plaats 3: Farinelli Paulois (8)
Plaats 4: Fencer de Houelle (14)
Plaats 5: Falco de Jumilly (9)

 

Race 3: Prix la Mutuelle Familiale

Na een afwezigheid van meer dan anderhalf jaar had Danaé de Corbery (7) tijd nodig om haar ritme te hervinden maar deze zomer bleek zij weer in topvorm en won fraai in Caen. Zij heeft nog steeds winsom in te halen en staat er mooi in in het eerste band, waardoor zij een betrouwbaar basispaard is. Zij zal zich echter flink moeten inspannen om voor te blijven op Datcha (14), die het al goed deed op een hoger niveau, en die hier zonder ijzers loopt, hetgeen niet vaak gebeurt. Zij kan hier met succes meters voorgeven aan de koppaarden, net als Divine de Navary (15), die in haar voorlaatste start op de grote piste 2e werd achter een gedeclasserd paard, en die vervolgens won op het gras in Rambouillet. Daar tussen plaatsen wij nog de snelle maar riskante Danyla de Brion (2), die nog winsom in te halen heeft, en die haar laatste foutloze start op deze baan bekroond met een overwinning. Als zij geen fouten maakt kan zij een voorname rol spelen in dit veld. De goede uit het midden oosten van Frankrijk komende Douce Berry (12) presteert regelmatig en goed, zij toonde haar vorm over 2100 meter grote piste en treft hier een parcours dat haar zal passen. Duchesse de Brion (9) versloeg onlangs voornoemd paard, maar heeft met deze winsom wel een ideaal koersverloop nodig. Dauphine de Clécy (13) viel laatst op in en sterk veld in Vichy en zij won al eens op deze afstand. Dame de la Coudre (5) is er altijd bij en kan voor een verrassing zorgen nu zij zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Danae de Corbery (7)
Plaats 2: Datcha (14)
Plaats 3: Danyla de Brion (2)
Plaats 4: Divine de Navary (15)
Plaats 5: Douce Berry (12)

 

Race 4: Prix Escp Europe

Na twee gemakkelijke zeges in de provincie bij haar laatste starts zonder ijzers was Fogerty Suzie (5) hier foutief in de eindfase op de grote piste, waar zij streed voor een kleine plaats. Terug op een afstand die haar past verdient zij hier veel krediet. De in volle bloei zijnde Fille de Cuigny (14) boekte veel succes in de provincie deze zomer en de snelle merrie kan een veld als dit zeker aan. De voor het eerst zonder ijzers lopende Follow My Star (16) kan in dit veld ook een voorname rol spelen. Fancy Free (6) is er vaak bij als zij geen fouten maakt en is hier een interessante outsider. Na haar 4e plaats in een soortgelijk veld over 2100 meter grote piste zal Flora de Villard (4) hier proberen het nog ietsje beter te doen. Fille à Lolo (9) heeft hier weinig marge maar toonde recent vorm, bovendien loopt zij zonder ijzers. Fédra (10) doet het ook goed in deze categorie.

Plaats 1: Fogerty Suzie (5)
Plaats 2: Fille de Cuigny (14)
Plaats 3: Follow My Star (16)
Plaats 4: Fancy Free (6)
Plaats 5: Flora de Villard (4)

 

Race 5: Prix Igs

Ongeslagen in twee starts, waarbij zij telkens indruk maakte, lijkt de mooie Goldie Madrik (6) een paard voor de toekomst, dat snelheid en inhoud heeft, en zij kan een succesvol debuut maken op Vincennes. Zij krijgt hier echter wel te maken met Gaulthéria (4), die de afgelopen winter veelbelovend was, en die verbeterd kan zijn na twee teleurstellende rentreekoersen deze zomer. Grande Surprise (1) is nog niet verslagen in drie starts, en overklaste de oppositie in Dieppe op een manier die doet vermoeden dat zij ook op Vincennes mee kan komen. Girly Lady (8) liet een uitstekende indruk achter in Meslay-du-Maine en heeft als enig nadeel dat de afstand voor haar wellicht wat aan de korte kant is. Gélinotte Turgot (7) stuitte de laatste keer in Reims op een “vliegtuig”. Na twee zeges aan het eind van het eerste halfjaar deed Grisie la Mésange (2) het in de zomer rustig aan, zij liep een prima heroptreden in Feurs.

Plaats 1: Goldie Madrik (6)
Plaats 2: Gaultheria (4)
Plaats 3: Grande Surprise (1)
Plaats 4: Girly Lady (8)
Plaats 5: Gelinotte Turgot (7)

 

Race 6: Prix Win Sport School

De uitstekende Hodake Védaquais (9) heeft ons volledig overtuigd bij zijn winnende debuut de afgelopen maand in Pornichet, waar hij won voor een zekere Hawk Speed, die vorige week nog won op Vincennes. Voorzien van een mooie toekomst zal hij per start verder kunnen verbeteren en hij kan hier ongeslagen blijven. Hooker Berry (10) wist eveneens zijn eerste start te winnen in Vichy, waar hij sterk wist te winnen, en ook hij lijkt een koers in Parijs van dit niveau aan te kunnen. De in juni in de uitstekende tijd van 1'17"4 gekwalificeerde Hatif du Chêne (2) debuteert direct op Vincennes, hetgeen vertrouwen van zijn trainer laat zien, en dient gelijk in de gaten gehouden te worden. De bij zijn debuut door een "Allaire" verslagen Hook Up Absolute (11) deed het goed op 6 september op deze baan, waar hij een prima eindsprint liet zien, en hij mag hier opnieuw aanspraak maken op een podiumplaats. Na talent te hebben getoond in de provincie toonde Hector de Bassière (8) snelheid na zijn fout in zijn debuutkoers op Vincennes en hij zal proberen een plaatsgeld te behalen.

Plaats 1: Hodake Vedaquais (9)
Plaats 2: Hooker Berry (10)
Plaats 3: Hatif du Chene (2)
Plaats 4: Hook Up Absolute (11)
Plaats 5: Hector de Bassiere (8)

 

Race 7: Prix Radio FG

De vorige week over kortere afstand snel uitgeschakelde George Washington (13) zal het hier een stuk beter kunnen doen, omdat zijn jockey meer tijd heeft om hem op gang te krijgen, en hij is daarmee een verleidelijke deelnemer. De in het voorjaar in dit genre overtuigende Genlou Blond (10) liep twee rentreekoersen voor de sulky en deze laatbloeier keert hier terug in zijn favoriete genre met de nodige ambities. De komende Gonzalo du Bossu (11) kwam in de zomer onze favoriet al eens tegen en hij kan in dit veld zeker meedoen als hij een goede dag heeft. Golden (12) veranderde van stal, maar hij overklaste in Caen de concurrentie en hij kan zeker nog verder verbeteren. Good Morning Bibis (14) toonde al talent, maar ook een lastig karakter voor de sulky, en hij zal beter handelbaar zijn met een zadel op zijn rug. De late Ganolito (1) debuteerde hoopvol in Pornichet al werd hij uitgeschakeld en hij zal per start kunnen verbeteren. Graffiti Jiel (9) blijft riskant maar heeft de klasse om op dit niveau een rol te kunnen spelen.

Plaats 1: George Washington (13)
Plaats 2: Genlou Bond (10)
Plaats 3: Gonzalo du Bossu (11)
Plaats 4: Golden (12)
Plaats 5: Good Morning Bibis (14)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.