Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 22 september

Vincennes – zondag 22 september 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix Dangeul

Een veld met talentvolle driejarigen, waarin wij de favorietenrol gunnen aan Grand Marabout (10), die na rust direct een sterke tweede plaats behaalde en hier kan winnen. Hij zal rekening moeten houden met tegenstand van Give Me Cash (12), die weer de stijgende lijn te pakken heeft, en Gout Baroque (7), die het in de provincie uitstekend doet en hier getest wordt op Vincennes met de steun van Eric Raffin. Golden Visais (4) is de laatste tijd zeer constant en doet weer mee voor de plaatsen, samen met Galileo Bello (2), die de laatste keer op de kleine piste indruk maakte, en Gaston du Roc (9), die het met Franck Nivard al eerder goed deed op deze baan.

Plaats 1: Grand Marabout (10)
Plaats 2: Give Me Cash (12)
Plaats 3: Gout Baroque (7)
Plaats 4: Golden Visais (4)
Plaats 5: Galileo Bello (2)

 

Race 2: Prix d’Auvergne

Fanny Cat (14) boekte hier een supersnelle zege over 2100 meter na daarvoor in La Capelle indruk te hebben gemaakt over de lange afstand. Zij kan hier een derde zege op rij behalen. Fanfare (5) bevestigde haar vorm met een mooie zege op Vincennes in een sterk veld en zij kan vandaag met Jean-Michel Bazire opnieuw een hoofdrol spelen. Fabella (1) zorgde voor een grote verrassing door haar laatste koers op deze baan met een droog sprintje te winnen. Zij lijkt meer een paard voor de kortere afstanden maar met een gunstig koersverloop kan zij meedoen voor de plaatsen, net als Foudre du Gosier (7), die na twee koersen met ijzers en met haar trainer nu weer zonder ijzers loopt met een toppikeur in deze beoogde koers. Fee Lucernaise (11) is meer bevestigd op rechtsom banen maar zonder ijzers kan de pupil van Franck Nivard een rol spelen voor de plaatsen, samen met Fripouille (2), die probeert een prijs mee te pakken voor haar wereldberoemde eigenaar Antoine Griezmann.

Plaats 1: Fanny Cat (14)
Plaats 2: Fanfare (5)
Plaats 3: Fabella (1)
Plaats 4: Foudre du Gosier (7)
Plaats 5: Fee Lucernaise (11)

 

Race 3: Prix 30 Ans du Quinté+

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de Quinte+ is deze koers extra interessant want de Quinte+, bij ons speelbaar als 5+, kent vandaag een jackpot van maar liefst € 5 miljoen. Ook dit keer zal het niet eenvoudig zijn om de eerste vijf aankomenden exact te voorspellen, want er zijn meerdere kanshebbers. Voor de zege verwachten wij een duel tussen Eclat du Buisson (13), die na twee koersen in de provincie hier weer gereden wordt door Matthieu Abrivard, die eind augustus op deze afstand met hem een sterke 2e plaats behaalde, en Enzo des Essarts (9), die vooral in Enghien erg veel indruk maakte op 3 augustus maar die nog maar twee keer startte op Vincennes, waarbij hij overigens wel eenmaal won. Expelliarmus (4) stuntte eind vorige maand met een zeer snelle zege over 2100 meter en zonder ijzers kan hij ook hier een voorname rol spelen. Eliot d’Ambri (5) liep een koers na rust en lijkt hier met Eric Raffin en zonder ijzers weer gevaarlijk, hij liep hier eind mei 1’13 over de afstand. Ook Eusebio d’Heripre (16) liep eenmaal na rust, de meest winnende van dit veld kan zeker in de top 5 eindigen. Hierachter zien wij Erasme Williams (3), die goede prestaties neerzet en nu voor het eerst sinds lange tijd weer eens zonder achterijzers loopt.

Plaats 1: Eclat du Buisson (13)
Plaats 2: Enzo des Essarts (9)
Plaats 3: Expelliarmus (4)
Plaats 4: Eliot d’Ambri (5)
Plaats 5: Eusebio d’Heripre (16)

 

Race 4: Prix Georges Dreux

Opnieuw een mooi duel tussen de cracks Arlington Dream (8) en Clegs des Champs (7). De laatste keer over kortere afstand was de eerstgenoemde de sterkste, maar over deze afstand kunnen de rollen weleens omgedraaid worden. Achter dit vaste duo is Caban Prior (1) een gevaarlijke deelnemer die minimaal een 3e plaats kan behalen en wellicht het favorietenduo kan verrassen. Caduceus des Baux (3) liep een heroptreden voor de sulky en keert hier terug in de discipline waar hij al veel succes in had. Een plaatsgeld moet mogelijk zijn. Boss du Meleuc (6) werd de vorige keer 2e tussen onze favorieten maar hij heeft niet veel referenties over deze lange afstand.

Plaats 1: Arlington Dream (8)
Plaats 2: Clegs des Champs (7)
Plaats 3: Caban Prior (1)
Plaats 4: Caduceus des Baux (3)
Plaats 5: Boss du Meleuc (6)

 

Race 5: Prix d’Ancenis

Crazy Charm (10) won zijn laatste twee starts zonder achterijzers en na zijn goede 3e plaats op deze baan op 7 september kan hij hier weer winnen. Onceforall Face (8) heeft zijn draai gevonden bij Jean-Michel Bazire getuige zijn overwinning van 30 augustus, hij kan zijn vorm hier bevestigen over de lange afstand. Big Headache (13) is er altijd bij en kan hier bij een mooi koersverloop meedoen voor de plaatsen, hij liep eerder goed op Vincennes. Bon Jenilou (7) is in vorm en kan verrassen met een plaatsklassering. Concerto des Dunes (12) liep in juni een ijzersterke koers op Vincennes, zonder ijzers en met de steun van Eric Raffin zien we hem in de voorhoede eindigen. Say That Again (1) is erg trouw en behaalt vaak plaatsen over de langere afstand, dat kan vandaag ook weer gebeuren.

Plaats 1: Crazy Charm (10)
Plaats 2: Onceforall Face (8)
Plaats 3: Big Headache (13)
Plaats 4: Bon Jenilou (7)
Plaats 5: Concerto des Dunes (12)

 

Race 6: Prix de Clermont-Ferrand

City Guide (5) liep twee maanden niet maar zonder ijzers en met Pierre Vercruysse, die al meerdere successen met hem behaalde, zien we hem hier ver komen. Zilath (9) liep in juni nog onder de hoede van Jean Michel Bazire maar is teruggekeerd naar Andrea Guzzinati, die hem vandaag ook rijdt. Hij heeft de klasse om een rol te spelen. Fubria (7) liet in de Prix Guy le Gonidec met een 4e plaats in snelle tijd zien weer helemaal terug te zijn, onderschat haar niet. Fashion Queen (8) is komende en kan op basis van haar 3e plaats van 7 september hier meedoen voor een podiumplaats. Feydeau Seven (4) maakt een heroptreden na lange rust en met ijzers wachten we hem liever nog even af, alhoewel hij op die manier al wel won op Vincennes. Borups Senator (1) is een interessante debutant uit de stal van Tomas Malmqvist.

Plaats 1: City Guide (5)
Plaats 2: Zilath (9)
Plaats 3: Fubria (7)
Plaats 4: Fashion Queen (8)
Plaats 5: Feydeau Seven (4)

 

Race 7: Prix de Beziers

Well Done La Marc (1) boekte twee fraaie zeges in de provincie en hij kan in dit veld misschien deze keer verder komen dan de plaatsgelden die hij hier de afgelopen winter behaalde. Hij zal echter op zijn hoede moeten zijn voor Comedy Jet (13), die na twee 2e plaatsen voor een overwinning staat. Zij loopt nu met ijzers maar wist in die hoedanigheid al vaker te winnen. Comete Jet (10) is in vorm en zal de lange reis niet voor niets willen maken, met Matthieu Abrivard aan boord zijn er kansen op een hoge klassering. Caresse (3) kennen we meer van de kortere afstanden maar een plaatsgeld moet mogelijk zijn in dit veld. Croix du Buisson (12), zonder ijzers en met Eric Raffin, en Callas du Bouffey (9), die af en toe uithaalt, kunnen verrassen in deze koers.

Plaats 1: Well Done La Marc (1)
Plaats 2: Comedy Jet (13)
Plaats 3: Comete Jet (10)
Plaats 4: Caresse (3)
Plaats 5: Croix du Buisson (12)

 

Race 8: Prix de Pontivy

Capella du Vivier (6) is in topvorm en treft hier de afstand waarop zij op 17 augustus won in 1’12’’0. Zij is hier onze favoriete. Zij moet oppassen voor Carioca de Lou (9), die zijn laatste koers won en al eerder goed presteerde onder het zadel over de kortere afstand. Baradja de Nesle (1) stijgt in categorie maar zij is er altijd bij en kan ook goed sprinten. Brio de Tillard (8) had de afstand liever wat langer gezien maar hij is in vorm en kan zich plaatsen. Cesar de Vrie (7) is erg wisselvallig maar blijft zonder fouten extreem gevaarlijk. Ook Bona Fide (4) blinkt niet uit in regelmaat maar zij treft hier wel haar favoriete afstand.

Plaats 1: Capella du Vivier (6)
Plaats 2: Carioca de Lou (9)
Plaats 3: Baradja de Nesle (1)
Plaats 4: Brio de Tillard (8)
Plaats 5: Cesar de Vrie (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.