Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 8 oktober

Vincennes – dinsdag 8 oktober 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Daphne

In deze koers vinden wij de snelle finisher Espérance Mix (1), die terugkeert op Vincennes met de nodige verwachtingen en die een aardig nummer achter de auto geloot heeft. Bovendien wordt zij gereden door Eric Raffin, die haar goed kent. Na twee voorbereidingskoersen in het zuidwesten kan zij een hoofdrol spelen in deze koers als zij niet wordt ingesloten. Zij moet daarvoor wel eerst afrekenen met Etoile Montaval (4), die houdt van de korte afstanden en die een solide basispaard kan zijn, en Ebène Piya (8), die ook in prima vorm steekt. Elégance Express (9) start aan de buitenzijde maar doet mee voor de plaatsen samen met Egérie d’Alouette (7), die deze keer zonder ijzers loopt, Eclipse du Noyer (2), die na een heroptreden ook zonder ijzers start, en Etoilée Vrie (12), die de laatste keren teleurstelde maar die ons hier zonder achterijzers kan geruststellen.

Plaats 1: Esperance Mix (1)
Plaats 2: Etoile Montaval (4)
Plaats 3: Ebene Piya (8)
Plaats 4: Elegance Express (9)
Plaats 5: Egerie d’Alouette (7)

 

Race 2: Prix Undina

Een veld interessante tweejarige merries waarin we een revanche kunnen zien tussen Holly d’Amour (7), die indruk maakte, en Harmony Somolli (5), die haar de laatste keer versloeg en die in twee starts nog niet geklopt werd. Hermine Sibey (6) opende snel haar palmares en kan er ook dicht bij zijn net als de prima presterende Halowie Renardier (8), die haar bij haar debuut versloeg.

Plaats 1: Holly d’Amour (7)
Plaats 2: Harmony Somolli (5)
Plaats 3: Hermine Sibey (6)
Plaats 4: Halowie Renardier (8)

 

Race 3: Prix Phaedra

Deze koers is het de beurt aan de 2-jarige hengsten waarbij het trio voor 100% uit Allaire paarden kan bestaan. Helgafell (7) wordt erg hoog ingeschat door zijn trainer en kan hier een derde zege op rij behalen als hij zijn twee trainingsgenoten Heart of Gold (5) en Holzarte Védaquais (4) voor weet te blijven, beiden krijgen weer ons vertrouwen na hun laatste mislukte start (uitgeschakeld). Hamerling du Gîte (6) heeft al het een en ander laten zien en kan een podiumplaats behalen mocht een van de favorieten falen.

Plaats 1: Helgafell (7)
Plaats 2: Heart Of Gold (5)
Plaats 3: Holzarte Vedaquais (4)
Plaats 4: Hamerling du Gite (6)

 

Race 4: Prix Antonia

Vierjarigen onder het zadel met Forever Speed (5), die terugkeert in zijn favoriete discipline na een heroptreden voor de sulky, en als hij er al klaar voor is kan hij hier winnen, net zoals hij dat in Enghien deed. Hij zal moeten afrekenen met Fakir de l’Ecluse (6), die de laatste keer op deze baan sterk won en die op de goede weg kan voortgaan, maar ook met Fifty Barbés (4), die het uitstekend doet in deze discipline. Fiona Gendréenne (7) keert terug van rust maar loopt gelijk zonder ijzers waardoor zij zicht heeft op een plaatsgeld voor Farouk du Guêlier (3), die na rust nog maar een keer liep en wellicht deze rit nog nodig zal hebben.

Plaats 1: Forever Speed (5)
Plaats 2: Fakir de l’Ecluse (6)
Plaats 3: Fifty Barbes (4)
Plaats 4: Fiona Gendreenne (7)
Plaats 5: Farouk du Guelier (3)

 

Race 5: Prix Kolga

Een claimkoers voor de leerlingen deze keer, waarin de specialist Cooper de Guez (1) opnieuw grote kansen heeft op de zege, net als Bastingage (5), die weer meegenomen dient te worden na een koers in Le Croisé Laroche waar hij veel te zwaar stond, en Bellone Spéciale (13), die liep op rechtsom banen en vandaag zonder ijzers aan de start verschijnt. Boogie Boy (7) houdt van deze afstand en doet mee voor de plaatsen samen met Cocktail Winner (6), op zijn oude vorm, en Baxter du Klau (3), die met dit nummer kansrijk is voor een mooie klassering. Batounet (10) heeft een matig nummer geloot maar hij is in vorm en kan een gooi doen naar een plaatsgeld met Bientôt Jénilou (8), die echter niet veel marge heeft.

Plaats 1: Cooper de Guez (1)
Plaats 2: Bastingage (5)
Plaats 3: Bellone Speciale (13)
Plaats 4: Boogie Boy (7)
Plaats 5: Cocktail Winner (6)

 

Race 6: Prix Nysa

Een open koers onder het zadel waarin wij het proberen met Exquise Dancer (8), die als voordeel heeft goed op deze afstand uit de voeten te kunnen. Zij deed het prima in Le Croisé-Laroche waar zij dichtbij Dolesmie Mérité (7) eindigde en zij kan vandaag een revanche nemen op haar rivale, die overigens ook zomaar deze koers kan winnen. De voor het eerst zonder ijzers lopende Elisa Musica (9) komt dicht hierachter samen met Ermine du Lude (6), die zeker in vorm is, maar we nemen ook een gok met Extase du Bouffey (1), die debuteert in deze discipline op de haar passende korte afstand. De heroptredende Edène L'Auvergnier (5) is er altijd bij en kan direct weer een rol spelen. We hebben reserves bij Elégante Mika (11), die een veld als dit aan kan maar die nog een koers nodig kan hebben volgens haar jockey Matthieu Abrivard.

Plaats 1: Exquise Dancer (8)
Plaats 2: Dolesmie Merite (7)
Plaats 3: Elisa Musica (9)
Plaats 4: Ermine de Lude (6)
Plaats 5: Extase du Bouffey (1)

 

Race 7: Prix Menippe

Driejarigen op de baan hier waar de prima presterende Glorieux (6), die op een goed Guarato paard stuitte in Caen, hier mag hopen op succes al moet hij zich daarvoor zien te ontdoen van Gratias Avis (2), die niet gelukkig was in Mauquenchy en die ongetwijfeld de mogelijkheden heeft om het hier goed te doen. Gétéhi du Noyer (7) liep op deze baan een goede koers en komt in beeld voor de plaatsen samen met Goldman Star (9), die al snelheid toonde, en Gavroche Paulo (4), die het prima doet.

Plaats 1: Glorieux (6)
Plaats 2: Gratias Avis (2)
Plaats 3: Getehi du Noyer (7)
Plaats 4: Goldman Star (9)
Plaats 5: Gavroche Paulo (4)

 

Race 8: Prix Betelgeuse

De amateurs sluiten de meeting af, met Dollar Gédé (13), die deze zomer won bij de profs en die hier een voorname rol kan spelen met Michel Poirier aan het roer. Carina du Porhoët (10) is in topvorm en wordt gereden door een van de beste rijders in dit veld, zij voert de oppositie aan met Apache de Beaum (9), die in zijn voorlaatste start op deze baan met succes meters voorgaf, en Concerto Star (8), die in vorm is en er perfect instaat in het eerste band. Audacieux Ludois (14) doet het ook prima maar loopt hier met ijzers, hij doet mee voor de plaatsen met Diva Beauregard (16), voor wie hetzelfde geldt. In het eerste band kunnen we nog kijken naar Beatus Avis (2) en naar Dusty de Guez (4), die beide bekend zijn in deze categorie.

Plaats 1: Dollar Gede (13)
Plaats 2: Carina du Porhoet (10)
Plaats 3: Apache de Beaum (9)
Plaats 4: Concerto Star (8)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.