Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 5 november

Vincennes – dinsdag 5 november 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Posidonius

Ondanks het feit dat hij nog niet gewonnen heeft liet de nog te verbeteren Gold Gédé (5) in de afgelopen winter op deze baan in sterke velden telkens zowel talent als karakter zien. Na te zijn gespaard in de zomer was hij bij zijn rentree foutief aan het begin van de laatste rechte lijn waar hij juist op weg was naar een hoge klassering, hij hoeft vandaag slechts op de benen te blijven om hier een hoofdrol te kunnen spelen. De in zijn eerste twee starts ongenaakbare Guévara du Pont (7) scherpte in Cabourg zijn conditie aan met het oog op deze koers, en gaat van start met een groot vertrouwen. De voorzichtig in de provincie opgeleide Grigri Boy (4) opende zijn palmares in Vibraye, en zal zich de komende wekene kunnen bewijzen op Vincennes. De gewaardeerde Goldy Smile (8) lijkt nog verder te kunnen verbeteren en hij debuteert op Vincennes met de nodige verwachtingen, hij won zijn laatste start op een grasbaan. Grey Charm (9) was het paard om te onthouden in zijn voorlaatste start over kortere afstand en hij zal zich thuis voelen op de grote piste. De in Chartres snel foutieve Gibus de Navary (3) liet daarvoor regelmatig mooie dinden zien en hij kan hier een interessante deelnemer zijn. De riskante Good Boy du Derby (14) heeft veel klasse en kan op een goede dag voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Gold Gede (5)
Plaats 2: Guevara du Pont (7)
Plaats 3: Grigri Boy (4)
Plaats 4: Goldy Smile (8)
Plaats 5: Grey Charm (9)

 

Race 2: Prix Pomona

Enfantin (8) heeft nog wat winsom in te halen en hij treft hier zijn eerste doel van deze winter. Zonder ijzers na een nette rentreekoers lijkt hij hier een betrouwbare favoriet. De na twee heroptredens nu zonder achterijzers lopende Emblème de l'Iton (3), die het de vorige winter uitstekend deed, is ook met zorg voorbereid op deze koers en is niet bij voorbaat verslagen. Elmagnifico de Lou (15) zal geel last hebben van zijn startpositie in het tweede gelid maar dit paard met veel inhoud had liever een langere afstand gehad. Esta Bien (4) was erg succesvol in de provincie de laatste maanden en zou een koers op Vincennes van een niet al te hoog niveau kunnen winnen. Elio Pierji (5) was twee keer het paard om te onthouden en heeft een prachtig nummer achter de auto. Extra du Chatault (7) liep laatst lang niet slecht in een iets sterker veld dan dit en houdt van deze startmethode. Ello Fossavie (1), die nu drie koersen in de benen heeft, en Enjoue Jénilou (10), die het de laatste weken uitstekend doet, komen beide uit een stal die het vaak goed doet in deze tijd van het jaar.

Plaats 1: Enfantin (8)
Plaats 2: Embleme de l’Iton (3)
Plaats 3: Elmagnifico de Lou (15)
Plaats 4: Esta Bien (4)
Plaats 5: Elio Pierji (5)

 

Race 3: Prix Medusa

De nog in voorbereiding zijnde kampioene Bélina Josselyn (12) en de uitstekende Coach Franbleu (11) lopen vandaag met ijzers en daarom geven wij de voorkeur aan paarden uit het eerste startvak. De onlangs in Caen ondanks een aanvallend koersverloop uitstekend presterende Contrée d'Erable (5) zal deze lange afstand waarderen en kan hier weer eens een zege boeken. De terug in topvorm gekomen Big Boss (7) liep twee keer opvallend goed en deze diesel die goed kan afkomen kan zeker meedoen in de strijd om de zege. Bauloise Haufor (6) liep na rust nu twee keer en kan een rol spelen in de aankomst. Vanillette (3) was voorin te vinden in Enghien, en nu zij hier zonder ijzers loopt dienen we haar in de gaten te houden. Brosses Troubadour (4) won onlangs in Strasbourg, hij zal zijn krachten goed moeten verdelen maar zijn grote vorm verhoogt zijn kansen. Bolt (9) is met zorg voorbereid op deze koers en deze tempoloper zou voor een verrassing kunnen zorgen.

Plaats 1: Contree d’Erable (5)
Plaats 2: Big Boss (7)
Plaats 3: Bauloise Haufor (6)
Plaats 4: Vanillette (3)
Plaats 5: Brosses Troubadour (4)

 

Race 4: Prix Lacerta

Na zijn sterke prestatie in Cabourg in een goed veld loopt de snelle Disco des Molands (11) hier op zijn favoriete afstand, en nu hij zonder ijzers loopt staan alle seinen op groen voor een topprestatie. De liever op langere afstand uitkomende Balzac du Châtelet (10) overtuigde ons de laatste weken in deze discipline en als hij snel in de voorhoede zit kan hij hier ver komen. De in deze categorie altijd goed presterende Daniel Bon (6) liep een keurig heroptreden en is zeker voorbereid op deze koers. Destin Carisaie (4) stelde onlangs teleur in Bordeaux, maar liet bij zijn winnende debuut in deze specialiteit afgelopen winter een goede indruk achter. Aandacht ook voor Dulcinée du Dollar (2), die de vorige week goed liep over 2100 meter voor de sulky en die het al eerder goed deed met een zadel op haar rug. Crack d'Ariane (1) heeft alleen maar goede prestaties achter zijn naam staan en lijkt in staat om het ook hier goed te doen.

Plaats 1: Disco des Molands (11)
Plaats 2: Balzac du Chatelet (10)
Plaats 3: Daniel Bon (6)
Plaats 4: Destin Carisaie (4)
Plaats 5: Dulcinee du Dollar (2)

 

Race 5: Prix Leda

Geisha du Poncelet (6) liet de vorige winter al veel kwaliteit zien en haar twee rentreekoersen waren prima. Zij lijkt dicht bij haar beste niveau en gaat met hoge verwachtingen van start. Zij krijgt het hier echter wel aan de stok met Guiness d'Herfraie (7), een merrie in volle ontwikkeling die de oppositie overklaste in Cabourg, en die het ook linksom al goed deed. Grazia (4) wordt gewaardeerd door haar omgeving en kwam op Enghien maar weinig tekort in een veld als dit. Deze afstand past haar beter en zij is niet bij voorbaat verslagen. Glasgow City (3) had de laatste keer kunnen winnen als haar rijder haar niet zo vast had hoeven houden, zij kan op alle dagen een veld als dit aan. Guerrière Wind (10) doet het sinds haar komst naar de stallen van Franck Nivard prima en heeft ook hier kans op een plaatsgeld.

Plaats 1: Geisha du Poncelet (6)
Plaats 2: Guiness d’Herfraie (7)
Plaats 3: Grazia (4)
Plaats 4: Glasgow City (3)
Plaats 5: Guerriere Wind (10)

 

Race 6: Prix Merak

De hoog ingeschatte Gréco Simardière (3) liet de afgelopen winter al het een en ander zien maar leek nog voor verbetering vatbaar, hij is rustig op de komende winter voorbereid. Na twee voorbereidingskoersen voor de sulky gaat hij met een achterstand in winsom de winter in en hij lijkt hier al te kunnen winnen. De in de provincie rustig voorbereidde Gladys du Cèdre (10) liet een uitstekende indruk achter in Enghien tegen merries en dit paard met toekomst zal hier kunnen bevestigen. De in september fraai op deze baan winnende Get Lovely Delo (4) liep laatst niet slecht in een Groupe III, en treft hier minder zware tegenstand, van haar zijn er ook verwachtingen. Général (8) komt van rust, maar hij liet in de zomer veel snelheid zien en dient in de gaten gehouden te worden. Glorious Storm (7) heeft talent voor de sulky en lijkt het ook onder het zadel goed te kunnen doen.

Plaats 1: Greco Simardiere (3)
Plaats 2: Gladys du Cedre (10)
Plaats 3: Get Lovely Delo (4)
Plaats 4: General (8)
Plaats 5: Glorious Storm (7)

 

Race 7: Prix Geminus

Ondanks het lage aantal starters zijn er veel kanshebbers in dit veld met talentvolle tweejarigen! De in twee starts nog ongeslagen Hequileo Jiel (5) acteert al erg volwassen en bij zijn winst in Enghien toonde hij een indrukwekkende versnelling. Hij lijkt in staat om ook in deze hogere categorie te winnen. De bij zijn debuut in juli door een “Allaire" geklopte Heartbreaker One (8) won vervolgens bij zijn tweede start, waar hij  voorbleef op Heaven’s Pride (4) na een gevecht dat de gehele laatste rechte lijn duurde. Beiden gaan een mooie toekomst tegemoet en dienen bij hun debuut op Vincennes in de gaten gehouden te worden. De gaandeweg rustig opgeleide Hoffenbach (9) opende zijn palmares in stijl op deze baan en lijkt nog verder te kunnen verbeteren. De onlangs in de laatste kilometer zeer snelle Habanero de Viette (2) is zeker niet kansloos als hij op het goede been vertrekt.

Plaats 1: Hequileo Jiel (5)
Plaats 2: Heartbreaker One (8)
Plaats 3: Heaven’s Pride (4)
Plaats 4: Hoffenbach (9)
Plaats 5: Habanero de Viette (2)

 

Race 8: Prix Ohio

Guapo Marboula (3) maakte een uitstekende indruk bij zijn winnend debuut in de monté in Caen afgelopen voorjaar, nadat hij in de winter met rust was gelaten. Na een heroptreden voor de sulky dient hij bij zijn debuut in Parijs van dichtbij gevolgd te worden. De aan een overwinning toe zijnde Giorgio de Lou (11) liep twee knappe koersen in Enghien en de ruin, wiens vorm stijgende is, kan onze favoriet aardig partij bieden. Genius Josselyn (4) debuteert onder het zadel maar hij lijkt geschikt voor dit werk en toonde onlangs vorm voor de sulky, net als Gift de Vandel (6), een groot paard dat nog sterker kan worden en die zich beter zal gedragen met een jockey op zijn rug. Glossy Boy (9) is een halfbroer van de goede Fleur de Subligny, die ook goed presteert in deze specialiteit.

Plaats 1: Guapo Marboula (3)
Plaats 2: Giorgio de Lou (11)
Plaats 3: Genius Josselyn (4)
Plaats 4: Gift de Vandel (6)
Plaats 5: Glossy Boy (9)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.