Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 7 november

Vincennes –  donderdag 7 november 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix Marcel Laurent

In deze koers zien wij veel in Feliciano (8), die de laatste maanden uitstekende prestaties leverde en waarvan Philippe Allaire de komende winter veel verwacht. Op weg naar het Critérium Continental kan de hengst, die met ijzers de Prix de l’Etoile won en zijn conditie aanscherpte in Graignes, ondanks het startnummer aan de buitenzijde een eerste rol spelen. Hij zal moeten afrekenen met een uitstekende Italiaan genaamd Vitruvio (5), die uitblinkt op de kortere afstanden en die vorig jaar 2e werd in de “Continental” waarna hij onlangs een goede 2e plaats behaalde in een Italiaanse Groupe I draverij in een uitstekende kilometertijd. Falcao de Laurma (1) is een van de toppers van zijn jaargang en als hij van start af niet wordt ingesloten heeft hij hier een goede kans, hij heeft zicht op een podiumplaats samen met de andere "Gocciadoro" Vivid Wise AS (9), die aan de verre buitenzijde van start gaat maar die met zijn enorme startsnelheid desondanks een rol kan spelen. Voor de plaatsen hierachter kijken we naar Excellent (2), die zonder ijzers loopt na een goede voorbereiding in Les Sables d'Olonne waar hij 50 meter moest voorgeven, en naar Mister F Daag (6), die een sterke 3e plaats behaalde in de finale van de Grand Prix de l'UET in Finland en die hier voor de eerste keer in zijn loopbaan zonder ijzers loopt. Fric du Chêne (10) heeft geen mooi startnummer achter Falcao de Laurma maar hij heeft een sterk eindschot in de benen. Eugenito du Noyer (12) heeft even rust gehad en zal nog niet in topvorm zijn maar hij kan een klein plaatsgeld behalen. Enino du Pommereux (7) loopt nog met ijzers en wordt daarom niet in de aankomst verwacht.

Plaats 1: Feliciano (8)
Plaats 2: Vitruvio (5)
Plaats 3: Falcao de Laurma (1)
Plaats 4: Vivid Wise As (9)
Plaats 5: Excellent (2)

 

Race 2: Prix d'Avesnes

Een draverij onder het zadel voor 5-jarigen waarin Edition Gold Quick (8) goede kansen heeft als zij buiten de fouten weet te blijven. Zij zal af moeten rekenen met Escondido (6), die voor de eerste keer onder het zadel zonder ijzers loopt en die het zo prima deed voor de sulky, hetgeen vertrouwen geeft voor vandaag. Excellent Day (9), die in matige gangen won in La Capelle, krijgt hierachter weer ons vertrouwen samen met Elégante Mika (12), die de juiste gangen weer heeft gevonden, en Edène L’Auvergnier (3), die zonder ijzers loopt na een nette rentreekoers. Eldorado Dream (2) is in goede conditie en doet mee voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Edition Gold Quick (8)
Plaats 2: Escondido (6)
Plaats 3: Excellent Day (9)
Plaats 4: Elegante Mika (12)
Plaats 5: Edene L'Auvergnier (3)

 

Race 3: Prix de Cormelles

Fepson (16), die enorm verbeterd is sinds hij zonder ijzers loopt en een prima koers liep op Enghien, wordt hier gereden door Eric Raffin en daarmee kan hij medoen voor de zege. Fatsby de Guez (7) won twee koersen op rij, maar hij blijft niet de gemakkelijkste, hij is hier de voornaamste tegenstander samen met For Ever Mix (15), die hem voorbleef op Enghien en die zal proberen dit te herhalen, en Faon du Vivier (6), die ook in topvorm is. Figaro Vici (14) zal verbeterd zijn na zijn heroptreden en doet mee voor de plaatsen samen met Formidable Mec (12), die de laatste keer niet slecht liep op Enghien, Fearless Jiel (4), die het met ijzers goed kan doen want hij is riskant, en Falmaco des Angles (10), waarvan we de laatste keer veel meer verwacht hadden. De goede maar heroptredende Falkano de Houelle (8) kan nog ritme tekort komen maar dient gelijk in de gaten gehouden te worden.

Plaats 1: Fepson (16)
Plaats 2: Fatsby de Guez (7)
Plaats 3: For Ever Mix (15)
Plaats 4: Faon du Vivier (6)
Plaats 5: Figaro Vici (14)

 

Race 4: Prix de Ranville

Een open koers waarin we gaan voor Etoile Montaval (10), die de laatste keer nog een koersje nodig had en geen ideaal koersverloop trof. Eve de Guéron (6) stuitte op een te sterk paard in Les Sables en voert hier de oppositie aan met Emeraude Etoilée (4), die de laatste keer te vroeg moest gaan maar het prima volhield tot de streep, en Eclipse du Noyer (14), die in dezelfde koers sterk afkwam en hier kan bevestigen. Elite de Puch (12) heeft niet veel marge in dit veld maar kan zich plaatsen net als Easy and Nice Er (7), wiens vorm zeker is, Elégance Express (3), die het hier goed kan doen, en Easy Touch (5), die ook niet kansloos is voor een klassering.

Plaats 1: Etoile Montaval (10)
Plaats 2: Eve de Gueron (6)
Plaats 3: Emeraude Etoilee (4)
Plaats 4: Eclipse du Noyer (14)
Plaats 5: Elite de Puch (12)

 

Race 5: Prix Olry-Roederer

Een Groupe III onder het zadel waarin we de terugkeer zien van de kampioen Fado du Chêne (13), die volgens zijn trainer goed in orde is en die hier met succes kan voorgeven aan zijn tegenstanders als hij goed bij de les is, hetgeen niet het geval was in de Prix du Président in juni. Hij zal af moeten rekenen met Fakir du Lorault (12), die foutief was bij zijn eerste optreden in dit genre maar die zijn grote klasse voor de sulky al bewezen heeft, maar ook met de heroptredende Freeman de Houelle (10), de 2e aankomende uit de “Président”, terwijl we ook Flamboyant Blue (8) weer ons vertrouwen geven. Flore de Janeiro (11) is met zorg voorbereid op deze koers na een start voor de sulky op Laval op 1 november, zij doet mee voor de plaatsen met Flicka de Blary (9), die 3e werd in “la belle”, en Fiona Gendréenne (6), die we ook weer meenemen.

Plaats 1: Fado du Chene (13)
Plaats 2: Fakir du Lorault (12)
Plaats 3: Freeman de Houelle (10)
Plaats 4: Flamboyant Blue (8)
Plaats 5: Flore de Janeiro (11)

 

Race 6: Prix de Cognac

Duel du Gers (12) wordt sinds enige tijd voorbereid op deze koers en na een goede voorbereiding met ijzers in Enghien kan hij hier de volle winst pakken. Hij zal moeten voorblijven op de sterke Dollar Soyer (8), die na een voorbereidingskoers nu zonder ijzers loopt, en de “Bazire” Dream Cash (1), die zijn laatste start sterk won maar die hier sterkere tegenstanders treft. Django du Bocage (6) heeft tegenwoordig wat minder marge maar hij doet mee voor de betere plaatsen met Caliu des Bosc (3), die ons prima beviel in Le Croisé-Laroche en die hier zonder ijzers loopt, en de prima presterende Défi Pierji (9), die laatst na een rustige koers goed eindigde. Crazy Charm (11), die ook erg trouw is, mag niet weggelaten worden.

Plaats 1: Duel du Gers (12)
Plaats 2: Dollar Soyer (8)
Plaats 3: Dream Cash (1)
Plaats 4: Django du Bocage (6)
Plaats 5: Caliu des Bosc (3)

 

Race 7: Prix de Belle Ile

We gaan over naar de kleine piste in deze koers voor 3-jarigen waar Jean-Michel Bazire weer een succes kan boeken met Ganay de Banville (8), die in de toekomst nog verder kan verbeteren, hij is onze favoriet ten koste van een ander goed paard te weten Golden Sautonne (4), die op deze baan een sterke prestatie leverde. Good Mec d’Héripré (3) liep een keurig heroptreden en kan hier de favorieten dwarszitten samen met zijn stalgenoot Giant Chief (6), wiens talent we al hebben mogen aanschouwen. Gossip Boy (7), die het prima doet en won in Chartres, en Glory’s Dream (1), die op zijn beurt won op de rechtsom baan in Amiens. Gui d’Erable (11) is er altijd bij momenteel en heeft hier zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Ganay de Banville (8)
Plaats 2: Golden Sautonne (4)
Plaats 3: Good Mec d'Heripre (3)
Plaats 4: Giant Chief (6)
Plaats 5: Gossip Boy (7)

 

Race 8: Prix de Richelieu

Het wordt hier opnieuw een kwestie van een foutloos parcours voor Galie Delaporte (9), die veel snelheid toonde na haar fout in Enghien, en die hier ons vertrouwen krijgt in dit veld dat zij aan moet kunnen. Girl du Léard (6) liep niet sinds haar succes in juni in Vichy maar kan er gelijk weer dichtbij zijn, net als de riskante Graine des Molles (11), die ook al enig talent heeft laten zien. Ghalie du Goutier (5) en Gazelle du Rive (4) waren eveneens foutief maar kunnen toch een rol spelen voor de eerste plaatsen met de prima presterende Grande Prêtresse (10), die kan profiteren van fouten van de anderen om een podiumplaats te behalen.

Plaats 1: Galie Delaporte (9)
Plaats 2: Girl du Leard (6)
Plaats 3: Graine des Molles (11)
Plaats 4: Ghalie du Goutier (5)
Plaats 5: Gazelle du Rive (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.