Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 8 november

Vincennes – vrijdag 8 november 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Ceres

Een openingsdraverij met meerdere kanshebbers. Elisio Victory (5) boekte een sterke zege in Laval en kan deze in dit veld wellicht bevestigen. Hij moet echter afrekenen met tegenstanders van formaat, zoals Elven Winner (8), die in prima vorm is en er weer bij zal kunnen zijn, en Eliot Lucaxelo (2), die de vorige keer als favoriet van de benen ging maar daarvoor prima presteerde. Eliot du Louvet (4) loopt voortdurend snelle tijden en in handen van Eric Raffin kan hij net dat beetje extra geven dat recht geeft op een hoge klassering. El Costo du Banney (6) is weer in vorm gekomen en kan een rol spelen met Yoann Lebourgeois. Euro Beco (12) ging in Enghien in de fout maar zal zich op deze afstand beter thuis voelen, zijn vorm lijkt onverminderd goed.

Plaats 1: Elisio Victory (5)
Plaats 2: Elven Winner (8)
Plaats 3: Eliot Lucaxelo (2)
Plaats 4: Eliot du Louvet (4)
Plaats 5: El Costo du Banney (6)

 

Race 2: Prix Norma

Delicieux du Cebe (5) is in topvorm en treft hier een mooie kans om zijn laatste zege te bevestigen. Hij zal echter stuiten op zware tegenstand van Byrh Gede (1), die in Enghien liet zien weer helemaal terug te zijn door fraai te winnen in een snelle tijd. Achter deze paarden heeft Boston Terrie (6), die deze afstand zal waarderen, goede kansen op een podiumplaats. Art d'Erable (3) is in rap tempo zijn topvorm aan het benaderen en we mogen hem hier niet onderschatten voor een hoge klassering. Very First (8) is niet regelmatig maar hij verraste al eens eerder op deze baan. Bacherra du Moulin (2) is extreem trouw en kan in dit veld een plaatsgeld meenemen.

Plaats 1: Delicieux du Cebe (5)
Plaats 2: Byrh Gede (1)
Plaats 3: Boston Terrie (6)
Plaats 4: Art d'Erable (3)
Plaats 5: Very First (8)

 

Race 3: Prix Gemma

Deesse Noire (16) maakte enorm veel indruk in Laval door te winnen met ijzers in een zeer snelle tijd, nu zij zonder ijzers loopt en gereden wordt door Eric Raffin kan zij opnieuw winnen. Desiree des Landes (15) werd hier verrassend 2e over de kleine piste en zij kan met deze mooie inschrijving ook hier weer meedoen voor het podium. Diane d'Haufor (5) won hier begin september erg sterk over de korte afstand en zal als zij een goede dag heeft ook hier kunnen meedoen voor de eerste plaatsen. Dolly du Quesne (6) is wisselvallig maar haar laatste optreden met Björn Goop (begin september) resulteerde in een uitstekende 3e plaats over deze afstand. Davina du Pont (9) had even rust en kan met Yoann Lebourgeois wellicht een gooi doen naar een plaatsgeld, net als Donna de Karmel (3), die in vorm is en op Vincennes al eerder leuke plaatsgelden behaalde.

Plaats 1: Deesse Noire (16)
Plaats 2: Desiree des Landes (15)
Plaats 3: Diane d'Haufor (5)
Plaats 4: Dolly du Quesne (6)
Plaats 5: Davina du Pont (9)

 

Race 4: Prix Hip'poker Tour Vincennes

Ondanks dit startnummer kiezen wij voor Festival de Larre (8), die al eerder goed liep op deze afstand op Vincennes en die met Matthieu Abrivard weleens zou kunnen winnen. Er zijn meerdere kanshebbers, zoals stalgenoot Fakir de Larre(3), die erg snel was bij zijn winst in Reims, Flash Back du Nord (6), die hier aantreedt op zijn favoriete afstand, en Fotello du Palais (4), die met Jean Michel Bazire als gastrijder niet onderschat mag worden. Hierachter zijn er kansen voor Flash Haufor (11), die nog maar weinig startte maar nog ruimte heeft om te verbeteren, en Fioroni (7), die komt uit een stal in vorm en die een prima record heeft.

Plaats 1: Festival de Larre (8)
Plaats 2: Fakir de Larre (3)
Plaats 3: Flash Back du Nord (6)
Plaats 4: Fotello du Palais (4)
Plaats 5: Flash Haufor (11)

 

Race 5: Prix Salon Cheval Paris 2019

Glinda (11) viel de laatste keer niet helemaal mee, maar de prestaties daarvoor geven haar bij deze mooie inschrijving een eerste kans. Zij krijgt het te stellen met onder andere Gaia d'Occagnes (6), die nog steeds verbetert en in topvorm verkeert, en Geisha d'Arbaz (10), die met Matthieu Abrivard op de sulky niet onderschat mag worden. Gutsy (3) is snel maar riskant, buiten de fouten zou zij voor een verrassing kunnen zorgen. Gourgandine (2) is ook een gevaarlijke deelneemster en samen met Geole de la Touque (7), die haar record zal moeten aanscherpen, is zij kansrijk voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Glinda (11)
Plaats 2: Gaia d'Occagnes (6)
Plaats 3: Geisha d'Arbaz (10)
Plaats 4: Gutsy (3)
Plaats 5: Gourgandine (2)

 

Race 6: Prix Sophia

Emir de Chenu (12) doet het de laatste tijd uitstekend en in dit veld kan hij weer meestrijden om de overwinning. Hij zal dan af moeten rekenen met Eole de Neuvy (15), die dit jaar al vijf keer won onder het zadel en van wie de grenzen nog niet bekend zijn. Voor de plaatsen zijn er kansen voor Elinkine (13), die al eerder op Vincennes een plaatsgeld beliep op deze afstand, Express Duo (9), die riskant is maar met Yoann Lebourgeois zou kunnen verrassen, en Eclair de Duffel (2), die onder het zadel nog niets verkeerd deed maar in categorie stijgt. Elton Boy (10) is erg riskant maar mocht hij blijven draven dan is een verrassing niet uitgesloten.

Plaats 1: Emir de Chenu (12)
Plaats 2: Eole de Neuvy (15)
Plaats 3: Elinkine (13)
Plaats 4: Express Duo (9)
Plaats 5: Eclair de Duffel (2)

 

Race 7: Prix Campanus

Een veld vol getalenteerde driejarigen. Na drie overwinningen op het gras presenteert Jean Michel Bazire zijn Gigolo Lover (12) nu op Vincennes en de ervaring leert dat hij dat niet zonder ambities doet. Mocht hij teleurstellen dan kan de strijd om de zege worden uitgevochten tussen Grand Chasseur (10), die in het voorjaar tweemaal sterk won maar zichtbaar nog kracht tekort kwam, en Golden Phyt's (4), die per start verbetert en al twee keer op rij won. Game Haufor (6) komt uit een stal die de paarden goed voorbereid op Vincennes, we mogen hem niet onderschatten. Grande Sourire (15) is erg trouw en staat mooi ingeschreven. Ook Gulliver d'Ela (14) kan een rol spelen in deze open koers.

Plaats 1: Gigolo Lover (12)
Plaats 2: Grand Chasseur (10)
Plaats 3: Golden Phyt's (4)
Plaats 4: Game Haufor (6)
Plaats 5: Grande Sourire (15)

 

Race 8: Prix de Richelieu

Het wordt hier opnieuw een kwestie van een foutloos parcours voor Galie Delaporte (9), die veel snelheid toonde na haar fout in Enghien, en die hier ons vertrouwen krijgt in dit veld dat zij aan moet kunnen. Girl du Léard (6) liep niet sinds haar succes in juni in Vichy maar kan er gelijk weer dichtbij zijn, net als de riskante Graine des Molles (11), die ook al enig talent heeft laten zien. Ghalie du Goutier (5) en Gazelle du Rive (4) waren eveneens foutief maar kunnen toch een rol spelen voor de eerste plaatsen met de prima presterende Grande Prêtresse (10), die kan profiteren van fouten van de anderen om een podiumplaats te behalen.

Plaats 1: Galie Delaporte (9)
Plaats 2: Girl du Leard (6)
Plaats 3: Graine des Molles (11)
Plaats 4: Ghalie du Goutier (5)
Plaats 5: Gazelle du Rive (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.