Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Vincennes - 9 november

Vincennes – zaterdag 9 november 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix Louis Tillaye

Gala Tejy (7) is onder het zadel de aanvoerder van zijn generatie en hij zal hier proberen een nieuwe Groupe koers aan zijn erelijst toe te voegen. Hij zal in topvorm moeten zijn om af te rekenen met de snel opkomende Grace de Fael (4), die 6 koersen op rij wist te winnen in de monté en waarvan de grenzen nog niet bekend zijn. Achter dit duo kan Gainsborough (6) meedoen in de strijd om een podiumplaats samen met Guerilla de Simm (5), die terugkeert in haar favoriete discipline. Achter deze paarden zijn er kansen op een plaatsgeld voor Galactique Merite (3), die nu een stuk zwaarder staat maar wel talent heeft onder de man, en Going Jet (1), wiens enige montéstart uitmondde in een zege.

Plaats 1: Gala Tejy (7)
Plaats 2: Grace de Fael (4)
Plaats 3: Gainsborough (6)
Plaats 4: Guerilla de Simm (5)
Plaats 5: Galactique Merite (3)

 

Race 2: Prix Reine du Corta

Een Groupe II voor 3-jarige merries. De Prix Uranie van 31 augustus is een mooie graadmeter voor de onderlinge verhoudingen van deze merries. Gunilla d'Atout (4) was daar de sterkste en zij treft hier haar favoriete afstand. Zij zal af moeten rekenen met zware tegenstand in de vorm van Gloria du Goutier (7), die toen 2e werd en die onlangs een voorbereidingskoers in de provincie heeft gehad, en Green Grass (10), die lelijk teleurstelde in de Prix de l'Etoile maar waarvan we een herstel kunnen verwachten. Voor de plaatsen zijn er kansen voor Girls Talk (9), die op alle afstanden presteert, en Galilea Money (6), die zich in rap tempo bij de jaargangstop aansluit. Greenpeace (8) stelt de laatste tijd teleur maar wellicht kan zij voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Gunilla d'Atout (4)
Plaats 2: Gloria du Goutier (7)
Plaats 3: Green Grass (10)
Plaats 4: Girls Talk (9)
Plaats 5: Galilea Money (6)

 

Race 3: Prix d'Argentan

Defi de Retz (2) is wisselvallig maar zonder ijzers met JMB kan hij de zege in dit veld naar zich toe trekken. Hij krijgt te maken met de grillige Black Jack From (8), die de laatste tijd vaster lijkt te worden maar die altijd in staat is tot galoppades. Beach Julry (14) heeft een verwoestend eindschot in de benen en als zijn rijder hem op het juiste moment kan lanceren zijn er kansen op het podium. Carlo de Carsi (6) heeft een goede klik met Franck Nivard want de beide prestaties waren uitstekend, hij kan hier de opgaande lijn vervolgen. Be Bop Haufor (9) is komende en mag niet onderschat worden voor de plaatsen. Brasil de Bailly (4) is ook weer in goede doen en hij komt hierna.

Plaats 1: Defi de Retz (2)
Plaats 2: Black Jack From (8)
Plaats 3: Beach Julry (14)
Plaats 4: Carlo de Carsi (6)
Plaats 5: Be Bop Haufor (9)

 

Race 4: Prix du Languedoc

Mindyourvalue WF (9) kwam in de European Trotting Masters naast Bold Eagle binnen en deze doordouwer kan hier weer eens winnen. Hij zal moeten afrekenen met een andere diesel, namelijk Chica de Joudes (4), die na rust direct een imponerende zege neerzette maar in Saint Galmier van de benen ging. Wij rekenen op herstel. Valokaja Hindo (8) loopt zonder ijzers met de meester himself op de sulky en hij is daardoor erg gevaarlijk voor bovengenoemde favorieten. Bilooka du Boscail (7) is er altijd bij en heeft weer zicht op een mooi betaald plaatsgeld. Coach Franbleu (5) start hier na een heroptreden ook in de aanvalsmodus en hij kan zich plaatsen. Jerry Mom (1) kent een topjaar maar is daardoor een stuk zwaarder komen te staan, de broer van Traders heeft hier zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Mindyourvalue WF (9)
Plaats 2: Chica de Joudes (4)
Plaats 3: Valokaja Hindo (8)
Plaats 4: Bilooka du Boscail (7)
Plaats 5: Coach Franbleu (5)

 

Race 5: Prix Abel Bassigny

Gotland (10) komt hier aartsrivaal Good Boy Ligneries niet tegen en daardoor lijkt er weer een zege in een Groupe koers voor hem klaar te liggen. Hij moet echter scherp zijn om af te rekenen met Gipson Creek (6), die in topvorm is en in snel tempo aansluit bij de jaargangstop, en stalgenoot Gatsby Perrine (9), die de laatste weken een grote vormverbetering laat zien. Golden Bridge (8) lijkt zijn vorm van de afgelopen winter weer te benaderen en doet mee voor de plaatsen. Gamble River (7) en Gamin des Perdrix (5) zijn in dit veld eveneens kandidaten voor een mooi betaald plaatsgeld.

Plaats 1: Gotland (10)
Plaats 2: Gipson Creek (6)
Plaats 3: Gatsby Perrine (9)
Plaats 4: Golden Bridge (8)
Plaats 5: Gamble River (7)

 

Race 6: Prix Atlantic

Darling Berry (11) maakte de laatste keer indruk met een snelle zege over de kleine piste en zij krijgt hier onze voorkeur boven Douceur du Chene (6), die na rust de topvorm weer heeft gevonden en een vaste kandidaat lijkt voor een podiumplaats. Diane des Loyaux (4) dient de foutjes achterwege te laten maar in dat geval is zij gevaarlijk voor onze beide favorieten. Deux Etoiles Gede (9) kan op een goede dag erg veel maar zij presteert wisselvallig, zij treft hier wel haar favoriete afstand. Datcha (2) en Dascalia (12) kunnen bij een passend koersverloop snel finishen en hebben in dat geval zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Darling Berry (11)
Plaats 2: Douceur du Chene (6)
Plaats 3: Diane des Loyaux (4)
Plaats 4: Deux Etoiles Gede (9)
Plaats 5: Datcha (2)

 

Race 7: Prix de Colombes

We gaan verder op de kleine piste. Een open koers met diverse goede paarden die van rust komen en met ijzers nog niet echt aan te bevelen zijn. Wij kiezen hier voor Eva Girl (4), die bij een passend koersverloop de winst zou kunnen binnenhalen. Zij zal moeten afrekenen met Estebane Sacha (15), die in vorm is en er mooi in staat, en met Eire d'Helios (8), die zich altijd plaatst en ook op Vincennes al in de voorhoede te vinden was. Epona du Passage (10) is weer in vorm gekomen en kan een rol spelen voor het podium. Enska (13) heeft na rust nu twee starts in de benen en loopt vandaag zonder ijzers met een “pilote”, zij mag zeker niet onderschat worden. Extasy d'Ourville (16) was ook even weg maar zij loopt gelijk zonder ijzers en qua winsom had zij geen mooiere inschrijving kunnen wensen.

Plaats 1: Eva Girl (4)
Plaats 2: Estebane Sacha (15)
Plaats 3: Eire d'Helios (8)
Plaats 4: Epona du Passage (10)
Plaats 5: Enska (13)

 

Race 8: Prix de Beauvais

Fauve Berry (9) was erg lang afwezig en heeft nu twee starts na rust in de benen. Met JMB op de sulky en zonder ijzers zijn er duidelijk aanvallende ambities. Flamme Vive (6) zal verbeterd zijn na haar heroptreden en zonder ijzers doet zij mee voor het podium. Fraise Blanche (13) heeft nog weinig ervaring op Vincennes maar haar laatste twee starts in Enghien geven haar recht op een plaatsgeld in dit veld. Fibule du Vivier (2) is riskant maar op een goede dag kan zij hier verrassen. Front Line (7) en Fusee (10) kunnen op een goede dag ook in de voorhoede eindigen.

Plaats 1: Fauve Berry (9)
Plaats 2: Flamme Vive (6)
Plaats 3: Fraise Blanche (13)
Plaats 4: Fibule du Vivier (2)
Plaats 5: Front Line (7)

 

Race 9: Prix d'Oraison

Fauve de Felliere (11) is in twee starts nog ongeslagen onder het zadel en bij deze mooie inschrijving ligt een derde zege in het verschiet. Fluo Meslois (9) doet het in zijn laatste vier starts uitstekend in deze discipline en zal de gevaarlijkste tegenstander zijn voor onze favoriet. Flambeur Royal (8) is ook een kandidaat voor het podium, hij loopt altijd met ijzers en presteert daarmee uitstekend. Fleuron d'Iroise (6) is kansrijk nu hij zonder ijzers de steun heeft van Matthieu Abrivard. Flash du Biwetz (3) toonde na rust in zijn laatste start een sterke vormstijging en hij mag niet onderschat worden, hij stijgt wel iets in categorie. Fleirel Vedaquais (10) heeft zijn illustere eigenaar, voetballer Antoine Griezmann, voor de sulky nog weinig plezier bezorgd, wellicht kan hij onder het zadel een ander gezicht laten zien.

Plaats 1: Fauve de Felliere (11)
Plaats 2: Fluo Meslois (9)
Plaats 3: Flambeur Royal (8)
Plaats 4: Fleuron d'Iroise (6)
Plaats 5: Flash du Biwetz (3)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.