Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 14 november

Vincennes – donderdag 14 november 2019 - Start 13.50 uurRace 1: Prix de la Course des Bleus

Als Cyrano Vici (16) met dit startnummer een parcours zonder oponthoud krijgt is hij een serieuze kandidaat voor de overwinning, zijn vorm is uitstekend en hij treft hier zijn favoriete afstand. Ook Caresse (13) kan hier erg ver komen als zij onderweg de juiste rug weet te pakken, de merrie heeft een zeer goede eindsprint in de benen. Caliu des Bosc (3) heeft een ideaal startnummer en haar zege in Le Croisé-Laroche van 31 oktober in 12'8 over 2700 meter duidt op topvorm. Call Secret (15) is geen supersprinter maar met Eric Raffin kan hij meedoen voor de plaatsen, samen met Carat Gede (14), die gemakkelijk een 1'11 tijd kan neerzetten op deze afstand maar die ook vanuit het tweede gelid moet vertrekken. Voor de plaatsen kunnen we verder nog kijken naar Buzz Sly (2), die het eind september op deze voor hem ongewone afstand keurig deed.

Plaats 1: Cyrano Vici (16)
Plaats 2: Caresse (13)
Plaats 3: Caliu des Bosc (3)
Plaats 4: Call Secret (15)
Plaats 5: Carat Gede (14)

 

Race 2: Prix du Grand Fougeray

Etincelle Delo (9) bewees haar vorm met twee sterke 3e plaatsen en in dit veld kan zij wellicht weer eens winnen. Zij zal op haar hoede moeten zijn voor Enzo de Javie (5), die na rust in zijn laatste start liet zien zijn topvorm weer te benaderen, en Edene l'Auvergnier (1), die de laatste keer met Yoann Lebourgeois van de benen ging maar daarvoor met Franck Nivard altijd in de prijzen was. Espoir de Madker (7) meldde zich weer in Meslay du Maine met een nette 4e plaats en zal verder verbeterd zijn. Exciting Lady (8) loopt na enkele voorbereidingskoersen nu weer zonder ijzers, zij is dan vele malen beter. Tenslotte kan Espoir du Jour (2) meedoen voor de plaatsen, hij won deze zomer nog een koers op Enghien onder dezelfde condities.

Plaats 1: Etincelle Delo (9)
Plaats 2: Enzo de Javie (5)
Plaats 3: Edene l'Auvergnier (1)
Plaats 4: Espoir de Madker (7)
Plaats 5: Exciting Lady (8)

 

Race 3: Prix de Castres

Fusion Merite (3) is na rust weer helemaal terug op haar oude niveau en met dit startnummer kan zij haar laatste zege herhalen. Fine de Castelle (9) kan een gevaarlijke tegenstander zijn als zij positie weet te vinden met dit startnummer aan de buitenkant. Flower by Magalou (5) won al eerder met Björn Goop en zij doet mee voor een podiumplaats, samen met France America (14), die in vorm is maar uit het tweede gelid moet vertrekken. Hierachter zijn er kansen voor Fleur de Larre (11), die er altijd bij is, en Fleur Fatale (1), die in mei nog won zonder achterijzers en in handen van Franck Nivard.

Plaats 1: Fusion Merite (3)
Plaats 2: Fine de Castelle (9)
Plaats 3: Flower by Magalou (5)
Plaats 4: France America (14)
Plaats 5: Fleur de Larre (11)

 

Race 4: Prix d'Annecy

Firello (9) won de vorige week in een zeer snelle tijd op de kleine piste over langere afstand en ondanks dit startnummer moet hij hier een eerste kans hebben. Hij zal op zijn hoede moeten zijn voor Funky Jet (6), die even rust heeft gehad maar die in augustus nog won in een 1'12 tijd over deze afstand, en Fresh Bidder (3), die een ideaal startnummer heeft en zich de laatste weken in sterke velden steeds weet te plaatsen. Face Time (12) is een echte sprinter maar alhoewel hij in vorm is wordt hij hier niet geholpen door zijn startnummer. Fahrenheit Flower (7) beliep na rust half oktober een goede 6e plaats over deze afstand en hij kan verder verbeterd zijn, ook vandaag loopt hij weer zonder ijzers. Fortissimoko (4) is in handen van Björn Goop een leuke outsider.

Plaats 1: Firello (9)
Plaats 2: Funky Jet (6)
Plaats 3: Fresh Bidder (3)
Plaats 4: Face Time (12)
Plaats 5: Fahrenheit Flower (7)

 

Race 5: Prix de Belfort

Voor Elie de Beaufour (5) staan na twee rentreekoersen vandaag alle seinen op groen. De seriewinnaar treedt hier aan zonder ijzers met JMB zelf en we zien hem niet geklopt worden. Emphasis Turbo (8) weet zich altijd te plaatsen maar winnen lukt hem haast nooit, in dit veld heeft hij weer zicht op een podiumplaats. Elizir du Home (10) is ook extreem trouw en hij lijkt een vaste waarde voor een plaats bij de eerste drie. Empereur The Best (7) heeft twee starts na rust in de benen en loopt nu zonder achterijzers, eerder dit jaar werd hij al eens 2e in 12'9 over deze afstand, onderschat hem niet. Elvis d'Evron (9) toonde in zijn laatste starts zijn wisselvalligheid maar indien foutloos mogen we hem niet onderschatten voor een plaats in de voorhoede. Evrik de Guez (11) liet dit jaar nog niets zien maar hij kan in handen van Alexandre Abrivard wellicht een glimp van zijn oude vorm laten zien.

Plaats 1: Elie de Beaufour (5)
Plaats 2: Emphasis Turbo (8)
Plaats 3: Elizir du Home (10)
Plaats 4: Empereur The Best (7)
Plaats 5: Elvis d'Evron (9)

 

Race 6: Prix de l'Ile d'Oleron

Er wacht ons in deze Groupe III montédraverij een prachtig duel tussen Corail d'Aure (4), die sinds zijn komst naar de stallen van de familie Abrivard vijf maal won en eenmaal tweede werd in zes starts en wiens grenzen nog niet bekend zijn, en Vertige de Chenu (11), de reuzendoder die paarden als Arlington Dream en Clegs des Champs verslagen heeft maar die hier wel 25 meter moet goedmaken op zijn uitdager. Hierachter is de strijd om de plaatsen interessant tussen Delicieux du Cebe (2), die in topvorm verkeert, Evangelina Blue (10), die kort rust had maar hier gelijk weer zonder ijzers loopt, en Caban Prior (8), die even iets minder scherp lijkt maar meedoet voor een klassering. Vivier de l'Oison (9) zou van de overigen een prijsje kunnen meepakken.

Plaats 1: Corail d'Aure (4)
Plaats 2: Vertige de Chenu (11)
Plaats 3: Delicieux du Cebe (2)
Plaats 4: Evangelina Blue (10)
Plaats 5: Caban Prior (8)

 

Race 7: Prix d'Aix-les-Bains

Een veld vol met 3-jarige talenten, waarin een winnaar niet eenvoudig is aan te wijzen. Wij proberen het met Gente di Roma (10), die zijn overwinning van 1 november op de kleine piste hier zou kunnen herhalen. Hij zal echter op zijn hoede moeten zijn voor Gold Mencourt (11), die debuteert op Vincennes maar in zes starts nog niets verkeerd deed, en de snelle Gaspard de Brion (2), voor wie hetzelfde geldt. Ook zijn er kansen voor Genet de Boitron (5), die er altijd bij is en die het weer eens op Vincennes probeert, en Gaelic du Rocher (7), die na een verdiende korte rust in handen van zijn trainer weer zijn oude vorm kan laten zien. Gentleman de Larre (14) doet het uitstekend in de provincie en zal proberen ook op deze baan zijn woordje mee te spreken.

Plaats 1: Gente di Roma (10)
Plaats 2: Gold Mencourt (11)
Plaats 3: Gaspard de Brion (2)
Plaats 4: Genet de Boitron (5)
Plaats 5: Gaelic du Rocher (7)

 

Race 8: Prix de Valenciennes

We nemen hier een gok met Girly Beco (8), die haar enige start onder het zadel omzette in een snelle overwinning op deze baan en afstand. Zij is grillig maar kan dit veld haar wil opleggen. Mocht zij falen dan zijn er goede kansen voor Gisela (7), die sterk verbeterd is sinds zij in deze discipline opereert en een vaste waarde lijkt te zijn voor het podium. Galaxie Gema (11) was in drie montéstarts altijd bij de eerste drie en zij heeft goede kansen om die reeks te vervolgen, nu zij opnieuw gereden wordt door Eric Raffin. Gina du Froulay (10) liep in september twee nette koersen onder het zadel en kan zich weer plaatsen. Grande Marguerite (6) werd hier vorige week 2e en zij komt hierna, samen met Guinee Dairpet (14), die in vier montéstarts nog niet buiten de prijzen was maar die sinds april niet meer startte.

Plaats 1: Girly Beco (8)
Plaats 2: Gisela (7)
Plaats 3: Galaxie Gema (11)
Plaats 4: Gina du Froulay (10)
Plaats 5: Grande Marguerite (6)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.