Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 15 november

Vincennes – vrijdag 15 november 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Calliope

Na haar drie overwinningen in Parijs in het eerste kwartaal van dit jaar heeft Espana Haufor (12) rust gehad. Zij maakte een keurig heroptreden in Laval, waar zij beter liep dan de 11e plaats doet vermoeden. Nu zij hier zonder ijzers loopt kan de pupil van de familie Bigeon een hoofdrol spelen in deze koers. Haar voornaamste rivalen zijn Emeraude d'Yvel (9), die net als bij haar beste prestaties zonder ijzers loopt en die de kleine piste van Vincennes zal waarderen, en Enamorada (5), die in categorie stijgt maar die nog niet verslagen werd in twee starts zonder ijzers. De na haar heroptreden met ijzers in Saint-Brieuc nu mooi ingeschreven Eolia de l'Elle (15) dient in de gaten gehouden te worden. Emone Cruz (3), die 2e werd achter Enamorada op 15 oktober over 2175 meter grote piste na te hebben gewonnen op deze afstand, en Ellora du Cèdre (4), die een aardige vormstijging liet zien in Graignes, hebben eveneens kansen, op zijn minst voor de plaatsen. De verrassing zou kunnen komen van Escapade (13), die in Laval beter liep dan haar 6e plaats doet vermoeden, of van Esmeralda Queen (2), die voor de eerste keer in haar carrière zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Espana Haufor (12)
Plaats 2: Emeraude d’Yvel (9)
Plaats 3: Enamorada (5)
Plaats 4: Eolia de l’Elle (15)
Plaats 5: Emone Cruz (3)

 

Race 2: Prix Circinus

Na enorm te zijn verbeterd nu hij zonder ijzers loopt, zoals blijkt uit zijn twee laatste prestaties, kan Fakir de Larré (12) hier doorgaan op de ingeslagen weg. De gewaardeerde Farrell Seven (6), die na drie rentreekoersen in de provincie nu voor het eerst zonder ijzers loopt, en Falco d'Havaroche (16), die perfect staat ingeschreven tegen de winsomgrens, zijn de voornaamste rivalen voor de pupil van Sylvain Roger. De zonder ijzers in beide disciplines prima presterende French Kat (5) zal zich opnieuw tot het uiterste verdedigen. Falco du Hamel (14), gezien zijn fraaie overwinning van 16 oktober in Les Sables-d'Olonne met Matthieu Abrivard, en Feux Verts (10), die pechvol was in de eindfase op 7 november over 2700 meter grote piste, verdienen ook de aandacht van de wedders. Forjan (7), die verbeterd is sinds hij bij Björn Goop in training staat, en Feeling Boy (15), die momenteel moeilijk in te schatten is maar die bij deze mooie inschrijving voor de eerste keer zonder ijzers loopt, completeren onze keuze.

Plaats 1: Fakir de Larre (12)
Plaats 2: Farrell Seven (6)
Plaats 3: Falco d’Havaroche (16)
Plaats 4: French Kat (5)
Plaats 5: Falco du Hamel (14)

 

Race 3: Prix Mizar

Noble Dolly (11) verbetert per start na 11 maanden afwezigheid en won over 2100 meter grote piste ondanks nummer 10 achter de auto. Met opnieuw een startnummer in het tweede gelid treft de pupil van Jean-Michel Bazire hier minder sterke tegenstand als de vorige keer en zij kan daarom doorgaan met het inhalen van winsom. Dexter des Baux (2), die zonder ijzers loopt na een heroptreden in de provincie en die zijn enige start over deze afstand wist te winnen, en Urbanio (16), die als enig nadeel zijn slechte positie achter de auto heeft, zullen proberen partij te bieden aan onze favoriete. De sinds zijn terugkeer voor de sulky prima presterende Whole Lotta Love (13) zal zich opnieuw kunnen plaatsen. Dream The Best (3), die zich thuis voelt op de kortere afstanden, en Ugolinast (9), die in vorm is maar weg moet zien te komen met nummer 9 achter de auto, kunnen voor een verrassing zorgen. De kansen van Diablo d'Herfraie (5), die zonder ijzers loopt net als in zijn beste koersen, en Da Vinci Bond (1), die 4e werd in een sterk veld op 2 november in Châtelaillon-La Rochelle, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Noble Dolly (11)
Plaats 2: Dexter des Baux (2)
Plaats 3: Urbanio (16)
Plaats 4: Whole Lotta Love (13)
Plaats 5: Dream The Best (3)

 

Race 4: Prix Vulpecula

De nog steeds verbeterende en in Nantes gemakkelijk winnende Gribouille (6) zal bij zijn debuut op Vincennes proberen zijn goede vorm te bevestigen. Gringo du Pavillon (7), die een goede rentree liep op 18 oktober op Chartres na twee overwinningen in juni, en Geoffrey d'Am (1), die in Zweden mooie dingen liet zien en die gezien zijn afstamming de langere afstand goed aan moet kunnen, zullen partij proberen te bieden aan de pupil van Jean-Michel Bazire. De heroptredende Gaucho de Houelle (10), die er altijd bij is, en Genial Boy (11), die zijn palmares opende op de grasbaan van Niort, kunnen verrassen. Global Empire (13), die er mooi instaat tegen de limiet als gevolg van zijn winst in Reims, en Glorioso Bello (8), die over snelheid beschikt, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Gribouille (6)
Plaats 2: Gringo du Pavillon (7)
Plaats 3: Geoffrey d’Am (1)
Plaats 4: Gaucho de Houelle (10)
Plaats 5: Genial Boy (11)

 

Race 5: Prix Frizza

Met vier zeges uit vijf starts op zak in de monté, en na een goede koers voor de sulky in Laval, zou Figaro de Larré (12) teleurstellen als hij in dit veld niet actief meedoet voor de overwinning. Als tegenstanders zien wij Flamion Carisaie (16), die twee overtuigende prestaties leverde in Caen maar die zich nog niet bewezen heeft op linksom banen, en Forjet Vogoulière (10), die wisselvallig is maar die baat heeft bij de langere afstand. De nieuweling Fiston d'Haufor (14), gezien zijn talent voor de sulky, en Forever d'Ariane (15), die laatst 2e werd achter een goede merrie in Laval, kunnen zich ook met de prijsverdeling bemoeien. De in topvorm onder het zadel terugkerende Fénoménon (5) kan doorgaan op de goede weg, let op hem! De liefhebbers van outsiders kunnen kijken naar de kansen van Falko Wind (8), die bij zijn eerste start in Parijs in categorie stijgt, of van Firewall Fac (2), die zeker nog kan verbeteren in dit genre en die door Franck Nivard gereden wordt.

Plaats 1: Figaro de Larre (12)
Plaats 2: Flamion Carisaie (16)
Plaats 3: Forjet Vogouliere (10)
Plaats 4: Fiston d’Haufor (14)
Plaats 5: Forever d’Ariane (15)

 

Race 6: Prix Siwa

Na zijn sterke overwinning in Caen van 19 oktober kan de hoog ingeschatte Hugo Speed (14) nog verder verbeteren en hij kan in dit veld een nieuwe zege aan zijn palmares toevoegen. Helios des Champs (11), die we niet zagen sinds eind augustus maar die komt uit een stal in vorm, en Hardwell (13), die op 19 oktober 2e werd in Caen achter onze favoriet, kunnen toeslaan mocht de pupil van Pierre Pilarski falen. Heaven Park (9), die bij zijn 5e plaats op deze baan een prima eindschot toonde, en Haro Darche (12), die op 18 oktober 2e werd in een minder sterk veld, kunnen eveneens meedoen voor een podiumplaats. Wij completeren onze selectie met Hacker The Best (3), die lastig is in te schatten maar komt uit de stal van Sébastien Guarato, en Helios Atout (4), die per start verbetert.

Plaats 1: Hugo Speed (14)
Plaats 2: Helios des Champs (11)
Plaats 3: Hardwell (13)
Plaats 4: Heaven Park (9)
Plaats 5: Haro Darche (12)

 

Race 7: Prix Hyperion

In deze erg open slotdraverij hebben wij een voorzichtige voorkeur voor Good Job Primo (7), die goed partij bood aan een snel paard van Jean Paul Marmion in Laval, en de snelle maar riskante Granit Blanc (12), die echter wel een heroptreden maakt na drie maanden rust. Als tegenstanders zien wij Gef de Play (13), tweede troef van Franck Leblanc, en Gibbs du Cap (15), die goed debuteerde in deze discipline in Cabourg en die ook linksom goed uit de voeten kan. Gansu San (4), die op een lager niveau gemakkelijk won op 3 november in La Capelle maar die altijd een foutje kan maken, en Gavroche Kily (9), beoordeeld op zijn beste prestaties, hebben ook kansen, op zijn minst voor de plaatsen. De verrassing zou kunnen komen van Gringo des Champs (10), die niet veel marge heeft maar altijd zijn best doet, of van Gringo d'Agen (14), die op 29 september keurig 3e werd op deze afstand.

Plaats 1: Good Job Primo (7)
Plaats 2: Granit Blanc (12)
Plaats 3: Gef de Play (13)
Plaats 4: Gibbs du Cap (15)
Plaats 5: Gansu San (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.