Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 21 november

Vincennes – donderdag 21 november 2019 - Start 13.50 uurRace 1: Prix de Sille le Guillaume

Classic Haufor (12) verkeert in een absolute topvorm en hij treft hier een mooie kans op de zege. Hij zal echter stuiten op zware tegenstand van Cocktail Desbois (7), die in de Grand National du Trot in Nantes sterk partij bood aan niemand minder dan Cleangame en die na veel 2e plaatsen weer eens een overwinning verdient. Bambino du Pre (4) won zijn voorlaatste start met deze rijder op Vincennes en mag weer in de voorhoede verwacht worden, net als Cyriel d’Atom (14), die in de Grand Prix de la Toussaint in Mons keurig 4e werd achter onder andere Billie de Montfort. Brelan du Vivier (13) kan hier zijn uitstekende prestatie uit de GNT in Nantes bevestigen waar hij 5e werd in snelle tijd, daarvoor stelde hij voornamelijk teleur. Brillant Madrik (10) is in vorm en zal niet zomaar de verre reis vanuit het zuiden naar Parijs willen maken.

Plaats 1: Classic Haufor (12)
Plaats 2: Cocktail Desbois (7)
Plaats 3: Bambino du Pre (4)
Plaats 4: Cyriel d’Atom (14)
Plaats 5: Brelan du Vivier (13)

 

Race 2: Prix de Briancon

Galloway (4) keerde terug van rust en boekte twee overtuigende zeges onder het zadel, zij kan hier een derde zege op rij behalen. Zij zal daarvoor af moeten rekenen met Gorgeous Gascogne (9), die in deze categorie goed mee kan en de steun heeft van Eric Raffin, en Gold Beauty (8), die een keurige rentreekoers liep en op basis daarvan nu verder verbeterd kan zijn. Grande Voltige (1) won haar laatste twee starts in Cabourg maar ondergaat hier een test op een linksom baan, in handen van Yoann Leborugeois mag zij niet onderschat worden. Glossy Thourjan (10) is er altijd bij maar boekte haar beste resultaten over kortere afstanden, zij komt in beeld voor een plaatsgeld samen met Goform de Houelle (6), die haar enige montéstart fraai won maar die terugkeert van rust na haar zege op Enghien in juli.

Plaats 1: Galloway (4)
Plaats 2: Gorgeous Gascogne (9)
Plaats 3: Gold Beauty (8)
Plaats 4: Grande Voltige (1)
Plaats 5: Glossy Thourjan (10)

 

Race 3: Prix de Dunkerque

De snelle Fakir de Mahey (12) treft hier een mooie inschrijving en hij kan weer eens aanspraak maken op de zege. De tegenstand is echter niet mals in de vorm van Fredo Griff (14), die na rust snel verbetert en hier zonder ijzers weer in de rekening te nemen is, en van Franklin de Meslay (8), die zijn laatste start hier over kortere afstand fraai wist te winnen. Fynio du Pommereux (4) komt uit een stal in vorm en heeft nog wat recht te zetten na zijn recente uitschakeling, daarvoor was hij er steeds bij in snelle tijden. Felix du Bourg (9) is in vorm en kan actief meedoen in de strijd om de betere plaatsen, net als Fragonard Delo (7), die in Laval met Eric Raffin van de benen ging maar daarvoor op deze baan met de rijder van vandaag prima resultaten neerzette.

Plaats 1: Fakir de Mahey (12)
Plaats 2: Fredo Griff (14)
Plaats 3: Franklin de Meslay (8)
Plaats 4: Fynio du Pommereux (4)
Plaats 5: Felix du Bourg (9)

 

Race 4: Prix de Meyssac

Garou du Chene (10) krijgt hier onze voorzichtige voorkeur, hij doet het prima op Vincennes maar juist in zijn enige start op de grote piste (het parcours van vandaag) was hij foutief. Mocht hij falen dan zijn er kansen voor Gadget Street (7) met de steun van Yoann Lebourgeois en voor Gruchy d’Ete (9) die ook goed uit de voeten kan in deze discipline. Voor de plaatsen kijken we naar Greco Simardiere (6), als hij voldoende hersteld is van zijn optreden voor de sulky afgelopen zaterdag, en naar Gold de Jade (2), die na twee zeges op Enghien en Caen met ambities debuteert op Vincennes. Hierachter kan ook Gala du Chatelet (5) meedoen voor een klassering.

Plaats 1: Garou du Chene (10)
Plaats 2: Gadget Street (7)
Plaats 3: Gruchy d’Ete (9)
Plaats 4: Greco Simardiere (6)
Plaats 5: Gold de Jade (2)

 

Race 5: Prix de Jullouville

Dolly de Chenu (9) is in vorm en treft haar favoriete afstand, met Eric Raffin op de sulky heeft zij hier een eerste kans. Danae de Corbery (5) loopt zoals altijd met ijzers, de trouwe merrie is snel maar heeft ook inhoud en haar plaats is weer op het podium. Dioline de Lexlor (11) liep nog maar eenmaal op Vincennes maar haar snelle 2e plaats in Laval geeft haar kansen voor een hoge klassering in dit veld. Dolce d’Ebane (14) staat er qua winsom mooi in en haar voorlaatste start wist zij op deze baan te winnen met haar rijder van vandaag, het betrof toen wel de kortere afstand. Diane d’Haufor (12) was vorig jaar rond deze tijd in topvorm en ondanks haar laatste twee starts zijn we voor haar op onze hoede, temeer omdat haar trainer doorgaans in dit jaargetijde bovengemiddeld presteert. Tenslotte zijn er plaatskansen voor Yoann Lebourgeois met Deesse de Corday (8), die weer in vorm is gekomen en in mei nog won met deze rijder op deze baan en afstand.

Plaats 1: Dolly de Chenu (9)
Plaats 2: Danae de Corbery (5)
Plaats 3: Dioline de Lexlor (11)
Plaats 4: Dolce d’Ebane (14)
Plaats 5: Diane d’Haufor (12)

 

Race 6: Prix de l’Ile de Ré

Een sterk veld montépaarden met hoge winsommen. Vanuit het eerste band kunnen Cesar de Vrie (2), die in vorm is en betrouwbaarder lijkt te zijn geworden, en Bloomer (6), indien hij de juiste gangen eronder weet te houden, hun startvoordeel optimaal uitbuiten. Caduceus des Baux (15) liep een nette koers voor de sulky als voorbereiding op deze opdracht en hij mag weer voorin verwacht worden. Vivier de l’Oison (12) houdt van harde koersen en is in vorm, zijn laatste overwinning behaalde hij met Noemie Hardy op deze baan, zij het wel over de kortere afstand. Banjo de la Noemie (9) presteert regelmatig en toont vaak supersnelle tijden, hij mag zeker niet onderschat worden in dit veld. Ook Al Capone Jet (13) is als hij netjes blijft draven een kandidaat voor een van de betere plaatsen.

Plaats 1: Cesar de Vrie (2)
Plaats 2: Bloomer (6)
Plaats 3: Caduceus des Baux (15)
Plaats 4: Vivier de l’Oison (12)
Plaats 5: Banjo de la Noemie (9)

 

Race 7: Prix des Bignones

Hacker du Chene (5) debuteerde met een overtuigende zege in Enghien en kan hier ongeslagen blijven, maar dan moet hij afrekenen met de talentvolle Paul Hagoort pupil Hades de Vandel (1), die bij zijn debuut op Le Croise Laroche ook overtuigend wist te winnen. Heaven’s Pride (3) is de “Allaire” in deze koers, na twee prima debuutkoersen ging hij juist bij zijn debuut op deze baan van de benen maar herstel is zeker mogelijk. Hussard du Landret (2) kan makkelijk een 1’17 tijd aan en dat moet hier weer genoeg zijn voor een plaats bij de eerste vijf. Hugh de Banville (4) liep sterke koersen op de rechtsom baan in Cabourg, waar hij per start nog verbeterde, maar hij ondergaat hier een serieuze test. De tweede Hagoort pupil, Have A Love (7) is ook nog ongeslagen na winst in Strasbourg en ook hij komt hier sterkere tegenstand tegen dan hij gewend is, hetgeen niet betekent dat hij geen rol in de aankomst zou kunnen spelen.

Plaats 1: Hacker du Chene (5)
Plaats 2: Hades de Vandel (1)
Plaats 3: Heaven’s Pride (3)
Plaats 4: Hussard du Landret (2)
Plaats 5: Hugh de Banville (4)

 

Race 8: Prix de Carentan

Grabuge (2) ging na zijn snelle overwinning van eind augustus op deze baan en afstand even op rust maar als hij gelijk weer scherp is kan hij hier een voorname rol spelen. Hij heeft de buit echter nog niet binnen tegen Gaucho de Houelle (3), die uitstekend liep na rust en nu verder verbeterd kan zijn. Gold Gede (15) is grillig maar hij liep in zijn laatste start begin deze maand ook een 1’14 tijd op deze baan en afstand, als hij het hoofd erbij houdt kan hij voorin meedoen. Gitano (9) debuteert op Vincennes met onberispelijke verrichtingen, ook heeft hij al snelheid getoond en hij moet worden meegenomen ondanks het onvoordelige nummer 9. Go Fast Desbois (13) krijgt hier te maken met sterke tegenstanders maar hij zal de reis naar Vincennes niet maken als hij geen ambities zou hebben, op zijn minst voor een plaatsgeld. Granados (12) doet het perfect op rechtsom banen en mag zich nu bewijzen op de linksom piste van Vincennes.

Plaats 1: Grabuge (2)
Plaats 2: Gaucho de Houelle (3)
Plaats 3: Gold Gede (15)
Plaats 4: Gitano (9)
Plaats 5: Go Fast Desbois (13)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.