Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 27 november

Vincennes – woensdag 27 november 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix de Picardie

Deze koers is zonder twijfel het eerste doel deze winter voor Filou L’Auvergnier (10), die twee rentreekoersen heeft gehad met het oog op deze opdracht. Hij loopt vandaag zonder ijzers en is daardoor onze favoriet. Hij zal hier moeten afrekenen met de hoog ingeschatte Foxtrot Sea (11), die foutief was in Argentan maar hij leek daar in prima vorm en hij keert daarom met verwachtingen terug naar Vincennes, net als Borups Senator (2), die winnend debuteerde op de grote piste en die terugkeert voor de sulky na twee onopvallende starts onder het zadel. De andere Zweed in deze koers, Smokin Joe (3), is een leuke gok bij zijn debuut in Frankrijk want hij acteerde in zijn thuisland tegen de beste paarden van zijn jaargang. De tweede “Leblanc” in deze koers, Fuego de Houelle (7), boekte een overtuigende zege op de kleine piste en zal proberen te bevestigen op de grote, hij kan voorin eindigen net als Fresneaux (5), die hard kan afkomen. De Italiaan Zilath (13) won in zijn thuisland een Groupe III maar hij liet hier ook al het een en ander zien, hij heeft zicht op een van de kleinere plaatsen samen met Fakir Mérité (6), die de laatste keer 2e werd achter Fuego de Houelle. Fun Quick (12) is niet de gemakkelijkste maar hij zou hier best eens kunnen verrassen.

Plaats 1: Filou L’Auvergnier (10)
Plaats 2: Foxtrot Sea (11)
Plaats 3: Borups Senator (2)
Plaats 4: Smokin Joe (3)
Plaats 5: Fuego de Houelle

 

Race 2: Prix de Bretigny

In deze sprint vinden wij Etoilée Vrie (10), die de laatste keer bewees nog winsom in te halen te hebben en die zal proberen door te gaan op de ingeslagen weg ondanks haar slechte startpositie in het tweede gelid. Zij zal moeten afrekenen met Elue du Gade (3), die de vorige maand haar rivalen overheerste in Enghien en die een interessante verschijning is op Vincennes, maar ook Emone Cruz (9), die de laatste keer laat ruimte kreeg maar erg hard afkwam, net als Espérance Girl (14), die riskant is maar in april won op deze afstand vanuit het tweede gelid. Voor de plaatsen zien wij kansen voor Enamorada (6), die we niet mogen veroordelen op haar fout bij de start de laatste keer, Elite de Puch (2), die er altijd bij is, en Eclipse du Noyer (12), die zich erg thuis voelt op de korte afstand.

Plaats 1: Etoilee Vrie (10)
Plaats 2: Elue du Gade (3)
Plaats 3: Emone Cruz (9)
Plaats 4: Esperance Girl (14)
Plaats 5: Enamorada (6)

 

Race 3: Prix de Putanges

Een montédraverij voor 5-jarige merries waarin Envoûtante de Kacy (10), die niemand minder dan Enzo de Javie wist te weerstaan over kortere afstand, hier tegen haar sexegenoten een tweede zege op rij zou kunnen behalen. Ella du Campdos (3), die net als bij haar simpele overwinning op de kleine piste zonder achterijzers loopt, kan haar het leven zuur maken net als Espagna Sport (9), die sterk afkwam op Enghien over kortere afstand en die op dit tracé ook goed uit de voeten kan. Elégante Mika (8) is er momenteel altijd bij maar kom steeds net een betje tekort en daarom zien we haar meer voor een plaats net als Edène L’Auvergnier (4), die het momentel goed doet, en Edition Gold Quick (6), die met ijzers loopt maar over wiens kwaliteiten geen twijfel bestaat.

Plaats 1: Envoutante de Kacy (10)
Plaats 2: Ella du Campdos (3)
Plaats 3: Espagna Sport (9)
Plaats 4: Elegante Mika (8)
Plaats 5: Edene L’Auvergnier (4)

 

Race 4: Prix de Bouville

Hier zien wij Elie de Beaufour (2), die toesloeg in zijn eerste objectief van deze winter en die hier op herhaling kan gaan met Eric Raffin op de sulky, op een afstand waar hij de vorige winter al een zeer snelle tijd neerzette. Hij zal moeten afrekenen met Elégant Tilly (6), die na een heroptreden nu zonder ijzers loopt maar die in juni in Enghien op een soortgelijke afstand het onderspit moest delven tegen onze favoriet. Empereur The Best (1) doet het de laatste tijd prima en hij heeft hier opnieuw kans op een podiumplaats voor Emphasis Turbo (7), die de laatste keer aardig liep want hij verloor tijd bij het zoeken naar ruimte, op deze afstand zou hij echter in de beginfase terrein kunnen verliezen. Elvis d’Evron (3), die hier verdere verbetering zou kunnen laten zien, en Ekiango de Nile (8), die met ijzers loopt maar gereden wordt door Matthieu Abrivard, komen in beeld voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Elie de Beaufour (2)
Plaats 2: Elegant Tilly (6)
Plaats 3: Empereur The Best (1)
Plaats 4: Emphasis Turbo (7)
Plaats 5: Elvis d’Evron (3)

 

Race 5: Prix de la Camargue

Wij proberen het hier met Dream (1), die momenteel in topvorm is en die, al is hij de minst winnende, hier zicht heeft op de overwinning. Als belangrijkste tegenstanders zien wij Diva du Granit (4), die speciaal is voorbereid op deze koers want zij loopt zonder ijzers en wordt gereden door Eric Raffin. Donuts Deladou (11) was de laatste keer ongenaakbaar en hij doet opnieuw mee voor het podium voor Datcha (16), die er altijd bij is momenteel, en de paarden van Jean Michel Bazire te weten Desperado (6), die zijn beste niveau nog niet teruggevonden heeft, en Dastavia de Guez (8), die moeite zal hebben om net als de vorige winter vier koersen te winnen. Dulcinée du Dollar (14), gereden door Franck Nivard, kan snel finishen en zij kan een voorname rol spelen net als Dixit Danica (9), naar wiens prestatie op de grote piste we benieuwd zijn.

Plaats 1: Dream (1)
Plaats 2: Diva du Granit (4)
Plaats 3: Donuts Deladou (11)
Plaats 4: Datcha (16)
Plaats 5: Desperado (6)

 

Race 6: Prix de Nantes

Vanaf deze koers rijden we over de kleine piste. Fable d’Haufor (3), die onlangs na haar fout erg veel liet zien, kan hier winnen als zij buiten de fouten weet te blijven. Zij is onze favoriete ten koste van Féria de l’Iton (14), die bij haar laatste optreden op deze baan lang zicht had op de overwinning, en Fleur d’Erable (9), die na twee rentreekoersen nu weer zonder achterijzers loopt. Flora des Terres (6) won tweemaal gemakkelijk op een rechtsom baan en ondergaat hier een test op Vincennes, zij heeft zicht op een plaatsgeld met Full Size (15), die foutloos weer een rol kan spelen, en Fée Zia de Nappes (11), die een sterke laatste prestatie neerzette. Fille de Prince (13) heeft niet de mooiste verrichtingen maar met deze trainer en rijder mogen we haar niet weglaten, terwijl ook Féline des Monts (8) voor een verrassing zou kunnen zorgen.

Plaats 1: Fable d’Haufor (3)
Plaats 2: Feria de l’Iton (14)
Plaats 3: Fleur d’Erable (9)
Plaats 4: Flora des Terres (6)
Plaats 5: Full Size (16)

 

Race 7: Prix d’Isigny

Driejarigen over de kortere afstand deze keer, en ondanks zijn startnummer in het tweede gelid geven wij ons vertrouwen aan Glorieux (15), die de laatste keer erg goed liep en die de concurrentie het nakijken kan geven als hij in de eindfase niet te ver van de koppaarden is. Golden Sautonne (6) heeft het vertrouwen van Matthieu Abrivard en hij kan hier verbetering laten zien, hij voert de oppositie aan samen met Good Mec d'Héripré (14), die na een goed heroptreden de laatste keer wat tegenviel maar die hier weer mee kan worden genomen, terwijl Général de Kacy (1) een mooi nummer aan de reling heeft na zijn keurige overwinning onlangs in Enghien. Ghana Fligny (5) finishte ook snel in zijn laatste koers (maar niet zo snel als Glorieux), en hij kan opnieuw een rol spelen. Gang of New York (3) liep voor het laatst in de zomer op Enghien maar hij is er altijd bij en heeft hier zicht op een plaats samen met de ook van rust komende Ginkgo Thélois (11), die in het voorjaar al talent toonde, en Gibus de Navary (13), die gemakkelijk won op een rechtsom baan.

Plaats 1: Glorieux (15)
Plaats 2: Golden Sautonne (6)
Plaats 3: Good Mec d’Heripre (14)
Plaats 4: General de Kacy (1)
Plaats 5: Ghana Fligny (5)

 

Race 8: Prix des Anemones

De 2-jarige merries beëindigen deze meeting, met Hotika Blue (11), die ons de laatste keer op deze afstand uitstekend beviel, waar zij netjes finishte, vandaag zou zij kunnen winnen. Zij zal daarvoor moeten voorblijven op Harvest Home (3), die debuteert op Vincennes na een 2e plaats in Cherbourg bij haar eerste optreden, en Horée d’Ar (14), die op afstand 2e werd achter een goede merrie (die daarna overigens niet meeviel) in Enghien in oktober. Herbe Verte (13), die we niet mogen veroordelen op haar recente galoppade, krijgt ook weer ons vertrouwen net als Harley de Laumac (8), die in Graignes te sterke tegenstanders trof, Hustella Mag (6), die onlangs een goed paard versloeg in La Capelle, en Habile Gédé (5), wiens debuut in Caen lang niet slecht was.

Plaats 1: Hotika Blue (11)
Plaats 2: Harvest Home (3)
Plaats 3: Horee d’Ar (14)
Plaats 4: Herbe Verte (13)
Plaats 5: Harley de Laumac (8)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.