Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 29 november

Vincennes – vrijdag 29 november 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Electra

Na twee goede prestaties op de grote piste zonder achterijzers treft Emiliano Zapata (14) hier een mooie inschrijving op de kleine piste. Nu hij gereden wordt door een toprijder kan hij actief meestrijden om de overwinning. Zijn voornaamste rivalen zijn Emir Pettevenière (11), die onlangs 2e werd over 2100 meter achter een goede "Bigeon", en Elio Mannetot (10), die op een goede dag een veld als dit aan kan. El Popof (9), die vandaag zonder ijzers loopt, en Espoir du Noyer (4), die in topvorm terugkeert uit de provincie, kunnen ook een voorname rol spelen. Eldorado Pénème (12), die bij een zuinig koersverloop enorm hard kan afkomen, verdient eveneens onze aandacht. De liefhebbers van outsiders kunnen kijken naar Emblème Burois (15), die bij zijn eerste start op deze baan mooi staat ingeschreven, of naar Emblème de l'Iton (2), die pechvol was over 2100 meter maar die vandaag voor het eerst in zijn carrière wordt gereden door Eric Raffin.

Plaats 1: Emiliano Zapata (14)
Plaats 2: Emir Petteviniere (11)
Plaats 3: Elio Mannetot (10)
Plaats 4: El Popof (9)
Plaats 5: Espoir du Noyer (4)

 

Race 2: Prix Keronis

Flanelle de Loiron (7) mag niet veroordeeld worden op haar prestatie van 23 november, waar zij een heroptreden maakte na vier maanden afwezigheid. Zij zal geen hinder hebben van de kortere afstand en treft hier minder sterke tegenstanders, wij verwachten haar daarom voorin. Als gevaarlijkste tegenstanders zien wij Fibule du Vivier (4), die netjes 5e werd op 9 november en die haar enige start over deze afstand wist te winnen, en Fripouille (6), die er tegenwoordig steeds bij is en die niet voor niets de reis naar Parijs zal willen maken. Front Line (1), die in staat is tot mooie dingen als zij blijft draven, en Fusée du Mouchel (10), die na een slechte periode nu weer op de goede weg is, zijn niet bij voorbaat verslagen, op zijn minst voor een plaats. De kansen van Fabella Galaa (3), die na een zomerpauze nu drie starts in de benen heeft, en First Lady Carjac (9), die zich thuis voelt op de kleine piste van Vincennes, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Flanelle de Loiron (7)
Plaats 2: Fibule du Vivier (4)
Plaats 3: Fripouille (6)
Plaats 4: Front Line (1)
Plaats 5: Fusee du Mouchel (10)

 

Race 3: Prix Hilda

Na haar winst op deze afstand op 6 september stelde Dwelling Heights (10) ons enigszins teleur in de Prix Gemma, al liep zij toen niet heel slecht. Nu zij weer gereden wordt door Franck Nivard kan zij zich weer herstellen. De directe tegenstand wordt aangevoerd door Dotka de Loiron (5), die 3e werd op 8 november en die vandaag rondom zonder ijzers loopt, en de regelmatige Désirée des Landes (12), die beter liep dan haar 6e plaats in de Prix Gemma doet vermoeden. Aandacht ook voor Dame du Ril (13), die haar talent al toonde in velden als dit. Na twee zeges in de provincie en met Eric Raffin op de sulky verdient Classe des Obeaux (8) onze aandacht zelfs nu de tegenstand iets sterker is. Dolly du Quesne (4), die vandaag alleen zonder voorijzers loopt in tegenstelling tot haar start in de Prix Gemma, dient ook meegenomen te worden door de wedders. Wij completeren onze keuze met Deeva Devol (2), die de laatste tijd wat in de schaduw opereert maar die zonder ijzers loopt en uit een stal in grote vorm komt, en Diva Beauregard (11), die niet tegenviel op 8 november.

Plaats 1: Dwelling Heights (10)
Plaats 2: Dotka de Loiron (5)
Plaats 3: Desiree des Landes (12)
Plaats 4: Dame du Ril (13)
Plaats 5: Classe des Obeaux (8)

 

Race 4: Prix Vourasie

Alles valt of staat met een foutloos parcours voor de zeer goed gefokte Havana d'Aurcy (13), die in handen van Franck Nivard hier kan winnen als zij foutloos rond weet te komen. Hironcelle Sibey (12), die duidelijk won op deze afstand na twee maanden afwezigheid, en de nog ongeslagen Hill’s Angel (2), die al mooie dingen liet zien aan de andere kant van de Alpen, zijn de voornaamste tegenstanders van onze favoriete. De riskante Havanaise (6), die 2e werd achter onze favoriete in de Prix Marcel Dejean (Gr.III) op 25 oktober, en Beautiful Colibri (3), die in Frankrijk debuteert na drie zeges in Italië, kunnen ook een voorname rol spelen. Taste of Diamonds (5), die in Zweden in een Groupe I 5e werd, en Halowie Renardier (14), die ons teleurstelde op 25 oktober, komen hierna in beeld.

Plaats 1: Havana d’Aurcy (13)
Plaats 2: Hirondelle Sibey (12)
Plaats 3: Hill’s Angel (2)
Plaats 4: Havanaise (6)
Plaats 5: Beautiful Colibri (3)

 

Race 5: Prix Tayjeta

Na zijn winst op het klassieke parcours van 2700 meter op de grote piste in de zomer kreeg Frimeur du Start (10) een rustige voorbereidingskoers voor de sulky met het oog op deze opdracht. Hij staat er vandaag mooi in en verdient daarom veel vertrouwen. Flash du Biwetz (9), die zonder ijzers in deze specialiteit erg regelmatig presteert, en Fier d'Avril (3), die na drie zeges in de provincie op rechtsom banen nu op Vincennes debuteert, zullen proberen partij te bieden aan de pupil van Frédéric Prat. Festival Jénilou (1), die zonder zijn moeilijke karakter aanzienlijk meer verdiend zou hebben, en Fifty Five Bond (4), die niet altijd mooi draaft maar die in deze categorie thuis hoort, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Frimeur du Start (10)
Plaats 2: Flash du Biwetz (9)
Plaats 3: Fier d’Avril (3)
Plaats 4: Festival Jenilou (1)
Plaats 5: Fifty Five Bond (4)

 

Race 6: Prix Vibilia

De in drie starts in claimkoersen nog ongeslagen Gipsy Madrik (9) staat er hier in het eerste band prachtig in. De merrie kan weer aanknopen bij haar goede resultaten. De buit is echter nog niet binnen tegenover Great Zeus (11), die als enige in het tweede band moet starten maar die het al goed deed op een hoger niveau, en tegenover Ginger Madrik (5), die op 4 oktober won op dit niveau op de afstand van vandaag. Gali Game (7), die momenteel een goede vorm laat zien zoals blijkt uit haar 3e plaats van 27 oktober, en Glace au Chocolat (10), die in prima vorm terugkeert uit het zuidwesten, hebben eveneens kansen, op zijn minst voor de plaatsen. Guépard de Monchel (6) daalt in categorie en kan vanuit het eerste band voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Gipsy Madrik (9)
Plaats 2: Great Zeus (11)
Plaats 3: Ginger Madrik (5)
Plaats 4: Gali Game (7)
Plaats 5: Glace Au Chocolat (10)

 

Race 7: Prix Klio

We kunnen Guiness d'Herfraie (6) helemaal niets verwijten, zij boekte drie overwinningen en twee ereplaatsen in zes starts. Na haar recente 2e plaats over 2850 meter kleine piste, bij haar debuut op Vincennes, kan zij hier doorgaan op de goede weg. Als gevaarlijkste tegenstanders zien wij Gaïa d'Occagnes (3), die zich bijzonder thuis voelt op de kortere afstanden, en Gamine du Perche (2), die het in het voorjaar al goed deed op deze baan en die alleen maar verbeterd kan zijn na haar start in de Finale Régionale du Sud-Ouest van 10 november. Aandacht ook voor Gravure Géma (9), die een slecht startnummer heeft maar die al eens won over 2850 kleine piste met Eric Raffin. Great Tigress (11), die laatst weinig gelukkig was, en Gutsy (4), die wisselvallig presteert maar zeker snelheid heeft, zijn meer dan simpele figuranten in deze koers.

Plaats 1: Guiness d’Herfraie (6)
Plaats 2: Gaia d’Occagnes (3)
Plaats 3: Gamine du Perche (2)
Plaats 4: Gravure Gema (9)
Plaats 5: Great Tigress (11)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.