Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 7 december

Vincennes – zaterdag 7 december 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix Raoul Balliere

Grace de Faël (9) bevestigt zich ook op dit hogere niveau in haar generatie en als zij op het goede been vertrekt kan zij vandaag de eerste winnaar van de dag worden. Gee (11) en Gainsborough (10) doen het ook goed in de semi klassiekers en vormen de belangrijkste tegenstanders, voor Godigious Deladou (5), die ons de laatste tijd niet meevalt, en Gladys des Plaines (6), die weer haar uiterste best zal doen, al komt ze waarchijnlijk tekort om een winkans te hebben.

Plaats 1: Grace de Fael (9)
Plaats 2: Gee (11)
Plaats 3: Gainsborough (10)
Plaats 4: Godigious Deladou (5)
Plaats 5: Gladys des Plaines (6)

 

Race 2: Prix Octave Douesnel

Falcao De Laurma (9) loopt hier zonder ijzers in een poging weerstand te bieden aan het fenomeen Face Time Bourbon (10), die vandaag zijn winterseizoen opent. Het is nog maar de vraag of eerstgenoemde zelfs zonder ijzers daartoe in staat is. Fakir du Lorault (7) verbaasde veel mensen met zijn sterke winst in de Prix de Chenonceaux en kan ook hier weer meedoen voor het podium, net als Frisbee d’Am (8), die we niet te snel mogen veroordelen, of de uitstekende Fifty Black (2), die hier en serieuze test ondergaat tegen de top van zijn jaargang.

Plaats 1: Face Time Bourbon (10)
Plaats 2: Falcao de Laurma (9)
Plaats 3: Fakir du Lorault (7)
Plaats 4: Frisbee d’Am (8)
Plaats 5: Fifty Black (2)

 

Race 3: Prix d’Hautefort

Nu de Scandinavier Bryssel (9) een slecht startnummer aan de buitenzijde achter de auto heeft geloot geven wij de voorkeur aan Canular (5), die veel in zijn mars heeft maar door zijn rijder niet altijd het mooiste koersverloop krijgt voorgeschoteld. Als belangrijkste tegenstander voor deze twee kanspaarden zien wij Caliu des Bosc (13), die op zoek is naar een derde overwinning op rij en die we niet mogen onderschatten ondanks dit lastige nummer in de tweede startrij. Hij voert de oppositie aan, voor Charly de l'Aunay (6), wiens laatste starts ons verontrusten maar die zeker tot veel in staat is, hij zou ons vandaag weer eens zijn ware gezicht kunnen laten zien. De trouwe strijder Altius Fortis (3) is speciaal voorbereid op deze koers maar hij heeft niet enorm veel marge tegenover de jongere paarden, we durven hem mee te nemen voor een plaats bij de eerste vijf, net als Casting de Chenu (4), die herstellende is na een castratie, en de sluipschutter Aramis Deiha (11), die de reis vanuit het zuidoosten niet voor niets zal willen maken en die al eens eerder schitterde op deze afstand. Crusoé d'Anama (7) tenslotte is een van de paarden die van de overigen zou kunnen verrassen met een goede klassering.

Plaats 1: Canular (5)
Plaats 2: Bryssel (9)
Plaats 3: Caliu des Bosc (13)
Plaats 4: Charly de l’Aunay (6)
Plaats 5: Altius Fortis (3)

 

Race 4: Prix de Mansle

Gu d'Héripré (3) is zijn carrière erg sterk begonnen, maar hij ondergaat een serieuze test in deze Prix de Mansle, want enkele jonge talentvolle Europese dravers komen vandaag naar Frankrijk om hun winsommen op te vijzelen op deze voor hen passende afstand. Zoals de kleine kampioen van Charlottenlund, Empire (9), die met goede prestaties vanuit het verre noorden komt en die ondanks dit matige startnummer een grote rol kan spelen, net als Alcide Roc (7), die talent te over heeft en hier opnieuw een Franse zege kan pakken na in Turijn met lege handen te zijn gebleven. Galiléo Bello (14) heeft enkele problemen gehad de laatste weken en zelfs als het zijn afstand niet is mogen we hem niet afschrijven voor een podiumplaats, net als Gladiateur (11), die het in Duitsland goed doet, Gelati Cut (1), die weer zijn best zal doen, Ares Caf (8), die de steun heeft van Eric Raffin, of de onopvallende Galatic (4), die vaak het paard om te onthouden was.

Plaats 1: Empire (9)
Plaats 2: Alcide Roc (7)
Plaats 3: Gu d’Heripre (3)
Plaats 4: Galileo Bello (14)
Plaats 5: Gladiateur (11)

 

Race 5: Prix Narquois

Na zijn dappere prestatie in de Prix de Chenonceaux, waar Violetto Jet (9) voorbleef op  Ghazi B.R. (6), is hij zeer kansrijk in deze Prix Narquois, zelfs als de pupil van Jean-Michel Bazire, samen met de verbazingwekkende Calina (10), hem stevig partij kunnen gaan bieden. De meer op kortere afstanden tot haar recht komende Vipera Killer Gar (3) blijft een mogelijkheid voor de plaatsen, net als Elnino Montaval (8), die de beste kansen van de Franse deelnemers lijkt te hebben, alhoewel de grillige Electra Jet (7) niet onmogelijk is om op een goede dag te verrassen.

Plaats 1: Violetto Jet (9)
Plaats 2: Ghazi B.R. (6)
Plaats 3: Calina (10)
Plaats 4: Vipera Killer Gar (3)
Plaats 5: Elnino Montaval (8)

 

Race 6: Prix de Portbail

Diane d'Haufor (6) is overduidelijk niet de gemakkelijkste, maar zij is komende en krijgt ons vertrouwen tegenover Danaé de Corbery (5), die de meest betrouwbare deelnemer in dit veld is, en de Europeanen J.J. (14), die in Zweden goede verrichtingen heeft maar nog niet veel winsom, Dream Lane (4), wisselvallig, Unbelievable As (10), die in Italië enkele zware koersen heeft gehad tegen paarden die hier mee kunnen komen, en Amalia Cash (7), die een prima koers liep in Gävle, maar dat is inmiddels twee maanden geleden. Diane du Levant (15), in vorm, en Deeva Dévol (16), die op de goede weg is, zijn twee andere paarden die we niet mogen onderschatten.

Plaats 1: Diane d’Haufor (6)
Plaats 2: Danae de Corbery (5)
Plaats 3: J.J. (14)
Plaats 4: Dream Lane (4)
Plaats 5: Unbelievable As (10)

 

Race 7: Prix de Gex

Zelfs nu Cadet (7) in topvorm lijkt te zijn aan het begin van deze winter moeten we een oog houden op de prestatie van de snelle maar kwetsbare Crossfire (11), die betrouwbaar is als hij dezelfde vorm heeft als de afgelopen winter. Celeste Dry (10), die onze favoriet voorbleef in Mauquenchy, verdient een aanbeveling voor de plaatsen, net als Chacha de Gontier (8), die nog veel geld kan verdienen met het zadel op haar rug, hetgeen niet gezegd kan worden van Chantaco (9), die dit seizoen al zware koersen voor de sulky heeft gehad maar die toch niet weggelaten mag worden. Een foutloze Coeur de Dompierre (4) kan in dit veld met de besten meekomen.

Plaats 1: Crossfire (11)
Plaats 2: Cadet (7)
Plaats 3: Celeste Dry (10)
Plaats 4: Chacha de Gontier (8)
Plaats 5: Chantaco (9)

 

Race 8: Prix de Limermont

Een sterk veld 4-jarigen waarin Feu d'Azur (6), die een interessante prestatie leverde in La Capelle tegenover Filou Star (10), die sindsdien won in het noorden, kans heeft op de overwinning tegenover Fitzroy (12), indien hij hier gemotiveerd is, Fakir Dairpet (14), die nog verder kan verbeteren, en Flou Artistique (7), die erg goed gefokt is, allen zijn op basis van hun vorm van oktober kansrijk. Fanak du Bocage (8), die goed overweg kan met François Lagadeuc, en Focus Quick (13), die dit jaar in Vichy al eens sterk presteerde, kunnen ook een rol spelen. Figeac Colmi (9) is een leuke outsider.

Plaats 1: Feu d’Azur (6)
Plaats 2: Fitzroy (12)
Plaats 3: Fakir Dairpet (14)
Plaats 4: Filou Star (10)
Plaats 5: Fanak du Bocage (8)

 

Race 9: Prix de Gisors

Bij zijn terugkeer onder het zadel is Fleuron d’Iroise (6) in staat om de aankomst van de Prix Tayjeta te weerstaan waar Fifty Five Bond (7) geen enkele kans liet aan François di Scorza (4) in de eindstrijd. Flying Horse (5) doet het goed op deze afstand en kan zich herstellen, net als de sterke First Gédé (8).

Plaats 1: Fleuron d’Iroise (6)
Plaats 2: Fifty Five Bond (7)
Plaats 3: Flying Horse (5)
Plaats 4: Francois di Scorza (4)
Plaats 5: First Gede (8)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.