Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Vincennes - 11 januari

Vincennes – zaterdag 11 januari 2020 - Start 14.00 uur


Race 1: Prix de Francheville La Barre

Gadjo Charentais (2) dient in dit veld weer in vertrouwen te worden genomen en als hij foutloos blijft kan hij hier ver komen. Gégé Baroque (5), die de laatste keer fraai won, Gui d'Erable (11), die niet startte sinds zijn zege van 30 november maar die mooi tegen de limiet staat ingeschreven, en Gai Printemps (3), die niets verkeerd doet, kunnen toeslaan mocht onze favoriet het laten afweten. Ghana Fligny (10), die won op de kleine piste, en Golden Warrior (6), die beter kan dan zijn laatste prestaties doen vermoeden, hebben kans op een plaatsgeld.


Plaats 1: Gadjo Charentais (2)
Plaats 2: Gege Baroque (5)
Plaats 3: Gui d’Erable (11)
Plaats 4: Gai Printemps (3)
Plaats 5: Ghana Fligny (10)

 

Race 2: Prix Maurice de Gheest

De huidige leider van de 3-jarige generatie Helgafell (10) zou vandaag in deze Groupe II niet verslagen mogen worden. Holzarte Védaquais (9), die de laatste keer opviel door zijn scherpe eindsprint, Heaven's Pride (8), die probeert met succes in categorie te stijgen, en Hawk Speed (6), die even rust had na zijn laatste start, kunnen strijden om de ereplaatsen. Heartbreaker One (7) is een erg goed paard maar hij heeft de laatste keer een erg zware koers gehad. Om die reden plaatsen we hem slechts als vijfde in onze selectie.


Plaats 1: Helgafell (10)
Plaats 2: Holzarte Vedaquais (9)
Plaats 3: Heaven’s Pride (8)
Plaats 4: Hawk Speed (6)
Plaats 5: Heartbreaker One (7)
 


Race 3: Prix de Croix

Campo Bahia (8), die grote indruk maakte in het Critérium Continental (Groupe I) waar hij met de zege in zicht van de benen ging, is de blikvanger van deze koers en zonder incidenten moet hij hier de hoofdrol kunnen spelen. Achter dit betrouwbare basispaard kan de strijd om de ereplaatsen gaan tussen Flèche du Yucca (2), die de nieuwe rijzende ster is bij de 5-jarigen, Falcao de Laurma (11), die toch niet altijd pech zal hebben en die we weer ons vertrouwen geven, maar ook Freyja du Pont (4), die met ambities zonder ijzers loopt. Feliciano (10) was even afwezig maar over zijn kwaliteit bestaat geen twijfel, let op hem! Fashion Queen (3), die niets verkeerd doet, Frisbee d'Am (9), die met ijzers loopt, en Fakir du Lorault (7), die in deze klasse thuishoort maar die vandaag alleen zonder achterijzers loopt, kunnen voor een verrassing zorgen in de aankomst.


Plaats 1: Campo Bahia (8)
Plaats 2: Fleche du Yucca (2)
Plaats 3: Falcao de Laurma (11)
Plaats 4: Freyja du Pont (4)
Plaats 5: Feliciano (10)


Race 4: Prix de Joinville

Met twee gemakkelijke zeges achter zijn naam lijkt Enfantin (16) hier in staat om een derde overwinning te boeken. Eclair de Kerosay (7), die aan een zege toe is, Enzo Viva (15), die hier een mooie kans treft om weer goed te presteren, en Empereur de Reux (1), die foutloos ver kan komen op deze afstand, zijn de voornaamste rivalen. Elégant Farcap (10) kan voor een verrassing zorgen met de steun van Eric Raffin, let op hem! Eros Josselyn (4), die even rust heeft gehad na zijn laatste optreden, Elisio Victory (2), die foutloos een veld als dit aan kan, en Easy Atout (11), die snel kan eindigen, zijn leuke outsiders.


Plaats 1: Enfantin (16)
Plaats 2: Eclair de Kerosay (7)
Plaats 3: Enzo Viva (15)
Plaats 4: Empereur de Reux (1)
Plaats 5: Elegant Farcap (10)Race 5: Prix du Forez

De harde Mindyourvalue W.F. (9) kan hier ver komen omdat zijn voornaamste rivaal Chica de Joudes (10) een start in de Grand Prix d'Amérique in het vizier heeft. Valokaja Hindo (7), die weer eens door Jean-Michel Bazire wordt gereden, Dorgos de Guez (5), die momenteel weer in uitstekende vorm is, en Tessy d'Eté (8), die hard kan afkomen en baat zal hebben bij een hoog tempo, kunnen ook een voorname rol spelen in deze helaas qua aantal deelnemers matig bezette koers.


Plaats 1: Mindyourvalue W.F. (9)
Plaats 2: Chica de Joudes (10)
Plaats 3: Valokaja Hindo (7)
Plaats 4: Dorgos de Guez (5)
Plaats 5: Tessy d’Ete (8)


 
Race 6: Prix Les Seniors des Courses

Nu hij zonder achterijzers loopt na twee heroptredens is Foxy Jef (7) een betrouwbare favoriet in dit veld. Om te winnen dient de pupil van Jean-Michel Baudouin af te rekenen met Fred du Guéret (3), die ver kan komen op deze afstand, Fokino Védaquais (4), die in deze categorie goed meekomt, en Fly To The Moon (2), die aan een zege toe is. Fafiot de Payré (8), die laatst goed liep, kan zich hier herstellen, let op hem! Fleuron d'Iroise (1), met Jean-Michel Bazire, Fonzy d'Héripré (11), die in grote vorm is, en Forjan (16), die er altijd bij is, kunnen ook een rol in de aankomst spelen.


Plaats 1: Foxy Jef (7)
Plaats 2: Fred du Gueret (3)
Plaats 3: Fokino Vedaquais (4)
Plaats 4: Fly To The Moon (2)
Plaats 5: Fafiot de Payre (8)Race 7: Prix de Saint-Flour

Zelfs nu hij een klein heroptreden maakt kan Beldi Winner (3) zonder ijzers meedoen voor de overwinning. De tegenstand voor de 9-jarige ruin wordt aangevoerd door Cagnard de Betton (14), die de laatste keer opvallend sterk liep, Divine Monceau (1), die in vorm is, en Brume de Lunes (9), gereden door de zeer kundige Michel Poirier. Delfinéa Bella (5) loopt zonder ijzers en is niet bij voorbaat verslagen, let op haar! Cuba Libre (16), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens, Carlita Girl (8), die ver kan komen op deze afstand, en Cap des Tesnières (7), die hard kan finishen, komen hierna.


Plaats 1: Beldi Winner (3)
Plaats 2: Cagnard de Betton (14)
Plaats 3: Divine Monceau (1)
Plaats 4: Brume de Lunes (9)
Plaats 5: Delfinea Bella (5)


Race 8: Prix de Castera Verduzan

Fabuleuse Fligny (11) keert met grote verwachtingen terug in de monté en kan hier winnen als zij van start tot finish op de benen blijft. Filka Dream (12), die we weer aanbevelen, Furie d'Authise (9), die laatst indruk maakte, en Folie Mix (4), die in haar laatste start positief opviel, kunnen profiteren als onze favoriete steken laat vallen. Féria de Connée (7), die zich onder het zadel altijd plaatst, en Fontaine du Banney (2), die ons kan herinneren aan haar betere vorm, komen hierna.


Plaats 1: Fabuleuse Fligny (11)
Plaats 2: Filka Dream (12)
Plaats 3: Furie d’Authise (9)
Plaats 4: Folie Mix (4)
Plaats 5: Feria de Connee (7)Race 9: Prix de Feneu

Gélinotte Dairpet (1), die weer ons vertrouwen krijgt, Gagnante Barbes (6), die voor het eerst in haar carrière zonder ijzers loopt, en Guecha Girl (3), die de laatste keer opviel, kunnen in dit veld strijden om de overwinning. Guiness des Prés (4) keert terug van rust maar loopt zonder achterijzers en dient in de gaten gehouden te worden. Grincheuse (7), die we ondanks haar laatste uitschakeling toch weer meenemen, Groupie d'Haufor (9), die een slecht nummer achter de auto heeft geloot, Gaélique Girl (2), die hard kan eindigen, en Grace Winner (12), die het goed doet in deze klasse, komen hierna.


Plaats 1: Gelinotte Dairpet (1)
Plaats 2: Gagnante Barbes (6)
Plaats 3: Guecha Girl (3)
Plaats 4: Guiness des Pres (4)
Plaats 5: Grincheuse (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.