Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 16 februari

Vincennes - zondag 16 februari 2020 - Start: 13:25

Race 1: Prix de Grenade

Dzeus Saint Alfort (6) kreeg na zijn snelle winst op deze afstand op 27 januari een voorbereidingskoers voor de sulky, hij vertrekt hier als favoriet. De gevaarlijkste tegenstander lijkt te zijn stalgenoot Ciceron du Cebe (9), die na rust nog steeds per start verbetert. Deedjar du Vivier (1) won hier eind vorig jaar driemaal op rij maar was in zijn laatste twee starts van slag, hij kan zich herstellen met de steun van Eric Raffin. Deesse Saint Bar (4) viel de laatste keer tegen na daarvoor sterk te hebben gewonnen, zij heeft hier zicht op een plaatsgeld. Brise des Noels (8) is in vorm en wordt voor het eerst gereden door een topjockey, pas op voor haar. Over Dynamite Marceaux (7) doen goede verhalen de ronde maar in de koers laat hij het tot nu toe niet zien.

Plaats 1: Dzeus Saint Alfort (6)
Plaats 2: Ciceron du Cebe (9)
Plaats 3: Deedjar du Vivier (1)
Plaats 4: Deesse Saint Bar (4)

 

Race 2: Prix Paul Cesari

Festival d’Orient (1) is in topvorm en kan met dit mooie startnummer deze koers beheersen. Fribourg (9) heeft een wat lastige startpositie en loopt met ijzers, maar daarmee presteerde hij eerder ook al goed. Fascinoso de Lou (4) is met dit ideale startnummer ook een kandidaat voor het podium. Fabio du Loisir (10) kan gevaarlijk zijn als hij een mooi parcours krijgt met zijn startnummer in het tweede gelid. Fute Burois (2) loopt in tegenstelling tot zijn recente topprestaties nu met ijzers en komt meer in beeld voor een plaatsgeld. Formidable Mec (8) kan goed sprinten en mag niet onderschat worden.

Plaats 1: Festival d’Orient (1)
Plaats 2: Fribourg (9)
Plaats 3: Fascinoso de Lou (4)
Plaats 4: Fabio du Loisir (10)

 

Race 3: Prix Beur FM

Eros du Chene (3) werd in de Prix de l’Ile de France op eerbiedige afstand 3e achter Bilibili en Etonnant en als hij goed van start komt kan hij vandaag weer eens winnen. De tegenstand is echter opnieuw fors met Exotica de Retz (7), die op deze afstand ook kan knallen, en de stoomtrein Boss du Meleuc (10), die van kop af de koers kan beheersen maar die sinds begin december niet meer gestart is. Mindyourvalue W.F. (8) is ook zo’n tempobeul en onder Yoann Lebourgeois kan hij verrassen, hij deed het eerder goed onder het zadel. Vivier de l’Oison (4) kan prima overweg met de vrij onbekende Cindy Saout en mag niet vergeten worden voor een plaatsgeld. Vertige de Chenu (9) lijkt niet meer de vorm te hebben van eind vorig jaar.

Plaats 1: Eros du Chene (3)
Plaats 2: Exotica de Retz (7)
Plaats 3: Boss du Meleuc (10)
Plaats 4: Mindyourvalue W.F. (8)

 

Race 4: Prix de la Fete 100% Orientale

Espana Haufor (4) is in topvorm en heeft hier als zij geen fouten maakt een eerste kans, al stijgt zij in categorie. Gevaar dreigt van Elite San Leandro (10), die driemaal won in vier starts en die een stuk betrouwbaarder is dan onze favoriete. Unar Bi (3) weerde zich in twee starts op Vincennes uitstekend en heeft weer een goede kans op een mooie klassering. Noble Dolly (5) is grillig maar nu zij zonder ijzers loopt en de steun heeft van Alexandre Abrivard is zij kansrijk. Catch My Love (15) kan op basis van haar verrichting van 10 januari een plaats belopen in de 5+, hetzelfde geldt voor Havefunwithme (2), die zich op dit niveau voortdurend weet te plaatsen.

Plaats 1: Espana Haufor (4)
Plaats 2: Elite San Leandro (10)
Plaats 3: Unar Bi (3)
Plaats 4: Noble Dolly (5)

 

Race 5: Prix du Finistere

Fiorentina Somolli (13) acteert normaal op een hoger niveau en kan hier bij een passend koersverloop weer eens winnen. In het eerste band staat Fidelity (6), die in haar laatste start weer haar oude vorm benaderde, er echter gevaarlijk mooi in. Ook Flower by Magalou (7), die zich altijd plaatst, kon zich geen betere inschrijving wensen en is daarmee kansrijk voor een hoge klassering. Flaya Kalouma (8) trof het te zwaar in de Groupe II koers om de Prix Jean le Gonidec maar kan in haar normale klasse weer een voorname rol spelen. Fable du Plessis (11) is als zij een goede dag heeft een kansrijke outsider. Flora Quick (12) zou ook weleens opvallend goed kunnen lopen, zij verrast wel vaker.

Plaats 1: Fiorentina Somolli (13)
Plaats 2: Fidelity (6)
Plaats 3: Flower by Magalou (7)
Plaats 4: Flaya Kalouma (8)

 

Race 6: Prix Comte Pierre de Montesson

Havana d’Aurcy (10) komt hier voor het eerst de beste hengsten van haar generatie tegen maar wij achten haar in staat om deze klassieker op haar naam te schrijven. Zij gaat het hier uitvechten met de jaargangstoppers bij de hengsten, Helgafell (11), die nog maar tweemaal verslagen werd, beide keren met gering verschil, en Heartbreaker One (8), die Helgafell de laatste keer over kortere afstand nipt de baas was. Hooker Berry (4) klopt op de deur van de top van haar jaargang en zou niet verbazen met een podiumplaats. Havanaise (6) heeft zicht op een mooi plaatsgeld als zij geen fouten maakt. Holzarte Vedaquais (9) zou ook een rol kunnen spelen.

Plaats 1: Havana d’Aurcy (10)
Plaats 2: Helgafell (11)
Plaats 3: Heartbreaker One (8)
Plaats 4: Hooker Berry (4)

 

Race 7: Prix d’Orthez

Always EK (1) won de laatste twee keer zo overtuigend dat we hem in staat achten in deze hogere klasse ook te zegevieren. Hij zal echter scherp moeten zijn om voor te blijven op Garibaldi (8), die de laatste keer een steekje liet vallen maar daarvoor zijn klasse toonde, en Arnas Cam (6), die in zijn enige optreden op deze baan in juni een sterke zege boekte. In Your Dreams (5) is riskant maar als hij foutloos blijft kan hij verrassen met een hoge klassering. Gaia Olmenhof (7) laat veel progressie zien sinds zij zonder ijzers loopt en zij kan doorgaan op de ingeslagen weg. Gamble River (9) staat een stuk lichter dan normaal en hij kan hier een voorname rol spelen.

Plaats 1: Always EK (1)
Plaats 2: Garibaldi (8)
Plaats 3: Arnas Cam (6)
Plaats 4: In Your Dreams (5)

 

Race 8: Prix d’Arras

Moni Viking (12) kon op 23 januari op de loodzware baan niet uit de voeten maar als hij zijn prestatie van daarvoor herhaalt heeft hij hier een eerste kans. Desperado (9) was de laatste keer goed bij de les en boekte een fraaie overwinning over de kortere afstand, als hij geen fouten maakt is hij dichtbij. Dreamer de Chenu (13) had op 23 januari ook last van de baangesteldheid en is normaal gesproken een vaste waarde bij de eerst aankomenden. Dream Cash (11) herstelde zich onder het zadel van een slechte reeks en kan voor de sulky bevestigen. Angel d’Or (15) verloor op 25 januari de zege na enquête en als hij netjes blijft draven is een plaatsgeld mogelijk. Cronos d’Hameline (16) staat er qua winsom mooi in en kan verrassen.

Plaats 1: Moni Viking (12)
Plaats 2: Desperado (9)
Plaats 3: Dreamer de Chenu (13)
Plaats 4: Dream Cash (11)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.